Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

+

Βέβαια, δύσκολα θα δούμε κάτι τέτοιο...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Mετά το εξαιρετικό ματς-για μένα-που έκανε προχθές ο Λίνο νομίζω πολύ καλά θα ήταν άμα τον ξεκινούσε μπροστά και αριστερά....και γρήγορος είναι και καλό φάουλ έχει,ας μην το ξεχνάμε αυτό.
Απ' την άλλη ο Φιλομένο δεν την έχει την γραμμή αλλά πατάει περιοχή-παρακαλώ όχι ειρωνίες-και την γεμίζει.Μπορεί πιο εύκολα να πλασσαριστεί δίπλα στον Μούσλι και να του δώσει βοήθειες και σίγουρα έχει πιό πολύ το γκολ από τον Λίνο.
Και τα δύο έχουν τη λογική τους...ας ευχηθούμε ότι κι αν επιλέξει ο Σάντος να μας βγεί σε καλό.
Ο Κούτσια για την ώρα δεν βλέπω να μπορεί τουλάχιστον σαν βασικός...ίσως προς το τέλος σαν αλλαγή και όταν θα έχουν κουραστεί οι αντίπαλοι να μπορέσει να τους τρέξει.
Αν και υποψιάζομαι ότι και για τον Ιβιτς-μετά και το γκολ που πέτυχε-κάποια θέση θα βρεθεί στην ομάδα....αν και το απεύχομαι.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

δε θα εκπλαγω αν 4-4-2 ,με Βιερινια Μουσλι μπροστα και Βιτολο Γκαρσια Φωτακη Ιβιτσ στα χαφ...
Αλλιως βλεπω και γω να πηγαινει μπροστα ο Λινο..Πρεπει με καποιο τροπο να καλυψει το κενο του Κονσεισαο στο θεμα της κυκλοφοριας..Οταν δεν παιζει ο Κονσεισαο μαζευονται ολοι πισω και γιομαρουν..Για αυτο νομιζω θα παει με τα 4 χαφ και τους 2 μπροστα..
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

PABLO GARCIA έγραψε:Mετά το εξαιρετικό ματς-για μένα-που έκανε προχθές ο Λίνο νομίζω πολύ καλά θα ήταν άμα τον ξεκινούσε μπροστά και αριστερά....και γρήγορος είναι και καλό φάουλ έχει,ας μην το ξεχνάμε αυτό.
Απ' την άλλη ο Φιλομένο δεν την έχει την γραμμή αλλά πατάει περιοχή-παρακαλώ όχι ειρωνίες-και την γεμίζει.Μπορεί πιο εύκολα να πλασσαριστεί δίπλα στον Μούσλι και να του δώσει βοήθειες και σίγουρα έχει πιό πολύ το γκολ από τον Λίνο.
Και τα δύο έχουν τη λογική τους...ας ευχηθούμε ότι κι αν επιλέξει ο Σάντος να μας βγεί σε καλό.
Ο Κούτσια για την ώρα δεν βλέπω να μπορεί τουλάχιστον σαν βασικός...ίσως προς το τέλος σαν αλλαγή και όταν θα έχουν κουραστεί οι αντίπαλοι να μπορέσει να τους τρέξει.
Αν και υποψιάζομαι ότι και για τον Ιβιτς-μετά και το γκολ που πέτυχε-κάποια θέση θα βρεθεί στην ομάδα....αν και το απεύχομαι.
Σαν δελτίο καιρού τα έχεις πει αδερφε :)
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

ναι λέω τον καιρό στο STAR...Δεν με έχεις δει???
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Πάντως αν δεν παίξει ο Σέρτζιο την Πέμπτη με τους Ολλανδούς μάλλον σε καλό θα μας βγει... :shock:
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Αυτό θα το δούμε την Πέμπτη.

Πάντως, με το καλό να επιστρέψει. Φυσικά, χωρίς να ξεχνάμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του στο πρώτο ματς με την Χέρενφεν.
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:Παιδιά μήπως μπορεί να μου δώσει κανείς βίντεο της συγκεκριμένης φάσης μιας και το ματς το είδα μετά το 60-65(δεν θυμάμαι ακριβώς,πάντως έπαιζε ο κούτσια όταν ξεκίνησα να το βλέπω..)

φιλε ειδα οτι κανεις δεν βρηκε κατι,αλλα εγω ημουν στη θυρα 1 και πηγα να τραβηξω την αλλαγη χωρις να υποπτευομαι κατι οριστε!

http://www.youtube.com/watch?v=fTXkxxyfXkE
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

παντως στα ραδιοφωνα ελεγαν πολλα περισσοτερα ρε! αυτοι ηταν ετοιμοι να πουν οτι εδωσε και μπατσα στον ΣΑΝΤΟΣ να ουμ'
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

PAOKfanAthens έγραψε:
Lord_GayrosSlayer έγραψε:Παιδιά μήπως μπορεί να μου δώσει κανείς βίντεο της συγκεκριμένης φάσης μιας και το ματς το είδα μετά το 60-65(δεν θυμάμαι ακριβώς,πάντως έπαιζε ο κούτσια όταν ξεκίνησα να το βλέπω..)

φιλε ειδα οτι κανεις δεν βρηκε κατι,αλλα εγω ημουν στη θυρα 1 και πηγα να τραβηξω την αλλαγη χωρις να υποπτευομαι κατι οριστε!

http://www.youtube.com/watch?v=fTXkxxyfXkE
Αδερφέ σε ευχαριστώ...
Λάθος του αρχηγού..
Όμως το χέσαν οι δημοσιογράφοι..
Αντέδρασε,αλλά έτσι όπως το περιέγραψαν αυτοί ήταν σαν να έκανε 10 ώρες να βγει,βρίζοντας όποιον έβρισκε μπροστά,ρίχνοντας μπάτσες στον Κούτσια που είχε το θάρρος να μπει στη θέση του,καθώς και μια μπουνιά στον Ελ Μεκάνικο και σαν αποκορύφωμα έδειξε τα @@ στην κερκίδα..
Δεν λέω πως η αντίδραση του ήταν σωστοί αλλά οι "κύριοι δημοσιογράφοι" το μαμήσανε το θέμα λιγάκι(γκου χου γκου χου..)
kyuss

Δημοσίευση από kyuss »

Tο πρωτο μου ποστ εμελλε να ηταν στο θεμα του αρχηγου.

Σιγουρα η κινηση του ηταν λαθος. Απ την αλλη, ισως ειναι καλο για την ομαδα που εγινε οτι εγινε για να μην ξανακανει κατι παρομοιο στο μελλον.

Τωρα το αν ειναι καλο η απουσια του θα δειξει. Απ την στιγμη που ο Σαντος, φαινεται οτι δεν εχει προβλημα να τον κανει αλλαγη και επειδη δεν εχουμε ετοιμο παιχτη στη θεση του, πιστευω οτι ειναι σημαντικη απωλεια. Ο Σαντος ομως θα βρει λυση!!!

Καλως σας βρηκα
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Επιτέλους βγήκε αλλαγή σε ένα mats που σερνόταν.
Δε λέω έχει κάνει και καλά mats και έχει βοηθήσει αλλα αυτή η κίνηση τον έριξε κι άλλο στην υπόληψη μου.
Καλός τιμωρήθηκε εάν ισχύει αυτό που διάβασα για χρηματικό πρόστιμο.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Ελπίζω να πάρουμε δεκάρι...

Δεν είναι τυχαίο το μέρος που τοποθετώ το ποστ...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Και εγώ αδελφέ θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι τυχαίο το post σου...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

το θεμα ειναι οτι η ομαδα απεδειξε οτι χωρις αυτον κανει μονο γιομες ή αγωνες 100 μετρων...ο καπταιν δεν ειναι χαζος ,ξερει οτι δεν εχει αντικαταστατη και δυστυχως θα πουλαει τρελα ολη τη χρονια..

αργος,μιρλας αλλα μια Γ******** σεντρα στο κεφαλι του μουσλιμοβιτσ θα την εκανε...
ο τυπας απο την χερενφεεν καθε φορα που καναμε σεντρα σηκωνε τα χερια του και η μπαλα πηγαινε εκει..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”