Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από jibbie »

τσαπανιδου; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Για τον λημνιο να μην ξεχναμε οτι ηταν στο τελευταιο χρονο του συμβολαιου του και οτι δεν εβγαλε κ ματια. Αν βαλεις κ το οτι στο 3-4-2-1 μοιαζει να μην εχει καθαρη θεση, δεν ξερω ποσο περισσοτερο θα ανεβαζε την αξια του εδω. Οσο για το γιατι δεν τον ανανεωσαν, ειχε γραφτει οτι συζητησεις υπηρχαν εδω κ καιρο, αλλα δεν τα βρηκαν. Δεν ειναι το καλυτερο ντηλ που θεωρητικα θα μπορουσαμε να πετυχουμε, αλλα υπο τις σημερινες συνθηκες δυσκολα να βρισκαμε κατι καλυτερο. Κ για τον Kace καποτε ειχαμε απορριψει προταση για 2,5Μ της inter λεγοντας οτι θα ημασταν τρελοι αν τη δεχομασταν, αλλα αν ειχαμε τη δυνατοτητα να γυρισουμε πισω το χρονο, θα δεχομασταν κ με 1,5Μ.

Για τον δανο καταλαβαινω τα παιδια που λενε γιατι οι ως τωρα αγορες μας αφορουν παικτες που αποτελουν επενδυση για το μελλον. Ειναι λιγο περιεργο να εχεις αναγκες για εντεκαδα, να λες προς τα εξω οτι ειμαστε λιγο σφιχτα λογω ελλειπων εσοδων και την ιδια ωρα να δινεις 2Μ για δυο παικτες που δεν ξερεις ποτε θα παιξουν. Ωστοσο πλεον υπολογιζουμε +8Μ τουλαχιστον απο την ευρωπη, πιθανον τα +7Μ που ακουγονται για τα τηλεοπτικα και +3Μ απο την πωληση του λημνιου. Άρα πλεον μας περνει να κανουμε και τετοιες μεταγραφες.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Με αφορμη καποια σχολια σχετικα με τη χαμηλη του τιμη στο ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο, να πω πως εγω να το χεσω το σκαουτινγκ που θα μου φερει εναν 17χρονο η εναν 20χρονο που εχει αξια 5 μυρια.Αν εχει τετοια αξια σημαινει οτι τον εχει δει κ τον ξερει ολος ο πλανητης ηδη κ ειναι κανονικη μεταγραφη.Οχι σκαουτινγκ.
Τελος το αν ειναι καποιος βασικος η μπακ απ φαινεται στο γηπεδο.Οχι στο βιογραφικο ουτε στο καθε τρανσφερμαρκτ.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Nikos 74 έγραψε:Ο περέιρα από που κατάγεται; Νορβηγικό είναι το μισό του όνομα.
O παππούς του κατάγεται από την Ινδία. Η γιαγιά του από Νορβηγία. Ο πατέρας του γεννήθηκε Ουγκάντα και μεγάλωσε στην Γκόα της Ινδίας. Άρα είναι 16. 66% Ινδός και 83.34% Νορβηγός!

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Πολύ καλά το πάει το έργο ο Όλαφ μέχρι τώρα. Επιτέλους
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Φορ και τερματοφύλακας από πάνω ράφι σαν ζιφκοβιτς λέει ο τοσκιτσης...τώρα στα κοντά κιόλας...ελπίζω να ισχύει αυτό και όχι του κόλκα
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

laska4 έγραψε:Φορ και τερματοφύλακας από πάνω ράφι σαν ζιφκοβιτς λέει ο τοσκιτσης...τώρα στα κοντά κιόλας...ελπίζω να ισχύει αυτό και όχι του κόλκα
Τι ειπε ο κολκας και κυριως ποτε το ειπε?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μεταγραφες ακουω και γουσταρω!
Να δουμε και την τζιφριτσα που περιμενουμε, να ηρεμησουμε λιγο!
Ειναι ξεκαθαρο πως θεωρουν δυσκολο να φερουμε χαφ π θα μπει να παιξει με Μπενφικα, οποτε το καθυστερουν οσο μπορούν για να βρουν την καλυτερη δυνατη ευκαιρια! Έτσι θελω να πιστευω δλδ!
Παντως η μεταγραφή του Περειρα εχει λογικη.
Δεν βρεθηκε καποιος να μπορει να καλυψει την θεση στα αριστερα απο τους πιτσιρικαδες, οποτε τσιμπας ενα ταλεντακι και προχωρας με Γιαννουλη και τον μικρο.
Αν ερθει καμια τρελη προταση για Γιαννουλη τον δινεις και φερνεις εμπειρο.
Στα δεξια με Ματος Λυρατζη και ισως Ζαμπα, θεωρω ειμαστε καλα.
Φορ και Χαφ εμεινε και βασικα τερματας για πρωτος

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδή εσείς με μόνο ένα φορ και ταυτόχρονη αποχώρηση Ακπομ είστε οκ μεσοεπιθετικά;
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

TheCursed έγραψε:
laska4 έγραψε:Φορ και τερματοφύλακας από πάνω ράφι σαν ζιφκοβιτς λέει ο τοσκιτσης...τώρα στα κοντά κιόλας...ελπίζω να ισχύει αυτό και όχι του κόλκα
Ένας φίλος το πρωί νομίζω το ανέφερε ότι δεν θα έρθει στα κοντά ο φορ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

laska4 έγραψε:
TheCursed έγραψε:
Ένας φίλος το πρωί νομίζω το ανέφερε ότι δεν θα έρθει στα κοντά ο φορ
Λες και είπε ότι θα φύγει ο Λημνιος και θα έρθει αριστερό μπακ... Τη τύφλα τους δεν ξέρουν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 07 Σεπ 2020, 15:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Tελικα μου φενεται οτι η μεγαλη αποτυχια ηταν ο Μπρανκο τον οποιο εφεραν να πουλησει και δε μπορεσε να κανει τιποτα.

Το βασικο που δεν ειχαμε περσι ισως ηταν τεχνικο διευθηντη. Χαωδης η διαφορα με Ρεμπε που οπως ειπε και καποιος φιλος κανει τα αυτονοητα και μας φενονται εξωγηινα
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εβδομάδα φωτιά λοιπόν!!

Επίσης ο Γιώργης στο ινστα ξεκαθαρίσε πως δεν σχετίζεται η απόκτηση Περέιρα με πώληση Γιανουλη
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Φαινεται παντως οτι υπαρχει ενα σχεδιο στην ΠΑΕ. Δεν μπορω να ξερω ποιο ειναι αλλα ευελπιστω οτι εχει λογικη και ειναι Λειτουργικο.
Θεωρω οτι οι δυο μεταγραφες των μικρων ειναι προοπτικης και ξερουν γιατι τις εκαναν. Προσωπικα εγω θα μαζευα τα δυο Μυρρια αυτα και οτι αλλο μπορουσα και θα τα εσπρωχνα σε ενα η δυο 6-8αρια. Αλλα με την ελευση του Ζιφκο (αντε τελειωνετε αγχωνομαστε) και την κινηση με τον Λημνιο φαινεται οτι κατι καλο σκεφτονται εκει.
Καλωςαερθουν τα παιδια Και να ειναι γερα και να προσφαρουν τα μεγιστα στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Δηλαδή εσείς με μόνο ένα φορ και ταυτόχρονη αποχώρηση Ακπομ είστε οκ μεσοεπιθετικά;
Εγω θα ειμαι οκ με παραμονη Ακπομ και έλευση Φορ.
Αλλα αν δεν ανανεώνει και θελει να φυγει τοτε δεν εχουμε αλλη επιλογη απο την πωληση.
Για μενα Ιδανικα θα πρεπε να αποχωρησει ο Σβιντερσκι με πωληση και να μεινει ο Ακπομ μαζι με τον Φορ και τον Κουτσια. Αν φυγει ο Ακπομ ισως χρειαζομαστε και φορ και εξτρα μεσοεπιθετικο...
Βεβαια ολα εξαρτωνται κι απο το κατα ποσο υπολογιζεται ο μπισε και σε ποια θεση υπολογιζεται ο Ζαμπα ..

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”