Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από buffalobill4 »

desperando έγραψε: Υγ Μπιλ κάνεις ένα λάθος.
Ο προπονητής δεν βρίσκεται εκεί για να λέει θέλω αυτόν αυτόν και αυτόν.
Οκ μπορεί να φέρει έναν άντε δύο, αλλά από κει και πέρα θα διαλέξει από μια λίστα παικτών που του προτείνει το κλαμπ
Ντεσπε, συμφωνοι, δεν ειναι αγγλικου τυπου μανατζερ. Λογικα χαρακτηριστικα ζηταει και εν τελει επιλεγει απο μια λιστα που υποτιθεται υπαρχουν διαβαθμισμενοι ποδοσφαιριστες με αυτα τα χαρακτηριστικα.

Τωρα αν ζητησε ψηλο αμυντικο κολωνα (πραγμα που σημαινει οτι ε λογικα θα ειναι και αργος), θα φανει στην πορεια. Νταξει για το μπακ ο σρνα ποιοτικα ηταν σε αλλο επιπεδο, εχει ομως να παιξει ποδοσφαιρο 1 χρονο ξερω γω και δεν ειναι και μικρος. Τα μπακ μας οταν η ομαδα αρχισε να εχει ταυτοτητα λουτσεσκου, ηταν πιο σημαντικα και απο τα εξτρεμ, πραγμα που σημαινει οτι ητανε πανω κατω και φτυνανε πνευμονι.

Δεν υπαρχει περιπτωση να κραξω φετος εχω απολυτη εμπιστοσυνη και σε λουτσο και σε μιχελ αλλα και στο οτι η διοικηση επιτελους εχει ενα πλανο και θα το ακολουθησει. Τωρα αν γινει κατι ακραιο, ε εδω ειμαστε :lol:
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Δεν υπάρχει λόγος για αρνητισμο ρε παιδιά
Πόσο μάλλον όταν δεν έχει κλείσει ακόμα

Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ειλικρινά θλίβομαι ορισμένες φορές με αυτά που διαβάζω,άλλες αγανακτώ. Δέκα μέρες από το τέλος της πιο πετυχημένης σεζόν του ΠΑΟΚ τα τελευταία είκοσι χρόνια. Θα έχουμε εμπιστοσύνη διάβαζα,ότι πει ο προπονητής διάβαζα. Κι όμως δεκα μέρες μετά όλα πανε περίπατο στο άκουσμα μιας μεταγραφής. Αυτοί που μας φέρανε στο σημείο να στεναχωρηθούμε που τελείωσε η χρόνια έγιναν οι αφελείς και εμείς οι ψαγμένοι. Κι όλα αυτά γιατί; Γιατί διαπραγματεύονται με τον Σρνα για να δίνει ανάσες στον Ματος!! Τον Σρνα που την τελευταία δεκαετία ανήκει στα δέκα καλύτερα μπακ στην Ευρώπη!! Πριν τρία χρόνια ήρθε ο ρατ σαν βασικός στα 34 του και έδειξε ότι ήταν ένας πολύ καλός μπακ. Εε λοιπόν ο Σρνα που έρχεται για ΠΑΓΚΟ(αν έρθει) είναι δέκα επίπεδα πιο πάνω από τον Ρατ. Ο Σρνα που στα 34 του τον ήθελε η μπαρτσα και της έριξε άκυρο. Χαρείτε για μια φορά αυτό που γίνεται,ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και απέκτησε νοοτροπία πρωταθλητή εε ας το κανει και ο λαός..

Ωραιος ο Εβριτης :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Πεταμένα λεφτά στον βρόντο,του τα μασάνε του ιβαν,θα πονέσουν τα μάτια μας φέτος,δεν θα αποφασίσει ο λουτσεσκου(το ξέρουμε και αυτό οι παντογνωστες) κτλ ωραία. Να νιώσω υπερηφάνεια ή ντροπή;; Ας με βοηθήσει κάποιος ...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Νιώθω α-π-ο-γ-ο-η-τ-ε-υ-μ-έν-ο-ς με τα σημερινά ειλικρινά, αν δεν σας κάνει εκεί στην διοίκηση ο Κίτσιου αφού το budget είναι απεριόριστο και θέλουμε να πάμε για Πρωτάθλημα και καλή πορεία στην Ευρώπη πηγαίντε πάρτε τον Κυβρακίδη.
Έτσι το βλέπω εγώ!
takis4

Δημοσίευση από takis4 »

GI4NNEN4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:Σιγά μην γίνουν μεταγραφές από τη λίστα του Λουτσέσκου! Οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ δεν γίνονται με αγωνιστικά κριτήρια. Πάλι ένα σκασμό λεφτά στο βρόντο...
Μιλησες με καποιον??
Ξερεις ποιους ζητησε ο λουτσεσκου??
Το παλι ενα σκασμο λεφτα τι σημαινει??Οπως φετος που ησουν νταμπλουχος???
Σου κακοπεσε??

Με τι κριτηρια γινονται οι μεταγραφες??Με το ποιος την εχει πιο μεγαλη??

Κοφτο λιγο ρε μαγκα γιατι οπου βρισκεις γκρινια μπαινεις και τα ισοπεδωνεις.
Το όνομά σου είναι γραμμένο με μπλέ και γράφεις με όποιο ύφος επιθυμείς. Αναγκαστικά το καταπίνω και πάω παρακάτω.

Λοιπόν, δεν έγινα ΠΑΟΚ φέτος. Το πως γίνονται οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη μου το δείχνουν οι περασμένες χρονιές αλλά ας μιλήσω για την φετινή επιτυχημένη χρονιά. Οι μεταγραφές μας δεν είχαν λογική. Κι οχι μόνο οι μεταγραφές μας. Φέτος τον προπονητή μας τον διάλεξε ο Βούκιτς. Τον Λεβέκ τον διαλέξαμε με αγωνιστικά κριτήρια; Τα λεφτά που χώσαμε για Ρει, Αζεβέδο, Καντουρί, Μουλέν μας βοήθησαν να πάρουμε το νταμπλ; Το να μην αντικατασταθεί ο Τσίμιροτ είχε λογική; Ο δανεισμός του Ενρίκε; Η διαχείριση του Ουάρντα; Επειδή πήραμε νταμπλ σημαίνει ότι όλα λειτούργησαν ρολόι;

Όσον αφορά τη γκρίνια, μάλλον έχεις δίκιο, είμαι γενικότερα γκρινιάρης. Το "κόφτο" όμως είναι προσβλητικό. Το "μάγκα" είναι ειρωνικό και το "ισοπεδώνεις" είναι υπερβολικό.

για μπάλα μιλάμε , αυτό που ονειρεύεσαι απλά δεν γίνετε ...δες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες ποσα παλτά έχουν , είναι νομοτελειακό να μην σου βγούν μεταγραφές , όπως όλες οι ομάδες έτσι και στον ΠΑΟΚ έχουμε παλτά με το κιλό ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σε πρωτη φαση ας κλεισει το instagram o γιωργης γιατι δεν το κατεχει.Οικογενειακως ειναι αυθορμητοι και αθελα τους δινουν δικαιωματα.Δεν ειναι δυνατον την μια μερα να γραφεις για τον Παπαδοπουλο οτι στον ΠΑΟΚ θα ερχονται οσοι πραγματικα το θελουν, ενω πριν λιγες μερες ο ιδιος ειχε εκφρασει την επιθυμια του να γυρισει.Τ ην αλλη μερα να γραφεις οτι δεν ηταν στην λιστα του Ραζβαν, που ειναι το απολυτο αφεντικο και την παραλλη να θες να φερεις την χρόνια καψουρα σου.1000 φορες να γυρισεις και να διαρρευσεις οτι τα ποσα της μεταγραφης Παπαδοπουλου ειναι υπερβολικα ρε αδερφ,ε η ακομα καλυτερα μην πεις τιποτα.Δικια σου ειναι η ομαδα, δικα σου τα λεφτα ,δικα σου τα σωστα, δικα σου και τα λαθη.Δεν ειναι δυνατον μετα απο τοσα χρονια να μην μπορουμε να βρουμε ενα τροπο να επικοινωνησουμε με εναν σοβαρο τροπο ακομα και οσα φαινονται λαθος.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τέτοια ομαδική αυθυποβολή, μόνο ΠΑΟΚτσήδες ξέρουν να πετυχαίνουν.

ΛΕΤΕ

ΛΕΤΕ

ΛΕΤΕ

ΛΕΤΕ
ΛΕΤΕ

ΛΕΤΕ
ΛΕΤΕ
ΛΕΤΕ
ΛΕΤΕ
ΛΕΤΕ

ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ (οχι οι περισσότεροι, προφανώς)

Και μετά τις πιστεύετε κιόλας.

Και ζητάτε και τα ρέστα.

Ω ρε καϊλα.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

skalon έγραψε:ΥΓ: Ο Σρνα δεν έχει τιμωρηθεί με 17 μήνες αποκλεισμό? Ο οποίος λήγει τον Αύγουστο?
Άρα τη χρονιά 2017-18 πως είχε αυτές τις 10 συμμετοχές που λέγονται?
μειώθηκε η ποινή με έφεση.

Φέτος και πριν την τιμωρία είχε ξεκινήσει βασικός στα 10 πρώτα παιχνίδια, έπαιξε ενενηντάλεπτα και είχε 4 ασσίστ. Από τότε πέρασαν 8 μήνες, τόσους είναι έξω αγωνιστικά χωρίς άλλα θέματα τραυματισμών. Προπονήσεις γράφεται ότι έκανε κανονικά με τη Σαχτάρ.

Από την 1η αγωνιστική της super League, μπορεί να αγωνιστεί, κάνοντας όλη την προετοιμασία
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

rainmaker έγραψε:Τέτοια ομαδική αυθυποβολή, μόνο ΠΑΟΚτσήδες ξέρουν να πετυχαίνουν.

ΛΕΤΕ

ΛΕΤΕ

ΛΕΤΕ

ΛΕΤΕ
ΛΕΤΕ

ΛΕΤΕ
ΛΕΤΕ
ΛΕΤΕ
ΛΕΤΕ
ΛΕΤΕ

ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ (οχι οι περισσότεροι, προφανώς)

Και μετά τις πιστεύετε κιόλας.

Και ζητάτε και τα ρέστα.

Ω ρε καϊλα.
Εσυ τωρα γιατι κανεις αυτο που δεν σου αρεσει οταν στο κανουν?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Σε πρωτη φαση ας κλεισει το instagram o γιωργης γιατι δεν το κατεχει.Οικογενειακως ειναι αυθορμητοι και αθελα τους δινουν δικαιωματα.Δεν ειναι δυνατον την μια μερα να γραφεις για τον Παπαδοπουλο οτι στον ΠΑΟΚ θα ερχονται οσοι πραγματικα το θελουν, ενω πριν λιγες μερες ο ιδιος ειχε εκφρασει την επιθυμια του να γυρισει.Τ ην αλλη μερα να γραφεις οτι δεν ηταν στην λιστα του Ραζβαν, που ειναι το απολυτο αφεντικο και την παραλλη να θες να φερεις την χρόνια καψουρα σου.1000 φορες να γυρισεις και να διαρρευσεις οτι τα ποσα της μεταγραφης Παπαδοπουλου ειναι υπερβολικα ρε αδερφ,ε η ακομα καλυτερα μην πεις τιποτα.Δικια σου ειναι η ομαδα, δικα σου τα λεφτα ,δικα σου τα σωστα, δικα σου και τα λαθη.Δεν ειναι δυνατον μετα απο τοσα χρονια να μην μπορουμε να βρουμε ενα τροπο να επικοινωνησουμε με εναν σοβαρο τροπο ακομα και οσα φαινονται λαθος.
Ποτε εξεφρασε επιθυμια να γυρισει ο παπαδοπουλος;;

Εγω θυμομουνα οτι ειχε πει οτι προτεραιοτητα ειναι το εξωτερικο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Συνεντευξη εδωσε πριν λιγες μερες στην οποια ειπε οτι θελω να γυρισω και μαλιστα σε ηλικια που θα μπορω να κανω την διαφορα και οχι για να κολησω ενσημα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Στα 30 όχι τώρα

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

στο τσατ μπηκε το σχετικό λινκ από το δημοσίευμα αλλά δεν το βρίσκω.

ουσιαστικά έλεγε ότι η ανακοίνωση της τιμωρίας του Ντάριο έγινε μήνες μετά την ανακάλυψη του δείγματος. Τους μήνες αυτούς έπαιζε, αλλά όταν ανακοινώθηκε η ποινή η έναρξή της έγινε από την ανακάλυψη του δείγματος και μετά :mrgreen:

Στην τελική ο αποκλεισμός λήγει στις 22 Αυγούστου και το τελευταίο του ματς ήταν στις 13/9 σύμφωνα με το transfer.

επίσης το σχόλιο για τον καζάνα μάλλον πάει στο ότι δεν κάνει νάζια στο Αμβούργο ώστε να φύγει φθηνά (όπως ο Αντρέ) πατώντας ίσως στον υποβιβασμό
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... e-ton-paok

Για τις φήμες που τον θέλουν να έρχεται στον ΠΑΟΚ: «Για να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα. Δε μου έχει γίνει καμία πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Και εγώ από εσάς τα διαβάζω. Από τα σάιτ και τις εφημερίδες που μου στέλνουν οι φίλοι μου και με ρωτάνε. Εμένα προσωπικά δε μου έχει γίνει πρόταση. Έχω δηλώσει πως θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα κάποια στιγμή και να πάρω ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Δε ξέρω αν θα είναι αυτό το καλοκαίρι ή το άλλο. Πάντως θέλω να γίνει. Είναι η ομάδα που αγαπάω και μεγάλωσα με αυτήν. Δεν έχω σκοπό να έρθω όταν τελειώνω την καριέρα μου. Διακοπές δεν έκανα σε καμία ομάδα. Θα έρθω για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”