8.Soualiho Meïté
- Μπαρκαρούτσος
Re: 8.Soualiho Meïté
Εγώ λέω να στείλουμε διαρρήκτες σπίτι του.
Συμβόλαιο έχει ο άνθρωπος. Αν θέλουμε, τον πουλάμε και τέλος.
- ΑποστόληςΑ
Η πάσα δεξιά αντί του σουτ ήταν καλύτερη επιλογή και εύκολη, άσχετα αν είχες χώρο, αλλιώς γιατί χτυπιέται ο άλλος και σας ξεσκίζει στην προπόνηση να βρίσκετε ξεμαρκάριστο συμπαίχτη ακόμα και στη γραμμή του τέρματος.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Τωρα που "εξασφαλισαμε ευρωπη" θελω να πιστευω πως ΔΕΝ υπαρχει δικαιολογια να μην μεινει ο κυριος Σουαλιχο Μειτε
Εκπληκτικος για αλλη μια φορα.
Ο Μειτε χοροπηδουσε στο τελος.. ο Μειτε.. που οταν ηρθε ηταν λες και επαιζε φορωντας ακουστικα
Εκπληκτικος για αλλη μια φορα.
Ο Μειτε χοροπηδουσε στο τελος.. ο Μειτε.. που οταν ηρθε ηταν λες και επαιζε φορωντας ακουστικα
Έχεις δει το σπίτι του Εκόνγκ? Αν το δεις δεν θα πιστεύεις ότι υπάρχουν τέτοια σπίτια- μάλλον βίλες στην Θεσσαλονικά με ιδιωτικό σινεμα, σπα, πισινες , γυμναστήρια infinity pools άστο . Βάλε να δεις το βίντεο μία μερα με τον Εκονγκ που γύρισε πρόσφατα . Μέχρι και ιδιωτικό personal trianing φέρνει από το εξωτερικό. Θα νομίζεις ότι είσαι σε κανένα κλαμπ στην Ισπανία. Ήξερα ότι ο Σαββίδης αγόρασε καμία 200 ακίνητα φιλέτα αλλά αν μένει σε αυτό ο Εκονκ αν φέρουμε κανέναν παιχτάρα που θα τον βάλουμε να μείνει στον Λευκό Πύργο μέσα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ λέω να στείλουμε διαρρήκτες σπίτι του.

Ακομα δεν ανακοινωθηκε η παραμονη του στην ομαδα???
Ρε ο Γαλλος χθες χοροπηδουσε με τον Ζε τι αλλο περιμενετε?!?!!?!?
Ρε ο Γαλλος χθες χοροπηδουσε με τον Ζε τι αλλο περιμενετε?!?!!?!?
Με υπερκαλυψε το σχολιο σουsn0ufel4 έγραψε:Δε ξέρω πως θα δικαιολογηθει τυχόν μη παραμονή του
Δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία
Δεν πιστεύει κανείς ότι θα βρουν καλύτερο και οικονομικοτερο
- ΑποστόληςΑ
Είναι δύσκολο γιατί έρχεται με φόρα και είναι αμαρκάριστος, με αρκετή θέα μπροστά. Απλά το σουτ δεν ήταν ιδιαίτερα καλό. Δεξιά του ναι, υπήρχε η επιλογή Despodov, αλλά είχε ήδη αποφασίσει να σουτάρει.Miles έγραψε:Η πάσα δεξιά αντί του σουτ ήταν καλύτερη επιλογή και εύκολη, άσχετα αν είχες χώρο, αλλιώς γιατί χτυπιέται ο άλλος και σας ξεσκίζει στην προπόνηση να βρίσκετε ξεμαρκάριστο συμπαίχτη ακόμα και στη γραμμή του τέρματος.
Οπωσδηποτε δινεις 3μυρια τον παιρνεις και ξεκινας σωστη προετοιμασια με Μειτε Οζντοεβ Σβαμπ Θυμιανη? και σπληρωνεις ενα ταχυδυναμικο πιο μετα το καλοκαιρι αναλογα τους ομιλους που θα μπεις. Πιο απλο δεν γινεται.
Αυτό είναι το μόνο εύκολο θα αρχίσουν να βγάζουν προς τα έξω τα ΑΡΔΑΚΙΑ ότι έχει κάποιο κουσούρι, είμαστε επιστήμονες σε αυτά!Special 4 έγραψε:Με υπερκαλυψε το σχολιο σουsn0ufel4 έγραψε:Δε ξέρω πως θα δικαιολογηθει τυχόν μη παραμονή του
Δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία
Δεν πιστεύει κανείς ότι θα βρουν καλύτερο και οικονομικοτερο
Τι απίστευτος παίκτης !! Ο τρόπος που κρατάει την μπάλα και ελευθερώνει το παιχνίδι μόνο από έναν άλλο παικταρα τον έχω δει στην ομάδα μας …
Δεν ξέρω τι πνευμόνια σου έχουν μείνει αλλα θα τους πάρεις αμπάριζα την Κυριακή
Δεν ξέρω τι πνευμόνια σου έχουν μείνει αλλα θα τους πάρεις αμπάριζα την Κυριακή
Ο ηλιος θα σβήσει, η γη θα παγώσει και αυτος ακόμα θα παίζει βασικός. Πείτε ότι θέλετε, αυτός μένει τούμπα και του χρόνου πάρουμε δεν το πάρουμε.
Παντού υπήρχε γύρω γύρω πανικός υπήρχες και εσύ λες και παίζεις στο matrix, στο δικό σου το τέμπο, με ηρεμία, να μην βλέπεις κανέναν...
Κρατήστε τον βρε!!!
Κρατήστε τον βρε!!!
- figurehead4