Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Γεια σου ρε Μανιακ με τα ωραια σου! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Απο marcasl.blogspot.gr
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015
«Μπάσιμο» ΠΑΟΚ για Γιαννιώτα! – Οι Θεσσαλονικείς πατάνε γκάζι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής (α λα Κοροβέσης) προτού πλακώσει καλοκαιρινή…πελατεία! – Επίσκεψη στην Τρίπολη του τεχνικού της Φορτούνα Ολιβερ Ρεκ.

Το ημερολόγιο έγραφε 22 Ιανουαρίου, όταν ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» αποκάλυψε την μεταγραφή σε καλοκαιρινό… φόντο του Νίκου Κοροβέση στον ΠΑΟΚ.

Αποκάλυψη που αν και σε πρώτο χρόνο προκάλεσε έκπληξη και αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία, προϊόντος του χρόνου αναπαράχθηκε από την πλειοψηφία των ΜΜΕ και ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε, έστω και χωρίς ανακοινώσεις, δεδομένου πως αυτές μετατίθενται για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το θέμα μας όμως στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι ο Κοροβέσης. «Φρέσκα κουλούρια» φωνάζει ο κουλουράς και η στήλη θα γράψει για τον ποδοσφαιριστή που αν όχι ετοιμάζεται, τότε συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες (με τα σημερινά δεδομένα) να μετακομίσει στην Τούμπα το προσεχές καλοκαίρι.

Και το όνομα αυτού, Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός διανύει κατά κοινή ομολογία μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Αστέρα στην Τρίπολη.

Δεν είναι τόσο οι 27 συμμετοχές και τα 6 γκολ με τους Αρκάδες, όσο η συνολική εικόνα και βελτίωση σε πολλούς επιμέρους τομείς (όπως επί παραδείγματι η αμυντική συμπεριφορά, που αποτελούσε παλιότερα τον αδύναμο κρίκο του) που κινούν την μετοχή του σε επίπεδα limit up και τον φέρνουν – σύμφωνα με το «γαλανόλευκο» ρεπορτάζ – προ των πυλών της Εθνικής.

Μπορεί η Φορτούνα Ντίσελντορφ να άναψε το περασμένο καλοκαίρι το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του στον Αστέρα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι Γερμανοί έκαναν… delete τον Γιαννιώτα.

Να θυμίσουμε πως στο συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα (κοντά στα 300 χιλιάρικα) που δίνει το δικαίωμα στους Αρκάδες να αγοράσουν τα δικαιώματά του (με την σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιριστή) το ερχόμενο καλοκαίρι από την γερμανική ομάδα, η οποία από την πλευρά της παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τα έργα και τις ημέρες του Ελληνα διεθνούς ποδοσφαιριστή στη Superleague.

Τον περασμένο Νοέμβριο η στήλη είχε αποκαλύψει την επίσκεψη του ασίσταντ κόουττ της Φορτούνα Γιώτη Σταματόπουλου στην Τρίπολη, στο πλαίσιο του scouting report του Γιαννιώτα στην αναμέτρηση του Αστέρα κόντρα στην Τότεναμ.

Παρεμπιπτόντως, οι Γερμανοί ετοιμάζουν νέα επίσκεψη στην πόλη της Αρκαδίας τον επόμενο μήνα, αυτή την φορά προεξάρχοντος του τεχνικού Ολιβερ Ρεκ.

Δεν αποκλείεται ωστόσο αυτό το ταξίδι να μην γίνει ποτέ, ή να πάει στράφι, δεδομένου πως σύμφωνα με τσεκαρισμένες πληροφορίες του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ», ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, κινούμενος αθόρυβα, αλλά πολύ δυνατά για την επίτευξη συμφωνίας με τον Γιαννιώτα, προτού το καλοκαίρι πλακώσει… πελατεία.

Όχι μόνο γερμανική αλλά και ελληνική, δεδομένου πως το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή, ουδέποτε έπαψε να προφέρεται στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Να πως γινοντε οι δουλειες με δανεικους... Στελνουν οι ομαδες κανενα ανθρωπο να δουν την εξελιξη του... Τον Λουκας τον βλεπει κανενας Τσε; :)
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Αφού όλη τη σεζόν τραυματίας ήταν
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Απο τη συιγμη που υπαρχει ρητρα αγορας του Γιανιωτα απο την τριπολη και μαλιστα χαμηλη δεν βλεπω πως μπορει να τον παρουμε εμεις.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Η ρήτρα υπάρχει. Αν ο Γιαννιώτας δεν θέλει να πάει στον Αστέρα;
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Τον Μαζουάκου θέλω απ τον gay...Θέλω να χτυπάμε παίκτες ενδεκάδας όπως μας τρυπούσαν αυτοί τόσα χρόνια.Θέλω το αφεντικό να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να πει ''εγώ αυτόν θέλω ρε χοντρέ.Λέγε πόσα?''Και για χαβαλέ να το κάνει έτσι πρέπει να λειτουργεί να μας νιώθουν στο πετσί τους.
Αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλω
Demir

Δημοσίευση από Demir »

πρεπει να συμφωνησει κ ο παικτης ..αν τα βρουμε εμεισ με φορτουνα κ παικτη,τελειωσε...
εκτος κ αν εχει υπογραψει προσυμφωνο και τον παρουν με το ζορι,κατι που δυσκολα γινεται...
ron-swanson

Παιδια η ρητρα δεν λεει τιποτα αν δεν θελει ο παικτης. Και ο Marco Reus ειχε ρητρα 30 εκ. (αν δεν κανω λαθος), τι σημαινει οτι αν τα εδινε ο Σαββιδης θα ερχοταν;

To θεμα μου ειναι οτι ο Γιαννιωτας ειναι σκουληκι. Κατα τα αλλα καλος ειναι για την ηλικια του. Τελοσπαντων βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Απο τη συιγμη που υπαρχει ρητρα αγορας του Γιανιωτα απο την τριπολη και μαλιστα χαμηλη δεν βλεπω πως μπορει να τον παρουμε εμεις.
πάντα τον τελευταίο λόγο τον έχει ο παίκτης,αν δεν συναινέσει ο παίκτης όσες ρήτρες και να καταβάλει μεταγραφή δεν πρόκειται να γίνει
ron-swanson έγραψε:Παιδια η ρητρα δεν λεει τιποτα αν δεν θελει ο παικτης. Και ο Marco Reus ειχε ρητρα 30 εκ. (αν δεν κανω λαθος), τι σημαινει οτι αν τα εδινε ο Σαββιδης θα ερχοταν;

To θεμα μου ειναι οτι ο Γιαννιωτας ειναι σκουληκι. Κατα τα αλλα καλος ειναι για την ηλικια του. Τελοσπαντων βλεπουμε.
ΑΕΚτσης ήταν ο γιαννιωτας
ron-swanson

desperando έγραψε:ΑΕΚτσης ήταν ο γιαννιωτας
Το εχω ακουσει αυτο, αλλα δεν ηξερα οτι ειναι αληθεια. Το σκουληκι το λεω γιατι παλια ειχε καποιες εριστικες συμπεριφορες στα παιχνιδια των 2 ομαδων και με τους μεγαλους και με την Κ20.

Κοιτα εμενα προσωπικα δεν με πειραζει, μη σου πω οτι μ αρεσει κιολας να παρεις το καλυτερο ταλεντο που εβγαλε ο ρουλης και να τους γμσεις λιγο την ψυχολογια, αλλα αν ειναι να εχουμε παλι κοντρες και μαχες για τον Γιαννιωτα και υποστηρικτες και haters, και το ενα και το αλλο, ε δεν γουσταρω. Αφορμη ψαχνουμε να μαλωνουμε ωρες ωρες μου φαινεται. Αλλα το ξαναλεω ποτε δεν ειδα τους γαυροβαζελους να μαλωνουν μεταξυ τους που πηραν παιχτη απο μας ή ο ενας απο τον αλλον. Αυτοι παντα το εβλεπαν σαν τρυπημα.

Παντως ο ιδιος μετα το παιχνιδι στην Τριπολη ηταν πολυ μετρημενος στις δηλωσεις του σε σχεση με παλιοτερα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

το παιδι τον τελευταιο 1,5 χρονο εχει σοβαρεψει πολυ...καμια σχεση με τον εριστικο κ φαφλατα 8εατρινο που ηταν στα 19 του στο σκουλικι.. εκει νομιζω τον οδηγησε ο χαρακτηρας της ομαδος να φερεται ετσι.... φετος ειναι εκπληκτικος σε ολα τα ματς,σημειο αναφορας και 8α ειναι κριμα να μην τον παρουμε...
κα8ε χρονο το ελληνικο πρωτα8λημα εχει 3-4 παικτες που πρεπει να τους αγοραζουμε... προπερσυ ηταν ο κολοβος -μανταλος-ολαιταν-σκονδρας και πηραμε τον 1 μονο...περσυ ηταν ντε μπλασις δεν καναμε καν κινηση...
φετος ειναι ο βιγιαφανεζ-γοδου-γουτας-γιαννιωτας-μιλουνοβιτς... να δουμε τι πουλια 8α πιασουμε...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το περιεργο ειναι πως δεν εχει ηδη καταληξει σε αεκ η γαυρο.Ως παικτης ειναι ο μονος Ελληνας εδω και πολλα χρονια με πραγματικα στοιχεια φορ-εξτρεμ,ο μαυριας πχ που τρομαρα του εκανε και μεταγραφη εκατομμυριων ειναι ενα μεγαλο τιποτα μπροστα του.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

οντως..ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι ειναι ''ταλεντο'' ο μαυριας...
Εγω εχω καημο να δω στον ΠΑΟΚ ενα ΔΕΚΑΡΙ,κανονικο ,λατινο,μαγο... και ας μην ειναι τοπ επιπεδου...
δεκαρι δεν εχουμε απο τον τουρσουνιδη και μετα....ουτε μισο... τραβα παρε τσαβεζ αν δεν βρισκεις αλλου...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ψιλοσχετικό-ψιλοάσχετο:
Ο Φούντας, ο οποίος με είχε κάνει τρομερή εντύπωση όταν ξεπετάχθηκε με την κούλα, σε τί κατάσταση είναι (ικανότητες, φόρμα, συμβόλαιο);
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”