ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
AΜΠΑΛΑΕΑ μου, αν και οφ τοπικ, σου απαντησαν και παραπανω καποια παιδια.
Νατχο, Νομποα δεν ειχαν ομαδα, ηρθαν ως ελευθεροι στην ομαδα με τον πρωτο να φευγει μετα απο ενα εξαμηνο ως ελευθερος και τον δευτερο να φευγει αν δεν κανω μεγαλο λαθος με μεταγραφη στην Ροστοφ εναντι 1.5εκ.
Για Ολιβειρα νομιζω ηταν λιγο ουτοπικο να πιστεψουμε οτι και εμεις θα δωσουμε αυτα τα λεφτα για εναν παικτη αλλα οτι και αυτος θα ηθελε να μεινει εδω, με την Πορτο να τον περιμενει και να του δινει ηγετικο ρολο.
Ο Μπαμπα δεν ηθελε Ελλαδα.
Για τον Κρμεντσικ ισως εχεις δικιο, αλλα μαλλον ειχαμε και εκει μπερδεμα με τους Βελγους να τρωνε ακυρα σε προτασεις για Τζολη και στη συνεχεια να μην μπαινουν στη συζητηση για τον καραφλα.
Νατχο, Νομποα δεν ειχαν ομαδα, ηρθαν ως ελευθεροι στην ομαδα με τον πρωτο να φευγει μετα απο ενα εξαμηνο ως ελευθερος και τον δευτερο να φευγει αν δεν κανω μεγαλο λαθος με μεταγραφη στην Ροστοφ εναντι 1.5εκ.
Για Ολιβειρα νομιζω ηταν λιγο ουτοπικο να πιστεψουμε οτι και εμεις θα δωσουμε αυτα τα λεφτα για εναν παικτη αλλα οτι και αυτος θα ηθελε να μεινει εδω, με την Πορτο να τον περιμενει και να του δινει ηγετικο ρολο.
Ο Μπαμπα δεν ηθελε Ελλαδα.
Για τον Κρμεντσικ ισως εχεις δικιο, αλλα μαλλον ειχαμε και εκει μπερδεμα με τους Βελγους να τρωνε ακυρα σε προτασεις για Τζολη και στη συνεχεια να μην μπαινουν στη συζητηση για τον καραφλα.
-
EugenePAOKI
Το πρόβλημα είναι ότι κολλάτε στο παρελθόν. Έχουν περάσει χρόνια, τιτλοι και εσείς μένετε στο πότε δεν έδωσε λεφτά ο Σαββίδης. Μπορεί γι'αυτους να μην έδωσε αλλά εχει δώσει για άλλους υπέρογκα (για τα δεδομένα μας) πόσα, σε μεταγραφές και συμβόλαια.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:E ναι μαλλον....EugenePAOKI έγραψε:Μήπως το ότι δεν κάναμε αξιόλογη πρόταση σήμαινε ότι δεν τους πολυ-θελαμε κιολας;ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Για να ξερουμε τι λεμεεδω μεσα
Νατχο, Νομποα, Ολιβειρα, Κμρεντσικ, Μπαμπα, κλπ.
δε μεινανε γιατι δεν καναμε στις ομαδες τους αξιολογη προταση
και οχι γιατι δεν τους θελαμε.
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιχτες ηταν αυτοι για τον ΠΑΟΚ.....
-
panpangr77
Μακάρι ο κεντρικός μέσος να είναι ο Φερνάντο. Και το δεξί Μπακ κάι το επιθετικό χαφ μου αρέσουν πολύ.
Αν γίνονται αυτά τον χειμώνα το καλοκαίρι τι θα γίνει.
Μπαμ μπαμ όλα.
Αν γίνονται αυτά τον χειμώνα το καλοκαίρι τι θα γίνει.
Μπαμ μπαμ όλα.
Απο inPAOK (Βασιλοπουλο συγκεκριμενα) βγαινει οτι ο Φρανκο ναι μεν προταθηκε αλλα απορριφθηκε.
Για να δουμε.
Κατι αρχιζει να κινειται παντως ε;
Να μην εχουμε παραπονο.
Για να δουμε.
Κατι αρχιζει να κινειται παντως ε;
Να μην εχουμε παραπονο.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πέρα από τον Αντρέ Φράνκο που έχω σταμπάρει εδώ και περίπου δέκα ημέρες, αναφέρω άλλα δύο ονόματα.
Τσικίνιο (Επίσης από Εστορίλ)
Σάμουελ Λίνο (Ζιλ Βιθέντε)
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ζωντάνεψε απότομα το topic πάντως
Και οι κινήσεις μέχρι τώρα δείχνουν μεγάλη συμμετοχή Μποτο
Και οι κινήσεις μέχρι τώρα δείχνουν μεγάλη συμμετοχή Μποτο
Oλοι ηταν δανεικοι.NikLiverpool έγραψε:Παραπληροφορηση στο φουλ. Από αυτούς ο μόνος που ήθελε να μείνει ήταν ο Τσέχος. Πήραμε τον Ολιβειρα.
Ειδικά για τον Ολιβειρα της Πόρτο γελάω. Θα δίναμε 10 εκατομμύρια ε? Λολ
Δεν δωσαμε 7-8 εκατομυρια που ηθελε η Πορτο
και δωσαμε 3 για Αουγκουστο και αλλα 3 για Εσιτι.....
Μεγαλη επιτυχια!
Στο παρελθον αναφερθηκα γιατι εδω γραφτηκε
οτι κανεις δεν ηθελε τον ΠΑΟΚ και για αυτο δεν τους πηραμε.
Ελεος με την παραπληροφορηση πραγματι....
Το ότι ο παίχτης είχε ρήτρα 12 εκ απο Πορτο τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα τον πάρουμε με 7-8;
Έγινε φίλε, θελανε οι Ολιβέιρα, Μπιμπρας και Μπαμπά αλλά λόγω τσιγκουνιάς δεν τους κρατήσαμε.
Δε θα σου χαλάσουμε τώρα το χατήρι.
Δε θα σου χαλάσουμε τώρα το χατήρι.
- ΑποστόληςΑ
Για τον Oliveira αντιπροτείναμε 5-6 μύρια για το 50% του παίκτη, αλλά δεν ήθελε η Πόρτο. ΤΕΛΟΣ
-
EugenePAOKI
Πάντως έχει ενδιαφέρον ότι το PAOK24 και το INPAOK έχουν διαφορετική άποψη για το θέμα. Το πρώτο λερι πως η περίπτωση μπορεί να έχει εξέλιξη ενώ ενώ το δεύτερο πως απορρίφθηκε... γενικά θεωρώ πως το PAOK24 είναι πιο έγκυρο αλλά θα δούμε...
Παικταρα ο Φρανκο,επειδη παρακολουθώ μανιωδως Πορτογαλία .Συμφωνω πολυ και για τον Λινο,εντυπωση μου εκανε αν και τον εχω δει σε ενα μονο ματς ο Φαλι Καντε της Πορτιμονενσε,αριστερο επιθετικογενες μπακΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πέρα από τον Αντρέ Φράνκο που έχω σταμπάρει εδώ και περίπου δέκα ημέρες, αναφέρω άλλα δύο ονόματα.
όχι κι άλλον φράγκο..
εσείς που βλέπετε πορτογαλία, ο παίχτης αξίζει για ΠΑΟΚ πρωταθλητή?
εσείς που βλέπετε πορτογαλία, ο παίχτης αξίζει για ΠΑΟΚ πρωταθλητή?
Για τον Ολιβέιρα η Πόρτο ήθελε 12 ακατεβατα. Το να συζητάμε σήμερα γιατί δεν τα δώσαμε ( όταν ακόμα και τοτε οι περισσότεροι έγραφαν ότι δεν αξίζει πάνω από 5 ) είναι λίγο κάπως.
Επίσης το να γράφουμε πόσα χρήματα δόθηκαν για δύο ή τρεις παίκτες πέρα από μπακαληστικο δεν έχει κ καμία σχέση με το οικονομικό ταβάνι που έχει μια ομάδα. Επίσης μια ομάδα δεν αποτελείται από 11 ή 12 παίκτες και δεν μπορεί η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στον βασικό και τον αναπληρωματικό να είναι χαώδης.
Και τώρα για παράδειγμα δύο με τρία εκατομμύρια μισθους για τα τρία φόρ μας, αλλά θα ήταν χαζό να δίναμε αυτό το ποσό για μόνο έναν παίκτη και ο αναπληρωματικός του είναι κάποιο παιδί από τις ακαδημίες.
Όσο για τον νατχο και τον νομπόα, όντως ήταν λίγο δύσκολο να πληρώσουμε τις ομάδες τους... Από τη στιγμή που αυτές δεν υπήρχαν
Επίσης το να γράφουμε πόσα χρήματα δόθηκαν για δύο ή τρεις παίκτες πέρα από μπακαληστικο δεν έχει κ καμία σχέση με το οικονομικό ταβάνι που έχει μια ομάδα. Επίσης μια ομάδα δεν αποτελείται από 11 ή 12 παίκτες και δεν μπορεί η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στον βασικό και τον αναπληρωματικό να είναι χαώδης.
Και τώρα για παράδειγμα δύο με τρία εκατομμύρια μισθους για τα τρία φόρ μας, αλλά θα ήταν χαζό να δίναμε αυτό το ποσό για μόνο έναν παίκτη και ο αναπληρωματικός του είναι κάποιο παιδί από τις ακαδημίες.
Όσο για τον νατχο και τον νομπόα, όντως ήταν λίγο δύσκολο να πληρώσουμε τις ομάδες τους... Από τη στιγμή που αυτές δεν υπήρχαν