Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- kataramenos5
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Αυτος θεωρει οτι ο συνδεσμιτης που το ειπε δε λεει μλκιες ρε ντιμ. Τον θεωρει αξιοπιστο. Υπαρχουν ατομα εδω που εχουν επαφη με τους συνδεσμους ας κανουν 2 τηλεφωνα να δουμε αν ειπωθηκε αυτο ετσι ακριβως. Θα φανει αν ειναι λασπη η οχι.
λοιπον, έχει κουράσει αυτή η κατάσταση.
κάναμε ένα χ στο 102 σε έναν αγώνα που έπρεπε να έχουμε βάλει 3 γκολ. το γιατί δεν τα βάλαμε είναι άλλο θέμα, ναι και αγωνιστικό.
ΑΛΛΑ, αυτό το ΞΕΣΠΑΘΩΜΑ μερικών με ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ και Μ$#%#ΙΕΣ στον ανεμιστήρα, από τις πληρωμές του Ιβάν που καποιος είπε καποιον και ξαφνικά έγινε η ΠΑΝΑΚΕΙΑ του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ, λές και εμείς κατουράμε σε πηγάδια και δεν έχουμε επαφή δεκαετίες τώρα με προέδρους συνδέσμων, οπαδούς κτλ. Λές και δεκαετίες τώρα κατουράμε σε πηγάδια και δεν έχουμε κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα με συνδέσμους για να δούμε την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Το ΞΕΣΠΑΘΩΜΑ μερικών με αφορμή ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ και ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ να μας οδηγέι στο να χαρακτηρίσουμε ΣΟΥΡΟΜΕΝΑΚΙΑ έναν αθλητή του ΠΑΟΚ..
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ, και αφού ασχολείστε μερικοί και έχετε...κονέ με συνδέσμους και το οπαδικό κίνημα ας ρωτήστε ποιο είναι το πρώτο πράγμα για τον ΠΑΟΚΤΣΗ.
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ μάγκες. και μερικοί δε σέβεστε ούτε τον εαυτό σας.
ΚΑΙ ΝΑΙ, αμφιβάλω για το ποιόν και τους σκοπούς σας.
αυτά απο εμένα και καλά κουράγια σε όσους ασχολούνται με αυτούς τους λίγους, βαλτούς ή όχι.
κάναμε ένα χ στο 102 σε έναν αγώνα που έπρεπε να έχουμε βάλει 3 γκολ. το γιατί δεν τα βάλαμε είναι άλλο θέμα, ναι και αγωνιστικό.
ΑΛΛΑ, αυτό το ΞΕΣΠΑΘΩΜΑ μερικών με ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ και Μ$#%#ΙΕΣ στον ανεμιστήρα, από τις πληρωμές του Ιβάν που καποιος είπε καποιον και ξαφνικά έγινε η ΠΑΝΑΚΕΙΑ του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ, λές και εμείς κατουράμε σε πηγάδια και δεν έχουμε επαφή δεκαετίες τώρα με προέδρους συνδέσμων, οπαδούς κτλ. Λές και δεκαετίες τώρα κατουράμε σε πηγάδια και δεν έχουμε κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα με συνδέσμους για να δούμε την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Το ΞΕΣΠΑΘΩΜΑ μερικών με αφορμή ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ και ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ να μας οδηγέι στο να χαρακτηρίσουμε ΣΟΥΡΟΜΕΝΑΚΙΑ έναν αθλητή του ΠΑΟΚ..
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ, και αφού ασχολείστε μερικοί και έχετε...κονέ με συνδέσμους και το οπαδικό κίνημα ας ρωτήστε ποιο είναι το πρώτο πράγμα για τον ΠΑΟΚΤΣΗ.
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ μάγκες. και μερικοί δε σέβεστε ούτε τον εαυτό σας.
ΚΑΙ ΝΑΙ, αμφιβάλω για το ποιόν και τους σκοπούς σας.
αυτά απο εμένα και καλά κουράγια σε όσους ασχολούνται με αυτούς τους λίγους, βαλτούς ή όχι.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ντουμλορντ τιμής ενεκεν άνοιξε καινούργιο ευρωπαϊκό τοπικ και βάλε ότι τίτλο γουστάρεις! Όταν το ανοίξεις θα κλειδωθεί το προηγούμενο.
Ωραία,ευχαριστώ!!
Έχω πολύ δουλειά μπροστά,οι πρώτες σελίδες θα χτιστούν σιγά σιγά για καλύτερη και μαζεμένη -στις πρώτες σελίδες- ενημέρωση

Έχω πολύ δουλειά μπροστά,οι πρώτες σελίδες θα χτιστούν σιγά σιγά για καλύτερη και μαζεμένη -στις πρώτες σελίδες- ενημέρωση

- Μπαρκαρούτσος
Καλά, οι ΣΦ ας λύσουν τα εσωτερικά των θέματα πρώτα, ύστερα λύνουν και τα του ΠΑΟΚ...
Tι να λυσουν ρε μλκ κι εσυ, το μυαλο τους ειναι να τραβηξουν την προσοχη και να δημιουργησουν θεματα απο το πουθενα.
- Μπαρκαρούτσος
Ιιιιιιιι!
Πάντως εντάξει, για να λέμε του στραβού το δίκιο, εγώ παραδέχομαι την ανακοίνωση που έβγαλαν πριν κανένα μήνα, που ουσιαστικά μιλάνε για αφοπλισμό. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα..
Πάντως εντάξει, για να λέμε του στραβού το δίκιο, εγώ παραδέχομαι την ανακοίνωση που έβγαλαν πριν κανένα μήνα, που ουσιαστικά μιλάνε για αφοπλισμό. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα..
Δεν μπορώ να διαβάσω την κεντρική σελίδα, όταν μπαίνω βγαίνει αυτό για το προσωπικά δεδομένα και δεν ανοίγει το κουτάκι με τις περισσότερες επιλογές για να τα απορρίψω όλα. Το ίδιο κάνω παντού και μόνο εδώ αντιμετώπισα αυτό το θέμα.
- kataramenos5
Κι εγω περιπου το ιδιο προβλημα εχω. Οποια επιλογη κι αν πατήσεις κολλαει για πολλη ωρα και δε μπορεις να διαβασεις την κεντρικη.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Φιλε black hawk down. Το έγραψα και μια αλλη φορά. Πρέπει μα μας στείλεις μια κανονική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info.paokmania@gmail.com ώστε να αλλάξουμε αυτό που έχεις κάνει εγγραφή. Σύμφωνα με τους κανόνες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνει κάποιος εγγραφή με προσωρινό μεηλ. Σε περίπτωση που δεν το κανεις δυστυχώς θα πρέπει να απενεργοποιήσουμε το προφίλ σου.
Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα μέλη του φορουμ. Κάνουμε τακτικούς ελέγχους και αν βρεθεί κάποιος με temp mail θα απενεργοποιηθεί. Φυσικά υπάρχει κάποιο χρονικό διάστημα ώστε όλοι να κοιτάξουν το μεηλ εγγραφής τους.
Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα μέλη του φορουμ. Κάνουμε τακτικούς ελέγχους και αν βρεθεί κάποιος με temp mail θα απενεργοποιηθεί. Φυσικά υπάρχει κάποιο χρονικό διάστημα ώστε όλοι να κοιτάξουν το μεηλ εγγραφής τους.
- john4serres
Κάνε ζουμ και πάτα το γρανάζι με το απόρρητο.Ronnie έγραψε:Δεν μπορώ να διαβάσω την κεντρική σελίδα, όταν μπαίνω βγαίνει αυτό για το προσωπικά δεδομένα και δεν ανοίγει το κουτάκι με τις περισσότερες επιλογές για να τα απορρίψω όλα. Το ίδιο κάνω παντού και μόνο εδώ αντιμετώπισα αυτό το θέμα.
Δεν εμφανίζεται ο Κύρος
Τα έχω δοκιμάσει όλα, ζουμ +- αλλά τίποτα.

- kataramenos5
Αναζητειται γουρλης ν ανοίξει το ματς της Τετάρτης. ΠΑΟΚ Ντιζον