Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από goran 64 »

Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Παρών....
Με φώναξε κανείς; ;)
Χαχαχαχαχα...Καλώς τον...Στον πρώτο σου αγώνα στην Τούμπα ρε μπαγάσα, θυμάμαι ότι όπως κάνατε την σέντρα έναρξης με τον Κωστίκο, μόλις σε έκανε πάσα την μπάλα, εσύ την πάτησες κι έπεσες!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Αξέχαστο θα με μείνει αυτό, όπως και τα γυαλιά σου πριν φορέσεις φακούς επαφής... :D :opaokara:

Υ.Γ. Ο δον σαντέας abg...σε θυμήθηκε, αλλά μπερδεύοντας σε με άλλον..."-χολντ"...(όχι τον τεράστιο Γκλεν της Τότεναμ)... :mrgreen:
berry

Δημοσίευση από berry »

Γκλεν χοντλ γρήγορη όχι...χολντ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ήλπιζα να μην το προσέχατε...Γι αυτό το έγραψα με μικρούλια άλλωστε... :D
Τίποτα δεν σας ξεφεύγει βρε τσακάλια... :)
Μπράβο... ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εκλεισε οριστικα ο Λαμπρου
Άβαταρ μέλους
goran 64

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

Dimg4 έγραψε:Εκλεισε οριστικα ο Λαμπρου
Πηγη?Δεν βλεπω τιποτα σε καμια απο τις 2 επισημες σελιδες
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Asimos έγραψε:
Sekeris4 έγραψε:Πολυ φασαρια για το τιποτα.Πηραμε ενα 19χρονο λαχειο -λενε- με 300.000 -λενε- και το μελλον θα δειξει αν αυτή η κινηση ηταν σωστη.Να θυμισω oτι για καθε 'Βιεϊρινια' υπαρχουν και αλλοι 30 που ειτε αποδεικνυονται μετριοι ειτε ανεπαρκεις.
Μ αρεσει η συλλογιστική, κι εγώ όταν θέλω να κάνω σοου οφ κατι τετοια λεω.
Μονο οι εμπλεκομενοι στη εκαστοτε συναλλαγη ξερουν τo ακριβες ποσο.Προσωπικα,επίτρεψέ μου να μην εμπιστευομαι αυτά που διαρρεουν ούτε καν τους ισολογισμους ΚΑΜΙΑΣ παε.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

O Λαμπρου αξιζει οχι 300000 αλλα 3 μυρια μονο και μονο για το κλαμα που πεφτει ηδη στα ερτζιανα απο διαφορους.

Να μη πω βαζω κι εγω αλλο ενα χιλιαρικο μονο για να ακουω τις γριες να βριζουν και να κλαίνε.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Αφού διάβασα καμια 50αρια σελίδες που είχα χάσει, να πω δυό λόγια για κάποιους που έχουν συζητηθεί εδώ μέσα.

1. Ζοζούλια: και λόγω χαρακτηριστικών και λόγω χαρακτήρα, θεωρώ ότι αποκλείεται. Ούτε πιστεύω ότι θα έλυνε οποιοδήποτε πρόβλημα.

2. Ανσαριφάρντ: Καλός παίκτης είναι, υπερεκτιμημένος επίσης είναι. Το μυαλό του Νιόνιου είναι ο άλλος Ιρανός, ο Μασούντ, που εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τους κενούς χώρους και τον Ανσαριφάρντ. Ο Νιόνιος παίζει αλλιώς , εμείς αλλιώς και επιπλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπεις σε διαπραγμάτευση με διοίκηση 0 μαριονέτα του φαταούλ και να πληρώσεις χρυσό έναν παίκτη που κοστίζει (και θα πάρει από αλλού) τα μισά.

3. Λάμπρου: Δεν ξέρω πολλά πράγματα για το παιδί, ένας φίλος γριά με έλεγε ότι υστερεί στο κοντρόλ. Μιλάμε όμως για ένα παιδί 19 χρονών, το οποίο σίγουρα διαθέτει τρίπλα - πάσα και έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης. Στη λογική αυτή είναι μια χαρά κίνηση, ειδικά με όσα είπε ένας φίλος παραπάνω για άνθρωπο που δουλεύει και όχι κλαρινοτέτοιο.
ΥΓ στο 3: Ο ace έτσι είναι ρε παιδιά, πρέπει να τον πετύχετε σε κανα γάμο για να τα πείτε απο κοντά.. :opaokara:

4. Πεντρίνιο: Θεωρώ το όνομα ανέκδοτο..

5. Βιερίνια: Κουράζει το θέμα πραγματικά. Είναι σαφές ότι τα λεφτά που απαιτούνται είναι πολλά και κανείς δεν φαίνεται να καίγεται, εκτός κάποιων από εμάς. Και χωρίς ειρωνία, θέλω να πει κάποιος αν ξέρει αν του έκοψαν το τσιγάρο οι Γερμανοί.

Μη μασάμε, τα καλύτερα ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Θυμίζει πολύ λόγω θέσης, χαρακτηριστικών αλλά και κόστους η απόκτηση του Λάμπρου με την περίπτωση του Γεωργιάδη.
Γενικα είμαι θετικος και έχω καλή αύρα για τον παιχτη που εδειξε κάποια θετικά στοιχεία της ποιότητας του παρόλο την ηλικία του και οτι δεν έκανε προετοιμασία το καλοκαίρι
Demir

Δημοσίευση από Demir »

το καλοκαιρι παντως εκανε ενα πακετο σε 4 ωρες....ο βιειρινια
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

goran 64 έγραψε:
Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Παρών....
Με φώναξε κανείς; ;)
Χαχαχαχαχα...Καλώς τον...Στον πρώτο σου αγώνα στην Τούμπα ρε μπαγάσα, θυμάμαι ότι όπως κάνατε την σέντρα έναρξης με τον Κωστίκο, μόλις σε έκανε πάσα την μπάλα, εσύ την πάτησες κι έπεσες!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Αξέχαστο θα με μείνει αυτό, όπως και τα γυαλιά σου πριν φορέσεις φακούς επαφής... :D :opaokara:

Υ.Γ. Ο δον σαντέας abg...σε θυμήθηκε, αλλά μπερδεύοντας σε με άλλον..."-χολντ"...(όχι τον τεράστιο Γκλεν της Τότεναμ)... :mrgreen:
ο οποιος χολντ που ειναι χοντλ οπως λεει και ο αδερφος ποιο πανω ειπε το θεικο.....

.....το ποδοσφαιρο ειναι ενα αθλημα που το παιζουν ολες οι ομαδες καλα και στο τελος κερδιζουν οι....γερμανοι...

βεβαια..

επισης γρηγορη επιδη ειμαι ...τεμετερον τεσετερον ταβουτηνετερον...
θα λες .......ο δον σαντιδης abg...

εγριξες ντο λεωσε??
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Thanix έλεος αδερφέ,υπάρχουν και αξιόλογα παιδια στο φόρουμ που είναι πραγματικά απόλαυση να συνομιλεις μαζι τους.Δεν αξίζει επειδή τα πήρες με κάποιους να ξεκόψεις από την παρέα μας.Ξανασκεψου το σε παρακαλώ.
Γρηγορη,νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι ήθελα να πω.Δεν εννοώ να προσκυνάμε,αλλα αυτη η αρωστεια που αναφέρω είναι εδώ και κάνει κακό στην ομάδα μας.Ας την προστατεψουμε λίγο παραπάνω ρε γαμωτο τι έχουμε πάθει;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δον Σαντίδη-abg...έγριξα ντο λες μεν, αν και τεμέτερον δεν είμαι του λόγου μου, δε...Θαμάζω όμως ατούς... ;)
Αυτό πάντως που λες για τον Γκλεν, θαρρώ ότι το είπε ο Γκάρυ Λίνεκερ, άλλος τεράστιος, αν και σεντρεφόρι! :D

PAOKovie, αν πρόσεχες καλύτερα-περισσότερο τι γράφουν τα bold γράμματα μου στο τέλος, δυο γραμμές όλες κι όλες, θα καταλάβαινες ότι σε κατάλαβα πλήρως και φυσικά ότι δεν διαφωνώ κατά βάση μαζί σου... 8-)
Η ομάδα έχει ανάγκη να ξεφύγει από πολλές αρρώστιες για να πάει ψηλά, όχι μόνο κάποιων οπαδών... ;)
Και πρώτη απ όλους οφείλει να την προστατεύει η διοίκηση της/μας κι από πολλούς και πολύ πιο κακοπροαίρετους απ τον λαό μας μάλιστα... :shock:
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

Τόπικ μοντέλο , το κάναμε @ρδέλο
και φαντάσου, για 19χρονο.
Η διαχρονική αξία της ξερολίασης , χτυπά ιστορικά υψηλά ...
ά, και μήν τυχόν ξεχάσετε μερικοί να τα γράψετε απο 45 φορές ,γιατί ειμάστε
και ηλίθιοι ,που να καταλάβουμε,
άντε και καλή χρονιά με υγεία
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”