9. Nélson Miguel Castro Oliveira
- Amsterdamer_87
Re: 9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Καμμια ανανεωση δεν πρεπει να γινει στον Ολιβειρα..
Πιστευετε οτι ο παικτης θα γινει ξαφνικα πολυβολο και θα βελτιωθει στα 33 του??
Luigi Vampa έγραψε:Ο Ακπομ το βλέπει το γκολ με το κυαλι;
Hawklord άλλο αυτό που λες, κ άλλο ότι είναι για το Βόλο. Αυτό είναι μηδενισμός. Τέτοιες απόψεις οδηγούν σε γιουχες στο γήπεδο. Έχουμε ακόμα πολλά ματς κ όλοι χρειάζονται να ναι στην καλύτερη σωματική κ ψυχολογική κατάσταση. Στο δεύτερο συμβάλλουμε κ μεις.
Εγώ να πω ότι έχω θετική άποψη για παίκτη κ υα θελα να μείνει με το σωστό συμβολαιο βέβαια. Ειδικός δεν είμαι, αλλά την καλύτερη μπάλα φετος την παίξαμε όταν ο ο Ολιβειρα μαζί με τον Κωνσταντελια ήταν στα πάνω τους.
Συμπτωματικα(;) όταν ο ένας ήταν καλός ήταν κ ο άλλος, κ το αντίθετο..

-
Επειδή δεν έπιασες το πνεύμα του ποστ. Λέω ο Ακπομ στον ΠΑΟΚ ήταν πολυβολο; Βλέπεις τι κανει φέτος στην τσαμπιονσιπ; Όταν ο παίκτης κάνει τόσες άλλες δουλειές μέσα στο γήπεδο, που ζητάει ο Λουτσεσκου, χάνει την προσήλωση στο να σκοραρει. Ξοδεύει πολύ ενέργεια σε άλλα πράγματα. Όπως έκανε κ ο Ακπομ στον ΠΑΟΚ.
-
Δε χρειάζεται να βελτιωθεί, αυτός που είναι να μείνει κ να χει κάποιον να μοιράζονται τα παιχνίδια. Όχι να παρει όσα ματς πήρε φέτος, κ με λιγότερα λεφτά εννοείται.Amsterdamer_87 έγραψε:Καμμια ανανεωση δεν πρεπει να γινει στον Ολιβειρα..
- sourmenetes
- Moderator
Το θέμα είναι τα νούμερα του δεν είναι καλά. Δε γίνεται το φορ του ΠΑΟΚ να μην έχει 15 γκολ με μια ομάδα που δημιουργεί τόσες φάσεις.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τραγικο να παραμεινει...
Ειδικα στα πλευ οφ ειναι αθλιος.
Μια χαρα παικτη βρισκεις ελευθερο με το συμβολαιο του
Ειδικα στα πλευ οφ ειναι αθλιος.
Μια χαρα παικτη βρισκεις ελευθερο με το συμβολαιο του
-
Παιδιά φαίνεται ότι χωρίς φορ δεν πας πουθενά. Δεν με νοιάζει αν είναι 18, 28 ή 38. Όποιος είναι εδώ θέλω απλά να βάζει την μπάλα στο πλεκτό. Εμείς μέχρι στιγμής βάζουμε γκολ μετά απο αίτηση.
Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Αυτο το κλισε συνοψιζει ολον τον διαλογο που γινεται για τον Νελσον.
Αν μπορουν να βρουν καλυτερο(με πιο πολλα γκολ και πιο γρηγορο) για 1ο φορ, τοτε θα ηθελα τον Νελσον για 2ο. Ως 2ος ομως προφανως δεν γινεται να εχει το ιδιο συμβολαιο που ειχε. Απ οτι εχω καταλαβει αυτος ειναι ανενδοτος για μεγαλη μειωση συμβολαιου και ζηταει παλι γυρω στο ενα χαρτι, που σημαινει οτι ειναι απιθανο να τον κρατησεις ως 2ο με αυτα τα λεφτα. Αρα τα σεναρια για τους φορ ειναι δυο. Ή κρατας τον Νελσον ως πρωτο ή βρισκεις καλυτερο. Και 2ο και 3ο εχεις Τομας και Τζιμα σε καθε περιπτωση.
Τον Ιανουαριο αν ειχαμε παρει Λαριν δανεικο, και επαιρνε καποια παιχνιδια ως τελος σεζον, θα υπηρχε το καλοκαιρι μια ξεκαθαρη εικονα για το ποιον θα κρατουσες ως 1ο. Θα μπαιναμε στην προετοιμασια και στα ευρωπαικα ματς με ετοιμη την 3αδα των φορ. Τωρα ομως υπαρχει και το ρισκο της αντικαταστασης εν μεσω προετοιμασιας και ευρωπαικων παιχνιδιων. Ο Ραζβαν μαλλον θα προτιμησει να παει με τους ιδιους, αρα το σεναριο να μεινει ως 1ος με το ιδιο συμβολαιο ειναι το πιο πιθανο.
Εγω θα προτιμουσα παντως καποιον καλυτερο. Εστω και στο τελος των μεταγραφων. Πιστευω οτι μπορουμε να περασουμε τα προκρικματικα μόνο με Τομας και Τζιμα.
Αν μπορουν να βρουν καλυτερο(με πιο πολλα γκολ και πιο γρηγορο) για 1ο φορ, τοτε θα ηθελα τον Νελσον για 2ο. Ως 2ος ομως προφανως δεν γινεται να εχει το ιδιο συμβολαιο που ειχε. Απ οτι εχω καταλαβει αυτος ειναι ανενδοτος για μεγαλη μειωση συμβολαιου και ζηταει παλι γυρω στο ενα χαρτι, που σημαινει οτι ειναι απιθανο να τον κρατησεις ως 2ο με αυτα τα λεφτα. Αρα τα σεναρια για τους φορ ειναι δυο. Ή κρατας τον Νελσον ως πρωτο ή βρισκεις καλυτερο. Και 2ο και 3ο εχεις Τομας και Τζιμα σε καθε περιπτωση.
Τον Ιανουαριο αν ειχαμε παρει Λαριν δανεικο, και επαιρνε καποια παιχνιδια ως τελος σεζον, θα υπηρχε το καλοκαιρι μια ξεκαθαρη εικονα για το ποιον θα κρατουσες ως 1ο. Θα μπαιναμε στην προετοιμασια και στα ευρωπαικα ματς με ετοιμη την 3αδα των φορ. Τωρα ομως υπαρχει και το ρισκο της αντικαταστασης εν μεσω προετοιμασιας και ευρωπαικων παιχνιδιων. Ο Ραζβαν μαλλον θα προτιμησει να παει με τους ιδιους, αρα το σεναριο να μεινει ως 1ος με το ιδιο συμβολαιο ειναι το πιο πιθανο.
Εγω θα προτιμουσα παντως καποιον καλυτερο. Εστω και στο τελος των μεταγραφων. Πιστευω οτι μπορουμε να περασουμε τα προκρικματικα μόνο με Τομας και Τζιμα.
- Amsterdamer_87
Αδερφε οταν η ομαδα βαζει 4 γκολ σε ενα ματς αλλα το σεντερ φορ σου κανενα..αυτο απο μονο τουLuigi Vampa έγραψε:Δε χρειάζεται να βελτιωθεί, αυτός που είναι να μείνει κ να χει κάποιον να μοιράζονται τα παιχνίδια. Όχι να παρει όσα ματς πήρε φέτος, κ με λιγότερα λεφτά εννοείται.Amsterdamer_87 έγραψε:Καμμια ανανεωση δεν πρεπει να γινει στον Ολιβειρα..
λεει πολλα..Ας μην βελτιωθει καθολου,απλα ας παει σε αλλη ομαδα,αφου πιστευει οτι ειναι τοσο καλος και
θελει 1Μ+..
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ με Βόλο είδα πολλές φάσεις να ξεκινούν από τον Oliveira, που κράτησε τη μπάλα μακριά από το κουτί και τη μοίρασε σωστά.
Αν αυτό θέλει ο Lucescu, αν ο Nelson το κάνει καλά, εμένα τι λόγος με πέφτει;
Αν αυτό θέλει ο Lucescu, αν ο Nelson το κάνει καλά, εμένα τι λόγος με πέφτει;
To σεντρε φορ δεν ειναι μεσα στον αγωνιστικο χωρο μονο για να σκοραρει. Ειναι ΚΑΙ για να σκοραρει.
Το λεω γιατι δεν το βρισκω σωστο να "κατηγορουμε" τον Ολιβειρα για το γεγονος οτι η ομαδα εβαλε 4 γκολ σε ενα ματς κι αυτος κανενα. Το θεμα ειναι αν βοηθησε και ο ιδιος στην επιτευξη των 4 γκολ με τις κινησεις τους με ή χωρις την μπαλα.
Για να κατηγορησουμε τον Ολιβειρα για αφλογιστια και κακη επιδοση στο θεμα των γκολ θα πρεπει να δουμε αλλα στατιστικα στοιχεια, οπως ανα ποσες προσπαθειες πετυχαινει γκολ, τι ειδους προσπαθειες ειναι αυτες, και το κατα ποσο τροφοδειται σωστα.
Δεν τα εχω κι γω ο ιδιος μπροστα μου αυτα τα στατιστικα, οποτε μπακαλιστικα θα πω οτι στα ματια μου ο Ολιβειρα ειναι ενας καλος φορ, που βοηθαει πολυ στην αναπτυξη του παιχνιδιου και με βαση τον τροπο που θελει να παιζει η ομαδα, ομως το λεγομενο "ευκολο γκολ" δεν το εχει.
Τα αν θα παραμεινει ή οχι θα πρεπει να κριθει στο τι ποσο τελικα θελει να του δωσει η ομαδα και το ποιο ειναι το πλανο για τον Τζιμα την νεα χρονια. Και εξηγω.
Εχοντας στο μυαλο μου οτι ο Μπραντον βασει μισθου και προσφορας αξιζει να παραμεινει, αν παραμεινει και ο Ολιβειρα στα χρηματα που θα θεει η ομαδα, θα πρεπει να αποκτηθει ο "ακριβος" φορ και ο Τζιμας να δωθει δανεικος για να παρει παιχνιδια σε καλο επιπεδο.
Αν η ομαδα πιστευει οτι ο Τζιμας ειναι ετοιμος να μπει για τα καλα στην καθημερινοτητα της ομαδας, πιστευω οτι δεν αξιζει μια ανανεωση του Ολιβειρα. Θα πρεπει να ερθει αλλος φορ στην θεση του.
Το λεω γιατι δεν το βρισκω σωστο να "κατηγορουμε" τον Ολιβειρα για το γεγονος οτι η ομαδα εβαλε 4 γκολ σε ενα ματς κι αυτος κανενα. Το θεμα ειναι αν βοηθησε και ο ιδιος στην επιτευξη των 4 γκολ με τις κινησεις τους με ή χωρις την μπαλα.
Για να κατηγορησουμε τον Ολιβειρα για αφλογιστια και κακη επιδοση στο θεμα των γκολ θα πρεπει να δουμε αλλα στατιστικα στοιχεια, οπως ανα ποσες προσπαθειες πετυχαινει γκολ, τι ειδους προσπαθειες ειναι αυτες, και το κατα ποσο τροφοδειται σωστα.
Δεν τα εχω κι γω ο ιδιος μπροστα μου αυτα τα στατιστικα, οποτε μπακαλιστικα θα πω οτι στα ματια μου ο Ολιβειρα ειναι ενας καλος φορ, που βοηθαει πολυ στην αναπτυξη του παιχνιδιου και με βαση τον τροπο που θελει να παιζει η ομαδα, ομως το λεγομενο "ευκολο γκολ" δεν το εχει.
Τα αν θα παραμεινει ή οχι θα πρεπει να κριθει στο τι ποσο τελικα θελει να του δωσει η ομαδα και το ποιο ειναι το πλανο για τον Τζιμα την νεα χρονια. Και εξηγω.
Εχοντας στο μυαλο μου οτι ο Μπραντον βασει μισθου και προσφορας αξιζει να παραμεινει, αν παραμεινει και ο Ολιβειρα στα χρηματα που θα θεει η ομαδα, θα πρεπει να αποκτηθει ο "ακριβος" φορ και ο Τζιμας να δωθει δανεικος για να παρει παιχνιδια σε καλο επιπεδο.
Αν η ομαδα πιστευει οτι ο Τζιμας ειναι ετοιμος να μπει για τα καλα στην καθημερινοτητα της ομαδας, πιστευω οτι δεν αξιζει μια ανανεωση του Ολιβειρα. Θα πρεπει να ερθει αλλος φορ στην θεση του.
Φίλε Totem, αν δεχτεί να μείνει με 600-700 χιλ. τότε κι εγώ μαζί σου, να μείνει. Έχεις απόλυτο δίκιο ότι για του χρόνου θα χρειαστούμε περισσότερες λύσεις και σαφώς μεγαλύτερο ρόστερ.Totem_pk έγραψε:Papwolf φίλε εγώ δεν συμφωνώ. Έχουμε άδειο ρόστερ με καμία δεκαριά παίκτες που αξίζουν να παίζουν στον ΠΑΟΚ. Ίσως και αυτοί οχι όλοι για βασικοί. Θελουμε παίκτες. Θελουμε ρόστερ μεγάλο για να μην τα φτύνουμε στα πλευοφς. Ούτε και στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς εφόσον έχουμε ομίλους Στην Ευρώπη. Όποτε γιατί να μην χωράει ο Ολιβέιρα με λογικότερο συμβόλαιο σε ένα ρόστερ που θα πρέπει να παίξει 55-60 παιχνίδια ( μαζί και οι εθνικές). Λέμε λέμε πχ για τον Ζιφκο αλλά το παιδί κάνει καμία 50αρια ματς τον χρόνο. Συνεχόμενα.
Θελουμε παίκτες να έρχονται από τον πάγκο και να αλλάζουν το σκηνικό. Θελουμε εντεκάδατους και ρολίστες.
Αρα με δέκα μυρια στο τραπέζι από Ευρώπη δεν βλέπω τον λόγο να μην μπορούμε να διαθέσουμε καμία 600-700 άντε 800 για τον Νελσονα. Κιας έρχεται από παγκο.
Τώρα αν μιλάμε για χρήματα και δώσουμε καμία 3-4 μυρια για Νταντάς μετά ας μην κλαίει πάλι οποίος κάνει τον προγραμματισμό.
Η ένσταση μου και νομίζω και των περισσότερων εδώ μέσα, έχει να κάνει με το ποσό που ακούγεται ότι ζητάει (1εκ. το χρόνο για 2 χρόνια συμβόλαιο, όπως γράφεται τουλάχιστον). Κι αυτό γιατί πολύ φοβάμαι ότι αν δωθεί 1εκ. στον Ολιβέιρα άλλος επιθετικός, πιο παραγωγικός, δεν πρόκειται να έρθει εξαιτίας της σφιχτής οικονομικής πολιτικής που ακολουθούμε τα τελευταία χρόνια. Αν αυτό αλλάξει, τότε σαφώς να μείνει η τριάδα των φορ και να έρθει κι ένας ακόμα φορ, κίλερ, να τους πλαισιώσει.
Δεν υπαρχει περιπτωση - ετσι πιστευω τουλαχιστον- να ζηταει 1εκ. τον χρονο ο Ολιβειρα.
Κι αν το ζηταει δεν παιζει να δωσει αυτα τα χρηματα η ομαδα.
Κι αν το ζηταει δεν παιζει να δωσει αυτα τα χρηματα η ομαδα.
Άλλος παίκτης πρέπει να έπαιζε πριν κάνα δίμηνο
Άμα δε θες να μας το πεις από νωρίς
Άμα δε θες να μας το πεις από νωρίς