Η αεκ εφερε τον φερερ για να αντικαταστησει τον σαντος οντας μεγαλυτερο ονομα με μεγαλυτερο βιογραφικο απο τον σαντος με μεγαλυτερο συμβολαιο απο αυτο του πορτογαλου για να μειωσει το ρισκο αλλα δεν τους βγηκε.mpafos4 έγραψε:Φιλε μου,lamosas.....Θα διαφωνισω μαζι σου,στο 2 και θα πω το ακριβως αντιθετο.Ευτυχως που,μεχρι τωρα,δεν αφουγκραζονται τον λαο μας....πχ,περιπτωση Σαντος.
Οσο για την γκρινια,δυστυχως την εχουμε στο αιμα μας....απλα,πολλες φορες μπορουμε να πουμε κατι με χιλιους διαφορετικους τροπους....
Και κατι ακομα,το οποιο το εχω ξαναπει....Εκτος,απο 20-30 προπονητες που ειναι μεγαλα ονοματα και υπαρχει μια σιγουρια για τα αποτελεσματα τους-αλλα ειναι ειναι απλησιαστοι για την ομαδα μας-ολοι οι αλλοι εμπεριεχουν το στοιχειο του ρισκου...Και το ρισκο,για την ομαδα μας δεν περιοριζεται μονο στο αγωνιστικο κομματι αλλα και στο οικονομικο,οπως πχ. επαθε η ΑΕΚ με τον Φερερ.
PARASANDALOS έγραψε:απο τον σαντος τουλαχιστον ......δε θα παθενουμε καρδιακο μεχρι να ληξει ο αγωνας....σε ολες τισ αγωιστικες.......![]()
![]()
Δυστυχώς...Platon έγραψε:Θα το ξανακούσουμε το όνομα του Σάντος πολλές φορές ακόμη...και σε ώρες χαράς, αλλά και σε λύπης...
lamosas έγραψε:
7. ********** ονομάζομαι, είμαι 30 χρονών έχω ένα παιδάκι, και είμαι άρρωστος με την ομάδα
ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!
παιδάκι = παλικαράκιBesuch έγραψε:
Το παλικαρακι σου να το χαιρεσαι και να ειναι παντα γερο.
PARASANDALOS έγραψε:απο τον σαντος τουλαχιστον ......δε θα παθενουμε καρδιακο μεχρι να ληξει ο αγωνας....σε ολες τισ αγωιστικες.......![]()
![]()
Να σου ζήσει ο Παλικαράς σου αδερφέ!!!thrix έγραψε: (επίσης στην πραγματικότητα έχω μόνο ένα παιδί)
+102!!tad έγραψε:Besuch τσάμπα χαλάς το "σάλιο" σου ...
O Lamosas κάνει την πιο λαιτ κριτική που μπορεί να γίνει ... Ετοιμάσου για πολύ χειρότερα ... Ετοιμάζονται οι γνωστοί άγνωστοι κύκλοι να απαξιώσουν την επιλογή της διοίκησης ... Και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο ... Εντωμετακύ εμπνεει και το όνομα ...
Άκου Μπερέτας .....
Εντωμεταξύ ρε αδερφέ Lamosas διάβασε το σημερινό άρθρο του Σπυρόπουλου στην εξέδρα μπας και αλλάξεις λίγο την πρώιμη κριτική στην νέα και πολύ σοβαρή επιλογή της διοίκησης ...
Εγώ όπως καταλαβαίνετε κλασικός ... Έπαιζα ξύλο για Σάντος τώρα θα παίζω ξύλο για Μπερέτα. Αν τουλάχιστον επιβεβαιωθούν τα χαρακτηριστικά που κάποιοι που ξέρουν λένε ότι έχει.
Σίγουρα πριν κάνω οποιαδήποτε κριτική κακή ή καλή θα περιμένω να τον δω τουλάχιστον 2-3 μήνες. Να τσεκάρω αν ...
1ον είναι σοβαρός άνθρωπος
2ον είναι μετρημένος
3ον αν είναι καλός κόουτς
4ον αν δουλεύει πολύ στην προπόνηση
5ον αν είναι καλός στην τακτική
6ον αν διαχειρίζεται καλά την προσωπικότητα των παιχτών του
7ον αν εκμεταλλεύεται όλους τους παίχτες του ρόστερ
Besuch βλέπεις κανέναν από τα αδέρφια να θέλει να δει τίποτα από τα παραπάνω ????
Μπααααα ... Έχουμε άποψη πριν δούμε ... Όπως ξέραμε και με τον Φερνάντο Σάντος ...
Όσο αφορά προπονητές που κάνουν πρωταθλητισμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο όπως π.χ. στην Ιταλία (Σπαλέτι, ρανιέρι, μουρίνιο, αντσελότι, κλπ κλπ) αυτοί πέρνουν από 2-10 εκατ ευρώ. Είναι όπως καταλαβαίνετε πιθανότερο να αγοράσουν τον ΠΑΟΚ παρά να έρθουν ως προπονητές ....
Τώρα αν θέλουμε πάλι στο όνομα της κριτικής να μας σπάσετε πάλι τα @@@@@@ κάντε το ... Δεν βαρεθήκατε να τρωγόμαστε με παπαριές ????? Δεν βαρεθήκατε να περνάτε αρνητική ενέργεια στην ομάδα μας που κάνει πρωταθλητισμό στα όρια των δυνατοτήτων μας ????? Τι να πω ρε σεις ???
Ένας φίλος μου που έβριζε συνεχώς πατόκορφα τον Σάντος τελευταία μου είπε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έπιασε ταβάνι σε επίπεδο αντίληψης και σκεπτικού ....
Έχει επιτέλους και μία φορά δίκιο ..... !!!!