george188 έγραψε:Τσαλοφ τισουνταλι τζάμπα ήρθαν;Athalos έγραψε:Καρμο ο Ολυμπιακος με σιγουρα 10+εκ,πολλα λεφτα και ο Αλαφουζος.Εμεις ακομη ουτε τον Μειτε.Οκ.
Να ναι καλα ο Κουλιερακης
george188 έγραψε:Τσαλοφ τισουνταλι τζάμπα ήρθαν;Athalos έγραψε:Καρμο ο Ολυμπιακος με σιγουρα 10+εκ,πολλα λεφτα και ο Αλαφουζος.Εμεις ακομη ουτε τον Μειτε.Οκ.
Κεκλασμένων δηλαδή.astral έγραψε:Καποιος θα έκλασε. Άνετα 2-3 κεκλεισμένων.
Δεν πιάνεσαι από πουθενά ρε φίλε, ειλικρινά.Athalos έγραψε:george188 έγραψε:Τσαλοφ τισουνταλι τζάμπα ήρθαν;Athalos έγραψε:Καρμο ο Ολυμπιακος με σιγουρα 10+εκ,πολλα λεφτα και ο Αλαφουζος.Εμεις ακομη ουτε τον Μειτε.Οκ.
Άσπρα η μαύρα? Μαύρα κατάμαυρα πάντα....Athalos έγραψε:george188 έγραψε:Τσαλοφ τισουνταλι τζάμπα ήρθαν;Athalos έγραψε:Καρμο ο Ολυμπιακος με σιγουρα 10+εκ,πολλα λεφτα και ο Αλαφουζος.Εμεις ακομη ουτε τον Μειτε.Οκ.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να γίνω ΑΕΚ φέτος που δεν έχει Ευρώπη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν ο βάζελος πάρει Μειτέ και Χουαγκ, εγώ θα γίνω βάζελος.
Ο φίλος μου ο Γιάννης απ' ο,τι μου είπε γουστάρει γαύρο.
Δεν παίζουμε fm κατά βάση ούτε έχει έλλειψη εξτρέμ, έτσι συνήθως χάνεις κ παίκτεςvan rooy έγραψε:όχι έδωσε τόσα λεφτά για να τον βάλει να παίξει με τον λεβαδειακό...
Ο προπονητής της αντιπάλου του βάζελου πάντως έλιωνε στο FMgeorge188 έγραψε:Δεν παίζουμε fm κατά βάση ούτε έχει έλλειψη εξτρέμ, έτσι συνήθως χάνεις κ παίκτεςvan rooy έγραψε:όχι έδωσε τόσα λεφτά για να τον βάλει να παίξει με τον λεβαδειακό...