Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Εγώ δε λέω θα βγει κάπου ανταλλαγή των ανακοινώσεων. Είναι η πρώτη φορά όμως που δείχνουμε σφυγμό. Επίσης είμαστε η πρώτη ομάδα που δηλώσαμε αυτά που όλοι σιγοψυθιριζουν.
Καυλωτικη ανακοίνωση δε θα σταματήσω να το λεω
Στον πολεμο δεν γυρνας και το αλλο μαγουλο σε αυτα τα καθ@ ρματα αξιζει να τους απαντας οπως τους αρμοζει επιτελους οι ανακοινωσεις της ΠΑΕ δεν ειναι soft
Πολυ σημαντικο οτι η ΠΑΕ πλεον εκφραζει τον σφυγμο του κοσμου(και οχι μονο του κοσμου του ΠΑΟΚ) με επισημα χειλη.
Δεν έχει τολμήσει κανείς να γράψει αυτά τα πράγματα που περιέχει αυτή η ανακοίνωση, να τους τα πετάξει όλα στα μούτρα. Κανένας μα κανένας δεν τους τα είπε ποτέ. Ούτε τιγρηδες, ούτε Βαρδινογιάννηδες ούτε πολυμετοχικοι ούτε κανένας.
Γι αυτό και μόνο η ανακοίνωση σήμερα είναι ιστορική
Χλωμιασαν πρόσωπα, δεν περίμεναν με τίποτα ότι κάποια ομάδα θα έγραφε αυτά τα πράγματα.
Να έχεις κυβέρνηση, δικαστές, επιτροπές, αστυνομίες, τα πάντα στημένα και να σου πετάνε στα μούτρα όλα αυτά χωρίς να μασάνε. Πραγματικά πρέπει να έμειναν μαλακες τελείως..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γι αυτό και μόνο η ανακοίνωση σήμερα είναι ιστορική
Χλωμιασαν πρόσωπα, δεν περίμεναν με τίποτα ότι κάποια ομάδα θα έγραφε αυτά τα πράγματα.
Να έχεις κυβέρνηση, δικαστές, επιτροπές, αστυνομίες, τα πάντα στημένα και να σου πετάνε στα μούτρα όλα αυτά χωρίς να μασάνε. Πραγματικά πρέπει να έμειναν μαλακες τελείως..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Ιστορική ανακοίνωση η σημερινή.
Αυτό το «Είστε ό,τι πιο σιχαμένο έχει εμφανιστεί παγκοσμίως» είναι η πολύ σωστή περίληψη της σημερινής ανακοίνωσης.
Όλοι μαζί, Λαός - Πρόεδρος - Προπονητής - Ομάδα.
Μια Γροθιά.
Μέχρι Τέλους!
Αυτό το «Είστε ό,τι πιο σιχαμένο έχει εμφανιστεί παγκοσμίως» είναι η πολύ σωστή περίληψη της σημερινής ανακοίνωσης.
Όλοι μαζί, Λαός - Πρόεδρος - Προπονητής - Ομάδα.
Μια Γροθιά.
Μέχρι Τέλους!
Το ότι η ΠΑΕ έβγαλε μια όντως πύρινη ανακοίνωση, αντάξια της δυναμικής που επιβάλλεται να έχει με την παρουσία Ιβάν, δε πρέπει να μας αποπροσανατολισει από την ουσία... Θέλω να πιστεύω ότι έχουν γίνει οι μηνύσεις, όπως και η καταγγελία σε ΕΕΑ, επιτροπές Δεοντολογίας κλπ.... Να μη μείνουμε μόνο στην όντως γαματη ανακοίνωση.
Επιτέλους το πήραμε απόφαση. Οσο για την ανακοίνωση της χοντροι ΑΕ, αυτοι που χρόνια τώρα προσπαθούν να, κοψουν τη χώρα στα 2 ειναι οι ίδιοι τους, που τα τρώνε ολα, μας περιθωριοποιουν και περιμένουν να τους λέμε και ευχαριστώ. Τι καλό έχει δει η Β. Ελλάδα τόσα χρόνια από το κράτος των Αθηνών; Μονο βρωμα, χρέη, ανηθικότητα, χαθηκε καθε περιφανεια, κλοπές και αμέτρητα χρέη να μας βαλτωνουν διχως να υπάρχει πάτος. Μακάρι να βρίσκονταν η φόρμουλα να μη βλεπαμε μπροστά μας ουτε την ΕΟ που την ονομαζουν ομάδα , ουτε και τους οπαδούς/πολίτες σας. Ουτε καλημέρα δε λέω πια στους οπαδους της εγκληματικής οργάνωσης. Ειναι συνειδητά κλέφτες με τη δικαιολογία οτι ολοι έτσι θα έκαναν αν ειχαν τη δύναμη. Λοιπόν ο ΠΑΟΚ στη φαση που ειχε δύναμη, εφερε VAR, ξένους διαιτητές, πολεμησε για το 50 - 50, αλλά προδωθηκε και εχασε πρωτάθλημα στα χαρτιά την τριετία. Απέδειξε απο την ίδρυσή του ο οπαδός του ΠΑΟΚ, οτι δεν είναι σαν τα, μουτρα τους, και δε θελει καλπικα, αλλά δικαιοσύνη. Δεν ευσταθεί λοιπόν το επιχείρημα ολοι τα ίδια θα έκαναν, ισως έχοντας το παράδειγμα αλλων ομαδων της Αθήνας. Ακομη κι εκεινοι ομως, τετοια όργια δεν εκαναν. Ο ΠΑΟΚ πηρε πρωτάθλημα το 85, η Λάρισα, κύπελλα, ενώ κα η ΑεΧ πήρε ένα σωρό τιτλους. Ξέρουν κατά βάθος οτι ειναι ΕΟ και μόνιμοι κλέφτες. Για αυτό απο μενα πλέον καμία δικαιολογία. Αν εισαι οπαδος της εγκληματικής οργάνωσης σου κόβω την καλημέρα, και σε καθε ευκαιρία θα ακούτε όσα νιώθω! Σιχαματα! Η μεγαλύτερη βέβαια ντροπή είναι οι οπαδοι τους στη Β. Ελλάδα, πραγματικά κατηγορία ανθρώπων που δεν εχει σωτηρία.
Για μένα ο οπαδός μιας εγκληματικής οργάνωσης ειναι, χειρότερος και απο τον εγκληματία, γιατι τον χειροκροτει, τον νομιμοποιει. Δηλαδη, πχ αν, βλεπουν ένα βιαστή, θα παρουν το μερος του. Ο βιαστής ειναι ανώμαλος, αυτοι ομως που παιρνουν μάτι και τον βγαζουν αθώο και 1ο μαγκα τι ειναι; Τι ειναι, οταν σερνουν την κοπέλα στα δικαστήρια λέγοντας οτι ήταν στημένη και εγκλωβισε τον βιαστή; Δεν ειναι τυχαιο οτι καθε προεδρος του γαυρου ηταν εγκληματίας. Αν δεν είναι, δεν τους κάνει. Οταν, ο γαυρος του κωκκαλη εχασε 1 πρωτάθλημα, εν χωρο του βριζανε τη μανα, οτι παράτησε την ομαδα, ενω ειχε προβλήματα υγείας. Λοιπόν, για να λεμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο πραγματικός ηθικός αυτουργός της εγκληματικής οργάνωσης, ειναι οι οπαδοι τους.
Για μένα ο οπαδός μιας εγκληματικής οργάνωσης ειναι, χειρότερος και απο τον εγκληματία, γιατι τον χειροκροτει, τον νομιμοποιει. Δηλαδη, πχ αν, βλεπουν ένα βιαστή, θα παρουν το μερος του. Ο βιαστής ειναι ανώμαλος, αυτοι ομως που παιρνουν μάτι και τον βγαζουν αθώο και 1ο μαγκα τι ειναι; Τι ειναι, οταν σερνουν την κοπέλα στα δικαστήρια λέγοντας οτι ήταν στημένη και εγκλωβισε τον βιαστή; Δεν ειναι τυχαιο οτι καθε προεδρος του γαυρου ηταν εγκληματίας. Αν δεν είναι, δεν τους κάνει. Οταν, ο γαυρος του κωκκαλη εχασε 1 πρωτάθλημα, εν χωρο του βριζανε τη μανα, οτι παράτησε την ομαδα, ενω ειχε προβλήματα υγείας. Λοιπόν, για να λεμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο πραγματικός ηθικός αυτουργός της εγκληματικής οργάνωσης, ειναι οι οπαδοι τους.
- Montrealiotis
Φυσικά και οι ηθικοί αυτουργοί είναι οι οπαδοί τους που έχουν μάθει να βλέπουν το άσπρο μαύρο κατά πως τους βολεύει.
Επιτέλους ανακοίνωση με @@ απο την ΠΑΕ, ελπίζω να μείνουμε μονο στα λόγια και να προχωρήσουμε και παρακάτω, όπου είναι αυτο...
Επιτέλους ανακοίνωση με @@ απο την ΠΑΕ, ελπίζω να μείνουμε μονο στα λόγια και να προχωρήσουμε και παρακάτω, όπου είναι αυτο...
και μονο για την ψυχολογια που μας εδωσε στο κατω κατω, αξιζειgiapas έγραψε:Εγώ δε λέω θα βγει κάπου ανταλλαγή των ανακοινώσεων. Είναι η πρώτη φορά όμως που δείχνουμε σφυγμό. Επίσης είμαστε η πρώτη ομάδα που δηλώσαμε αυτά που όλοι σιγοψυθιριζουν.
ΚΑΥΛΑ ΚΑΥΛΑ ΚΑΥΛΑ! Μπράβο στην ΠΑΕ. Στο ψαχνό ρε τους βρωμιαρηδες. Πυρά εκείνοι, ομοβρωντιες εμείς στον πόλεμο. Σειρά έχουν οι μηνύσεις. Εάν ο Ιβάν μας καταφέρει και καθαρίσει σαν αυγό τον χοντρό θα ηρεμήσει και το φίλαθλο κοινό αλλά και η χώρα! Εμπρός ΠΑΟΚΑΡΑ μου!
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διάβασα προσεκτικά τις τοποθετήσεις των συνοπαδών και ήθελα να πω κάτι.
Εδώ και ένα σχεδόν αιώνα που υπάρχει ο ΠΑΟΚ, βιώνουμε την αδικία στο πετσί μας. Παίζουμε μονίμως με ζάρια κάλπικα, με σημαδεμένη τράπουλα, με κανονισμούς που αλλάζουν κατά τη βουλή των πρωτευουσιάνων.
Τα πράγματα όχι μόνο δεν βελτιώνονται όπως ελπίζαμε αλλά χειροτερεύουν χρόνο με το χρόνο. Εσείς, ειδικά οι νεότεροι (είμαι 55) μπορεί να νομίζετε οτι τα τελευταία χρόνια καλυτερεύουν. Κάνετε λάθος. Ο ΠΑΟΚ καλυτέρευσε, όλα τα υπόλοιπα γύρω πάνε χειρότερα, δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε να είναι πραγματικό κράτος ο βόθρος και να του κάνει τεμενάδες η κυβέρνηση και η δικαιοσύνη ολοφάνερα. Ή να γίνονται αυτές οι εγκληματικές ενέργειες με διαιτητές, μάρτυρες κλπ και ενώ όλοι τα ξέρουν να μην τους αγγίζει κανείς και να τους γλείφουν κι από πάνω.
Όσοι λοιπόν πιστεύετε οτι ο ΠΑΟΚ το δίκιο του θα το βρει στα δικαστήρια με μηνύσεις και αγωγές κάνετε μεγάλο λάθος. Όσοι νομίζετε οτι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να σιωπά και να το παίζει υπεράνω όπως οι σκληροί στο Χόλιγουντ, πλανάστε.
ΠΑΟΚ σημαίνει αν μου κάνεις επίθεση θα αμυνθώ κι αν το δίκιο μου δεν μπορώ να το βρω αλλού θα σου τα πω στα μούτρα, θα σε φτύσω μπροστά σε όλον τον κόσμο. Ναι, αυτά που έγραψε η ΠΑΕ τα βρήκα απίστευτα όχι γιατί είναι αναληθή αλλά γιατί πράγματι φαίνεται οτι δεν συμβουλεύτηκε 15 δικηγόρους που θα της έλεγαν "μη γράψεις τούτο και το άλλο, θα σε τρέχουν στα δικαστήρια που είναι και δικά τους".
Γιατί πρώτον να τους ξεμπροστιάσεις είναι το μόνο που σου έμεινε, γιατί το να σταθείς σαν άνδρας μπροστά σ'αυτούς τους καραγκιόζηδες και να τους τα πεις χύμα επίσημα και όχι μέσω... διαρροών είναι και ανδρίκιο και ΠΑΟΚτζήδικο.
Και γιατί έχω ένα μήνυμα και για τους νεότερους, όταν θέλεις να λέγεσαι άνδρας, κάνεις αυτό που είναι το σωστό, λες την αλήθεια και ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ τις συνέπειες. Αυτό το δεύτερο μέρος είναι και ο ορισμός του ανδρισμού και τού ΠΑΟΚ.
Σήμερα στα πρωτοσέλιδα των ελεγχόμενων ΜΜΕ η ανακοίνωση τού ΠΑΟΚ έχει υποβαθμιστεί πολύ - βλέπε κρυφτεί. Αυτό και από μόνο του δείχνει και πόσο τους ενόχλησε. Δεν θέλουν να φτάσει στα αυτιά και του τελευταίου έλληνα φιλάθλου και είναι σίγουρο οτι τους εξέπληξε γιατί αυτοί κρίνουν με τα δικά τους μέτρα, νομίζουν οτι όλοι είναι σαν κι αυτούς.
Τέλος, θα προσθέσω ένα σημείο που το έθιξε ο Ρέιν, τους λεγόμενους (τάχαμου) ουδέτερους. Εϊναι αυτοί που σήμερα μιλάνε για "ξεκατίνιασμα" ΠΑΟΚ-οσφπ, αυτοί οι θεσσαλονικιοί (με μικρό θ) που την Κυριακή θριαμβολογούσαν για τη μεγάλη νίκη του σκουλικιού στις σελίδες τους και όλοι αυτοί που όταν μιλάς για τον βόθρο λένε, οτι αυτά θα τα κρίνουν τα δικαστήρια. Όλοι αυτοί (που στα αγγλικά έχουν και όνομα, λέγονται "enablers") που εξισώνουν τους θύτες με τα θύματα είναι το ίδιο ένοχοι. Είναι αυτοί που επιτρέπουν στις μαφίες να ριζώσουν και να ανθίσουν στις κοινωνίες μας. Είναι τα βούγια που τρέχουν να υπερασπιστούν τον δυνατό σε κάθε ευκαιρία, που του επιτρέπουν να κάθεται στο ρετιρέ του και να γελάει βλέποντας τους χρήσιμους ηλίθιους να πολεμούν για χάρη του τους ξεσηκωμένους αδικημένους.
Ευχαριστώ για την υπομονή.
Εδώ και ένα σχεδόν αιώνα που υπάρχει ο ΠΑΟΚ, βιώνουμε την αδικία στο πετσί μας. Παίζουμε μονίμως με ζάρια κάλπικα, με σημαδεμένη τράπουλα, με κανονισμούς που αλλάζουν κατά τη βουλή των πρωτευουσιάνων.
Τα πράγματα όχι μόνο δεν βελτιώνονται όπως ελπίζαμε αλλά χειροτερεύουν χρόνο με το χρόνο. Εσείς, ειδικά οι νεότεροι (είμαι 55) μπορεί να νομίζετε οτι τα τελευταία χρόνια καλυτερεύουν. Κάνετε λάθος. Ο ΠΑΟΚ καλυτέρευσε, όλα τα υπόλοιπα γύρω πάνε χειρότερα, δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε να είναι πραγματικό κράτος ο βόθρος και να του κάνει τεμενάδες η κυβέρνηση και η δικαιοσύνη ολοφάνερα. Ή να γίνονται αυτές οι εγκληματικές ενέργειες με διαιτητές, μάρτυρες κλπ και ενώ όλοι τα ξέρουν να μην τους αγγίζει κανείς και να τους γλείφουν κι από πάνω.
Όσοι λοιπόν πιστεύετε οτι ο ΠΑΟΚ το δίκιο του θα το βρει στα δικαστήρια με μηνύσεις και αγωγές κάνετε μεγάλο λάθος. Όσοι νομίζετε οτι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να σιωπά και να το παίζει υπεράνω όπως οι σκληροί στο Χόλιγουντ, πλανάστε.
ΠΑΟΚ σημαίνει αν μου κάνεις επίθεση θα αμυνθώ κι αν το δίκιο μου δεν μπορώ να το βρω αλλού θα σου τα πω στα μούτρα, θα σε φτύσω μπροστά σε όλον τον κόσμο. Ναι, αυτά που έγραψε η ΠΑΕ τα βρήκα απίστευτα όχι γιατί είναι αναληθή αλλά γιατί πράγματι φαίνεται οτι δεν συμβουλεύτηκε 15 δικηγόρους που θα της έλεγαν "μη γράψεις τούτο και το άλλο, θα σε τρέχουν στα δικαστήρια που είναι και δικά τους".
Γιατί πρώτον να τους ξεμπροστιάσεις είναι το μόνο που σου έμεινε, γιατί το να σταθείς σαν άνδρας μπροστά σ'αυτούς τους καραγκιόζηδες και να τους τα πεις χύμα επίσημα και όχι μέσω... διαρροών είναι και ανδρίκιο και ΠΑΟΚτζήδικο.
Και γιατί έχω ένα μήνυμα και για τους νεότερους, όταν θέλεις να λέγεσαι άνδρας, κάνεις αυτό που είναι το σωστό, λες την αλήθεια και ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ τις συνέπειες. Αυτό το δεύτερο μέρος είναι και ο ορισμός του ανδρισμού και τού ΠΑΟΚ.
Σήμερα στα πρωτοσέλιδα των ελεγχόμενων ΜΜΕ η ανακοίνωση τού ΠΑΟΚ έχει υποβαθμιστεί πολύ - βλέπε κρυφτεί. Αυτό και από μόνο του δείχνει και πόσο τους ενόχλησε. Δεν θέλουν να φτάσει στα αυτιά και του τελευταίου έλληνα φιλάθλου και είναι σίγουρο οτι τους εξέπληξε γιατί αυτοί κρίνουν με τα δικά τους μέτρα, νομίζουν οτι όλοι είναι σαν κι αυτούς.
Τέλος, θα προσθέσω ένα σημείο που το έθιξε ο Ρέιν, τους λεγόμενους (τάχαμου) ουδέτερους. Εϊναι αυτοί που σήμερα μιλάνε για "ξεκατίνιασμα" ΠΑΟΚ-οσφπ, αυτοί οι θεσσαλονικιοί (με μικρό θ) που την Κυριακή θριαμβολογούσαν για τη μεγάλη νίκη του σκουλικιού στις σελίδες τους και όλοι αυτοί που όταν μιλάς για τον βόθρο λένε, οτι αυτά θα τα κρίνουν τα δικαστήρια. Όλοι αυτοί (που στα αγγλικά έχουν και όνομα, λέγονται "enablers") που εξισώνουν τους θύτες με τα θύματα είναι το ίδιο ένοχοι. Είναι αυτοί που επιτρέπουν στις μαφίες να ριζώσουν και να ανθίσουν στις κοινωνίες μας. Είναι τα βούγια που τρέχουν να υπερασπιστούν τον δυνατό σε κάθε ευκαιρία, που του επιτρέπουν να κάθεται στο ρετιρέ του και να γελάει βλέποντας τους χρήσιμους ηλίθιους να πολεμούν για χάρη του τους ξεσηκωμένους αδικημένους.
Ευχαριστώ για την υπομονή.
- ΑποστόληςΑ
- Περιπτερος
Με τη μετάλλαξη του κορωνοϊού, ήλθε μαζί επιτέλους και η επί το επιθετικότερο μετάλλαξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έχω περάσει τα 60 και δεν θυμάμαι πόσα χρόνια μην πω και δεκαετίες, είχα να δω τέτοια ανακοίνωση που να πιάνει τον σφυγμό των φίλων της ομάδας. Όσο και αν τα εμετικά μέσα που ελέγχει το πλέον βδελυρό ον που γέννησε ποτέ η χώρα αυτή το αποκρύπτουν και άξιος ο μισθός τους, το ότι φαίνεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι αρκετό. Χίλια μπράβο.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους αδελφούς και μείνετε ασφαλείς.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους αδελφούς και μείνετε ασφαλείς.