Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ron-swanson

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από ron-swanson »

Obdulio έγραψε:
ron-swanson έγραψε:Κάπου διάβασα ότι έχουμε 16 συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2022. Η Γκοντζαρεβα θα τα ανανεώσει;

Επίσης καλό χρυσό το τμήμα σκάουτινγκ αλλά οι μεταγραφές δεν γίνονται μόνο έτσι. Θες τον τεχνικό διευθυντή με τα κονέ που θα ξέρει πχ ότι ο τάδε παίχτης θέλει να φύγει από την ομάδα του, ότι ο τάδε δεν τα πάει καλά με τον προπονητή του οπότε μπορείς να χωθείς και λοιπά.

Γιατί μονο με το τμήμα σκάουτινγκ έχεις κωμικές καταστάσεις σαν κι αυτήν με τον Ροθγουελ. Τον ξεχώρισαν και μετά μάθανε ότι τον πουλάει η ομάδα του 4 εκατομμύρια, οπότε άκυρος ο Ροθγουελ. Έτσι βρίσκω κι εγώ παίχτες.
Κι άμα λήγουν 16 συμβόλαια πρέπει να ανανεωθούν όλα;
Στην Αγγλία υπάρχουν πολλοί τεχνικοί διευθυντάδες; Εκεί δεν γίνονται μεταγραφές; Ας μην δίνουμε μυθικές διαστάσεις σε ένα πόστο που τις περισσότερες φορές είναι μάλλον παρασιτικό πάρα ουσιαστικό.
Προφανως και δεν πρεπει να ανανεωθουν ολα, αλλα νομιζω οτι καποιος πρεπει να ασχοληθει με το ποιοι θα ανανεωσουν, ποιοι θα πανε για πωληση, ποιοι για ανανεωση και δανεισμο και λοιπα.

Για παραδειγμα, τα συμβολαια των Ινγκασον, Σβιντερσκι και Αντριγια τελειωνουν σε λιγοτερο απο εναν χρονο πλεον. Και απο τους 3 μαζι θεωρητικα θα μπορουσες να βγαλεις πανω απο 10 εκατομμυρια σε κανονικες συνθηκες. Οσο καθυστερεις να τους ανανεωσεις ομως δινεις δυναμη στους μανατζερ και στην ουσια θα χασεις λεφτα. Ειτε γιατι θα τους χασεις τζαμπα. Ειτε γιατι θα τους ανανεωσεις υπο την πιεση του να τους χασεις τζαμπα.

Επισης για την Αγγλια που λες. Ο Λουτσεσκου δεν θελει να κανει τον μανατζερ το εχει πει και ο ιδιος. Συν οτι στην Αγγλια πλεον αρκετες ομαδες εχουν τεχνικους διευθυντες. Με ενα γρηγορο ψαξιμο βρηκα οτι εχει η Αρσεναλ, η Λεστερ, η Σιτυ, η Εβερτον. Σιγουρα θα εχουν κι αλλες.

Εκτος κι αν ο Ιβαν θελει να κανει με την Γκοντζαρεβα αυτο που εκανε ο Αμπραμοβιτς με την Μαρινα Γκρανοφσκαγια.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Nostalgos έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Μην συζητάμε αν χρειαζόμαστε Τδ ή όχι..
Όλη αυτή η καθυστέρηση και στασιμότητα που επικρατεί κυρίως στα συμβόλαια, είναι αποτέλεσμα έλλειψης Τδ..
Αν ή ΠΑΕ πιστευε ότι χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ΤΔ τότε θα είχε πάρει προ πολλού.
Ο Λουτσεσκου το έχει δηλώσει 2-3 φορές ότι θέλει να έχει αθλητικό διευθυντή
Ο Κυρ Κυρ και ο Γκαγκάτσης το ίδιο και πως είναι πολύ σημαντικός ρόλος

Εγώ βλέπω πως μια χαρά θέλουν αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν φέρει ακόμα
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Nostalgos έγραψε:
Όλη αυτή η καθυστέρηση και στασιμότητα που επικρατεί κυρίως στα συμβόλαια, είναι αποτέλεσμα έλλειψης Τδ..
Συμφωνώ. Το ίδιο ισχύει και με το φορ. Αν η παε πίστευε ότι χρειαζόμαστε οπωςδηποτε φορ θα είχαμε πάρει προ πολλού. Μπορεί να πιστεύουν ότι είμαστε εντάξει με τον κουτσια και τον Γκορτεζιάνι. Έλεος με την γκρίνια σας.
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

Εάν δεν πάει ο Αουγκούστο Ολυμπιακούς θα είναι κάργα ξενερωμένος και ούτε τα μαγικά του Λουτσεσκου θα τον επαναφέρουν.
Με ρίσκο βέβαια , ρίχνεις χρήμα να φέρεις χαφ που μέχρι τώρα δεν σκεφτοσουν λόγω μπάτζετ (αγορά+συμβόλαιο) και την ελπίδα , με μεγάλες θεωρώ πιθανότητες να έρθει πρόταση λόγω της συμμετοχής του στο Τόκιο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Και εγώ δεν βρίσκω αναγκαία την ύπαρξη ΤΔ.
Πέρσι, πρόπερσι και παραπρόπερσι δηλαδή που είχαμε, τι διαφορετικό βιώσαμε?
Έγκαιρες ενισχύσεις?
Μεγάλες πωλήσεις?
Αγορές σε τιμές ευκαιρίας?

Άρα, δεν καταλαβαίνω το "λογικό συμπέρασμα" κάποιων ότι για τα φετινά φταίει η έλλειψη ΤΔ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Σας βλέπω να σκάτε και να χωλοσκάτε, να αδημονείτε και να ανησυχείτε και ειλικρινά δεν θέλω να σας βλέπω έτσι.
Τα έχουμε πει ρε παιδιά, εδώ και μήνες.
Ο ΠΑΟΚ λειτουργούσε (όπως λειτουργούσε τέλος πάντων), έτσι κι αλλιώς περίεργα στις νορμάλ μεταγραφικές περιόδους. Τώρα με κοβιντ, γιουρο, κοπα αμέρικα και μια διοικητική δομή και λειτουργία που δεν συνάδει με τους πόρους (ή συνάδει αν μιλάμε για επαρχιώτικο νεοπλουτισμό με ολιγόν τι ΠΑΣΟΚαρα) οι απαιτήσεις μας πρέπει να είναι στο μίνιμουμ δυνατόν.

Γι αυτό, πάρτε το πιο μικρό καλάθι που μπορείτε και κρατήστε το στην αγκαλιά σας. Να περιμένετε ότι λογικά θα γεμίσει, τώρα αν θα γεμίσει με πίτσες ή με πούτσες, νταξ, έτσι κι αλλιώς ''με Κούλη πρωτάθλημα δεν παίρνουμε'' όπως λέει ο έξυπνος και μέσα στα πράματα ΠΑΟΚτσης οπαδός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Σάβ 03 Ιούλ 2021, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Χαλαρωστε ρε σεις. Εχουμε χρονο ακομη μπροστα μας.
Πιστεψτε λιγο στο κλαμπ και στα στελεχη του.
Ολα ειναι υπο ελεγχο και το πλανο εφαρμόζεται με βαση τον σχεδιασμο του.
Αφηστε τους ειδικους να κανουν τις επιλογες οπως θεωρουν αυτοί σωστο και εσεις απλά αραξτε και απολαυστε αυτα που θα ρθουν!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Nostalgos έγραψε:
Ο Λουτσεσκου το έχει δηλώσει 2-3 φορές ότι θέλει να έχει αθλητικό διευθυντή
Ο Κυρ Κυρ και ο Γκαγκάτσης το ίδιο και πως είναι πολύ σημαντικός ρόλος

Εγώ βλέπω πως μια χαρά θέλουν αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν φέρει ακόμα
Γιατί απλά ο μεγαλομέτοχος πιστεύει σε ένα άλλο μοντέλο οργάνωσης και διοίκησης, το οποίο είναι ξεπερασμένο εδώ και 30 χρόνια. Καμμία ομάδα στις top 50 δεν διοικείται έτσι, τώρα πως ο μεγαλομέτοχος θέλει να κάνει την ομάδα μας μέλος της ευρωπαικής ποδοσφαιρικής ελίτ με ξεπερασμένες μεθόδους, ρωτήστε τον Κόλκα.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ε τοτε τι να κατεβουμε ας κατεβασουμε απλα την β ομαδα ? καλο και αυτο ε ? η με κουλη δεν το παιρνουμε εουτε εκει συμφωνα με τους εξυπνους ΠΑΟΚτσηδες οπαδους ?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ρε συ Kosths BXL ειλικρινα δεν εχω καταφερει να σε ψυχολογησω. Τελικα εισαι ικανοποιημένος με το πως κινειται η ΠΑΕ μεταγραφικα ή οχι?

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Gospi έγραψε:Χαλαρωστε ρε σεις. Εχουμε χρονο ακομη μπροστα μας.
Πιστεψτε λιγο στο κλαμπ και στα στελεχη του.
Ολα ειναι υπο ελεγχο και το πλανο εφαρμόζεται με βαση τον σχεδιασμο του.
Αφηστε τους ειδικους να κανουν τις επιλογες οπως θεωρουν αυτοί σωστο και εσεις απλά αραξτε και απολαυστε αυτα που θα ρθουν!

Εγώ πιστεύω ακράδαντα στο κλαμπ (σάντουϊτς) και τα στελέχη του.
Κυριάκος Κυριάκου 2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τι πας και θυμασαι βρε σατανα...
Ετσι το πε ο ανθρωπος!

υγ. κλαμπ σάντουιτς γαμει

Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

makispaspartou έγραψε:Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, ίσως και το μεγαλύτερο της ΠΑΕ, είναι η παντελής έλλειψη ή η λανθασμένη επικοινωνίας προς τον κόσμο του σχεδίου ή πλάνου της.
Αυτά γίνονται μόνο εκεί όπου οι ομάδες ανηκουν στο λαό τους...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Wait, what?
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Απαξίωση, ειρωνία, χλευασμός.
Η κριτική εχει βρεί, εδώ, το πραγματικό της νόημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”