Μεταγραφές 2011-2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Re: Μεταγραφές 2011-2012

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

εγώ τώρα αν άκουγα ότι έκλεινε Λίνο-Μπόγρη(ή Κουκουλά) θα έλεγα ότι έχω την καλύτερη Διοίκηση στην Α1...
ο Παππάς είναι ακριβός...
mythos

Δημοσίευση από mythos »

O παππας ξερει κανεις που παιζει,που βρισκεται;Γιατι το εψαξα και δεν βρηκα τιποτα
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

το Λίνο πώς θα τον κλείσεις ρε σύ? είναι στην Biella (αν και δεν έχει ούτε συμμετοχή). Θα μου πείς και ο Παππάς ανήκει στην Bilbao... :? :evil:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

θα τον κλείσω άνετα... θα του δώσω χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα με την οποία μεγάλωσε στο δωμάτιο του...
αλήθεια τι θέση παίζει; 3;

Α και θα του πω ότι θα τον προπονεί ο Σούλης μαζί με τα άλλα μεγάλα ταλέντα Τσακαλέρη και Κουκουλά και Γιαννακίδη και Αράπη και Καλαμπάκα ... και αυτοί όλοι μαζί θα φτιάξουν την ομάδα που θα φέρει δόξα και χρήματα...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

3
[youtube]n_jqQR3MH34[/youtube]
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

το ροστερ εκλεισε ειπε η διοικηση οποτε αν δεν βελτιωθει ο λιθουανος, ο γκορι και ο ντικουδης θα χρειαστουν αναπνευστηρα...
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Χτες άκουγα στο ραδιόφωνο ότι ο Μπόγρης καταλήγει σε εμάς και μετά από λίγο ανακοινώθηκε από τον Άρη! :shock: Δε μπορώ να διανοηθώ ότι μας δίνεται η δυνατότητα να πάρουμε νεαρούς, ταλαντούχους και Έλληνες παίχτες με μερικά ψωροχιλιάρικα κι εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα..Και άντε πες ας τον αφήσουμε τον Μπόγρη που είναι κωλοχαρακτήρας και δεν έχει καθόλου μυαλό για μπάσκετ.

Με τον Κούκουλα τι έγινε? Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα τους βλέπουμε μετά από μερικά χρόνια να κάνουν καριέρα και να βγάζουν μάτια σε τίποτα γαυροβάζελους, να γίνονται ντραφτ και να τους ζητάνε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες δίνοντας τους εκατομμύρια, κι εμείς θα τραβάμε τις κ@λότριχές μας! :twisted: :evil:

Έχουμε μαζέψει όλη τη σαβούρα από νεαρούς που δεν έχουν ρόλο στην ομάδα και δε προσφέρουν πουθενά (κι ας τους έχουμε και 3-4 χρόνια) και έχουμε αφήσει όλη την ελίτ να κυκλοφορεί ελεύθερη. Ο εκνευρισμός μου δε, είναι ακόμα μεγαλύτερος όταν χτες έμαθα και τον λόγο που παίζει ο Καλλές.. :twisted:

Υ.Γ. Εν τω μεταξύ για τον Τσακαλέρη μαθαίνω τα καλύτερα! Μου λένε όλοι ότι αν δουλευτεί σωστά και τον εμπιστευτεί ο Σούλης, θα γίνει μεγάλος παίχτης. Κάτι Αράπηδες, Καλαμπάκες και Γιαννακίδηδες τους έχει για πρωινό, είναι 10 κλάσεις πιο πάνω. Τρομερή τεχνική κατάρτιση, ο μοναδικός νεαρός που μπορεί να κάνει καριέρα. Αυτά μου είπανε, αυτά σας λέω :!:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

για πες για καλλε Τρικ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Trikaliotis έγραψε:Υ.Γ. Εν τω μεταξύ για τον Τσακαλέρη μαθαίνω τα καλύτερα! Μου λένε όλοι ότι αν δουλευτεί σωστά και τον εμπιστευτεί ο Σούλης, θα γίνει μεγάλος παίχτης. Κάτι Αράπηδες, Καλαμπάκες και Γιαννακίδηδες τους έχει για πρωινό, είναι 10 κλάσεις πιο πάνω. Τρομερή τεχνική κατάρτιση, ο μοναδικός νεαρός που μπορεί να κάνει καριέρα. Αυτά μου είπανε, αυτά σας λέω :!:
ελπίζω μόνο να τον βλέπουμε στο παρκέ... ;)
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

ΜΑΝΙΑΚΟS you 've got mail.. ;)
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ένα p m και σε μένα Trikaliotis αν γίνεται!!!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Trikaliotis έγραψε: Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα τους βλέπουμε μετά από μερικά χρόνια να κάνουν καριέρα και να βγάζουν μάτια σε τίποτα γαυροβάζελους, να γίνονται ντραφτ και να τους ζητάνε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες δίνοντας τους εκατομμύρια, κι εμείς θα τραβάμε τις κ@λότριχές μας! :twisted: :evil:

Έχουμε μαζέψει όλη τη σαβούρα από νεαρούς που δεν έχουν ρόλο στην ομάδα και δε προσφέρουν πουθενά (κι ας τους έχουμε και 3-4 χρόνια) και έχουμε αφήσει όλη την ελίτ να κυκλοφορεί ελεύθερη. Ο εκνευρισμός μου δε, είναι ακόμα μεγαλύτερος όταν χτες έμαθα και τον λόγο που παίζει ο Καλλές..
Φίλε μου, άντε και τους πήραμε. Τι θα τους κάνουμε;
Να σε πω; Θα τους κρατήσουμε ένα, το πολύ δύο χρόνια, θα τους εξελίξουμε και μετά, αφού εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούμε να τους ικανοποιήσουμε οικονομικά (όταν θα είναι και στα ντουζένια τους), θα ακολουθήσουν τον δρόμο των Βασιλειάδη, Βασιλόπουλο, Βεργίνη, τον άλλο τον ψηλό που ξεχνάω (τον Μαυροκεφαλίδη έλεγα) κλπ κλπ κλπ ...
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Επειδή είμαι αυτής της γενιάς και τους γνωρίζω τους περισσότερους, επειδή υπήρξα και συμπαίκτης τους, έχω να πω, πως τα μεγαλύτερα ταλέντα από μικροί ήταν οι Παππάς και Jankovic. Στην πορεία εξελίχθηκαν πολύ οι Παπανικολάου και Σλούκας. Ο Μάντζαρης ξεπετάχτηκε μέσα σε μια χρονιά, από 2-3ος άσος στην Νέων, έφτασε ακόμη και στην Εθνική Ανδρών.
Ο Τσακαλέρης, μακάρι να κάνω λάθος, αλλά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν κλήθηκε ούτε στην Παίδων, ούτε στην Εφήβων. Παρά μόνο στο Ευρωπαϊκό της Ρόδου, όπου ήταν 12ος παίκτης με απειροελάχιστη συμμετοχή. Παρεπιπτόντως, ήταν από τους μεγαλύτερους, αφού οι περισσότεροι ήταν γεννηθέντες το '90. Επίσης δεν είχε καθόλου συμμετοχή πέρσι στον Πανελλήνιο.
Πάντως, είναι απαράδεκτο, που ενώ υπήρχαν ελεύθεροι οι Κουκουλάς, Χρυσικόπουλος, Μπόγρης και Γιαννόπουλος και εμείς πήραμε τον Τσακαλέρη...
mythos

Δημοσίευση από mythos »

Στειλε pm και εδω τρικ η οποιος αλλος το ξερει
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Δεν στέλνεται και εδώ ένα :oops: :oops:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”