Από εμένα έχεις ένα bushmills αν έρθειΧωρικός έγραψε:Sourmen..Ιρλανδέζικο παρακαλώsourmenetes έγραψε:Και ενα ουισκι θα σου οφειλουμε αν ερθει...Χωρικός έγραψε: φίλτατε Παγωτατζή, αυτο το ποστ θα το κρατήσω , και θα το αναρτήσω ξανά την ημερα της ανακοίνωσης.. και τότε θα μου οφείλεις μια μεγάλη μεγαλη συγνωμη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όπως ο Robert επί Δερμιτζάκη...ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν ξέρω αν θα δεχθεί να έρθει ο Ελίας στην πτωχή (κι ούτε καν τίμια) Ελλάδα, αλλά ΑΝ έρθει, αυτό θα είναι προσωπική επιτυχία του προπονητή, η επολογή του οποίου είναι ΠΑΝΤΟΤΕ η καλύτερη μεταγραφή μιας ομάδας.
Τι να πω φίλος; Μίρλα γκρίνια παγωτό είσαι κι εσύ κι κάποιοι άλλοι. Εδώ ζητάει ο σουρμεντές να πει ένα επιχείρημα ο ampalaeos κι η απάντηση του είναι, ''αφού έβαλα το λινκ, αυτό δεν είναι επιχείρημα''; Πιάσ το αυγό και κούρεψτο. Στην τελική είναι πως το βλέπει ο καθένας. Μιλάμε για έναν παίχτη που δεν τον έχει δει κανείς απ όσους γράφουν με ύφος 1000 καρδιναλίων ότι δεν κάνει και την πρώτη μέρα της μεταγραφής του, εκτός του ότι ''δεν κάνει'' έχει και 5-6 σελίδες περί μίζας και μάλιστα με ''επιχειρήματα'' του στυλ, ''πως ξέρεις ότι δεν πήρε μίζες και είναι καθαρός, απόδειξέ το'', εδώ μιλάμε έχουμε χάσει και το παγκοσμίως αποδεκτό, αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου κι όχι το αντίθετο.Και παρεξηγούνται κιόλας μερικοί ότι δεν είναι 10χρονα. Προφανώς και δεν είναι, ούτ καν 5χρονο δεν έχει αυτή τη λογική.arrwstos έγραψε:Όσο και να θέλουν κάποιοι να βλέπουν γκρινιάρικα φαντάσματα, δεν υπάρχουν (για τον Sick Bastard μιλάω κυρίως, που σύμφωνα με αυτόν έχω ξεπεράσει το όριο προ πολλού {Ας μας πει τι εννοεί ακριβώς αλλιώς καλά θα κάνει να μιλάει καλύτερα, γιατί αφενός δεν τον προσέβαλα και αφετέρου αν είχε συνολική εικόνα των δημοσιεύσεών μου μόνο μίρλα δε θα έβλεπε. Στο να δημιουργεί εντυπώσεις με σταβοστομιές και ειρωνίες καλός είναι.}). Απλά ξενέρωμα είναι και προβληματισμός για τον σκοπό που ήρθε. Ήρθε για αναπληρωματικός? Υπάρχουν ήδη οι Κατσικάς - Ιντζίδης, θα δοθεί κάποιος από αυτούς δανεικός? Ήρθε για βασικός? Αν ναι, θα κάνει δίδυμο με τον Φυτανίδη που ακούγεται? Εμένα δεν μου γεμίζουν το μάτι ως δίδυμο. Καθόλου όμως. Τι να κάνουμε, περίμενα κάτι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ σε αυτές τις θέσεις.
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ΑΝ έρθει και ο Φυτανίδης και ταυτόχρονα ΔΕΝ αποκτηθεί καλύτερος αμυντικός (στα χαρτιά) να κάνει ένα δίδυμο ας πούμε με τον Φυτανίδη.
Μακάρι να γίνει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και ελπίζω να ξέρουν πραγματικά τι κάνουν στην παε. Αναμένω ποιοτικότερες κινήσεις.
Πολυ απλα γιατι ειναι παικταρας και η επιτομη του επιτελικου και αυτον τον εχουμε δει παικτης με τρελλη ουσια στο παιχνιδι του.rainmaker έγραψε:Μπορει καποιος να μ εξηγησει γιατι θεωρειται τεραστια μεταγραφη ο Μισιμοβιτς; δεν το λεω ειρωνικα
31 ειναι ο Μισιμοβιτς δεν τον λες και γερο και η καριερα του δεν πηγαινε ασχημα απλα προφανως καποια στιγμη προτιμησε το κυνηγι του χρηματος αντι για το κυνηγι της καριερας ισως γιατι δεν μπορεσε ποτε να κανει το βημα που του αξιζε σε επιπεδο συλογου βαση ποδοαφαιρικης αξιας.rainmaker έγραψε:Η ηλικια ειναι εμποδιο; γιατι πχ στα 33 ο Ιβιτς δεν ειχε χασει τιποτα οογω γηρατος. Μια ζωη αργος ηταν με αλλα στοιχεια. Ο Μισι εχασε κατι σε σχεση με παλια; στην Κινα τι κανει;
Επαναλαμβανω ειλικρινα ρωταω δεν θα το θεωρησω και κακη κινηση αν γινει