black death έγραψε:Ρεαλισμός είναι να διώχνεις κάθε χρόνο τον προπονητή (τι διάολο ρε όλοι άχρηστοι είναι; ), για να μην αναγκαστείς να κάνεις πιο δύσκολες επιλογές στο αγωνιστικό, ή να τον κρίνεις από ενα παιχνίδι με το γαύρο του πολλαπλάσιου μπάτζετ; Μάλλον έχουμε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.
Επιλογή 3: Δέχτηκε τη δουλειά γιατί τον κάλυπτε εργασιακά και οικονομικά, και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο με τα μέσα που έχει. Νόμος του Μέρφι.
Πάντα υπάρχει η κρυφή ελπίδα να κερδίσεις η να φέρεις ισοπαλία. Αν δεν τα πετύχεις αυτά λόγου μπάτζετ όπως σωστά λες για την διαφορά, περιμένεις αν μη τι άλλο να μην διασυρθεί η ομάδα. Αυτό νομίζω δεν απέχει από τον ρεαλισμό.
Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλω έναν καλό προπονητή για χρόνια. Αλλά θέλω και επίσης να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του. Αυτό που έχει (ροστερ) το γνώριζε και το γνωρίζει.
Το ξανά γράφω γιατί πέρασε στα ψηλά και να θυμίσω. Ρωτήθηκε ο Στέφενς για της μεταγραφές. Αν της κάνει αυτός η ΠΑΕ. Απάντησε ο ίδιος. Μαζί!!!Θεωρώ λοιπόν ανούσιο το να καθόμαστε και να προσπαθούμε να δικαιολογούμε αποκλειστικά τον Στέφενς και να ρίχνουμε τα "βέλη" μας αλλου. Γνώριζε και ήξερε!!!
Και δυστυχώς βάση με την δήλωση του... Μαζί κάνουμε της μεταγραφές... Το είπα ότι κάθετε στο παχυλό του συμβόλαιο. Και ναι η Επιλογή 3 που γράφεις για μένα είναι έτσι!!!
ΥΣ. Κάποιοι θέλουν να τα ξέρουν όλα. Δικαίωμα τους να λένε ότι θέλουν. Δικαίωμα μου επίσης είναι να λέω αυτό που άκουσα από τον ίδιο.
ΥΣ2. Η ήττα αυτή να γίνει παράδειγμα και να αλλάξει τόσο ο ίδιος, όσο και η ΠΑΕ, εις το μαζί της κάνουμε της μεταγραφές.