11.Χρήστος Τζόλης
-
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
Παντως επειδη υπαρχει και η εικονα στο γηπεδο, ο Τζολης οσο επαιξε τελευταια φαινοταν σκασμενος. Ουτε ενταση, ουτε ιδεες. Καμια σχεση με την εικονα που ειχε μεχρι τον Ιανουαριο-Φεβρουαριο που καθε φορα που επαιρνε την μπαλα εφτιαχνε πραγματα. Για μενα καλα κανει και τον αφηνει εκτος, γιατι αν ειχε πχ 5 σερι ασχημες εμφανισεις στα σημαντικα ματς των τελευταιων εβδομαδων θα ακουγε (αδικο) κραξιμο το παιδι.
Μακαρι στον τελικο να ειναι στα επιπεδα που ηταν μεχρι πριν 2-3 μηνες. Θα κανει την διαφορα.
Μακαρι στον τελικο να ειναι στα επιπεδα που ηταν μεχρι πριν 2-3 μηνες. Θα κανει την διαφορα.
- WeWillRockYou
Έχω μια κρυφή ελπίδα πως με τις χαμηλές πτήσεις του το τελευταίο διάστημα, ίσως να μην φτάσει πρόταση στα χρήματα που θέλουμε και παραμείνει για άλλη μια σεζόν.
- V-olakiotis
- Shivaspace
Καλώς νομίζω έπαιξε απ την αρχή..ήρθε σε επαφή με τη λεία του και τώρα είναι έτοιμος να την κατασπαράξει, τακτική ενός κυνηγού
-
Εμενα μου αρεσε χτες αρκετα. Δεν μαγεψε, οκ, αλλα ηταν μεσα στις φασεις. Εδειχνε λιγο σκουριασμενος απλα.
Ευκαιρια να τους ξεπατωσει στον τελικο. Τον βαζεις σαν αλλαγη στο 60 και πεταει γκολ
Ευκαιρια να τους ξεπατωσει στον τελικο. Τον βαζεις σαν αλλαγη στο 60 και πεταει γκολ
- GiorgosAtha
- Sick Bastard
Σε τραγική κατάσταση.
Το ξέρει κι ο ίδιος νομίζω ότι δεν είναι καθόλου καλά αλλά θα το ξεπεράσει
Το ξέρει κι ο ίδιος νομίζω ότι δεν είναι καθόλου καλά αλλά θα το ξεπεράσει
- Μπαρκαρούτσος
Πρέπει να βγει μια βρώμα (σε συνεννόηση με τον παίκτη) ότι πήρε διαζύγιο και είναι χάλια ψυχολογικά, ότι πουλάει ναρκωτικά σε σχολεία, δεν ξέρω... Να μην θέλει να τον πάρει ΚΑΜΙΑ ομάδα.
Και να του υπογράψουμε ηγεμονικό πενταετές.
Εκτός κι αν ήδη πουλήθηκε...
Και να του υπογράψουμε ηγεμονικό πενταετές.
Εκτός κι αν ήδη πουλήθηκε...
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Μπα, θα τον θέλουν οι ομάδες του εξωτερικού..
Δες πχ πού θα παίζει ο Νώντας του χρόνου.
Δες πχ πού θα παίζει ο Νώντας του χρόνου.
Μας έχει αφανίσει αυτή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.....kataramenos5 έγραψε:Να πουμε οτι τα φτιαξε με την Τουνη? Υπαρχει προηγουμενο..
0 ψυχολογία εχθές. Μου έκανε τεράστια εντύπωση το ότι έπαιζε με ψυχολογία μελλοθάνατου.
Ακόμα και κοντρόλ που θα τα είχε και ο Σαλπιγγίδης αυτός τα έχανε.
Πολύ περίεργα πράγματα για παίκτη που στην πρώτη του επαγγελματική χρονιά έχει 16 γκολ και 10 ασιστ
Ακόμα και κοντρόλ που θα τα είχε και ο Σαλπιγγίδης αυτός τα έχανε.
Πολύ περίεργα πράγματα για παίκτη που στην πρώτη του επαγγελματική χρονιά έχει 16 γκολ και 10 ασιστ
- john4serres
Απλά προσπαθεί (υπερβολικά) να αποδείξει πράγματα σε κάθε μάτς. Χρειάζεται ηρεμία και συγκέντρωση, απλά, και θα επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ. Χτές θα μπορούσε να έχει ασίστ και γκόλ στα πρώτα 20 λεπτά.
Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης, πράγμα δύσκολο για ένα παληκαράκι στα 19 που πρίν ένα μήνα όλοι μιλούσαν για ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ.
Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης, πράγμα δύσκολο για ένα παληκαράκι στα 19 που πρίν ένα μήνα όλοι μιλούσαν για ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ.
- sourmenetes
- Moderator
Οι κινήσεις του ήταν καλές. Πολλές φορές ο ουαρντα τον έστειλε αδιάβαστο ενώ με μια πάσα θα είχε κάνει την σωστή δουλειά ο μικρός.
Χάλια πάσα του έκανε και ο τσιγγαρας.
Η διαχειριση είτε του πάγκου είτε της κούρασης είτε της πρώτης επαγγελματικής χρονιάς του είναι πολύ βασικό.
Ο παίκτης ασχέτως αν έχει κλεισει κάπου, δε γνωρίζω κάτι, όταν μπαίνει στο γήπεδο προσπαθεί.
Του βγήκαν τα εσωψυχα από αρχή της χρονιας και λογικά κάπου κλάταρε.
Δεν τον φοβάμαι!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χάλια πάσα του έκανε και ο τσιγγαρας.
Η διαχειριση είτε του πάγκου είτε της κούρασης είτε της πρώτης επαγγελματικής χρονιάς του είναι πολύ βασικό.
Ο παίκτης ασχέτως αν έχει κλεισει κάπου, δε γνωρίζω κάτι, όταν μπαίνει στο γήπεδο προσπαθεί.
Του βγήκαν τα εσωψυχα από αρχή της χρονιας και λογικά κάπου κλάταρε.
Δεν τον φοβάμαι!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk