Aleksandar Stanojevic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Aleksandar Stanojevic

Δημοσίευση από eorptol1 »

Dimg4 έγραψε:Θα το πω για πρωτη φορα. ΙΒΑΝ ΜΙΧΕΛ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ
Κυνήγηστε τα καθηκια Γαβροσπορ Θεσσαλονίκης γιατί τα συμφέροντα του γαβρου εξυπηρετεί

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

mbison έγραψε:
The_Stalker έγραψε: ........Δυστυχώς διαψεύστηκαν από τον ίδιο το Μίχελ, ο οποίος σε συνέντευξη ανέφερε ότι ο εν λόγω κλεφτοκοτάς ήταν στις τελικές επιλογές..
Το εγραψα και στο τοπικ του Μιχελ: "οταν δηλωσε οτι ο Λουτσεσκου ηταν στις τελευταίες 3 επιλογές, εννοουσε τον υιό ή μήπως τον μπαμπά?
τον γιό όπως δείχνουν τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
punisher

Δημοσίευση από punisher »

Πάλι η βοθροπολις προσπαθεί να κάνει την ομάδα μπουρδελο?βρε ουστ τσατσοι του γαυρου
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ έμαθα ότι ο Μάκης Χάβος έκανε μπάνιο Χαλκιδική πριν 1 μήνα.

Σίγουρα κλείνει στον Π.Α.Ο.Κ.!
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Έχω παρατηρήσει ότι οι εφημερίδες της Θεσσαλονίκης πέφτουν συνήθως έξω όταν πρόκειται για μεταγραφικούς στόχους αλλά σπάνια όταν πρόκειται για προπονητές και λοιπούς διοικητικούς. Και πρόχειρα αναφέρω τα άρθρα για τον Άρνεσεν, που κανείς δεν τα πίστευε όταν πρωτοβγήκαν και αποδείχτηκαν αληθινά. Αν δεν υπάρξει άμεση διάψευση από την παε και κυνήγι αυτής της εφημερίδας θα σημαίνει ότι υπάρχει και φωτιά. Εννοείται ότι αν υπάρχει θέμα Λουτσέσκου και ειδικά αυτή την εποχή είναι όλοι τραγικοί εκεί στη διοίκηση, εντελώς επιπόλαιοι.
Για μένα το πιο σημαντικό είναι άλλο αυτή τη στιγμή κι άσχετα με τα δημοσιεύματα. Καλώς ή κακώς έφεραν έναν άνθρωπο που από την πρώτη μέρα είπε ότι θέλει έναν κεντρικό αμυντικό κι έναν παίχτη στο 6. Δεν ζήτησε και τον ουρανό με τ άστρα. Και δεν τους έχουν φέρει ακόμα. Δεν τον έχουν στηρίξει έμπρακτα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Άμεση διάψευση ακόμα και αν μιλάτε με οποιονδήποτε ... στηρίξτε επιτέλους κάποιον κανονικά!!!
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Απο χθες το βραδυ υπαρχει ενα κλιμα στα σοσιαλ μιντια οτι ο Στανο ειναι πολυ δυσκολα απο ατομα που ειναι σχετικα κοντα στον ΠΑΟΚ(Συνδεσμιτες,πρωην συνδεσμιτες κλπ) που στηριζουν τον θεσμο του προπονητη αλλα αρχισαν τα μισολογα(ο Ιβαν θα το παρει πανω του και υπαρχει προβληματισμος κλπ)
Η εβδομαδιαια εφημεριδα που γραφει για ΠΑΟΚ εβγαλε βιντεακι για "ραγδαιες εξελιξεις"(μεταγραφες?δε νομιζω να το παρουσιαζε ετσι)
Η αισθηση μου ειναι οτι ο Στανο ειναι για φευγα και το θεωρω αδικο να κρινεις ενα προπονητη σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα...Βεβαια αυτοι που ειναι κοντα στην ομαδα και την βλεπουν καθε μερα θα ξερουν καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Και το σδνα στο χορό Στανογεβιτς-Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Μάγκες και προπονητή να ψάχνεις, δεν υπάρχει το ότι λίγες μέρες πριν από τόσο κρίσιμο ματς βγαίνει βρωμοφυλλάδα και δημιουργεί θέμα. Που είναι οι εποχές που τέτοιοι τύποι όπως του Μετρόκωλις στη Θεσσαλονίκη θα είχαν φτάσει Μάλγαρα από το τρέξιμο. Που είναι οι σύνδεσμοι και αφήνουν αυτά τα τσουτσέκια τόσο καιρό να δημιουργούν πρόβλημα στη μοναδική ομάδα της πόλης??

Και κάποιοι εδώ μέσα ασχολείστε ακόμα με αυτούς...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Μπε ΠΑΟΚτσή... όποιον θέλουν αναιβοκατεβάζουν οι ΑΡΔ στον ΠΑΟΚ,,,,
Αν φύγει τώρα ο Στανο (αναίτια)... όποιος και να έρθει ... πόσο μάλιστα ο ρουμάνος λαδοπόντικας εγώ τάσσομαι στην απέναντι... κυρίως για το λόγω με τον οποίο έγινε η όλη φάση..... Μου θυμίζει εποχές Μπόλονι- Δώνη...
Πουστιά και παρασκήνιο...
Εγώ αυτόν τον ΠΑΟΚ δεν τον θέλω και δεν θέλω να τον ξέρω! :evil:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μια επίσκεψη από 50 δυτικούς θα ήταν ... καλό.
kos

Δημοσίευση από kos »

eorptol1 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Θα το πω για πρωτη φορα. ΙΒΑΝ ΜΙΧΕΛ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ
Κυνήγηστε τα καθηκια Γαβροσπορ Θεσσαλονίκης γιατί τα συμφέροντα του γαβρου εξυπηρετεί

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παιζει να ειναι πρωτη φορα στα τοσα χρονια που συμφωνω με eorptol1.

στο θεμα μας τωρα. θεωρω οτι ο ειναι υπερβολικα νωρις να κριθει ο ανθρωπος απο εμας τους οπαδους. οχι μονο αρνητικα αλλα και θετικα. ουτε αναθεμα, ουτε τυφλη στηριξη στο αγνωστο.
οι ανθρωποι της ομαδας ομως λογο της καθημερινης τους επαφης με τον προπονητη μπορουν να εχουν πολυ πιο ολοκληρωμενη αποψη. εαν εχουν καταληξει οτι εκαναν λαθος επιλογη ας αναλαβουν την ευθυνη και ας την διορθωσουν.
ας τα σκασουν χοντρα και ας φερουν προπονητη με @@:
-ενεργο και οχι 70χρονο παλαιμαχο τυπου στεφενς
-εμπειρο και οχι της μιας σεζον στην χωρα του τυπου τουντορ
-σοβαρο που να τον σεβαστουν πρωτα οι ιδιοι οι σαββιδιδες και μετα οι κωλοφυλλαδες του μετροσπορτ και τα κωλοραδια τυπου μετροπολις που καταστρεφουν με την υποκουλτουρα τους μια ολοκληρη πολη διαφημιζοντας οτι τα βοδια ειναι τοσο πολλα που ειναι πρωτοι σε ακροαματικοτητα.

προσωπικα κοβω τα ....ιδια μου οτι αυτος δεν ειναι ο ρουμανος.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Εικόνα
Εδώ σου λένε και πως νοιώθεις... :shock: :shock: :shock: :shock:
Σε λίγο πότε θα φάς , θα κατουρήσεις και θα γ...μήσεις ....
Αφού το ανέχεται ο ΠΑΟΚτσής,.... Τί να πω..... Τίποτα δεν θυμίζει τον ΠΑΟΚ και τους ΠΑΟΚτσήδες που ήξερα κάποτε..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :? :? :? :?
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Το να κοιτας το δεντρο και να χανεις το δασος ειναι κακο.
Οταν σε κανουν οτι θελουν 4-5 απελπισμενοι τςη θεσσαλονικης, εσυ περιμενε να κερδισεις το πρεζεμπορα.Γελαει ο κοσμος.
Καθαρα ευθυνη της Παε.Δηλαδη αμα το εγραφε ο πρωταθλητης θα μας πειραζε, τωρα γτ?Γτ τ γραφουν τα δικα μας παιδια?
Ποια η διαφορα.Ολοι τ χρημα κοιτανε.
Αλλα δυστυχως φοβαμαι οτι ειναι θεμα χρονου.Ενα τετοιο λαθος στην επιλογη προπονητη απο την αποψη οτι απο τοσο νωρις χανει το κυρος και τη στηριξη ισοδυναμει με παρα πολλες σωστες επιλογες.Και εδω στη θεσσαλονικη δν χαριζουμε.Βλεπε τν μεγαλο Αρνεσεν
Καθε χρονο τα ιδια.Δεν ξερω αν φυγει η οχι.Αλλα αν φυγει και ερθει καποιος πεινασμενος,,δν θα εχω λογια.Αν αποφασισαν να παρουν προπονητη τσαμπιονς λιγκ επιπεδο..μπορει να μετριαστει το λαθος.Γτ για λαθος προκειται ειτε φυγει ειτε οχι, οταν εκθετεται ετσι ο θεσμος προπονητης του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ας χαλαρώσουμε λίγο, είναι πολύ ανόητο μετά από ΔΎΟ επίσημους αγώνες να θεωρούν οι υπεύθυνοι και δη ο Μιχελ πως δεν κάνει ο προπονητής και πρέπει να αλλαχθεί. Μιλάμε για την ανοησία του αιώνα!
Δεν έχουν τίποτα να γράψουν οπότε πετάνε πηχαιους τίτλους να έχουμε να συζητάμε τις μέρες της ξηρασίας. Αποκομμενοι από τα μεταγραφικά νέα έχουν πάθει παράκρουση. Γιαυτό ας το πάρουμε χαλαρά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”