Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- pisakaipoupoula
- opaoktsis4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Η ενσταση μου ειναι για τον συγκεκριμενο παιχτη. Δεν το εχω δει περα των ματς της τουμπας αλλα μου φαινεται οτι ειναι ο σερβος γλυκος
Στάλθηκε από το Lenovo S650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo S650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τωρα αν πω οτι για εξυπηρετηση μανατζερ μου μοιαζει η μεταγραφη Σαρανοφ θα γινω κακος?
Απο την αλλη διαβασα και τον despe που ειπε καλα λογια.
Αλλα και το οτι μπηκε στα 27 του βασικος δε μου λεει κατι και ο Νικοπολιδης πχ πανω κατω στα ιδια μπηκε βασικος.
Δε ξερω θελω να πιστευω οτι δεν θα αποκτηθει μονο και μονο απο την εικονα που εχουμε απο τα δυο παιχνιδια που επαιξε αντιπαλος μας αλλα θα τον εχουν παρακολουθησει σε καποια ακομα.
Τωρα θυμηθηκα κατι δηλωσεις του Βουκιτς σε μεσα της πατριδας του αν δε κανω λαθος που ελεγε οτι θα ερθουν αρκετοι σερβοι στον ΠΑΟΚ.
Σιγουρα παντως βαλκανιοι μεσογειοι και λατινοι μας ταιριαζουν πολυ περισσοτερο απο τους βορειοευρωπαιους.
Αλλα και το οτι μπηκε στα 27 του βασικος δε μου λεει κατι και ο Νικοπολιδης πχ πανω κατω στα ιδια μπηκε βασικος.
Δε ξερω θελω να πιστευω οτι δεν θα αποκτηθει μονο και μονο απο την εικονα που εχουμε απο τα δυο παιχνιδια που επαιξε αντιπαλος μας αλλα θα τον εχουν παρακολουθησει σε καποια ακομα.
Τωρα θυμηθηκα κατι δηλωσεις του Βουκιτς σε μεσα της πατριδας του αν δε κανω λαθος που ελεγε οτι θα ερθουν αρκετοι σερβοι στον ΠΑΟΚ.
Σιγουρα παντως βαλκανιοι μεσογειοι και λατινοι μας ταιριαζουν πολυ περισσοτερο απο τους βορειοευρωπαιους.
sourmenetes έγραψε:Κινηση χωρις λογικη;;;;
Για ποιο λογο;;;η ομαδα εχει 3 "αρρωστους" τερματαδες..ο ενας δεν παει καλα με τα νευρα του,ο αλλος ειναι φευγατος ψαχνοντας την ευκαιρια του να κανει καριερα και δεν μπορει να του φωναζουν και ο τριτος εχει τσακωθει με το μπος..αν αυτο δεν ειναι αρρωστο ποιο ειναι;;;κανεις απο τους 3 δεν γουσταρει..
Στο καλο και οι 3.στον ΠΑΟΚ πρεπει να εισαι γιατι το θες...
Αυτοι πρεπει να παρακαλανε,οχι ο ΠΑΟΚ.
Μα ολοι λεμε οτι πρεπει να φυγουν για τους λογους που αναφερεις και οχι μονο, αλλα να αντικατασταθουν απο καποιον με καλυτερο βιογραφικο απο αυτους και οχι χειροτερο.
Για 2ος 3ος,,, καλη η αναλυση. Εαν θελεις πρωταθλημα ομως, θελεις πολλα παραπανω και στις 3 θεςεις του αξονα και κυριως μια σεντρεφοραρα ευρωπαικου επιπεδου, που με αμυνες επιπεδου Π.χ Μπενφικα να τα παστελωνει και να μην τον τρωει το αντιπαλο σεντερ φορ......(λεω Μπενφικα γιατι το ειδαμε το εργο και πιστευω οτι με ενα τζιμποροειδες ετςι οπως το πηγαμε ειχαμε ελπιδες...)
Σεντερ μπακ θελεις ενα Κοντρερας στα 30του. Καλος ο αργεντινος αλλα 30αρης Κοντρερας δεν ειναι.....
Γενικα νομιζω οτι εχουμε αρχισει και ριχνουμε χαμηλα τον πηχη.....δεν μπορω να διανοηθω οτι χωρις λεφτα ειχα 11αδα με Μουσλι, βιερινια, κοντρερας, μαρκος αντωνιο, γκαρσια, βιτολο, λινο, σορλεν, ιβιτς, και τωρα με λεφτα δεν μπορω να φτιαξω μια ομαδα της προκοπης εδω και 2,5 χρονια. Με τον ιδιο τεχνικο δ/ντη-προεδρο-σκαουτερ που ηταν και τοτε.
Πειτε μου ποιος απο τους παραπανω εαν ερχοταν σημερα δεν θα επαιρνε θεση βασικου, και θα καταλαβετε το μεγεθος της τραγικοτητας της καταστασης.......
Σεντερ μπακ θελεις ενα Κοντρερας στα 30του. Καλος ο αργεντινος αλλα 30αρης Κοντρερας δεν ειναι.....
Γενικα νομιζω οτι εχουμε αρχισει και ριχνουμε χαμηλα τον πηχη.....δεν μπορω να διανοηθω οτι χωρις λεφτα ειχα 11αδα με Μουσλι, βιερινια, κοντρερας, μαρκος αντωνιο, γκαρσια, βιτολο, λινο, σορλεν, ιβιτς, και τωρα με λεφτα δεν μπορω να φτιαξω μια ομαδα της προκοπης εδω και 2,5 χρονια. Με τον ιδιο τεχνικο δ/ντη-προεδρο-σκαουτερ που ηταν και τοτε.
Πειτε μου ποιος απο τους παραπανω εαν ερχοταν σημερα δεν θα επαιρνε θεση βασικου, και θα καταλαβετε το μεγεθος της τραγικοτητας της καταστασης.......
- desperando
- Επικοινωνία:
και μια τελευταια ερωτηση...astronaut έγραψε:Απλή παράθεση των σκέψεών μου για τον επικείμενο μεταγραφικό σχεδιασμό. (ελπίζω να μη σας κουράσω)
Επιθετικοί
Με Κλάους-Σάλπι-Κουλούρη είμαστε κομπλέ.
Ο Κουλούρης ΠΡΕΠΕΙ να πάρει πολύ χρόνο φέτος. Έδειξε ότι το’χει και σε 2 καλοκαίρια μπορεί να συζητάμε για προτάσεις 3ων & 4ων μυρίων από το εξωτερικό.
Ακόμα και με 2 σέντερ φορ να παίζει ο Άγγελος δεν χρειαζόμαστε άλλον επιθετικό καθώς οι Λούκας-Μάρτενς μπορούν να παίξουν ως δεύτερος επιθετικός σε περίπτωση που δύο εκ των τριών επιθετικών μας είναι τραυματίες ή έχουν κάρτες.αν σε μια θεση εχουμε μεγαλο προβλημα αυτη ειναι του επιθετικου οπου μας λειπουν τα χαρακτηριστικα της ταχυτητας και της προσωπικης ενεργιας. και φυσικα ο μαρτενς δεν μπορει με τιποτα να παιξει ουτε ως δευτερος επιθετικος
Συμπέρασμα
Εξοικονομούμε τουλάχιστον 500 χιλιάρικα που μας κόστισαν οι Νέτσιντ-Χούσεν .
Μεσοεπιθετικοί
Χρειαζόμαστε 4 ποιοτικότατους για το απαραίτητο ροτέισον και τον απαραίτητο μεταξύ τους ανταγωνισμό.
Έχουμε Λούκας & Μάρτενς , και τρίτος θα είναι ο Στοχ ή τέλος πάντων ένας που θα μας κοστίσει όσο ο Στοχ.
Ο τέταρτος μεσοεπιθετικός θα είναι επιπέδου & συνολικού κόστους όσο ο Στοχ.
Οι μετριότητες τύπου Γεωργιάδη (250 χιλιάρικα), Ολίσε (500 χιλιάρικα) & Νίνη (350 χιλιάρικα) ΠΑΥΟΥΝ, όπως και ο γερόλυκος Βούκιτς (100 χιλιάρικα), και παίρνουμε έναν μεσοεπιθετικό των 250+500+350+100=1.2 μυρίων (μαζί με την εφορία).
5ος και 6ος μεσοεπιθετικός ΠΡΕΠΕΙ να είναι δύο μεταξύ Πόζογλου, Πέλκα, Πόποβιτς, Δεληγιαννίδη. Προτιμώ τους δύο πρώτους.
εαν στην θεση των μεσοεπιθετικων εχεις τις τρεις θεσεις πισω απο τον φορ τοτε ειναι πολλοι λιγοι οι μολις 4 παικτες πρωτης γραμμης + τους 2 νεους,εκτος βεβαια αν βαζεις μεσα και τον σαλπι.
Συμπέρασμα
Ούτε εξοικονομούμε ούτε ανεβάζουμε το μπάτζετ απ’τους μεσοεπιθετικούς μας όμως προσθέτουμε έναν ποιοτικό παίκτη ο οποίος θα προσφέρει περισσότερα απ’τις μετριότητες Ολίσε-Νίνη-Γεωργιάδη.
Θα πάρουν και από 10 παιχνίδια δύο φερέλπιδες πιτσιρικάδες μας (σόρυ Βούκαρε).
Μέσοι
Χρειαζόμαστε δύο 6άρια και δύο 8άρια πρώτης γραμμής.
Τα 6άρια θα είναι ο Κάτσε και ο Μαντούρο.
Τα 8άρια θα είναι ο Νάτχο, ή τέλος πάντων ένας με την ποιότητα/κόστος του Νάτχο, και ένας ακόμη που τον ψάχνουμε.
Οι μετριότητες τύπου Τζιόλη (250 χιλιάρικα), Κατσουράνη (400 χιλιάρικα) & Λάζαρ (300 χιλιάρικα) ΠΑΥΟΥΝ. Από τα 250+400+300=950 χιλιάρικα διαθέτουμε τα 450 για το 8άρι που ψάχνουμε, πχ τον (ελεύθερο) Φορτούνη.
5ος χαφ ΠΡΕΠΕΙ να είναι ο Σαββίδης από τη φετινή Κ-20.εδω σχεδον συμφωνουμε με την μονη διαφορα οτι στα αμυντικα χαφ θα ειχα μαντουρο-τζιολη,στο 8 τους νατχο-κατσε + τον σαββιδη.και φυσικα ο φορτουνης δεν παιζει τοσο πισω,παιζει τις τρεις θεσεις πισω απο τον επιθετικο.
* Ενημερωτικά, όσοι θεωρήσουν “λίγη” τη συγκεκριμένη τετράδα για να διεκδικίσουμε είσοδο στο Τσου Λου, ας θυμηθούν ότι πέρσυ τα χαφ μας ήταν οι Κάτσε-Τζιόλης-Κατσουράνης-Λάζαρ (ο Γκαρσία δεν δηλώθηκε).+ τον λορενς.και βεβαια ολοι θυμομαστε οτι στο πρωτο μισο παιζαν μονο οι λαζαρ-τζιωλης χωρις να εχουμε ουτε αλλαγες αλλα ουτε και την δηνατοτητα για ροτεισον
Συμπέρασμα
Από τα χαφ εξοικονομούμε 500 χιλιάρικα (και την αντίστοιχη εφορία τους).
Ο πιο «ριγμένος» εκ των τεσσάρων θα παίξει τουλάχιστον 25 ματς...
Αμυντικοί
- Στα δεξιά, με Κίτσιου, Σκόνδρα, Κωνσταντινίδη είμαστε κομπλέ.
- Στα αριστερά, Σπυρόπουλος (250 χιλιάρικα) και Λίνο (150 χιλιάρικα) αποτελούν παρελθόν.
3ος μπακ ΠΡΕΠΕΙ να είναι ο Ποζατζίδης της Κ-20, 2ος μπακ ο Τζαβέλλας, και 1ος μπακ ένας ποιοτικότατος κόστους εφάμιλλου του Στοχ. ειναι λιγο περιεργο το μπακ να εχει το μεγαλυτερο συμβολαιο σε μια ομαδα
Απ’τη στιγμή που ο δεξιός μπακ είναι ανερχόμενος, ο αριστερός μπακ ΠΡΕΠΕΙ να είναι έμπειρος –και η εμπειρία σε συνδυασμό με την ποιότητα, κοστίζει.
Αφαιρώντας λοιπόν τα 250+150=400 χιλιάρικα “ψάχνουμε” για 600 χιλιάρικα. Κουτί μας κάθονται τα 500 χιλιάρικα που εξοικονομήθηκαν από τους μέσους.
- Στο κέντρο της άμυνας, Ίνιγκο (300 χιλιάρικα) και Κατσικάς (100 χιλιάρικα) αποτελούν παρελθόν. Με αυτά τα 300+100=400 χιλιάρικα παίρνουμε Γούτα (200 στον Πανόπουλο & 200 στον παίχτη) για 3ο σέντερ μπακ.
4ο σέντερ μπακ ΠΡΕΠΕΙ να είναι ή ο Ιντζίδης ή ο Κιόσε.
2ο σέντερ μπακ θα είναι ο Βιτόρ, που θα’χει πλέον να ανταγωνιστεί τον Γούτα.
Το 1ο σέντερ μπακ πρέπει να είναι στα ίδια επίπεδα ή και ένα κλικ πάνω απ’τον Ελ Τσάκο, δηλαδή θα μας κοστίσει περίπου 1.5 μύριο (μαζί με την εφορία). Αν δώσαμε μια 500αρού για να τον δανειστούμε, “ψάχνουμε” ακόμη 1 μύριο για να φτάσουμε στον επιθυμητό σέντερ μπακ.
δηλαδη μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ που θα παιξει περιπου 60 ματς θα την βγαλει με δυο αμυντικους εμπειρους και με δυο πιτσιρικαδες?
Συμπέρασμα
Το μπάτζετ της άμυνας πρέπει να ανέβει κατά 1 μύριο.
Τέρμα
Καί οι 4 τερματάδες μας κινούνται στην (ίδια) μετριότητα. Πιστεύω ότι πρέπει να απαλλαγούμε απ’όλους.
Γλύκος (100 χιλιάρικα), Χακόμπο (200 χιλιάρικα), Ιτάνζ (200 χιλιάρικα αλλά δεν υπολογίζεται στο φετινό μπάτζετ), Γκσπούρνινγκ (100 χιλιάρικα) μας κοστίζουν 400 χιλιάρικα, και με την εφορία 600 χιλιάρικα.
Οπότε, ή παίρνουμε έναν τερματά των 600 χιλιάδων (μαζί με την εφορία) ή παίρνουμε τον (ελεύθερο) Διούδη ο οποίος ναι μεν κινείται κι αυτός στην ίδια μετριότητα με τους νυν αλλά καί κοστίζει λιγότερα καί έχει καλύτερο μέλλον από δαύτους.αμα παρουμεκανα διουδη για πρωτο τερματα θα γελασει και ο καθε πικραμενος
Όπως και να’χει, για 2ο έχουμε τον Γιακουμή και για 3ο τον Ράφα από την Κ-20.
Τέλος, πιστεύω ότι Γλύκο και Ιτάνζ μπορούμε να τους πουλήσουμε και να λάβουμε μίνιμουμ 1 μύριο.
Συμπέρασμα
Προτιμώ τον “ελεύθερο” Διούδη, που το συμβόλαιό του θα κοστίσει καμιά 150 χιλιάρικα, για να εξοικονομίσουμε το μάξιμουμ από τη συγκεκριμένη θέση, δηλαδή περίπου 1.5 μύριο.
πιστευεις οτι ειναι ευκολα να απαλαγεις αναιμακτα (χωρις να πληρωσεις δηλαδη) απο τοσα συμβολαια σε ισχυ οπως του σπυροπουλου?
- desperando
- Επικοινωνία:
μπανε για να αποφευχθει οποιαδηποτε παρεξηγηση,ειπα οτι τον παικτη τον εχω δει μονο στα μεταξυ μας παιχνιδια,απλα επειδη εχω σχεσεις με σερβια αυτα τα λογια μου τα ειπαν ανθρωποι απο τα μερη του.obanebane έγραψε:Τωρα αν πω οτι για εξυπηρετηση μανατζερ μου μοιαζει η μεταγραφη Σαρανοφ θα γινω κακος?
εξαλλου το να κρινει κανεις εναν τερματοφυλακα και ειδικα μεσα απο λιγα ματς ειναι εξαιρετικα δυσκολο και ειναι κατι που σιγουρα δεν το κατεχω
αλλα οπως εχω πει η επιλογη τερματοφυλακα ειναι πολυ δυσκολη και ειδικα στον ΠΑΟΚ.γι αυτο ή τα σταζεις ακριβα για να παρεις καποιον τερματα με μεγαλη αξια,ή παιρνεις καποιον πολυ εμπειρο αλλα και προχωριμενης ηλικιας και σε ενα-δυο χρονια ξαναψαχνεις για τερμα οπως εκανε ο γαυρος.
και η τριτη επιλογη ειναι μεσα απο πολυ οργανωμενο σκαουτινγκ παιρνοντας καποιον παικτη με ταλεντο που πιστευεις οτι εχεις την δυνατοτητα να τον κανεις να πιασει το ταβανι του
πρωτη μου παρατηρηση... μπορει ο ινσα να μην ξερει την μπαλα που ηξερε ο κοντρερας αλλα ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενος αμυντικος απο τον παμπλο.τωρα τα περι μαρκαντωνη που επαιξε 10 παιχνιδια στον ΠΑΟΚ και τον καναμε υπερπαικτη δεν πιστευω οτι ειναι καλυτερος απο τον βιτορ ο οποιος εχει και τεραστια περιθωρια βελτιωσης μιας και ουσιαστηκα η χρονια που μας περασε ηταν η πρωτη του σε υψηλο πιπεδο.ttarkin έγραψε:Για 2ος 3ος,,, καλη η αναλυση. Εαν θελεις πρωταθλημα ομως, θελεις πολλα παραπανω και στις 3 θεςεις του αξονα και κυριως μια σεντρεφοραρα ευρωπαικου επιπεδου, που με αμυνες επιπεδου Π.χ Μπενφικα να τα παστελωνει και να μην τον τρωει το αντιπαλο σεντερ φορ......(λεω Μπενφικα γιατι το ειδαμε το εργο και πιστευω οτι με ενα τζιμποροειδες ετςι οπως το πηγαμε ειχαμε ελπιδες...)
τωρα για τους παικτες που εγραψες παρακατω καποιοι θα παιζαν και καποιοι οχι.για παραδειγμα ο σορλεν σιγουρα δεν ειναι καλυτερος ποδοσφαιριστης απο τον μααρτενς,ασχετα αν εκεινος ο ΠΑΟΚ ηταν ΟΜΑΔΑ με ολα τα γραμματα κεφαλαια και φαινοντουσαν ολοι παικτραδες.
μου βαζεις τον μουσλι που τα γκολ που εβαλε σε ολη του την καριερα στον ΠΑΟΚ ο κλαους τα βαζει σε μια σεζον.
απλα η γκαυλα τοτε ηταν πολυ μεγαλη και ολα τα βλεπαμε τέλεια,τωρα που η μυρλα ειναι τεραστια δεν μπορουμε να δουμε τιποτα καλο.
Συμφωνω απολυτα με τις συγκρισεις που κανεις despe,οσο για τον τερματα δε ξερω θα δουμε.
Παντως μονο στον ΠΑΟΚ θα εχει γινει (αν γινει) ομαδα με 4 τερματοφυλακες με συμβολαιο η πρωτη της μεταγραφη να ειναι τερματοφυλακας.
Παντως μονο στον ΠΑΟΚ θα εχει γινει (αν γινει) ομαδα με 4 τερματοφυλακες με συμβολαιο η πρωτη της μεταγραφη να ειναι τερματοφυλακας.
- sourmenetes
- Moderator
- paokovios1974
Λογικα χακομπο δεν θα υπολογιζετε ο γιακουμης δεν μου εδειξε κατι το ιδιαιτερο αν και δεν ειχαμε μεγαλο δειγμα απο αυτον, ο γλυκος αν ψαχνει οντως ομαδα και αν δεν του κατσει θα μεινει για μενα στα τσακιδια απο τωρα,και μενει ο ιτανζ που ειναι αγνωστο και γι αυτον αν τον θελουμε...μαλλον λογικη ειναι και η αναζητηση τερματοφυλακα τωρα αν θα ειναι η πρωτη η η δευτερη η η 13 μεταγραφη δεν εχει και καμια ιδιαιτερη σημασια.
- abc_o_ karpouzas
ρε γιατι κανετε ετσι για παικτες που παιζουν στον ΠΑΟΚpaokovios1974 έγραψε:Λογικα χακομπο δεν θα υπολογιζετε ο γιακουμης δεν μου εδειξε κατι το ιδιαιτερο αν και δεν ειχαμε μεγαλο δειγμα απο αυτον, ο γλυκος αν ψαχνει οντως ομαδα και αν δεν του κατσει θα μεινει για μενα στα τσακιδια απο τωρα,και μενει ο ιτανζ που ειναι αγνωστο και γι αυτον αν τον θελουμε...μαλλον λογικη ειναι και η αναζητηση τερματοφυλακα τωρα αν θα ειναι η πρωτη η η δευτερη η η 13 μεταγραφη δεν εχει και καμια ιδιαιτερη σημασια.
με τετοια μυαλα ποτε η ομαδα δεν θα παει μπροστα
ωρες να κουβεντιαζουμε αν δεν αλλαξουμε μυαλα προκοπη αυτη η ομαδα δεν θα δει ποτε
- paokovios1974
Ε οχι και να παρακαλαμε τον γλυκο,καθε μερα πρεπει να ευχαριστει τον θεο που φοραει την φανελα του ΠΑΟΚ και παιζει και βασικος,με συγχωρεις πολυ αλλα οταν εμαθα οτι ψαχνει ομαδα μου γυρισαν τα μυαλα
- paokovios1974
Προβλημα λεει στο οικονομικο με τον λομιτς,χαθηκαν οι δικαιολογιες τυπου δεν θελει η γυναικα του δεν τον αφηνει η πεθερα του,δεν ειναι καταληλο το κλιμα για το κατοικιδιο του 
Φέρνει αμυντικό ο ΠΑΟΚ
Κοντά στην πρώτη του μεταγραφή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται αμυντικός προερχόμενος από τις λεγόμενες βόρειες χώρες.
Στον Δικέφαλο προσπαθούν να φορτσάρουν μεταγραφικά προκειμένου η ομάδα να καλύψει τα κενά μετά τις αποχωρήσεις που υπάρχουν από την Τούμπα. Έτσι λοιπόν στην ΠΑΕ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με αμυντικό του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει. Περισσότερα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά όμως στην ΠΑΕ αισιοδοξούν ότι σύντομα θα είναι σε θέση να προχωρήσουν στις πρώτες μεταγραφικές ανακοινώσεις.
gazzetta.gr
Κοντά στην πρώτη του μεταγραφή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται αμυντικός προερχόμενος από τις λεγόμενες βόρειες χώρες.
Στον Δικέφαλο προσπαθούν να φορτσάρουν μεταγραφικά προκειμένου η ομάδα να καλύψει τα κενά μετά τις αποχωρήσεις που υπάρχουν από την Τούμπα. Έτσι λοιπόν στην ΠΑΕ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με αμυντικό του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει. Περισσότερα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά όμως στην ΠΑΕ αισιοδοξούν ότι σύντομα θα είναι σε θέση να προχωρήσουν στις πρώτες μεταγραφικές ανακοινώσεις.
gazzetta.gr
- ΑποστόληςΑ
«Ο Λόμιτς ζητάει περισσότερα χρήματα, απ΄ όσα του δίνει ο ΠΑΟΚ. Για αυτό τον λόγο, αυτή την στιγμή φαίνεται πως ο παίκτης είναι περισσότερο κοντά στο να παίξει στην Παρτιζάν», γράφει η ιστοσελίδα «mozzartsport».
Νομίζω ότι δεν αντέχει κριτικής το σχόλιο...
Νομίζω ότι δεν αντέχει κριτικής το σχόλιο...