Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Τι έγινε θίχτηκαν οι ΑΡΔ που δεν τους δίνει την πληροφόρηση η ΠΑΕ, όπως και κανά 2 εδώ μέσα βλέπω και κράζουν από το πρωί...
Για σωπάτε ρε παιδιά που "καίγεστε" για τον ΠΑΟΚ...
Χαλαρώστε..
Μόνο για δούλεμα είστε βρε βόδια και τίποτε άλλο. Για να σας πλασάρουν κανένα σαπάκι τύπου Καστελεν να ασχολείστε και την ίδια ημέρα να ανακοινώνει ο ΠΑΟΚ 4 μεταγραφές..
Βόδια ήσασταν και βόδια θα παραμείνετε, τα παιχνιδάκια στην πλάτη του ΠΑΟΚ τελείωσαν και στις μεταγραφές του Καλοκαιριού θα πέσει τρελό γέλιο με την πάρτη σας...
ΥΓ. Ο Ντομίνγκος τι έγινε που βρίσκεται μάθαμε, ακόμα να γυρίσει από την Μεσήμβρια, καμιά φώτο παίζει?

Για σωπάτε ρε παιδιά που "καίγεστε" για τον ΠΑΟΚ...
Χαλαρώστε..
Μόνο για δούλεμα είστε βρε βόδια και τίποτε άλλο. Για να σας πλασάρουν κανένα σαπάκι τύπου Καστελεν να ασχολείστε και την ίδια ημέρα να ανακοινώνει ο ΠΑΟΚ 4 μεταγραφές..
Βόδια ήσασταν και βόδια θα παραμείνετε, τα παιχνιδάκια στην πλάτη του ΠΑΟΚ τελείωσαν και στις μεταγραφές του Καλοκαιριού θα πέσει τρελό γέλιο με την πάρτη σας...
ΥΓ. Ο Ντομίνγκος τι έγινε που βρίσκεται μάθαμε, ακόμα να γυρίσει από την Μεσήμβρια, καμιά φώτο παίζει?
-
Armagedonas
eorptol έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
Κλασικός προβατοπαραγωγός,μέγας λιβανιστής της εκάστοτε διοίκησης,κυρίως του ΖαγοράκηOdi έγραψε:Απολαμβάνω τον Νικολάου στον arena..Τα λέει πάρα πολύ σωστά.
Προσωπική άποψη ή γνώμη μηδέν!
πετάει ο γάιδαρος?πετάει
Μόλις είπε "και ποιος είναι ο Στέφενς?τί έχει πετύχει στην καριέρα του?.Αντίθετα ο Πασιέντζα έχει αξιόλογο βιογραφικό"
Τον θυμάμαι να αποθεώνει τον Μπερέτα,τον Δερμιτζάκη κλπ κλπ
- desperando
- Επικοινωνία:
ποια δειπνα και ποια σουλτα φερτα?που ξερεις εσυ οτι πηγαν για δειπνο ? τους ειδες ή ειδες καμια φωτο να τρωνε μαζι?Armagedonas έγραψε:Και δεν μου λέτε ρε μάγκες που εμφανίζεστε βασιλικώτεροι του βασιλέως(ως συνήθως)
ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αυτό το κρυφτούλι,τα δείπνα και τα σούρτα φέρτα???
Ανεβαίνει το κύρος της ΠΑΕ ή η αξία του προπονητή?Ή μήπως τον κρύβουμε μην χαλάσει η συμφωνία,όπως μας λέγανε τόσα χρόνια(γελοίο επιχείρημα)?
ΠΟΙΟ θα ήταν το κακό αν ξέραμε ότι ήταν εδώ και συζητάει???????
αυτος φιλε αγαπαει την ομαδα πραγματικα και δεν ειναι προσωπολατρης οπαδος του αγγελου ειναι οπως εσυ ΑΛΛΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΓΕΛΟ ....τον μπερετα ποτε δεν τον υποστηριξε .....λιβανιστης ποιου ? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΩς ΘΑ ΦΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ......και για τον στεφενς ειρωνικα το ειπε επισης για τον ντομιγκος ειπε οτι εχει θετικα με μπραγκα αλλα ολα θα αποδειχθουν στο γηπεδο αν δεσει με την ομαδα κανεις δεν ειναι επιτυχημενος προκαταβολικαArmagedonas έγραψε:eorptol έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑΚλασικός προβατοπαραγωγός,μέγας λιβανιστής της εκάστοτε διοίκησης,κυρίως του ΖαγοράκηOdi έγραψε:Απολαμβάνω τον Νικολάου στον arena..Τα λέει πάρα πολύ σωστά.
πετάει ο γάιδαρος?πετάει
Μόλις είπε "και ποιος είναι ο Στέφενς?τί έχει πετύχει στην καριέρα του?.Αντίθετα ο Πασιέντζα έχει αξιόλογο βιογραφικό"![]()
![]()
προβατοπαραγωγο να πεις τον σκουπιδιαρη του δημου τον ζαγορα κλπ. αυτον οχι
Armagedonas έγραψε:eorptol έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑΚλασικός προβατοπαραγωγός,μέγας λιβανιστής της εκάστοτε διοίκησης,κυρίως του ΖαγοράκηOdi έγραψε:Απολαμβάνω τον Νικολάου στον arena..Τα λέει πάρα πολύ σωστά.
πετάει ο γάιδαρος?πετάει
Μόλις είπε "και ποιος είναι ο Στέφενς?τί έχει πετύχει στην καριέρα του?.Αντίθετα ο Πασιέντζα έχει αξιόλογο βιογραφικό"![]()
![]()
α)Για πες μας εσύ ρε φίλε που τα ξέρεις καλύτερα. Τι ακριβώς έχει πετύχει ο Στέφενς;Τί τον κάνει τόσο ξεχωριστό;
β)Πιο αγνό ΠΑΟΚτση από τον Νικολάου δεν θα βρεις.Ο τύπος τα λέει τα πράγματα με το όνομα τους.
γ)Επειδή είσαι και παραπληροφόρηση ο Νικολάου τον Μπερέτα από το πρώτο φιλικό που είχαμε δώσει και έπειτα τον έκραζε κάθε βράδυ,μέχρι και για τα βραχιολάκια που φορούσε στα χέρια.
δ)Τον Δερμιτζάκη κ εσύ τον αποθέωνες μετά τις εμφανίσεις με Αγιαξ και Φενερ.
Τώρα εντάξει εσύ από όσα γράφεις μάλλον ακούς Ραπτόπουλο,Ζαγόρα και Μύρτσο και λοιπούς και καλά έξυπνους που τα ξέρουν όλα και βλέπουν συνωμοσίες παντού.
Δεν κάνω διαφήμιση ή τίποτα παρόμοιο,αλλά τύποι σαν τον Νικολάου είναι αυτοί για τους οποίους ισχύει το "Ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα".Όχι κάτι τύποι σαν εσένα που κάθονται και κράζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Και για να συμπληρώσω για Ντομίνγκος είπε "φέρτε τον και ο καιρός θα δείξει" και ότι είναι ελπιδοφόρος.Επίσης εκθείασε και τον Σάντος και έκραξε όλους αυτούς που κατά καιρούς φέρανε και τον Πελεγκρίνι,αλλά αυτά δεν σε συμφέρει να τα αναφέρεις.
Ας πούμε ότι είναι πράγματι ένας αγνός φίλαθλος του ΠΑΟΚ.
Γιατί όχι; Αυτό τον προφυλάσσει από το να γίνεται γραφικός; Προφανώς όχι όταν λέει φράσεις του τύπου
"και ποιος είναι ο Στέφενς; τί έχει πετύχει στην καριέρα του?.Αντίθετα ο Πασιέντζα έχει αξιόλογο βιογραφικό"
Και από εκεί και πέρα απλά δεν μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά - όσο αγνός και συμπαθής και αν φαίνεται.
Για το ρητορικό αυτό σχήμα: "Και ποιος είναι ο τάδε να ..." την έχουν πάντως πολλοί την πατέντα. Είμαι σίγουρος ότι τις περισσότερες φορες και οι ίδιοι δεν πιστεύουν αυτό που λένε. Απλά φτιάχνεται έτσι ένα κλίμα και μια ατμόσφαιρα που τραβάει καλύτερα.
Γιατί όχι; Αυτό τον προφυλάσσει από το να γίνεται γραφικός; Προφανώς όχι όταν λέει φράσεις του τύπου
"και ποιος είναι ο Στέφενς; τί έχει πετύχει στην καριέρα του?.Αντίθετα ο Πασιέντζα έχει αξιόλογο βιογραφικό"
Και από εκεί και πέρα απλά δεν μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά - όσο αγνός και συμπαθής και αν φαίνεται.
Για το ρητορικό αυτό σχήμα: "Και ποιος είναι ο τάδε να ..." την έχουν πάντως πολλοί την πατέντα. Είμαι σίγουρος ότι τις περισσότερες φορες και οι ίδιοι δεν πιστεύουν αυτό που λένε. Απλά φτιάχνεται έτσι ένα κλίμα και μια ατμόσφαιρα που τραβάει καλύτερα.
- WestBlock4
Armagedonas έγραψε:A ρε Πρόεδρε,σαν αυγό θα σε καθαρίσουνε!!!
σεφεραν το Δώνη,'
σε έπεισαν να τον κρατήσεις
σε έπεισαν να διώξεις τον Πάμπλο
μετά κατάλαβες το λάθος και έδιωξες τον Δώνη
και έφερες πίσω τον Πάμπλο
σε έπεισαν να πας πλέι οφ με τον ΓΧ και παραλίγο να τιναχτούν τα πάντα στον αέρα
σου έφεραν 6 παίκτες τον Ιανουάριο,εκ των οποίων οι περισσότεροι θα φύγουν τώρα
και τώρα σου φέρνουν αυτόν τον μετριότατο (σχετικά άσημο) προπονητή για να καθοδηγήσει την τεράστια επένδυσή σου!!!!
που δεν είχε καμία άλλη πρόταση πέρα νομίζω από Τυνησία ή Αραβικά Εμιράτα
επειδή τον εγκρίνει ο φίλος μας Σάντος!!!!!
Σου εύχομαι μέχρι να μάθεις να πληρώσεις όσο το δυνατόν λιγότερα!!!!!
ΥΓ Ακόμα να το καταλάβεις Πρόεδρε...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ!!!!!!!!!
ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΠΕΡΣΥ θα είχαν φέρει τον Άγγελο και όχι τον καταστροφέα-οδοστρωτήρα Δώνη!!!!
Φιλικα παντα..... Η κανεις πλακα μαυτα που λες η εχεισ φυγει εργο φιλε αληθεια απορω πως σκεφτεσαι,
Γραφικός μπορεί να γίνει ο καθένας.Και για τον Στέφενς αναρωτήθηκε πόσους τίτλους έχει πάρει και τί έχει να επιδείξει σε συλλογικό επίπεδο.Και μάλιστα το είπε ειρωνικά επειδή μόλις μετά τον Στέφενς ακούστηκε ο Πορτογάλος ξίνισαν όλοι.karl έγραψε:Ας πούμε ότι είναι πράγματι ένας αγνός φίλαθλος του ΠΑΟΚ.
Τέλος πάντων,επειδή στο τέλος θα πει κάποιος οτι τον έχω και μπάρμπα,έχω να πω πως ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Εγώ προτιμώ ένα γνήσιο τύπο σαν τον Νικολάου και ας ξεφεύγει,παρά σιχάματα τύπου Ζαγόρα,Ραπτόπουλου κλπ.
Εσείς μπορείτε να ακούτε οτι θέλετε και να αναρωτιέστε για τις σκοτεινές συνωμοσίες και τα σκάνδαλα που εκτυλίσσονται γύρω από τον ΠΑΟΚ. Μαγκιά σας.
- kataramenos5
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτα που γίνονται ,είτε έχει κλείσει, είτε όχι ο Ντομίγκο(εφόσον ΟΝΤΩΣ βρίσκεται εδώ). Και στην περίπτωση που έχει κλείσει η συμφωνία και το όλο σκηνικό γίνεται για τιμωρία(?) των αρδ και στην περίπτωση που δεν έκλεισε και απλά περιμένουμε καποιον άλλο(?) ο ΠΑΟΚ γίνεται ρόμπα γιατί δεν είναι σοβαρή εικόνα ΠΑΕ αυτή να πάιζει τέτοιο κρυφτούλι.Υπάρχει και το προηγούμενο με το Λάζλο πέρσι, οπότε θα ακούνε ΠΑΟΚ και θα τρέχουν οι σοβαροί προπονητές και παίκτες.Όλα αυτά με την επιφύλαξη οτι δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό απ αυτά που μέχρι τώρα γνωρίζουμε και με τη προϋπόθεση οτι ο Ντομίγκο βρίσκεται εδώ.
[youtube]yRIMlBoMJXE[/youtube]

[youtube]yRIMlBoMJXE[/youtube]
Κρατούμενο 1ο : Είναι εδώ.
Κρατούμενο 2ο : Η ΠΑΕ εκ των προτέρων επέλεξε να δημιουργήσει παραφιλολογία σχετικά με την παρουσία του εδώ. Γιατί έγινε αυτό και αν είναι σωστό, ΔΕΝ γνωρίζω.
Κρατούμενο 2ο : Η ΠΑΕ εκ των προτέρων επέλεξε να δημιουργήσει παραφιλολογία σχετικά με την παρουσία του εδώ. Γιατί έγινε αυτό και αν είναι σωστό, ΔΕΝ γνωρίζω.
Έχει σκεφτεί κανεις μας το σενάριο να έχουν φέρει το Domingos απλά για προπονητή στις ακαδημίες και να γίνονται για την πρώτη ομάδα διαπραγματεύσεις με ένα όνομα που θα προκαλέσει σεισμό;
Εγώ πάντως όχι.
Εγώ πάντως όχι.