15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
και μενα αυτη η λεξη μου ερχετε.....! επικός......στο 78 με 10 παιχτες οι αλλοι να πιεζουν να κανεις προσποιηση και να περναει η μπαλα κατω απο τα ποδια σου???? ο μεγαλυτερος αμυντικος που επαιξε στην ελλαδα
Μπράβο Κόνδορα. Άλλη μία τέτοια την επόμενη βδομάδα σε παρακαλώ.
Δώστε βρε μερικά DVD του στις ακαδημίες
για να δουν τον ορισμό της λέξης αμυντικός...
Ακόμα κ αυτός ο παίχτης έχει αμφισβητηθεί από εμάς...
ε καλα ειμαστε και εμεις κοβει το ματι μας ρε παιδι μου ωρες ωρες πως το λενε...

- montolivo4
Ρε μαλακα τι εμφανιση ηταν αυτη???Ενταξει οποιος πλεον τον αμφισβητει,γτ υπαρχουν καποιοι,για μενα ειναι τουλαχιστον εκτος τοπου και χρονου
- sourmenetes
- Moderator
Φαντασου ποσο ..... ειμαστε καποιοι...theo86 έγραψε:Δώστε βρε μερικά DVD του στις ακαδημίες
- Caballo Viejo
Και θέλαμε να τον πουλήσουμε. Τρομάρα μας κακιά...DamoN έγραψε:και μενα αυτη η λεξη μου ερχετε.....! επικός......στο 78 με 10 παιχτες οι αλλοι να πιεζουν να κανεις προσποιηση και να περναει η μπαλα κατω απο τα ποδια σου???? ο μεγαλυτερος αμυντικος που επαιξε στην ελλαδα
αυτο το περι πωλησης ειναι πολυ σχετικο...εγω ας πουμε ακομα δεν πιστευω πως υπηρχε σεναριο πωλησης και το ελεγα απο τοτε...απλα για καποια μιντια ηταν τελειωμενος και περιμεναν πως και πως να κανει καλο μουντιαλ για να παρουμε καλα λεφτα...
Άρχοντας....σέντερ μπακ παλαιάς κοπής....πολύ ποδοσφαιρικό μυαλό, βελτιώνει όλη την ομάδα με το παίξιμό του.