Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από paokovios1974 »

chrisg4 έγραψε:Δυο τρεις μήνες ; Ο Αγγελος πρέπει να κάτσει όσο θα λέει το συμβόλαιο του. Να στηριχτεί απο όλους όσο δε παει. Έτσι ώστε στο τέλος ή θα πετύχει και θα είμαστε όλοι καλά κι ας μας τη λένε εμάς τους γκρινιάρηδες οι Αγγελικοι ή θα αποτύχει και θα τελειώνουμε μια και καλή. Γιατι αν φύγει σε δυο τρεις μήνες θα τον μνημονεύουν αλλα δέκα χρονια κι εγώ στα 44 μου να συζητάω για τον εβδομηνταχρονο Άγγελο ξανά, δε θα τη παλέψω :) :) :) :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Συμφωνω απολυτα εστω και για τον λογο που αναφερεις,εστω και ετσι καταληγουμε στην στηριξη που ειναι το ζητουμενο και το επιθυμητο
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

chrisg4 έγραψε:Δυο τρεις μήνες ; Ο Αγγελος πρέπει να κάτσει όσο θα λέει το συμβόλαιο του. Να στηριχτεί απο όλους όσο δε παει. Έτσι ώστε στο τέλος ή θα πετύχει και θα είμαστε όλοι καλά κι ας μας τη λένε εμάς τους γκρινιάρηδες οι Αγγελικοι ή θα αποτύχει και θα τελειώνουμε μια και καλή. Γιατι αν φύγει σε δυο τρεις μήνες θα τον μνημονεύουν αλλα δέκα χρονια κι εγώ στα 44 μου να συζητάω για τον εβδομηνταχρονο Άγγελο ξανά, δε θα τη παλέψω :) :) :) :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτό.
Αν είναι να έρθει πρέπει να βγάλει ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη χρονιά και μετά κάνουμε ταμείο. Ή τον κρατάμε ή φεύγει και δεν τον ξαναναφέρουμε ποτέ.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Mapogo έγραψε:Αν υπάρχει κάτι χειρότερο απ το να φέρουνε τον Αγγελο , είναι το να ΜΗΝ τον στηρίξουν , το να ΜΗΝ τελειώσει τη χρονιά.
Αυτο ειναι πιο σημαντικο ,ακομη κι απο το ονομα του νεου προπονητη.
Στηριζουμε το νεο πλανο.ΔΕν υπαρχουν 2-3 μηνες.
Κι εγω δεν ειμαι ενθουσιασμενος με τον Αγγελο.Στηριζω ομως τον νεο προπονητη του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Μη ξεχνάμε ότι ο Άγγελος τη ξέρει την ομάδα, την έβλεπε όλη τη χρονιά σαν απλός φίλαθλος και σαν coach...σίγουρα ξέρει ήδη τι χρειάζεται και για να 'πε το ναι στον Ιβάν κάτι θα χει στο μυαλό του για το πως να το πετύχει
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Πόσο κρίμα που ο Ιβαν χειραγωγήθηκε απο λίγους ,είτε σύνδεσμιτες όπως ακούγεται είτε οποιονδήποτε άλλο.... Κριμα σε μια εποχή που υπάρχουν λεφτά ,εμείς να μένουμε στο ίδιο σημείο... Κ δεν εννοώ μόνο σχετικά με προπονητή...αλλα όλη μας η δομή έπρεπε να αλλάξει... Κριμα κ πάλι κριμα..
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

θα χε τρομερό γέλιο η σχέση Άγγελου - Ολίσε, το "γίδι" και η σφαλιάρα θα πήγαιναν σύννεφο..κρίμα που θα τη χάσουμε
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

ΑΓΓΕΛΟΣ λοιπόν! Κι εγώ με τη σειρά μου δεν τρελάθηκα από τη χαρά μου.
ΓΙια μένα αυτή η επιλογή σημαίνει και άλλα πράγματα,όπως μείωση μπάτζετ και σαφή στροφή από την εμμονή του πρωταθλητισμού(προσωπική άποψη παιδιά)
Μου είναι σαφές,πλέον,επίσης ότι η εποχή Σαββίδη δεν είναι όλα όσα πίστευα ή ήλπιζα.
Όμως , μόνο θετικό μπορεί να είναι ότι την επόμενη μέρα του τέλους των υποχρεώσεων της ομάδας έχουμε προπονητή.Επίσης οι γνωστοί δημοσιογραφικοί κύκλοι δεν θα έχουν πλέον άμεση ανταπόκριση από τα αποδυτήρια.Αυτοί είναι που θα του κάνουν και το μεγαλύτερο πόλεμο,από την προετοιμασία ακόμα.
Πολλά αδέλφια πίστευαν ότι δικαιούται ο Άγγελος μια ευκαιρία με υγιές οικονομικό περιβάλλον.Εγώ ελπίζω να μην ξαναδώ Πιρβού Τσερνίσοφ και Μαριφαλίεφ.
Η επιλογή αυτή έχει "πατέρες" και όλοι τους γνωρίζουμε.
Μέσα σε όλα αυτά εγώ από σήμερα κάνω τουμπεκί και στηρίζω την ομάδα και το νέο της προπονητή σα να είναι ο Χάινκες.
Καλή επιτυχία Άγγελε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kataramenos5 έγραψε:Αφου ο Μπολονι δεν έρχεται λόγω ΖΒ, Αγγελος ΜΕ τανκς.
Οπως καταλάβατε απ τη μεχρι τωρα κουβέντα τα τανκς θα χρειαστούν.
Αφήστε τον πολυξερισμό σας και τον υπέρμετρο εγωισμό σας στην άκρη και στηρίξτε για λιγο μια προσπάθεια ακόμα κι αν δε την πιστεύετε.Καμιά φορά το αποτέλεσμα μπορεί να σας εκπλήξει.Το να πυροβολείς πρωτού ακόμα αποκτήσεις εικόνα του τί πυροβολείς ειναι τουλάχιστον τραγικό σαν νοοτροπία. Στη θεωρία κάποια πράγματα φαίνονται εύκολα αλλα η πράξη δείχνει άλλα.Θεωρητικά λοιπόν με βάση το περσινο ρόστερ και το προπ. επιτελείο τωρα πρέπει να πανηγυρίζαμε το πρωτάθλημα αλλα.....Οπότε ας περιμένουμε λίγο να δούμε πώς θα ξεκινήσει η ομάδα και κατόπιν βγάλτε τα συμπεράσματα σας.Μη προεξοφλείτε την αποτυχία.

http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 70#p827633

Ωραίος o Rain.
δηλαδη να ρωτησω...προπονητη χρειαζομαστε ή εμψυχωτη?
Despe προπονητή είχαμε πέρσι αλλα δεν.Νοοτροπία χρειάζεται η ομάδα και αποδυτήρια.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ε καλα μην του τα χρεωσουμε και ολα....
μαριφαλιεφ ο μπλαχιν εφερε
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

ΑΠΛΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ .... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ... ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ :? :? :? :? :? :? :?
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Σωστός Αδελφέ για το Μαριφαλίεφ ,αλλά η αναφορά έγινε πιο πολύ για την ανακατοσούρα της εποχής και όχι τόσο για τον Άγγελο.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Την μια χρονιά έρχεται ένας ευρωπαίος "όνομα" προπονητής, την επόμενη ο Άγγελος. Δεν ειναι θέμα σύγκρισης των δυο, αλλά προφανώς δεν υπάρχει κάντε να ξεκάθαρο και σαφές όραμα για τη διαμόρφωση του αγωνιστικού τμήματος.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

nikolasf έγραψε:ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ... ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ....
ο πνευματικος ειναι η τελευταια μας ελπιδα...δυστυχως...καποτε τα λεγαμε σαν ανεκδοτα...

ΠΑΟΚ 2014 με...αγγελο προπονητη...
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

nikolasf έγραψε:ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ... ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ....
Αν αναλογιστούμε οτι η ΠΑΕ πέρσι μας είχε συνηθίσει να ανακοινώνει πριν την υπογραφή του συμβολαίου (αμέσως μετά τη προφορική συμφωνία) τοτε ναι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”