Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
A ρε καημένε ΠΑΟΚ,μια φορά βρέθηκες στην ιστορία σου με ισχυρό ιδιοκτήτη στο τιμόνι και πάμε καρφι για παγκόσμιο πόλεμο...Ας ευχηθούμε να μπει ένα στοπ στη παράνοια που γιγαντωνεται τις τελευταίες ώρες πρώτα για τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων μεταξύ των οποίων και ο Ιβαν και βλέπουμε για την ομάδα μας...
Απίστευτο.
Που αλλού θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο εκτός από το Ροστόφ. Πόσο μα πόσο ΠΑΟΚ όλο αυτό που συμβαίνει.
Μακάρι να τελειώσει κάποια στιγμή αυτή η τρέλα
Που αλλού θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο εκτός από το Ροστόφ. Πόσο μα πόσο ΠΑΟΚ όλο αυτό που συμβαίνει.
Μην τρελαίνεστε ρε αδέλφια. Δεν μπήκαν στο Ροστόφ οι Βάγκνερ για να συλλάβουν τον Πρόεδρο. Μία χώρα με εσωστρέφεια όπως μεταξύ άλλων είναι και η Ρωσία, χρησιμοποιεί μισθοφορικό στρατό αντί να στηριχθεί αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις, μπορεί να έχει και αυτές τις παρενέργειες.
Δεν θα είναι εύκολο να μάθουμε την αλήθεια, ούτε από την Ρωσία, αλλά ούτε και από τα λεγόμενα "ελεύθερα δίκτυα CNN, NBC
", άλλωστε σε έναν πόλεμο αυτή είναι το πρώτο θύμα, υπομονή να έχουμε να δούμε το μέλλον.
Δεν θα είναι εύκολο να μάθουμε την αλήθεια, ούτε από την Ρωσία, αλλά ούτε και από τα λεγόμενα "ελεύθερα δίκτυα CNN, NBC

Από ότι κατάλαβα το ποκ πλήρωσε τον Πριγκόζιν να κόψει το ίντερνετ στο Ροστόφ και έτσι να μην κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ.
- Mutasevic
Κωλογαβρε πριγκοζιν ναουμε ουμπραα
Ενας φίλος μου που παρακολουθεί στενά το σόου με λέει αυτός είναι ακροδεξιός χαζός δεν είναι από usa το σόου, κ ψοφάει για πυρηνικά επίδειξη δύναμης κτλ
Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενας φίλος μου που παρακολουθεί στενά το σόου με λέει αυτός είναι ακροδεξιός χαζός δεν είναι από usa το σόου, κ ψοφάει για πυρηνικά επίδειξη δύναμης κτλ
Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Μαλακίες γράφουν οι πάντες. Εγώ πιστεύω ότι τίποτα απολύτως δε συμβαίνει στο Ροστόφ και βρήκαν ευκαιρία οι Σαββίδηδες να συνεχίσουν τη διάλυση της ομάδας, κοροϊδεύοντας και πάλι στυγνά τον λαό του ΠΑΟΚ. Πρέπει να μπει επιτέλους ένα τέλος σε όλο αυτό. Χειρότερα από ό,τι με μπατατούδη κοντεύουμε να γίνουμε.
- john4serres
Δεν σας τα ειπανε καλα. Το ΠΑΟΚτσακι ο Πριγκοζιν αγανακτησε τοσες μερες στο τοπικ των μεταγραφων και τα πηρε στο κρανιο και παει να ριξει τον Πουτιν για να τελειωσει ο πολεμος και να πιαστουν ολοι χερι χερι και να χορευουν.
Αυτό ήθελα κι εγώ να γράψω, μόνο σέ εμάς συμβαίνουν αυτά..Ιάσονας έγραψε:Απίστευτο.
Γνωστός μου πάντως σχετικά δικτυομενος μου είπε ότι ο Ιβαν είναι Ελλάδα εδώ και μια εβδομάδα. Μακάρι να ισχύει για να είναι ασφαλής.
- Unpsofable78
Αν όντως μιλάς σοβαρά πραγματικά είναι τραγικόnavigator11 έγραψε:Μαλακίες γράφουν οι πάντες. Εγώ πιστεύω ότι τίποτα απολύτως δε συμβαίνει στο Ροστόφ και βρήκαν ευκαιρία οι Σαββίδηδες να συνεχίσουν τη διάλυση της ομάδας, κοροϊδεύοντας και πάλι στυγνά τον λαό του ΠΑΟΚ. Πρέπει να μπει επιτέλους ένα τέλος σε όλο αυτό. Χειρότερα από ό,τι με μπατατούδη κοντεύουμε να γίνουμε.
-
- Unpsofable78
Όπως και να χει, είναι απογοητευτικό να βλέπεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ΠΑΟΚτσηδες να γελάνε, να τρολαρουν και να πανηγυρίζουν κάτω από τις ειδήσεις των γεγονότων στην Ρωσία. Και δυστυχώς πρόκειται για την πλειοψηφία των σχολίων και των αντιδράσεων.