10.Djalma Campos
- ΑποστόληςΑ
Re: 10.Djalma Campos
Τελευταία ευκαιρία γιατί είναι ο πιο δύσκολος αγώνας του πρωταθλήματος. Αν δεν μπορέσει να βοηθήσει και τώρα, τότε δεν θα μπορέσει ποτέ. Έχει παίξει σε 19 από τους 22 αγώνες πρωταθλήματος.
Τελευταία ευκαιρία δεν είναι σίγουρα.... ούτε η λάθος επιλογή η οποιαδήποτε επιλογή είναι έγκλημα λάθος μπορεί έγκλημα όχι.... το τελευταίο δεν είναι για σένα Αποστολη....
-
δεν εχει 'βοηθησει' καν δηλαδη μεχρι τωρα, μαλιστα....και φυσικα καμια εικοσαρια αγωνες ειναι το μαξιμουμ της υπομονης μας, που ακουστηκε να βελτιωσει την αποδοση του ενας παικτης μετα απο εικοσι αγωνες....
Γιατί αλλιώς, αν δεν "εξιλεωθεί", τότε τι δηλαδή???ΑποστόληςΑ έγραψε:Κάθε χρόνο έρχεται. Και με τον Campos τι θα κάνουμε; Τελευταία του ευκαιρία με τον γαύρο, να εξιλεωθεί για τον αγώνα του πρώτου γύρου.
Στην θέση σου Απόστολε, αν πίστευα ότι ισχύει και έγραφα κάτι τέτοιο (που το θεωρώ ήδη τεράστια υπερβολή), θα αναρωτιόμουν αμέσως μετά γιατί τον χρησιμοποιεί ακόμα ο προπονητής μας και δεν ζήτησε-πήρε κάποιον άλλον στην θέση του τον Ιανουάριο...ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν είναι καμιά υπερβολή. Η ομάδα έχει δώσει μέχρι τώρα 40 παιχνίδια και ο Campos δεν την έχει βοηθήσει καθόλου παρά μόνον σε 3 παιχνίδια. Καιρός να την βοηθήσει σε κάποιο δύσκολο, ειδικά σ' αυτό που στον πρώτο γύρο αν ήταν στοιχειωδώς καλός θα είχαμε κερδίσει. Αυτό είπα.
Καταλαβαίνεις θαρρώ, ότι έτσι, μονάχα αρνητικές σκέψεις θα περνούσαν τότε απ το μυαλό μου για την ομάδα...
Καλή ώρα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Τελευταία ευκαιρία γιατί είναι ο πιο δύσκολος αγώνας του πρωταθλήματος. Αν δεν μπορέσει να βοηθήσει και τώρα, τότε δεν θα μπορέσει ποτέ. Έχει παίξει σε 19 από τους 22 αγώνες πρωταθλήματος.
Υ.Γ. Οι ημιτελικοί Κυπέλλου, πολύ πιθανά ο τελικός του και τα play off του ΠρωΚταθλήματος, των οποίων η πρώτη θέση οδηγεί στα προκριματικά του C.L., θα είναι εύκολοι αγώνες δηλαδή ή de facto δεν θα βοηθήσει???
Μαρτιος μπαινει οποτε εχουμε σαφη εικονα. 30 ειναι οχι 21 να περιμενουμε ραγδαια βελτιωση.Ksenitemenos4 έγραψε:δεν εχει 'βοηθησει' καν δηλαδη μεχρι τωρα, μαλιστα....και φυσικα καμια εικοσαρια αγωνες ειναι το μαξιμουμ της υπομονης μας, που ακουστηκε να βελτιωσει την αποδοση του ενας παικτης μετα απο εικοσι αγωνες....
Πρεπει να βρουμε ικανοτερο εξτρεμ στη δημιουργια φασεων κ σκοραρισμα. Το οτι πιανει τα συνηθισμενα του νουμερα δε σημαινει πως ειναι αρκετα για τον ΠΑΟΚ πλεον.
-
ο προπονητης θα αποφασισει τι ειδους εξτρεμ θελει και αν του κανει ο καμπος η οχι για βασικος...αλλο αυτο και αλλο τα 'τελευταια σου ευκαιρια' , 'δεν εχει βοηθησει και δεν θα βοηθησει ποτε' και λοιπες υπερβολες...
- pisakaipoupoula
Νομίζω περιμένετε απ τον παίκτη πράγματα που δεν μπορεί να κάνει..
Τώρα αφού δεν μπορεί να τα κάνει γιατί είναι ένας εκ των βασικών εξτρεμ και γιατί έχει και τέτοιο συμβόλαιο είναι άλλη συζήτηση, αλλά άχρηστος δεν είναι σε καμία περίπτωση
Τώρα αφού δεν μπορεί να τα κάνει γιατί είναι ένας εκ των βασικών εξτρεμ και γιατί έχει και τέτοιο συμβόλαιο είναι άλλη συζήτηση, αλλά άχρηστος δεν είναι σε καμία περίπτωση
- navigator11
Ρε αδερφέ, η ειρωνεία σου έναντι συγκεκριμένων παιχτών, επαναλαμβανόμενα, θεωρείς ότι εξυπηρετεί σε κάτι; Ή συνιστά το αντιπαράδειγμα για το τουμπάνιασμα όρχεων με τον σαλπι; Ο οποίος μου ήταν συμπαθής και δε μου άρεσε το κραξίδι, που έτρωγε αρκετές φορές και αναιτίως;Dimg4 έγραψε:Θα ξεμπουκωσει..
- navigator11
Δηλαδή θες να με πείσεις ότι αν ήταν λχ 23 το κλίμα σε βάρος του θα ήταν διαφορετικό; Επίτρεψέ μου να έχω ισχυρές αμφιβολίες.Dimg4 έγραψε:Μαρτιος μπαινει οποτε εχουμε σαφη εικονα. 30 ειναι οχι 21 να περιμενουμε ραγδαια βελτιωση.Ksenitemenos4 έγραψε:δεν εχει 'βοηθησει' καν δηλαδη μεχρι τωρα, μαλιστα....και φυσικα καμια εικοσαρια αγωνες ειναι το μαξιμουμ της υπομονης μας, που ακουστηκε να βελτιωσει την αποδοση του ενας παικτης μετα απο εικοσι αγωνες....
Πρεπει να βρουμε ικανοτερο εξτρεμ στη δημιουργια φασεων κ σκοραρισμα. Το οτι πιανει τα συνηθισμενα του νουμερα δε σημαινει πως ειναι αρκετα για τον ΠΑΟΚ πλεον.
έχουμε ήδη δεξί extrem και μάλιστα εχτρεμαρα, με ταχύτητα τριπλά πνευμονια επαφή με τα δίχτυα , ότι γουστάρεις, αλλα δεν το βλεπει κανεις . βάλε δεξι εξτρεμ τον λεο ματος και θα παραμιλάνε και τα τσιμέντα .... αν και ο τζαλμας καλός είναι ρε ελλάδα παίζουμε μια χαρά είναι απλά το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν αντέχει πάνω από ημίχρονο , πάντα στο δεύτερο εξαφανίζεται απο κουραση...Dimg4 έγραψε:Μαρτιος μπαινει οποτε εχουμε σαφη εικονα. 30 ειναι οχι 21 να περιμενουμε ραγδαια βελτιωση.Ksenitemenos4 έγραψε:δεν εχει 'βοηθησει' καν δηλαδη μεχρι τωρα, μαλιστα....και φυσικα καμια εικοσαρια αγωνες ειναι το μαξιμουμ της υπομονης μας, που ακουστηκε να βελτιωσει την αποδοση του ενας παικτης μετα απο εικοσι αγωνες....
"επαναλαμβανόμενα"navigator11 έγραψε:Ρε αδερφέ, η ειρωνεία σου έναντι συγκεκριμένων παιχτών, επαναλαμβανόμενα, θεωρείς ότι εξυπηρετεί σε κάτι; Ή συνιστά το αντιπαράδειγμα για το τουμπάνιασμα όρχεων με τον σαλπι; Ο οποίος μου ήταν συμπαθής και δε μου άρεσε το κραξίδι, που έτρωγε αρκετές φορές και αναιτίως;Dimg4 έγραψε:Θα ξεμπουκωσει..
+++++++++++++++
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Τρί 28 Φεβ 2017, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αναρωτιεμαι ωρες ωρες αν ο Ζαιρο ειχε παρει αντιστοιχο χρονος συμμετοχης με τον Καμπος ποσο διαφορετικη συνεισφορα θα ειχε.