5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
κ εμενα ενασ τετοιος μ αρεσει να τρεχει πνευμονι...κ να εχει μυαλο για εκεινη την θεση...ο καθενας χαφ η δουλεια τ ειναι να βγαζει μπαλιες αλλα αυτος εχει περισιο τσαμπουκα που δεν του βγαινει ποτε σε καλο...κ μπορεις να βρεις καλυτερο η ισαξιο για την δουλεια που κανει...και καλυτερος που λες ο ντουντου του γαυρου..κ ο veron μ αρεσει περισσοτερο απο αυτον...
για την ακριβεια οπως το δουν βρυζας σαντος και ζαγορακης αδερφε...
ενα ειναι σιγουρο οτι με αυτους ειμαστε ησυχοι!
ο ΠΑΟΚ ξεφευγει...

ενα ειναι σιγουρο οτι με αυτους ειμαστε ησυχοι!
ο ΠΑΟΚ ξεφευγει...

Ρε μάγκες διαβάζω ποστ απο μερικούς κ ειλικρινά θέλω να σας πω να με δώσετε κ μένα απο αυτό το μαμημένο που πίνετε.... Πρέπει να είναι πολύ φευγάτο.. Φάγαμε κ τον Πάμπλο τώρα μετά τον Ζλάταν... Όταν είχε ρίξει την κλωτσιά ο Κοντρέρας, μερικοί φώναζαν να πουληθεί κατευθείαν..
Τι είναι αυτα ρε;;; Υπάρχει τέτοιος παίχτης άλλος στην Ελλάδα σαν τον Πάμπλο;;; Ακούω δεν πατάει περιοχή κ χίλιες άλλες δυο μλκίες που λένε οι κωλοδημοσιογράφοι να ούμε. Ας συγκεντρώθουμε λίγο.. Γκαρσία, Κοντρέρας, Ζλάταν είναι τα ατού του ΠΑΟΚ. Θέλαμε παίχτες με τσαμπουκά, τώρα δεν θέλουμε.. Θέλουμε εκείνο, μετά μας ξυνίζει, μετα μας μυρίζει...
Τι είναι αυτα ρε;;; Υπάρχει τέτοιος παίχτης άλλος στην Ελλάδα σαν τον Πάμπλο;;; Ακούω δεν πατάει περιοχή κ χίλιες άλλες δυο μλκίες που λένε οι κωλοδημοσιογράφοι να ούμε. Ας συγκεντρώθουμε λίγο.. Γκαρσία, Κοντρέρας, Ζλάταν είναι τα ατού του ΠΑΟΚ. Θέλαμε παίχτες με τσαμπουκά, τώρα δεν θέλουμε.. Θέλουμε εκείνο, μετά μας ξυνίζει, μετα μας μυρίζει...
Τέτοιος παίκτης δεν υπάρχει στην Ελλάδα σε καμμιά ομάδα..άμμα το καταλάβουν κάποιοι έχει καλός αν όχι ντάξει δημοκρατία έχουμε(στον ΠΑΟΚ,όχι στην Ελλάδα) όλες οι απόψεις σεβαστές...

+4444 παιχτες σαν τους παμπλα,μουσλι και κοντρερας δε θελαμε??...ας αφησουμε τις μαλκιες να ουμε και ας ασχοληθουμε με σοβαρα θεματα που μας καινε...
Αδερφέ προσπαθώ πολλές να μην γράψω ποστ, αλλά δεν γίνεται με αυτά που διαβάζω...Hideguti έγραψε:Nigrita4 εισαι πολυ ωραιος ρε φιλε...
Συμφωνω απολυτα.
Τα σχόλια πάντως για κάθε ματς είναι άλλα κλάση...
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΜΚ επιτέλους... Αυτό είναι το θέμα μας...
+100000 Μνημη χρυσοψαρου εχουμε μου φαινεται........Nigrita4 έγραψε:Ρε μάγκες διαβάζω ποστ απο μερικούς κ ειλικρινά θέλω να σας πω να με δώσετε κ μένα απο αυτό το μαμημένο που πίνετε.... Πρέπει να είναι πολύ φευγάτο.. Φάγαμε κ τον Πάμπλο τώρα μετά τον Ζλάταν... Όταν είχε ρίξει την κλωτσιά ο Κοντρέρας, μερικοί φώναζαν να πουληθεί κατευθείαν..
απόσπασμα συνέντευξης του Πάμπλο στην εφημερίδα «Δικέφαλος του Βορρά»...
http://www.gazzetta.gr/content/view/31231/2/
http://www.gazzetta.gr/content/view/31231/2/
-
Ο Παμπλο ειναι γεννημενος ΠΑΟΚΤΣΗΣ. Θεος!
Ολα τα λεφτα η συνεντευξη
Ποιος είναι ο αντίπαλος που σέβεσαι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στην καριέρα σου;
-«Δεν σέβομαι κανέναν. Όταν μπαίνω στο γήπεδο δεν σέβομαι ούτε τη μάνα μου. Κανέναν… Εγώ αγωνίζομαι με στόχο να δίνω το 100% των δυνάμεών μου».
Έχεις μετανιώσει για κάτι που έκανες στη ζωή σου;
-«Δεν μετάνιωσα καθόλου. Αυτοί που φοράνε παντελόνια δεν μετανιώνουν για τις πράξεις τους»
-Έχοντας την εμπειρία ενός χρόνου στο ελληνικό Πρωτάθλημα, τι πιστεύεις ότι λείπει από τον ΠΑΟΚ για να κοντράρει τον Ολυμπιακό-τον μόνιμο Πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια-και να κατακτήσει τον τίτλο;
-«Δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω τι λείπει από την ομάδα. Εγώ θα δώσω ό,τι μπορώ μέσα στο γήπεδο. Το τι παραπάνω χρειάζεται η ομάδα είναι δουλειά του προπονητικού τιμ και της διοίκησης, εγώ δεν είμαι σε θέση να πω τι πρέπει να προστεθεί στην ομάδα. Όσο για τον Ολυμπιακό, για να τον κοντράρουμε, χρειαζόμαστε ότι και κόντρα σε οποιοδήποτε άλλο αντίπαλο: αρχ…, να έχουμε πάθος και θέληση για τη νίκη».
Ολα τα λεφτα η συνεντευξη
Ποιος είναι ο αντίπαλος που σέβεσαι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στην καριέρα σου;
-«Δεν σέβομαι κανέναν. Όταν μπαίνω στο γήπεδο δεν σέβομαι ούτε τη μάνα μου. Κανέναν… Εγώ αγωνίζομαι με στόχο να δίνω το 100% των δυνάμεών μου».
Έχεις μετανιώσει για κάτι που έκανες στη ζωή σου;
-«Δεν μετάνιωσα καθόλου. Αυτοί που φοράνε παντελόνια δεν μετανιώνουν για τις πράξεις τους»
-Έχοντας την εμπειρία ενός χρόνου στο ελληνικό Πρωτάθλημα, τι πιστεύεις ότι λείπει από τον ΠΑΟΚ για να κοντράρει τον Ολυμπιακό-τον μόνιμο Πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια-και να κατακτήσει τον τίτλο;
-«Δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω τι λείπει από την ομάδα. Εγώ θα δώσω ό,τι μπορώ μέσα στο γήπεδο. Το τι παραπάνω χρειάζεται η ομάδα είναι δουλειά του προπονητικού τιμ και της διοίκησης, εγώ δεν είμαι σε θέση να πω τι πρέπει να προστεθεί στην ομάδα. Όσο για τον Ολυμπιακό, για να τον κοντράρουμε, χρειαζόμαστε ότι και κόντρα σε οποιοδήποτε άλλο αντίπαλο: αρχ…, να έχουμε πάθος και θέληση για τη νίκη».