Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Ο γαβρος μας θέλει όλους όσους μπορούμε να πάρουμε βαθμούς στην Ευρώπη από την δεύτερη ως Πέμπτη θέση με αστέρες και χαλκηδονες δεν θα έχει βαθμούς..... Μόνο όμως από την δεύτερη θέση και κάτω..... Γιαυτό θέλω να πάμε καλά στην Ευρώπη αλλά οι άλλοι βαθμό να μην πάρουν
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι πολύ καλός παίχτης με ένα τρομερό εξωαγωνιστικό περιστατικό που μπορεί να λυγίσει τον καθένα.sourmenetes έγραψε:
Αυτος ηρθε με πολυ καλες συστασεις ως δεκαρι...Φοίνικας έγραψε:Καθόλου άσχημος αυτός ο Μπουονανότε για πρώτο ματς.
Είναι ο Μπερμπάτοφ τους, αναλογικά φυσικά.
Ας ερθουν να παιξουν ανοιχτα στην Τουμπα με στυλ και καλα ειμαστε ΑΕΚ και παμε για τη νικη και βλεπω να τους γλενταμε.Με γεματη Τουμπα δεν βλεπω να τους πηγαινει η διαιτησια.
- pisakaipoupoula
ναι ντάξει....απ το 2010 ειδικά και μετά κούλα και βάζελο μια ζωή έτσι λέμε, τους έχουμε και αποδυναμώθηκαν και ξέρω γω και στο ενδιάμεσο μας κάνουν τη μία κηδεία μετά την άλληHayate έγραψε:Ας ερθουν να παιξουν ανοιχτα στην Τουμπα με στυλ και καλα ειμαστε ΑΕΚ και παμε για τη νικη και βλεπω να τους γλενταμε.Με γεματη Τουμπα δεν βλεπω να τους πηγαινει η διαιτησια.
Ε ας πάμε κλαμμενοι να παίξουμε..... Θα παίξουμε με τσαμπουκά και χωρίς την ηττοπαθεια που βγάζει το σχόλιο σου
Μπα...μεγάλο κατενάτσιο προβλέπω...Hayate έγραψε:Ας ερθουν να παιξουν ανοιχτα στην Τουμπα με στυλ και καλα ειμαστε ΑΕΚ και παμε για τη νικη και βλεπω να τους γλενταμε.Με γεματη Τουμπα δεν βλεπω να τους πηγαινει η διαιτησια.
Αυτό προβλέπω και εγώ έτσι θα παίξει η αεκ 2013 όπως έπαιζε στην Τούμπα και η αεκ 2005
πολλούς όψιμους θαυμαστές της αεκ βλέπω.Τι έγινε ρε παιδια;ο δικέφαλος ενώνει;
Ρε θα τους πατησουμε στο λαιμο.
Γαμω τη φιλαδελφεια τις μητερες και τα αδερφια ολων των χανουμιων.
Γαμω τη φιλαδελφεια τις μητερες και τα αδερφια ολων των χανουμιων.

- pisakaipoupoula
μόνο που δε βγάζω εγώ την ηττοπάθεια αλλά η ομάδα μας..και κανένα θαυμασμό δεν έχω για τη κούλα κάθε άλλοeorptol έγραψε:Ε ας πάμε κλαμμενοι να παίξουμε..... Θα παίξουμε με τσαμπουκά και χωρίς την ηττοπαθεια που βγάζει το σχόλιο σου
- sourmenetes
- Moderator
Εχει δικιο ο pissa...
Μια ζωη ειμαστε καλυτεροι και θα τους πατησουμε και κατα κυριο λογο γκελαρουμε.μονο με το γαυρο δε βγαζουμε ποδοσφαιρικο κομπλεξ..
Ελπιζω απο φετος να αλλαξει αυτο.
Μια ζωη ειμαστε καλυτεροι και θα τους πατησουμε και κατα κυριο λογο γκελαρουμε.μονο με το γαυρο δε βγαζουμε ποδοσφαιρικο κομπλεξ..
Ελπιζω απο φετος να αλλαξει αυτο.
Αυτοί έρχονται ψηλομενοι αν διαβάσεις τα σχόλια τους έτοιμοι για να πάρουν το πρωτάθλημα είναι μετά την νίκη με Γιάννενα και βγάζουν αυτό το υφακι που έχουν οι γαβροι το αφ υψηλού
- navigator11
Δεν είναι θέμα συμπλέγματος τόσο της ομάδας όσο κάποιων οπαδών μας από την αντίστροφη όψη. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην κάτσει και τώρα. Αλλά η πίστη μου είναι πως η νοοτροπία της ομάδας διαπλάθεται όπως πρέπει. Πιο σπουδαίο το θεωρώ αυτό από κάποια πρόσκαιρη αποτελεσματική επιτυχία.
- pisakaipoupoula
Διπλό ο Λουτσέσκου στο χωριό...έχασε τον Γούτα κ σε 3 ματς μ εμάς, κούλα και ατρόμητο ακόμα δεν έχει φάει γκολ....από πέρσι ο Ρουμάνος δείχνει καλό μυαλό