Το "ΧΧΧΧΧΧ" εννοεις? Γιατι εχω πει και "ΧΧΧΧΧΧ" και "ΧΧΧΧΧΧ". Διευκρινισε σε παρακαλω.Maximus έγραψε:Παρακαλω να σβηστουν οι χαρακτηρισμοι για τον προπονητη του ΠΑΟΚ...
Μάκης Χάβος
Re: Μάκης Χάβος
- Maximus
Ναι φιλε μου... Δεν ειναι προσωπικό. Εχω βαρεθει ομως να βλεπω μετα απο καθε ματς ολα αυτα τα "ΧΧΧΧΧΧΧ"... ΟΚ, το καταλαβαμε, ο ανθρωπος δεν ειναι προπονητης, εχει κατεβει απο την στάνη (ξεχασε και την γκλιτσα σπιτι σημερα) αλλα τουλαχιστον θα τον υποστούμε μεχρι να φύγει...Olorin έγραψε: Το "ΧΧΧΧΧΧ" εννοεις? Γιατι εχω πει και "ΧΧΧΧΧΧ" και "ΧΧΧΧΧΧ". Διευκρινισε σε παρακαλω.
ελα να αρχισει η απονομη των βραβειων 'σαςταλεγα'.
να γινει επαναφορα του τοπικ του σαντος.ετσι για να δουμε οτι και τοτε τα ιδια λεγαμε.
οτι και να γινει οποιος και να ειναι ο προπονητης.εδω μεσα μονο γκρινια παιζει.αφου ολοι σαπιοκοιλιαδες ειμαστε και μονο προπονητες θα μπορουσαμε να γινουμε.παικτες δε γινεται,κορακια δε γουσταρουμε για προεδροι λεφτα δεν εχουμε οποτε προπονηταρες ολοι.
ε δεν αλλαζει ο προπονητης χωνεψτε το.εχετε φαει τετοιο σκαλωμα που αν παρουμε το κυπελλο μερικοι θα στεναχωρηθειτε απο το φοβο οτι θα παραμεινει ο χαβος.
πραγματικα δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει ολη αυτη η γκρινια.τι θα βγει?τι πιστευετε οτι θα βγει?
να γινει επαναφορα του τοπικ του σαντος.ετσι για να δουμε οτι και τοτε τα ιδια λεγαμε.
οτι και να γινει οποιος και να ειναι ο προπονητης.εδω μεσα μονο γκρινια παιζει.αφου ολοι σαπιοκοιλιαδες ειμαστε και μονο προπονητες θα μπορουσαμε να γινουμε.παικτες δε γινεται,κορακια δε γουσταρουμε για προεδροι λεφτα δεν εχουμε οποτε προπονηταρες ολοι.
ε δεν αλλαζει ο προπονητης χωνεψτε το.εχετε φαει τετοιο σκαλωμα που αν παρουμε το κυπελλο μερικοι θα στεναχωρηθειτε απο το φοβο οτι θα παραμεινει ο χαβος.
πραγματικα δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει ολη αυτη η γκρινια.τι θα βγει?τι πιστευετε οτι θα βγει?
- navigator11
δυστυχώς,έπρεπε να προβλέψει τουλάχιστον για το λίνο.ακόμα κι αν αποβλήθηκε παντελώς ΑΔΙΚΑ.τεσπά.
η ομάδα στο α ημίχρονο ΑΘΛΙΑ.
η ομάδα στο α ημίχρονο ΑΘΛΙΑ.
-
ethoismenos
συγγνώμη, μια ερώτηση μόνο, υπήρχε κανένας που να είδε σήμερα τον ΠΑΟΚ και να του άρεσε;
Υ.Γ.
Μάξιμε, από όλο το φόρουμ εσύ, είσαι που θα την πεις σε άλλον για το θέμα στάσης προς τον προπονητή; δεν ντρέπεσαι λίγο;..παρακαλεί και να σβηστούν οι χαρακτηρισμοί για τον προπονητή του ΠΑΟΚ...ο Μάξιμος...κι αντί να τον αρχίσουν στις ψηφιακές μπούφλες τον ακούνε κιόλας...θα πέσουν τα ταβάνια να μας πλακώσουν ρε πούστη
Υ.Γ.2
Λευτεριά στον σύντροφο Ολόριν....χαζούλιακα Χάβο σου ρχόμαστε....
Υ.Γ.
Μάξιμε, από όλο το φόρουμ εσύ, είσαι που θα την πεις σε άλλον για το θέμα στάσης προς τον προπονητή; δεν ντρέπεσαι λίγο;..παρακαλεί και να σβηστούν οι χαρακτηρισμοί για τον προπονητή του ΠΑΟΚ...ο Μάξιμος...κι αντί να τον αρχίσουν στις ψηφιακές μπούφλες τον ακούνε κιόλας...θα πέσουν τα ταβάνια να μας πλακώσουν ρε πούστη
Υ.Γ.2
Λευτεριά στον σύντροφο Ολόριν....χαζούλιακα Χάβο σου ρχόμαστε....
- navigator11
Πολυ καλα τα πηγε σημερα...σωστη η προτιμηση Κουτσια λογω αμυντικων αναγκων και η μετατοπιση πλευρων με σαλπι οταν μπηκε ο ελ ζαρ...να του δινουμε κ τα ευσημα οταν πρεπει.
Φυσικα δεν αλλαζει το οτι η ομαδα ειχε απωλειες και κουρασμενους κυριως εξαιτιας του.
εκτος τα παει καλα...τα 'παμε! Μεσα τον φοβαμαι. Μπραβο για σημερα Μακη.
Φυσικα δεν αλλαζει το οτι η ομαδα ειχε απωλειες και κουρασμενους κυριως εξαιτιας του.
εκτος τα παει καλα...τα 'παμε! Μεσα τον φοβαμαι. Μπραβο για σημερα Μακη.
Το paokmania είναι ένα φόρουμ στο οποίο ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του, αλλά στο τέλος φταίει ο πρόεδρος και ο προπονητής.

- Maximus
Μπορει να σας τα ειχα κανει καρπουζια (δεν ειναι τυχαια η λεξη) με τον Σαντος, ναι το ομολογω, ημουν αρκετα πρήχτης, αλλά περα απο το "καρπουζας" και ενιοτε για πλακιτσα, δεν τον ελεγα ουτε "τσομπανη", ουτε ¨ουστ αχρηστε", ουτε ολα τα υπολοιπα που του εχετε σουρει του Μακη και του Δερμιτζακη!teratios2 έγραψε:συγγνώμη, μια ερώτηση μόνο, υπήρχε κανένας που να είδε σήμερα τον ΠΑΟΚ και να του άρεσε;
Υ.Γ.
...Και ξερεις (για να απαντησω και την πρωτη σου ερωτηση) απο την μερια μου το βλεπω και εγω λιγο "θα πεσουν τα ταβανια να μας πλακωσουν" οταν βλεπω τα ιδια ατομα που περσι ακριβως ιδιες εμφανισεις με την χτεσινη, τις θεοποιουσαν, επειδη μονο και μονο "ολα τοτε ηταν καλα και υπηρχε πλανο"!
Ναι, μπορεις να με χαρακτηρισεις εμπαθη, οτι εψαχνα και εγω να βρω πατηματα για κραξιμο στον Σαντος,οτι σας ειχα πρηξει, αλλά παιζει ρόλο και το ειδος κριτικής που κανεις... Αντε να ξεφυγεις μια, αντε δυο και αντι για κριτικη να αρχισεις τους χαρακτηρισμους, αλλα οταν αρχιζει το πραγμα και παρουσιαζεται απο την αναποδη (δηλαδη να κανεις μονιμως χαρακτηρισμους, αντι για κριτικη με επιχειρηματα) τοτε υπαρχει προβλημα...
Μήπως είστε από το Γαλατικό Χωριό και φοβάστε κάτι τέτοιο:Maximus έγραψε:...Και ξερεις (για να απαντησω και την πρωτη σου ερωτηση) απο την μερια μου το βλεπω και εγω λιγο "θα πεσουν τα ταβανια να μας πλακωσουν"teratios2 έγραψε:...θα πέσουν τα ταβάνια να μας πλακώσουν ρε πούστη

Για να, χαλαρώνουμε και λίγο εντός του φόρουμ, έλα μπράβο!!!
Αυτό θέλω να πιστεύω ότι δεν ισχύει για κανέναν εδώ μέσα, όπως δεν ίσχυε και τα προηγούμενα χρόνια με τους επικριτές του Σάντος...barlow4 έγραψε:.....ε δεν αλλαζει ο προπονητης χωνεψτε το.εχετε φαει τετοιο σκαλωμα που αν παρουμε το κυπελλο μερικοι θα στεναχωρηθειτε απο το φοβο οτι θα παραμεινει ο χαβος.....
Ο ΠΑΟΚ θέλουμε να πηγαίνει καλά έστω και αν έχει προπονητή τον Αλέφαντο και ΤΔ τον Κόντη...
Θα ήθελα να πιστεύω ότι η διοίκηση έτσι όπως κράτησε τον Σάντος μετά από "αποτυχίες", έτσι θα αντικαταστήσει και το Χάβο, έστω μετά από "επιτυχίες"...Αν ο Ζαγόρ επιμείνει να μη χρησιμοποιήσει το μεγαλύτερο προσόν του (το ποδοσφαιρικό κριτήριο) σε αυτή την υπόθεση, τότε (δικαίως) θα την ακούσει στέρεο...
Μέχρι τώρα οι δικαιολογίες (κακός προγραμματισμός, αλλαγές προπονητών, έλλειψη χρημάτων στη μέση της χρονιάς), μπορούν (με πολλή καλή θέληση) να σταθούν...Στο τέλος της σεζόν, με όλη την τράπουλα στα χέρια του, οφείλει να πράξει τα δέοντα, με βάση το επίπεδο του ΠΑΟΚ...
Μ' αρέσει που έχετε και παράπονα από τους μπλε....που αν αρχίσουμε να εφαρμόζουμε με θρησκευτική ευλάβεια τους κανόνες, θ' αρχίσετε να μιλάτε σαν το Γιανναρά και το Μπαμπινιώτη...teratios2 έγραψε:...κι αντί να τον αρχίσουν στις ψηφιακές μπούφλες τον ακούνε κιόλας...θα πέσουν τα ταβάνια να μας πλακώσουν ρε πούστη........