László Bölöni

Άβαταρ μέλους
joshua

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από joshua »

Οχι εκ των υστερων.Ο φωτακης παραπονιοταν καιρο και ο λινο παιζει απο την αρχη της χρονιας συνεχεια και οταν εχεις μπροστα παιχνιδια με ρουλη και βαζελο επρεπε να προστατευτουν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο λαζαρ δεν ειχε παιχνιδια με την εθνικη ρουμανιας γιατι να επαιζε αυτος δηλαδη και οχι ο φωτακης?
Οσο για τον λινο παιζεις μεσα στην εδρα σου με μια ομαδα που ξερεις οτι θα ερθει να παιξει με ολους πισω,ε λοιπον οσο επιβαρυμενο και να ειναι το μοναδικο φουλ μπακ που εχεις απο αριστερα δεν το αφηνεις εξω.
Καλη η κριτικη αλλα μην ξεχναμε οτι ο μπολονι ακομα καλα καλα δεν ξερει τη δυναμικη των ομαδων στην ελλαδα απλα βλεπει ενα δυο βιντεο και κρινει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο λεοναρντο τι ειναι αν οχι φουλ μπακ?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κατσε να τον δουμε λιγο ρε τζος γιατι εγω εχω αντιθετη αποψη,σε καμια περιπτωση κατα τη γνωμη μου δεν εχει τη δημιουργια του λινο στο παιχνιδι του.
Τωρα νομιζω οτι ειναι ευκαιρια να παρει παιχνιδια γιατι ο λινο μετα απο τραυματισμο εστω και ελαφρυ αργει να βρει ρυθμο και η αποθεραπεια του και λογω ηλικιας ειναι λιγο παραπανω απο το κανονικο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ειναι φουλ μπακ που περσι δεν επαιξε καθολου ομως...με σοαρο τραυματισμο..και να παιξειαρχικα ειχανε πει θα παιζει αμυντικα εωσοτου βρει ρυθμο....

Δεν ξερω αν παιξει τωρα ...μαλλον για σναου θα παει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχει ηδη 1,5 μηνα στην ομαδα ρε παιδια και στο παιχνιδι με τον οφη πριν τους τραυματισμους ειχε σηκωθει για να μπει και τι πιο καλο για πρωτο παιχνιδι για δοκιμη απο ενα στο οποιο ο αντιπαλος κατεβηκε 3-4 φορες ολες και ολες.Τεσπα τωρα αναγκαστικα θα δοκιμαστει σε παιχνιδια που απαιτουν πολυ υψηλο βαθμο ετοιμοτητας, που μπορουν να προκαλεσουν και τραυματισμο σε παικτη χωρις ρυθμο.Εγω παντως συνεχιζω να πιστευω οτι ενα απο τα προβληματα με τον Λαζλο ειναι οτι δεν του ''αρεσει'' το ροστερ της ομαδας και αυτο βγαινει στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

αρχισαν τα οργανα..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντα σε μια μεγαλη ομαδα οταν η εικονα στο γηπεδο δεν ειναι αυτη που επιθυμει ο κοσμος θα υπαρχει πιεση στον προπονητη.Αυτο ουτε ελληνικο φαινομενο ειναι ουτε και κακο φτανει να μην ξεπερναει καποια ορια και οκ δεν νομιζω οτι εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

László Bölöni

Δημοσίευση από eorptol »

Έκανε και η μύγα κολο και .....ασε μας ρε τσορμπατζογλου .....
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua έγραψε:Παντα σε μια μεγαλη ομαδα οταν η εικονα στο γηπεδο δεν ειναι αυτη που επιθυμει ο κοσμος θα υπαρχει πιεση στον προπονητη.Αυτο ουτε ελληνικο φαινομενο ειναι ουτε και κακο φτανει να μην ξεπερναει καποια ορια και οκ δεν νομιζω οτι εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο.
ναι ρε φιλε νταξ να πουμε να πουμε αλλα εσυ την κριτικη και μαλιστα απο οτι φαινετε και χωρις να εχεις και καμια γνωση στο ποδοσφαιρο κοντεβεις να παρεις ολυμπιακο μεταλιο
χαλαρωσε λιγο
αν δεν βλεπεις οτι η ομαδα ειναι αρκετα κλικ ποιο πανω σε ταχυτητα και ευρος χιλιομετρων ανα παικτη σε παιχνιδι μην μιλας καλητερα
πανε προπονησου οσο θελεις και μετα πανε κανε 10 σπριντ με ιδιο ρυθμο αν δεν βγαλεις προβλημα εγω θα σου δωσω το πτυχιο μου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Ο λεοναρντο τι ειναι αν οχι φουλ μπακ?
Full-back είναι; Βραζιλιάνος και full-back γίνεται;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

abg12d34 έγραψε:
joshua έγραψε:Παντα σε μια μεγαλη ομαδα οταν η εικονα στο γηπεδο δεν ειναι αυτη που επιθυμει ο κοσμος θα υπαρχει πιεση στον προπονητη.Αυτο ουτε ελληνικο φαινομενο ειναι ουτε και κακο φτανει να μην ξεπερναει καποια ορια και οκ δεν νομιζω οτι εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο.
ναι ρε φιλε νταξ να πουμε να πουμε αλλα εσυ την κριτικη και μαλιστα απο οτι φαινετε και χωρις να εχεις και καμια γνωση στο ποδοσφαιρο κοντεβεις να παρεις ολυμπιακο μεταλιο
χαλαρωσε λιγο
αν δεν βλεπεις οτι η ομαδα ειναι αρκετα κλικ ποιο πανω σε ταχυτητα και ευρος χιλιομετρων ανα παικτη σε παιχνιδι μην μιλας καλητερα
πανε προπονησου οσο θελεις και μετα πανε κανε 10 σπριντ με ιδιο ρυθμο αν δεν βγαλεις προβλημα εγω θα σου δωσω το πτυχιο μου
Ρε φιλε πραγματικα επειδη εχω δει και αλλα ποστ σου,εισαι σιγουρος οτι διαβαζεις τι γραφουν οι αλλοι πριν γραψεις κατι? Κριτικη εχω κανει σε ολο το συμπαν αλλα ειδικα στον Μπολονι και ειδικα για τους τραυματισμους δεν εχω γραψει σχεδον τιποτα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

eorptol έγραψε:Έκανε και η μύγα κολο και .....ασε μας ρε τσορμπατζογλου .....
οτι να ειναι
τελικα οντος αυτοι οι αρδ ειναι το μεγαλο κακο της ομαδας
και ασχετος και ξερολας
:yellowcard: :yellowcard: = :redcard:
δηλ οποιος ειναι ταχα μου αρδ γραφει οτι του ερθει στο κεφαλη χωρις να το ψαξει χωρις να διασταυρωσει;
τι ειναι ολοι αυτοι ρε που βγαζουν λεφτα στις πλατες του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

joshua έγραψε:
abg12d34 έγραψε:
χαλαρωσε λιγο
Ρε φιλε πραγματικα επειδη εχω δει και αλλα ποστ σου,εισαι σιγουρος οτι διαβαζεις τι γραφουν οι αλλοι πριν γραψεις κατι? Κριτικη εχω κανει σε ολο το συμπαν αλλα ειδικα στον Μπολονι και ειδικα για τους τραυματισμους δεν εχω γραψει σχεδον τιποτα.
αυτο ακριβος λεω ρε φιλε ο μπολονι εμεινε και τωρα που το εκανες και αυτο πας για ολυμπιακο μεταλιο
Άβαταρ μέλους
eorptol

László Bölöni

Δημοσίευση από eorptol »

Στον ζαγορα όμως προσοχή και ας λέει στα μούτρα σου ένα σωρό μαλακιες κυριε τσορμπατζογλου δεν τόλμας να επιμηνεις στην αποψη σου και μάλιστα στον αέρα ....λίγο σεβασμος στον προπονητη δεν βλάπτει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 21 Οκτ 2011, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”