László Bölöni
Re: László Bölöni
Οχι εκ των υστερων.Ο φωτακης παραπονιοταν καιρο και ο λινο παιζει απο την αρχη της χρονιας συνεχεια και οταν εχεις μπροστα παιχνιδια με ρουλη και βαζελο επρεπε να προστατευτουν.
Ο λαζαρ δεν ειχε παιχνιδια με την εθνικη ρουμανιας γιατι να επαιζε αυτος δηλαδη και οχι ο φωτακης?
Οσο για τον λινο παιζεις μεσα στην εδρα σου με μια ομαδα που ξερεις οτι θα ερθει να παιξει με ολους πισω,ε λοιπον οσο επιβαρυμενο και να ειναι το μοναδικο φουλ μπακ που εχεις απο αριστερα δεν το αφηνεις εξω.
Καλη η κριτικη αλλα μην ξεχναμε οτι ο μπολονι ακομα καλα καλα δεν ξερει τη δυναμικη των ομαδων στην ελλαδα απλα βλεπει ενα δυο βιντεο και κρινει.
Οσο για τον λινο παιζεις μεσα στην εδρα σου με μια ομαδα που ξερεις οτι θα ερθει να παιξει με ολους πισω,ε λοιπον οσο επιβαρυμενο και να ειναι το μοναδικο φουλ μπακ που εχεις απο αριστερα δεν το αφηνεις εξω.
Καλη η κριτικη αλλα μην ξεχναμε οτι ο μπολονι ακομα καλα καλα δεν ξερει τη δυναμικη των ομαδων στην ελλαδα απλα βλεπει ενα δυο βιντεο και κρινει.
Κατσε να τον δουμε λιγο ρε τζος γιατι εγω εχω αντιθετη αποψη,σε καμια περιπτωση κατα τη γνωμη μου δεν εχει τη δημιουργια του λινο στο παιχνιδι του.
Τωρα νομιζω οτι ειναι ευκαιρια να παρει παιχνιδια γιατι ο λινο μετα απο τραυματισμο εστω και ελαφρυ αργει να βρει ρυθμο και η αποθεραπεια του και λογω ηλικιας ειναι λιγο παραπανω απο το κανονικο.
Τωρα νομιζω οτι ειναι ευκαιρια να παρει παιχνιδια γιατι ο λινο μετα απο τραυματισμο εστω και ελαφρυ αργει να βρει ρυθμο και η αποθεραπεια του και λογω ηλικιας ειναι λιγο παραπανω απο το κανονικο.
ειναι φουλ μπακ που περσι δεν επαιξε καθολου ομως...με σοαρο τραυματισμο..και να παιξειαρχικα ειχανε πει θα παιζει αμυντικα εωσοτου βρει ρυθμο....
Δεν ξερω αν παιξει τωρα ...μαλλον για σναου θα παει
Δεν ξερω αν παιξει τωρα ...μαλλον για σναου θα παει
Εχει ηδη 1,5 μηνα στην ομαδα ρε παιδια και στο παιχνιδι με τον οφη πριν τους τραυματισμους ειχε σηκωθει για να μπει και τι πιο καλο για πρωτο παιχνιδι για δοκιμη απο ενα στο οποιο ο αντιπαλος κατεβηκε 3-4 φορες ολες και ολες.Τεσπα τωρα αναγκαστικα θα δοκιμαστει σε παιχνιδια που απαιτουν πολυ υψηλο βαθμο ετοιμοτητας, που μπορουν να προκαλεσουν και τραυματισμο σε παικτη χωρις ρυθμο.Εγω παντως συνεχιζω να πιστευω οτι ενα απο τα προβληματα με τον Λαζλο ειναι οτι δεν του ''αρεσει'' το ροστερ της ομαδας και αυτο βγαινει στο γηπεδο.
Παντα σε μια μεγαλη ομαδα οταν η εικονα στο γηπεδο δεν ειναι αυτη που επιθυμει ο κοσμος θα υπαρχει πιεση στον προπονητη.Αυτο ουτε ελληνικο φαινομενο ειναι ουτε και κακο φτανει να μην ξεπερναει καποια ορια και οκ δεν νομιζω οτι εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο.
- abc_o_ karpouzas
ναι ρε φιλε νταξ να πουμε να πουμε αλλα εσυ την κριτικη και μαλιστα απο οτι φαινετε και χωρις να εχεις και καμια γνωση στο ποδοσφαιρο κοντεβεις να παρεις ολυμπιακο μεταλιοjoshua έγραψε:Παντα σε μια μεγαλη ομαδα οταν η εικονα στο γηπεδο δεν ειναι αυτη που επιθυμει ο κοσμος θα υπαρχει πιεση στον προπονητη.Αυτο ουτε ελληνικο φαινομενο ειναι ουτε και κακο φτανει να μην ξεπερναει καποια ορια και οκ δεν νομιζω οτι εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο.
χαλαρωσε λιγο
αν δεν βλεπεις οτι η ομαδα ειναι αρκετα κλικ ποιο πανω σε ταχυτητα και ευρος χιλιομετρων ανα παικτη σε παιχνιδι μην μιλας καλητερα
πανε προπονησου οσο θελεις και μετα πανε κανε 10 σπριντ με ιδιο ρυθμο αν δεν βγαλεις προβλημα εγω θα σου δωσω το πτυχιο μου
- ΑποστόληςΑ
Full-back είναι; Βραζιλιάνος και full-back γίνεται;joshua έγραψε:Ο λεοναρντο τι ειναι αν οχι φουλ μπακ?
Ρε φιλε πραγματικα επειδη εχω δει και αλλα ποστ σου,εισαι σιγουρος οτι διαβαζεις τι γραφουν οι αλλοι πριν γραψεις κατι? Κριτικη εχω κανει σε ολο το συμπαν αλλα ειδικα στον Μπολονι και ειδικα για τους τραυματισμους δεν εχω γραψει σχεδον τιποτα.abg12d34 έγραψε:ναι ρε φιλε νταξ να πουμε να πουμε αλλα εσυ την κριτικη και μαλιστα απο οτι φαινετε και χωρις να εχεις και καμια γνωση στο ποδοσφαιρο κοντεβεις να παρεις ολυμπιακο μεταλιοjoshua έγραψε:Παντα σε μια μεγαλη ομαδα οταν η εικονα στο γηπεδο δεν ειναι αυτη που επιθυμει ο κοσμος θα υπαρχει πιεση στον προπονητη.Αυτο ουτε ελληνικο φαινομενο ειναι ουτε και κακο φτανει να μην ξεπερναει καποια ορια και οκ δεν νομιζω οτι εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο.
χαλαρωσε λιγο
αν δεν βλεπεις οτι η ομαδα ειναι αρκετα κλικ ποιο πανω σε ταχυτητα και ευρος χιλιομετρων ανα παικτη σε παιχνιδι μην μιλας καλητερα
πανε προπονησου οσο θελεις και μετα πανε κανε 10 σπριντ με ιδιο ρυθμο αν δεν βγαλεις προβλημα εγω θα σου δωσω το πτυχιο μου
- abc_o_ karpouzas
οτι να ειναιeorptol έγραψε:Έκανε και η μύγα κολο και .....ασε μας ρε τσορμπατζογλου .....
τελικα οντος αυτοι οι αρδ ειναι το μεγαλο κακο της ομαδας
και ασχετος και ξερολας

δηλ οποιος ειναι ταχα μου αρδ γραφει οτι του ερθει στο κεφαλη χωρις να το ψαξει χωρις να διασταυρωσει;
τι ειναι ολοι αυτοι ρε που βγαζουν λεφτα στις πλατες του ΠΑΟΚ
- abc_o_ karpouzas
αυτο ακριβος λεω ρε φιλε ο μπολονι εμεινε και τωρα που το εκανες και αυτο πας για ολυμπιακο μεταλιοjoshua έγραψε:Ρε φιλε πραγματικα επειδη εχω δει και αλλα ποστ σου,εισαι σιγουρος οτι διαβαζεις τι γραφουν οι αλλοι πριν γραψεις κατι? Κριτικη εχω κανει σε ολο το συμπαν αλλα ειδικα στον Μπολονι και ειδικα για τους τραυματισμους δεν εχω γραψει σχεδον τιποτα.abg12d34 έγραψε:ναι ρε φιλε νταξ να πουμε να πουμε αλλα εσυ την κριτικη και μαλιστα απο οτι φαινετε και χωρις να εχεις και καμια γνωση στο ποδοσφαιρο κοντεβεις να παρεις ολυμπιακο μεταλιοjoshua έγραψε:Παντα σε μια μεγαλη ομαδα οταν η εικονα στο γηπεδο δεν ειναι αυτη που επιθυμει ο κοσμος θα υπαρχει πιεση στον προπονητη.Αυτο ουτε ελληνικο φαινομενο ειναι ουτε και κακο φτανει να μην ξεπερναει καποια ορια και οκ δεν νομιζω οτι εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο.
χαλαρωσε λιγο
László Bölöni
Στον ζαγορα όμως προσοχή και ας λέει στα μούτρα σου ένα σωρό μαλακιες κυριε τσορμπατζογλου δεν τόλμας να επιμηνεις στην αποψη σου και μάλιστα στον αέρα ....λίγο σεβασμος στον προπονητη δεν βλάπτει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 21 Οκτ 2011, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.