Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από gvpaok89 »

ο Γκαρσια, ο Κονσεισαο, ο Μουσλι και αλλοι δεν ειχαν και τον πιο ''καλο χαρακτηρα'' αλλα ειδαμε ποσα πολλα προσφεραν.Καμια φορα τον δυσκολο χαρακτηρα με σωστη διαχειριση μπορεις να τον μετατρέψεις στην ψυχη της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

εγω στην ευρωπη θα τον εβαζα 6αρι μαζι με τσιμι και θα εβαζα λογκο στη φανελα ''δε περνας κυρα μαρια δε περνας δε περνας'' :D
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Sera4 έγραψε:παιχτικα ειναι 2 επιπεδα πανω απο αυτους που εχουμε...ψυχολογικα θελει καθοδηγηση και να βρεις το κουμπι του :ugeek:
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

aoratos έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:Λοιπόν φρέσκο ρεπορτάζ, ο Μπιγίκ είναι πάρα πολύ γρήγορος, απ τους πιο γρήγορους παίκτες στο γαλλικό πρωτάθλημα, πάρα πολύ δυνατός, αμυντικά και στο 1 με 1 είναι στο στυλ του Βίτορ αλλά 1 επίπεδο πάνω και στα ψηλά πάλι αρκετά καλός παρά το 1.84, πάλι κάτι σαν τον Βίτορ.
Με τη μπάλα κάτω όμως είναι χειρότερος του Κουμάλο, πάσα μόνο στα 2 μέτρα και αν...
Αυτά λένε οι Γάλλοι φίλοι μας
Κοιτώντας τα στατιστικά του στο Σαμπιονά είχε 85% ευστοχία στις πάσες και Μ.Ο. πετυχημένων μεταβιβάσεων 36/αγώνα. Για Center Back ''επαφής'' σίγουρα κακό στην πρώτη πάσα δεν τον λες..
Σου λέω τι μου πανε εγώ δε τον ξέρω καθόλου τον παίκτη.
Αμυντικά θωρηκτό, από μπάλα ταγαροτάγαρο εως και χαζούλης, ένας έλεγε ότι κατά καιρούς κάνει τα πιο καθυστερημένα πέναλτυ που έχει δει
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο προβληματικός χαρακτήρας δε με φοβίζει ετσι κι αλλιως με αυτους ταιριάζουμε , στο σκαουτιγκ λεει για υτα που γράψατε οτι παρότι το ύψος του πολυ δυνατος κ ψηλα κ παρότι βαρύς σχετικά ειναι π γρήγορος

Τωρα δεν ξερω ποσα ζητάνε ομως οποτε βιτορ τζαπα η αυτος ειναι ασυλικού ερώτημα

Κατα τ αλλα σκαριονε Ματέους στοχ ιμπαρμπο
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Γι'αυτο ειχα πει πως θελει εναν ηγετη διπλα του.Ενας σαν τον Τσιγκρινσκι.Ψηλος,τεχνιτης,κατευθυνει ολη την αμυνα και oι πασες του ειναι επιπεδου αμυντικου χαφ.Πραγματικος ηγετης.Ευπαθης μεν στους τραυματισμους,υπερπαιχταρος ομως δε.Ασε που δεν ειναι και αργος σχετικα με το υψος του.

Αυτους τους δυο και μετα ειμαστε ετοιμοι και υπερπληρεις στην αμυνα

Δεξια : Matos,Κωνσταντινιδης,Κιτσιου
Σεντερ μπακ : Tζαβελλας,Χατζηισαιας,Μαλεζας,Κανα-Μπιγικ-Τσιγκρινσκι
Αριστερα : Λεοβατς,Τζαβελλας,Γιαννουλης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Σάβ 04 Ιουν 2016, 17:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Sera4 έγραψε:στη ρεν ειχε καποια πειθαρχικα παραπτωματα ειχε τσακωθει με τους οπαδους και ενα βραδυ ειχε παει με το αμαξι του εξω απο τον πιο δυνατο συνδεσμο των γαλλων και επαιξε ξυλο...
αι καλά.....Χακόμπο Νο 2
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ΔΕΝ ξέρω αν η μεταγραφή όντως ισχύει

ΔΕΝ ξέρω αν ο παίκτης είναι καλός.

ΣΙΓΟΥΡΑ είναι καλύτερος του Βίτορ που δεν τον ήθελαν ούτε ομάδες Γ εθνικής αγγλίας που είναι όλοι ξυλοκόποι

και

ΣΙΓΟΥΡΑ για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ αυτός που επικαλείται πληροφορίες ακύρωσης της μεταγραφής προς όφελος ενός ήδη υπάρχοντος παίκτη μας, είναι ο Κόλκας. Ο οποίος έχει μέρες που ζητά την παραμονή Βίτορ (ΠΙΘΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ποδοσφαιρικών κριτηρίων, δεν λέω οτι έχει ύποπτα συμφέροντα) και ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ξανακάνει το ίδιο λάθος που αν δεν απατώμαι του είχε επισημάνει και ο ίδιος ο Βρύζας. Προσπαθεί να διοικήσει.

Για μένα ο Βίτορ δεν θα ήταν άσχημα να μείνει, αλλά αν είναι να έρθει ένας καλύτερος στη θέση του, καλώς να ορίσει.
Η ομάδα ακόμα κι ΑΝ έρθει ο Μπιγίκ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

Οπότε διαφωνώ με τη φράση του Τοσκίτση "ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρήκε τον αμυντικό που τόσο καιρό αναζητούσε".

Στην πράξη θα φανεί τι θα γίνει. Αν μπορούν να τον κοντρολάρουν, τότε ναι. Αν είναι να πλακώνονται μεταξύ τους, τότε οχι.
Kostaras78

Δημοσίευση από Kostaras78 »

Βάλτε ένα βίντεο να τον δούμε, μονο κάτι μονόλεπτα με τα γκολ του βρίσκω. Άντε έχω καεί, μ´αρέσει και θέλω να δωωωω :D
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Απο την αλλη τα αποδυτηρια μας ειναι γεματα με φλωρους (με την καλη εννοια). Ολοι με τις γυναικες τους, τα παιδια τους και λοιπα. Με ποιον να πλακωθει; :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Σάβ 04 Ιουν 2016, 17:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Τις πτήσεις από Καμερούν τις προλαβαίνει;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:mrgreen: :mrgreen:

Θα τον ενημερώνει λεει ένας φιλος απο Νιγηρία ο ιφεανι πρίγκηψ ουντεζε
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Δεν τον εχω δει αλλα ειναι ρισκο λογω χαρακτηρα.
Ο Βενγκερ δεν τον πηρε στην Αρσεναλ γιατι ηταν πολυ απειθαρχος... (αυτο βγηκε προς τα εξω απο τους δημοσιογραφους).
Βασει του σκαουτιγκ ριπορτ που εβαλε ο φιλος πιο πανω εχει τρομερα στατιστικα εκτος απο τις ευκολες κοκκινες που παιρνει λογω του ευκολου λαθους.
Το κακο του ειναι στον χαρακτηρα και οτι κλασσικα σαν Αφρικανος ειναι επιπολαιος.
Στο ελληνικο πρωταθλημα με τους επιθετικους που ειναι πιο αργοι απο χελωνα θα τους προλαβαινει για πλακα.

Υ.Γ. Ελπιζω να μην ζησουμε στιγμες πριγκιπα στην Τουμπα ξανα!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Kostaras78 έγραψε:Βάλτε ένα βίντεο να τον δούμε, μονο κάτι μονόλεπτα με τα γκολ του βρίσκω. Άντε έχω καεί, μ´αρέσει και θέλω να δωωωω :D
Αν ανατρεξεις 1-2 σελιδες πιο πισω θα βρεις
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

παντως για να τα λεμε ολα φετος στην τουλουζ ηταν πολυ διορθωμενος...μπορει να καταλαβε οτι η καριερα του κρεμεται απο μια κλωστη γι αυτο...

ο παιχτης εχει κινητρο να επιστρεψει στο ψηλοτερο επιπεδο και να αποδειξει πραγματα...επισης ειναι στην καλυτερη ηλικια...

οποτε για μενα αξιζει και με το παραπανω το ρισκο....ηθελα δεν ηθελα την ειπα την αποψη μου ελπιζω να μη γρουσουζεψω τη μεταγραφη 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”