Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- zarathustra79
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Για τον λημνιο να μην ξεχναμε οτι ηταν στο τελευταιο χρονο του συμβολαιου του και οτι δεν εβγαλε κ ματια. Αν βαλεις κ το οτι στο 3-4-2-1 μοιαζει να μην εχει καθαρη θεση, δεν ξερω ποσο περισσοτερο θα ανεβαζε την αξια του εδω. Οσο για το γιατι δεν τον ανανεωσαν, ειχε γραφτει οτι συζητησεις υπηρχαν εδω κ καιρο, αλλα δεν τα βρηκαν. Δεν ειναι το καλυτερο ντηλ που θεωρητικα θα μπορουσαμε να πετυχουμε, αλλα υπο τις σημερινες συνθηκες δυσκολα να βρισκαμε κατι καλυτερο. Κ για τον Kace καποτε ειχαμε απορριψει προταση για 2,5Μ της inter λεγοντας οτι θα ημασταν τρελοι αν τη δεχομασταν, αλλα αν ειχαμε τη δυνατοτητα να γυρισουμε πισω το χρονο, θα δεχομασταν κ με 1,5Μ.
Για τον δανο καταλαβαινω τα παιδια που λενε γιατι οι ως τωρα αγορες μας αφορουν παικτες που αποτελουν επενδυση για το μελλον. Ειναι λιγο περιεργο να εχεις αναγκες για εντεκαδα, να λες προς τα εξω οτι ειμαστε λιγο σφιχτα λογω ελλειπων εσοδων και την ιδια ωρα να δινεις 2Μ για δυο παικτες που δεν ξερεις ποτε θα παιξουν. Ωστοσο πλεον υπολογιζουμε +8Μ τουλαχιστον απο την ευρωπη, πιθανον τα +7Μ που ακουγονται για τα τηλεοπτικα και +3Μ απο την πωληση του λημνιου. Άρα πλεον μας περνει να κανουμε και τετοιες μεταγραφες.
Για τον δανο καταλαβαινω τα παιδια που λενε γιατι οι ως τωρα αγορες μας αφορουν παικτες που αποτελουν επενδυση για το μελλον. Ειναι λιγο περιεργο να εχεις αναγκες για εντεκαδα, να λες προς τα εξω οτι ειμαστε λιγο σφιχτα λογω ελλειπων εσοδων και την ιδια ωρα να δινεις 2Μ για δυο παικτες που δεν ξερεις ποτε θα παιξουν. Ωστοσο πλεον υπολογιζουμε +8Μ τουλαχιστον απο την ευρωπη, πιθανον τα +7Μ που ακουγονται για τα τηλεοπτικα και +3Μ απο την πωληση του λημνιου. Άρα πλεον μας περνει να κανουμε και τετοιες μεταγραφες.
Με αφορμη καποια σχολια σχετικα με τη χαμηλη του τιμη στο ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο, να πω πως εγω να το χεσω το σκαουτινγκ που θα μου φερει εναν 17χρονο η εναν 20χρονο που εχει αξια 5 μυρια.Αν εχει τετοια αξια σημαινει οτι τον εχει δει κ τον ξερει ολος ο πλανητης ηδη κ ειναι κανονικη μεταγραφη.Οχι σκαουτινγκ.
Τελος το αν ειναι καποιος βασικος η μπακ απ φαινεται στο γηπεδο.Οχι στο βιογραφικο ουτε στο καθε τρανσφερμαρκτ.
Τελος το αν ειναι καποιος βασικος η μπακ απ φαινεται στο γηπεδο.Οχι στο βιογραφικο ουτε στο καθε τρανσφερμαρκτ.
O παππούς του κατάγεται από την Ινδία. Η γιαγιά του από Νορβηγία. Ο πατέρας του γεννήθηκε Ουγκάντα και μεγάλωσε στην Γκόα της Ινδίας. Άρα είναι 16. 66% Ινδός και 83.34% Νορβηγός!Nikos 74 έγραψε:Ο περέιρα από που κατάγεται; Νορβηγικό είναι το μισό του όνομα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φορ και τερματοφύλακας από πάνω ράφι σαν ζιφκοβιτς λέει ο τοσκιτσης...τώρα στα κοντά κιόλας...ελπίζω να ισχύει αυτό και όχι του κόλκα
Τι ειπε ο κολκας και κυριως ποτε το ειπε?laska4 έγραψε:Φορ και τερματοφύλακας από πάνω ράφι σαν ζιφκοβιτς λέει ο τοσκιτσης...τώρα στα κοντά κιόλας...ελπίζω να ισχύει αυτό και όχι του κόλκα
Μεταγραφες ακουω και γουσταρω!
Να δουμε και την τζιφριτσα που περιμενουμε, να ηρεμησουμε λιγο!
Ειναι ξεκαθαρο πως θεωρουν δυσκολο να φερουμε χαφ π θα μπει να παιξει με Μπενφικα, οποτε το καθυστερουν οσο μπορούν για να βρουν την καλυτερη δυνατη ευκαιρια! Έτσι θελω να πιστευω δλδ!
Παντως η μεταγραφή του Περειρα εχει λογικη.
Δεν βρεθηκε καποιος να μπορει να καλυψει την θεση στα αριστερα απο τους πιτσιρικαδες, οποτε τσιμπας ενα ταλεντακι και προχωρας με Γιαννουλη και τον μικρο.
Αν ερθει καμια τρελη προταση για Γιαννουλη τον δινεις και φερνεις εμπειρο.
Στα δεξια με Ματος Λυρατζη και ισως Ζαμπα, θεωρω ειμαστε καλα.
Φορ και Χαφ εμεινε και βασικα τερματας για πρωτος
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να δουμε και την τζιφριτσα που περιμενουμε, να ηρεμησουμε λιγο!
Ειναι ξεκαθαρο πως θεωρουν δυσκολο να φερουμε χαφ π θα μπει να παιξει με Μπενφικα, οποτε το καθυστερουν οσο μπορούν για να βρουν την καλυτερη δυνατη ευκαιρια! Έτσι θελω να πιστευω δλδ!
Παντως η μεταγραφή του Περειρα εχει λογικη.
Δεν βρεθηκε καποιος να μπορει να καλυψει την θεση στα αριστερα απο τους πιτσιρικαδες, οποτε τσιμπας ενα ταλεντακι και προχωρας με Γιαννουλη και τον μικρο.
Αν ερθει καμια τρελη προταση για Γιαννουλη τον δινεις και φερνεις εμπειρο.
Στα δεξια με Ματος Λυρατζη και ισως Ζαμπα, θεωρω ειμαστε καλα.
Φορ και Χαφ εμεινε και βασικα τερματας για πρωτος
Δηλαδή εσείς με μόνο ένα φορ και ταυτόχρονη αποχώρηση Ακπομ είστε οκ μεσοεπιθετικά;
Ένας φίλος το πρωί νομίζω το ανέφερε ότι δεν θα έρθει στα κοντά ο φορTheCursed έγραψε:Τι ειπε ο κολκας και κυριως ποτε το ειπε?laska4 έγραψε:Φορ και τερματοφύλακας από πάνω ράφι σαν ζιφκοβιτς λέει ο τοσκιτσης...τώρα στα κοντά κιόλας...ελπίζω να ισχύει αυτό και όχι του κόλκα
Λες και είπε ότι θα φύγει ο Λημνιος και θα έρθει αριστερό μπακ... Τη τύφλα τους δεν ξέρουν...laska4 έγραψε:Ένας φίλος το πρωί νομίζω το ανέφερε ότι δεν θα έρθει στα κοντά ο φορTheCursed έγραψε:Τι ειπε ο κολκας και κυριως ποτε το ειπε?laska4 έγραψε:Φορ και τερματοφύλακας από πάνω ράφι σαν ζιφκοβιτς λέει ο τοσκιτσης...τώρα στα κοντά κιόλας...ελπίζω να ισχύει αυτό και όχι του κόλκα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 07 Σεπ 2020, 15:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Tελικα μου φενεται οτι η μεγαλη αποτυχια ηταν ο Μπρανκο τον οποιο εφεραν να πουλησει και δε μπορεσε να κανει τιποτα.
Το βασικο που δεν ειχαμε περσι ισως ηταν τεχνικο διευθηντη. Χαωδης η διαφορα με Ρεμπε που οπως ειπε και καποιος φιλος κανει τα αυτονοητα και μας φενονται εξωγηινα
Το βασικο που δεν ειχαμε περσι ισως ηταν τεχνικο διευθηντη. Χαωδης η διαφορα με Ρεμπε που οπως ειπε και καποιος φιλος κανει τα αυτονοητα και μας φενονται εξωγηινα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εβδομάδα φωτιά λοιπόν!!laska4 έγραψε:Φορ και τερματοφύλακας από πάνω ράφι σαν ζιφκοβιτς λέει ο τοσκιτσης...τώρα στα κοντά κιόλας...ελπίζω να ισχύει αυτό και όχι του κόλκα
Επίσης ο Γιώργης στο ινστα ξεκαθαρίσε πως δεν σχετίζεται η απόκτηση Περέιρα με πώληση Γιανουλη
Φαινεται παντως οτι υπαρχει ενα σχεδιο στην ΠΑΕ. Δεν μπορω να ξερω ποιο ειναι αλλα ευελπιστω οτι εχει λογικη και ειναι Λειτουργικο.
Θεωρω οτι οι δυο μεταγραφες των μικρων ειναι προοπτικης και ξερουν γιατι τις εκαναν. Προσωπικα εγω θα μαζευα τα δυο Μυρρια αυτα και οτι αλλο μπορουσα και θα τα εσπρωχνα σε ενα η δυο 6-8αρια. Αλλα με την ελευση του Ζιφκο (αντε τελειωνετε αγχωνομαστε) και την κινηση με τον Λημνιο φαινεται οτι κατι καλο σκεφτονται εκει.
Καλωςαερθουν τα παιδια Και να ειναι γερα και να προσφαρουν τα μεγιστα στην ομαδα.
Θεωρω οτι οι δυο μεταγραφες των μικρων ειναι προοπτικης και ξερουν γιατι τις εκαναν. Προσωπικα εγω θα μαζευα τα δυο Μυρρια αυτα και οτι αλλο μπορουσα και θα τα εσπρωχνα σε ενα η δυο 6-8αρια. Αλλα με την ελευση του Ζιφκο (αντε τελειωνετε αγχωνομαστε) και την κινηση με τον Λημνιο φαινεται οτι κατι καλο σκεφτονται εκει.
Καλωςαερθουν τα παιδια Και να ειναι γερα και να προσφαρουν τα μεγιστα στην ομαδα.
Εγω θα ειμαι οκ με παραμονη Ακπομ και έλευση Φορ.joshua έγραψε:Δηλαδή εσείς με μόνο ένα φορ και ταυτόχρονη αποχώρηση Ακπομ είστε οκ μεσοεπιθετικά;
Αλλα αν δεν ανανεώνει και θελει να φυγει τοτε δεν εχουμε αλλη επιλογη απο την πωληση.
Για μενα Ιδανικα θα πρεπε να αποχωρησει ο Σβιντερσκι με πωληση και να μεινει ο Ακπομ μαζι με τον Φορ και τον Κουτσια. Αν φυγει ο Ακπομ ισως χρειαζομαστε και φορ και εξτρα μεσοεπιθετικο...
Βεβαια ολα εξαρτωνται κι απο το κατα ποσο υπολογιζεται ο μπισε και σε ποια θεση υπολογιζεται ο Ζαμπα ..