αυτο...τιποτα αλλοAthens έγραψε:αν ειναι αληθεια οτι επιλογη σου ειναι ο καραγκουνης και οτι εχεις κοντρα με τον Βρυζα για τα μεταγραφικα στην πλατη της ομαδας μας καλυτερα να μην ξεκινησεις το πρωταθλημα εχεις ηδη αποτυχει...
Αγγελιδη παρε σκουπα και πεταξε τους ΠΑΟΚαρχες εκτος ομαδας...
ποιος τωρα ο Αγγελος..που οταν ειναι σ αλλη ομαδα δουλευει με οτι του φερνουνε τα αφεντικα απο τον φαταουλ και δεν βγαζει κουβεντα, ενω στον ΠΑΟΚ εχει αποψη για ολα...ελεος μ αυτα που ζουμε χρονια τωρα
Άγγελος Αναστασιάδης
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Βέβαια ο στεφεν κατηγορήθηκε γι αυτό..είναι και ανάλογα τι σου φέρνουν..π.χ περίπτωση νταρμπο
-
Ξεκινάει με ένα "αν", στην πορεία το "αν" με κάποιο τρόπο γίνεται βεβαιότητα, και καταλήγει σε αυτό που ήθελε εξ' αρχής, δηλαδή να την πει στον Αναστασιάδη.
Άρχισε το πέσιμο πριν καν το πρώτο επίσημο εν τω μεταξύ, και σίγουρα μπροστάρηδες σε αυτό θα είναι και κάποιοι που υπερασπίζονταν τον Στέφενς μέχρι τελικής πτώσεως (μέσα σ' αυτούς ήμουν κι εγώ).
Βέβαια, αν δεν λεγόταν Στέφενς, τώρα όλοι θα λέγαμε ότι άφησε καμμένη γη, πάνω στην οποία ήρθε ο καινούργιος προπονητής να σπείρει...
Άρχισε το πέσιμο πριν καν το πρώτο επίσημο εν τω μεταξύ, και σίγουρα μπροστάρηδες σε αυτό θα είναι και κάποιοι που υπερασπίζονταν τον Στέφενς μέχρι τελικής πτώσεως (μέσα σ' αυτούς ήμουν κι εγώ).
Βέβαια, αν δεν λεγόταν Στέφενς, τώρα όλοι θα λέγαμε ότι άφησε καμμένη γη, πάνω στην οποία ήρθε ο καινούργιος προπονητής να σπείρει...
Πολύ καλά κάνει ο Άγγελος. Ή θα του φέρουν κανονικούς παίχτες, όπως τον Ρατ & τον Μακ, ή θα δώσει ευκαιρίες στα δικά μας παιδιά. Κανένας Νταρμπό και κανένας Σισοκό δεν πρέπει να προηγείται του Πόζογλου και του Σαββίδη και του Κουλούρη.
Ποτέ ξανά ΝινηδΟλίσηδες & ΙνιγοΒιβιάνηδες.
Ποτέ ξανά ΝινηδΟλίσηδες & ΙνιγοΒιβιάνηδες.
για το σισοκο διαφωνω, περαν του σκοραρίσματος εδώ τουλ ειχε κανει σπουδαια χρονια
- desperando
- Επικοινωνία:
-
Αν δεν του κανουν οι παικτες που του φερνουν να ζητησει αυτος οποιους θελει η να πει στον ιδιοκτητη οτι ο τεχνικος του διευθυντης ειναι για τα πανυγηρια,η μονη που δεν φταιει ειναι η ομαδα που εμφανιζεται γυμνη λιγο πριν την εναρξη της σεζον και καποιος οφειλει να το χρεωθει και να δωσει λογο για αυτο,οχι να κανουν ολοι την παπια.
- desperando
- Επικοινωνία:
και αν αυτοι που θελει ειναι τυπου καραγκουνη τι κανουμε?
επισης θα βγει να μιλησει για το τι εχει γινει με τον αμεσο συνεργατη του? ή μηπως δεν ηταν και τοσο αμεσος?
εγω ξερω οτι ο αγγελος μιλαει και τα λεει εξω αποτα δοντια,γιατι τωρα δεν μιλαει?
επισης θα βγει να μιλησει για το τι εχει γινει με τον αμεσο συνεργατη του? ή μηπως δεν ηταν και τοσο αμεσος?
εγω ξερω οτι ο αγγελος μιλαει και τα λεει εξω αποτα δοντια,γιατι τωρα δεν μιλαει?
Ας παρει οποιον θελει φτανει επιτελους καποιος να παρει την ευθυνη και να απολογηθει για τις επιλογες του.Θες καραγκουνηδες,παρτους,βγες και υπερασπισου τους ως επιλογες σου και αν τα σκατωσεις αντε στην ευχη του Θεου και της Παναγιας.Δεν σου τους παιρνει ο Βρυζας και σου φερνει σαπακια; Τοτε πολυ απλα δεν μπορειτε να συνηπαρξετε στην ιδια ομαδα,μιληστε με τον ιδιοκτητη και οποιος κρινει αυτος ας παρει τον @ουλο.Το να μην γινεται τιποτα σιγουρα ειναι η μονη μη λυση.Αληθεια ποια ηταν η τελευταια φορα που μιλησε ο Αγγελος και ξεμπροστιασε καταστασεις;
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
Πότε έγινε αυτό;desperando έγραψε:στο δικαστηριο εναντιων οπαδων του ΠΑΟΚ μηπως?
τι αμεσος??στα φιλικα 2-3 μετρα αποσταση ειχαν...ο δημητρακοπουλος καθοταν διπλα του αν δεν κανω λαθος...desperando έγραψε:και αν αυτοι που θελει ειναι τυπου καραγκουνη τι κανουμε?