8. Douglas Augusto
Re: 8. Douglas Augusto
Ο Αουγκούστο είναι μόλις 25 χρονών ( 2 μόλις χρόνια μεγαλύτερος απο τον σοαρες που ακόμα δεν μπορεί να σταθεί σε παιχνίδια με τον ιωνικό ) και τον τελευταίο χρόνο ειχε πραγματικη βελτίωση ως παίκτης.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα έως τώρα του παίκτη ειναι ότι όταν είναι κακός είναι πολύ κακός.
Πλέον με την εμπειρία θα πρέπει να βελτιώσει την σταθερότητα του και να βρει τρόπο να παίζει με περισσότερο μυαλό... ειδικοτερα όταν υπολείπεται σε φυσικά προσόντα από τους αντιπάλους του, κάτι που είναι σχετικά συχνό φαινόμενο
Το μεγαλύτερο πρόβλημα έως τώρα του παίκτη ειναι ότι όταν είναι κακός είναι πολύ κακός.
Πλέον με την εμπειρία θα πρέπει να βελτιώσει την σταθερότητα του και να βρει τρόπο να παίζει με περισσότερο μυαλό... ειδικοτερα όταν υπολείπεται σε φυσικά προσόντα από τους αντιπάλους του, κάτι που είναι σχετικά συχνό φαινόμενο
- ΑποστόληςΑ
Ο μέσος όρος των 6,8 και 10.john4serres έγραψε:Και 6 έπαιξε και 8 επαιξε και 10 επαιξε. Σε δυαδα χαφ, σε τριαδα χαφ. Παντού.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ υπάρχει το ελαφρυντικό ότι χρησιμοποιείται σε μια θέση που δεν είναι η δική του.
Ποια ειναι η θεση του;
Ευκολα το καλυτερο του παχνιδι (στο δεύτερο). Αυτός ο αουγκουστο δεν βγαίνει από 11αδα. Το θέμα είναι η σταθερότητα
Σε όλο το ματς σκεφτόμουν τις προσφορές θα έχουμε για δαύτον και Ινγκα το καλοκαίρι μετά από τέτοια ευρωπαϊκή χρονιά. Συγχαρητήρια για σήμερα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγάλη βελτίωση. Έχει κι αυτός ψηλό ταβάνι, από τους λίγους βασικά στην ομάδα με ψηλό ταβάνι. Δύσκολα τον βλεπω να μένει και μετά το καλοκαίρι.

Μπραβο ρε Νταγκλας μπραβο παικταρα.
Και το λεω εγω που σε εχω σκισει. Τελικα μικρος ηρθες και ηθελες τον χρονο σου. Μακαρι να μεινεις στην ομαδα. Δεν βρισκεις ευκολα τετοια πολυεργαλεια.
Και το λεω εγω που σε εχω σκισει. Τελικα μικρος ηρθες και ηθελες τον χρονο σου. Μακαρι να μεινεις στην ομαδα. Δεν βρισκεις ευκολα τετοια πολυεργαλεια.
Τα γράφαμε ότι είναι ο παίχτης με το ψηλότερο ταβάνι στην ομάδα,άργησε πολύ να δείξει την αξία του.
Αυτός ο Αγκουστο δεν πρέπει να φύγει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.
Αυτός ο Αγκουστο δεν πρέπει να φύγει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.
Και με εναν σοβαρο τραυματισμο σε ολο αυτο το διαστημαTotem_pk έγραψε:Μπραβο ρε Νταγκλας μπραβο παικταρα.