Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από dragon »

Eagle1980 έγραψε:
dragon έγραψε:Άρης γάτας ερασπορ σε δομαζο.
Μπράβο σε παναθηναικο για το σπάσιμο του αήττητου. Παραμένει η μοναδική ομάδα ο βάζελος του 1964 με αήττητο πρωτάθλημα.

Πόσο πονος ρε φίλε?
Αδερφε Ντραγκον πως ακους το ολυμπιακο ραδιοφωνο !!! εγω εχω να τους ακουσω δεκα χρονια !!! Ηρωας !!! :mrgreen:
Στο ναυπλιο ή ερασπορ ή σπορφμ. Η επιλογή είναι ευκολη. Από Καρπετόπουλο χελακη Χριστογλου προτιμω τους λιγότερο ρουφιάνους κ περισσότερο χαζους κοντός μαυρογενιδης
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εγώ θα προτιμούσα μουσικουλα από το κινητό μου.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Στην ΕΡΑΣΠΟΡ δεν ειναι διευθυντης ο "ΠΑΟΚτσης" Αρης Νικολακης?....
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Έχει την πλάκα του καμιά φορά. Τώρα τσακώνονται οι σαλίγκαροι πανουτσοκαρπετοπουλοι με τον νικολακοπουλο γιατί η ομαδαρα έμεινε χωρίς στόπερ. Μια ήττα έκαναν και τους έπιασε η ανασφάλεια και άρχισαν τα κλάματα.
Δεν αντέχεται για πολύ βέβαια, ακόμα κι έτσι :D
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

xrisitsapa έγραψε:
Εκτος απο τα τρολ, αρκουν και οι ανοητοι ΑΡΔ και απο τις 2 ομαδες, που δεν μπορουν να δουν τη μεγαλυτρη εικονα, καθως και τα αρμοδια στελεχη απο τις ΠΑΕ.
Οταν σαν ΠΑΟΚ ( για να πουμε τα δικα μας) αποδιδεις την κλοπη του πρωταθληματος του 2018 στην αεκ, τοτε κανεις μεγαλο λαθος.
η κλοπη εγινε απο τον γαυρο, στο προηγουμενο ματς, που ηρθε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ για να μην παιξει. Θυμαστε αλλωστε οτι το ελεγε ο κερατας απο πριν.
η κουλα, ειναι ο κλεπταποδοχος της υποθεσης. Φταιει, αλλα ο κλεφτης ηταν σιγουρα ο γαυρος.
Μπράβο ρε φίλε! Επιτέλους κάποιος λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Συμφωνώ 100%!
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

dragon έγραψε: Στο ναυπλιο ή ερασπορ ή σπορφμ. Η επιλογή είναι ευκολη. Από Καρπετόπουλο χελακη Χριστογλου προτιμω τους λιγότερο ρουφιάνους κ περισσότερο χαζους κοντός μαυρογενιδης
Φίλε μου, άσχετο ίσως με την κουβέντα, αλλά το Ναύπλιο είναι η δεύτερη αγαπημένη μου πόλη - μετά τη Θεσσαλονίκη φυσικά. Δυστυχώς βέβαια τα τελευταία χρόνια ζω στη χαβούζα...Υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες αρκετοί εκεί;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

PAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ θα προτιμούσα μουσικουλα από το κινητό μου.
Μεγάλωσα σε περιοχή που όλοι ήταν γαυροβαζελοχαρτινοι κ έμαθα για να τους κοντραρω να τους "διαβάζω". Ο εκνευρισμός που συχνά μου δημιουργουν είναι το καυσιμο για να προσπαθω περισσότερο να τους " Ταπωνω " , εκθετω κ να τους αποδοκιμάζω. Έμαθα να είμαι σχεδόν μόνος σε αυτό κ με έκανε αρκετά δυνατό. Πλέον τους γλεντάω.
Υ. Γ. Προτιμώ να άκουω πρωτοσαλτε κ μπογδανο παρα κάποιον που συμφωνώ για να ξεκινήσω τη μέρα μου. Το λες κ μαζοχισμό αλλά πιστευω όσο περισσότερο παρακολουθεις τον εχθρό τόσο μεγαλύτερες πιθανοτητες έχεις.
Υ. Γ. 2 Εννοείται μουσικουλα είναι παντα παρεα
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Aigle_Noir έγραψε:
dragon έγραψε: Στο ναυπλιο ή ερασπορ ή σπορφμ. Η επιλογή είναι ευκολη. Από Καρπετόπουλο χελακη Χριστογλου προτιμω τους λιγότερο ρουφιάνους κ περισσότερο χαζους κοντός μαυρογενιδης
Φίλε μου, άσχετο ίσως με την κουβέντα, αλλά το Ναύπλιο είναι η δεύτερη αγαπημένη μου πόλη - μετά τη Θεσσαλονίκη φυσικά. Δυστυχώς βέβαια τα τελευταία χρόνια ζω στη χαβούζα...Υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες αρκετοί εκεί;
Αριθμητικά όχι. Σε ψυχή φτάνει ένας.Καμιά 50 ξέρω εγώ σε πολη 12.000 . Προ covid είχαμε ένα καφέ -κυλικείο του Αντωνοπούλου (πρωην ποδοσφαιριστής μας αρχές 90) κ μαζευόμαστε στα μάτς καμιά 30 .
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Μπράβο ρε φίλε. Πάντα έχει ενδιαφέρον να ακούς ιστορίες από ομόθρησκους σε "μοναχικά" μέρη, οπότε feel free!
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Τι να πει κι ο Γιωργης ο Πιρανχας,μονος ΠΑΟΚσης, σε μια περιοχη της Λαρισας με 9000 γαυροβαζελους !!!!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Κάποιος από τους νομικούς εδώ μέσα να μας πει λίγο τι απόφαση έβγαλε το ΣτΕ προχθές;
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Είχαμε προσφύγει τον Φεβρουάριο του 2020 ενώπιον του ΣτΕ, προφανώς προσβάλλοντας (μόνον) τη νομιμότητα του διορισμού του Φαραντούρη. Δεν γνωρίζω τους λόγους διότι και τότε όπως και τώρα, δεν διέρρευσαν πληροφορίες και για το δικόγραφο, ούτε λόγος.

Παράλληλα είχαμε προσφύγει και στο Διοικητικό Εφετείο προσβάλλοντας την ίδια την απόφαση της ΕΕΑ ως εκτελεστή πράξη διοικητικού οργάνου. Η υπόθεση ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου δεν έχει ακόμα εκδικαστεί.

Οι πληροφορίες σε σχέση με την απόφαση του ΣτΕ είναι συγκεχυμένες. Τα sites ανάλογα με το που πρόσκεινται λένε τα δικά τους.

Τα sites του γαύρου λένε ότι απορρίφθηκε η προσφυγή μας και ότι είναι νόμιμος ο διορισμός του Φαραντούρη, προχωρώντας ένα βήμα περισσότερο για να ταΐσουν σανό, αναφέροντας ότι η απόφαση αυτή (εάν είναι έτσι όπως λένε) μπορεί να έχει αντίκτυπο στην απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. Δεν προκύπτει ο ισχυρισμός τους από τα όσα έχουν βγει ενώ ακόμα και εάν πράγματι έγινε έτσι, ουδεμία επίπτωση μπορεί να έχει στην Επιτροπή Εφέσεων. Το γιατί θα το αναλύσω σε άλλο ποστ.

Τα δικά μας sites λένε ότι δεν απορρίφθηκε η προσφυγή μας και ότι παραπέμφθηκε η υπόθεση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο για εκδίκαση. Ούτε αυτό προκύπτει αφού δεν έχει διαρρεύσει καν το σχετικό.

Στην πραγματικότητα η εικόνα είναι θολή για τι τι απόφαση έλαβε πράγματι. Το πιθανότερο είναι ότι πράγματι το ΣτΕ έκρινε εαυτόν αναρμόδιο και παρέπεμψε την υπόθεση να δικαστεί στο αρμόδιο δικαστήριο που πιθανόν να είναι πράγματι το Διοικητικό Πρωτοδικείο. Δεν βοηθάει να εκφράσουμε απόλυτη άποψη το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε τι πράγματι προσβάλαμε στο ΣτΕ ενώ και στο νόμο για τη σύσταση της ΕΕΑ δεν κατάφερα να βρω πως προσβάλλεται ο μη νόμιμος διορισμός μέλους της.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ακόμα και εάν απορρίφθηκε στην ουσία της η προσφυγή για τη νομιμότητα εκλογής του Φαραντούρη, ουδεμία επιρροή μπορεί να έχει στην Επιτροπή Εφέσεων διότι η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε ως δεδομένη τη νομιμότητα της απόφασης της ΕΕΑ αλλά έκρινε αυτήν μη δεσμευτική για την ίδια και προφανώς αποφάσισε στην ουσία του ζητήματος (με νομικούς όρους) κρίνοντας ότι δεν προκύπτει πολυιδιοκτησία.

Αυτά και βλέπουμε ανάλογα με το τι άλλο θα διαρρεύσει
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ωραίος
Κι εγώ δε βρήκα κάτι απόλυτο ή/και αναφορά στην απόφαση, λογικά μέχρι να αναρτηθεί ( ; )
Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

dragon έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ θα προτιμούσα μουσικουλα από το κινητό μου.
Μεγάλωσα σε περιοχή που όλοι ήταν γαυροβαζελοχαρτινοι κ έμαθα για να τους κοντραρω να τους "διαβάζω". Ο εκνευρισμός που συχνά μου δημιουργουν είναι το καυσιμο για να προσπαθω περισσότερο να τους " Ταπωνω " , εκθετω κ να τους αποδοκιμάζω. Έμαθα να είμαι σχεδόν μόνος σε αυτό κ με έκανε αρκετά δυνατό. Πλέον τους γλεντάω.
Υ. Γ. Προτιμώ να άκουω πρωτοσαλτε κ μπογδανο παρα κάποιον που συμφωνώ για να ξεκινήσω τη μέρα μου. Το λες κ μαζοχισμό αλλά πιστευω όσο περισσότερο παρακολουθεις τον εχθρό τόσο μεγαλύτερες πιθανοτητες έχεις.
Υ. Γ. 2 Εννοείται μουσικουλα είναι παντα παρεα
Κατεβαίνουμε με τη σύζυγο στο Ανάπλι σχεδόν κάθε χρόνο τα τελευταία 7-8. Το αγαπάμε, όπως και τη Μάνη και λέμε να ζήσουμε στη σύνταξη εκεί...:)
Ωραίο να γνωρίζω ότι υπάρχει ΠΑΟΚτσάκι αγνό στα μέρη! Για το κυλικείο του Αντωνόπουλου δεν είχα ιδέα!

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Kap έγραψε:
Στην πραγματικότητα η εικόνα είναι θολή για τι τι απόφαση έλαβε πράγματι. Το πιθανότερο είναι ότι πράγματι το ΣτΕ έκρινε εαυτόν αναρμόδιο και παρέπεμψε την υπόθεση να δικαστεί στο αρμόδιο δικαστήριο που πιθανόν να είναι πράγματι το Διοικητικό Πρωτοδικείο. Δεν βοηθάει να εκφράσουμε απόλυτη άποψη το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε τι πράγματι προσβάλαμε στο ΣτΕ ενώ και στο νόμο για τη σύσταση της ΕΕΑ δεν κατάφερα να βρω πως προσβάλλεται ο μη νόμιμος διορισμός μέλους της.
Χωρίς να είμαι νομικός, νομίζω ότι θα συμβεί αυτό που περιγράφει αδρά ο Kap.

Παρακολουθώ χρόνια το ΣΤΕ και έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου δύο υποθέσεις όπου οι ενάγοντες είχαν προσφύγει για "μη νόμιμη" συγκρότηση Επιτροπής. Και στις δύο περιπτώσεις η προσφυγή απορρίφθηκε με πάνω κάτω το ίδιο αιτιολογικό.
Στην πρώτη περίπτωση, η Επιτροπή δεν είχε λάβει Απόφαση για το θέμα που αφορούσε τους ενάγοντες και η θέση του ΣΤΕ ήταν ότι δεν υπήρχε επομένως θιγή των εναγόντων και κατέληγε μάλιστα ότι οι ενάγοντες θα πρέπει να κινηθούν έναντι της Απόφασης όταν αυτή προκύψει.
Στη δεύτερη περίπτωση που υπήρχε Απόφαση, πάλι το ΣΤΕ απέρριψε την αγωγή με το αιτιολογικό ότι η Απόφαση είναι αυτή που πιθανό να θίγει τους ενάγοντες και όχι καθαυτή η σύνθεση της Επιτροπής και ότι η εν λόγω Απόφαση προσβάλλεται στο Διοικητικό Εφετείο (δεν παρέπεμψε καν την υπόθεση). Ευτυχώς οι ενάγοντες είχαν προλάβει (στο δίμηνο από την έκδοση) να προσφύγουν και κατά της Απόφασης στο Διοικητικό Εφετείο. Εκεί δεν ξέρω τι έγινε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”