Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από joshua »

A ρε καημένε ΠΑΟΚ,μια φορά βρέθηκες στην ιστορία σου με ισχυρό ιδιοκτήτη στο τιμόνι και πάμε καρφι για παγκόσμιο πόλεμο...Ας ευχηθούμε να μπει ένα στοπ στη παράνοια που γιγαντωνεται τις τελευταίες ώρες πρώτα για τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων μεταξύ των οποίων και ο Ιβαν και βλέπουμε για την ομάδα μας...
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Απίστευτο.
Που αλλού θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο εκτός από το Ροστόφ. Πόσο μα πόσο ΠΑΟΚ όλο αυτό που συμβαίνει.
Μακάρι να τελειώσει κάποια στιγμή αυτή η τρέλα
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Μην τρελαίνεστε ρε αδέλφια. Δεν μπήκαν στο Ροστόφ οι Βάγκνερ για να συλλάβουν τον Πρόεδρο. Μία χώρα με εσωστρέφεια όπως μεταξύ άλλων είναι και η Ρωσία, χρησιμοποιεί μισθοφορικό στρατό αντί να στηριχθεί αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις, μπορεί να έχει και αυτές τις παρενέργειες.
Δεν θα είναι εύκολο να μάθουμε την αλήθεια, ούτε από την Ρωσία, αλλά ούτε και από τα λεγόμενα "ελεύθερα δίκτυα CNN, NBC :lol: :lol: :lol: ", άλλωστε σε έναν πόλεμο αυτή είναι το πρώτο θύμα, υπομονή να έχουμε να δούμε το μέλλον.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Από ότι κατάλαβα το ποκ πλήρωσε τον Πριγκόζιν να κόψει το ίντερνετ στο Ροστόφ και έτσι να μην κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Έτσι, μόλις το είπε κ το BBC
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Κωλογαβρε πριγκοζιν ναουμε ουμπραα
Ενας φίλος μου που παρακολουθεί στενά το σόου με λέει αυτός είναι ακροδεξιός χαζός δεν είναι από usa το σόου, κ ψοφάει για πυρηνικά επίδειξη δύναμης κτλ

Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μαλακίες γράφουν οι πάντες. Εγώ πιστεύω ότι τίποτα απολύτως δε συμβαίνει στο Ροστόφ και βρήκαν ευκαιρία οι Σαββίδηδες να συνεχίσουν τη διάλυση της ομάδας, κοροϊδεύοντας και πάλι στυγνά τον λαό του ΠΑΟΚ. Πρέπει να μπει επιτέλους ένα τέλος σε όλο αυτό. Χειρότερα από ό,τι με μπατατούδη κοντεύουμε να γίνουμε.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Λογικά ηθοποιοί είναι αυτοί στους δρόμους του Ροστόφ.
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν σας τα ειπανε καλα. Το ΠΑΟΚτσακι ο Πριγκοζιν αγανακτησε τοσες μερες στο τοπικ των μεταγραφων και τα πηρε στο κρανιο και παει να ριξει τον Πουτιν για να τελειωσει ο πολεμος και να πιαστουν ολοι χερι χερι και να χορευουν.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Αντε ρε ιβαν ασε το ροστοφ και τραβα πορτο καρρας....
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Ιάσονας έγραψε:Απίστευτο.
Που αλλού θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο εκτός από το Ροστόφ. Πόσο μα πόσο ΠΑΟΚ όλο αυτό που συμβαίνει.
Μακάρι να τελειώσει κάποια στιγμή αυτή η τρέλα
Αυτό ήθελα κι εγώ να γράψω, μόνο σέ εμάς συμβαίνουν αυτά..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γνωστός μου πάντως σχετικά δικτυομενος μου είπε ότι ο Ιβαν είναι Ελλάδα εδώ και μια εβδομάδα. Μακάρι να ισχύει για να είναι ασφαλής.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

navigator11 έγραψε:Μαλακίες γράφουν οι πάντες. Εγώ πιστεύω ότι τίποτα απολύτως δε συμβαίνει στο Ροστόφ και βρήκαν ευκαιρία οι Σαββίδηδες να συνεχίσουν τη διάλυση της ομάδας, κοροϊδεύοντας και πάλι στυγνά τον λαό του ΠΑΟΚ. Πρέπει να μπει επιτέλους ένα τέλος σε όλο αυτό. Χειρότερα από ό,τι με μπατατούδη κοντεύουμε να γίνουμε.
Αν όντως μιλάς σοβαρά πραγματικά είναι τραγικό
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Τρολαρει ρε παλικαρε

Υ.Γ. Ιβαν σώσου
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Όπως και να χει, είναι απογοητευτικό να βλέπεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ΠΑΟΚτσηδες να γελάνε, να τρολαρουν και να πανηγυρίζουν κάτω από τις ειδήσεις των γεγονότων στην Ρωσία. Και δυστυχώς πρόκειται για την πλειοψηφία των σχολίων και των αντιδράσεων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”