Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
T.H.E.O.S

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Aυτος αριστερα, Σισοκο δεξια και ενα μεγαλο 10αρι και μετα θα πρεπει να καθαριζουν το χορταρι σε καθε ημιχρονο απο τους εμετους των αντιπαλων αμυντικων :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από karlat85 »

Χωρικός έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Χωρικός έγραψε: φίλτατε Παγωτατζή, αυτο το ποστ θα το κρατήσω , και θα το αναρτήσω ξανά την ημερα της ανακοίνωσης.. και τότε θα μου οφείλεις μια μεγάλη μεγαλη συγνωμη
Και ενα ουισκι θα σου οφειλουμε αν ερθει...
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Sourmen..Ιρλανδέζικο παρακαλώ :)
Από εμένα έχεις ένα bushmills αν έρθει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν ξέρω αν θα δεχθεί να έρθει ο Ελίας στην πτωχή (κι ούτε καν τίμια) Ελλάδα, αλλά ΑΝ έρθει, αυτό θα είναι προσωπική επιτυχία του προπονητή, η επολογή του οποίου είναι ΠΑΝΤΟΤΕ η καλύτερη μεταγραφή μιας ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν ξέρω αν θα δεχθεί να έρθει ο Ελίας στην πτωχή (κι ούτε καν τίμια) Ελλάδα, αλλά ΑΝ έρθει, αυτό θα είναι προσωπική επιτυχία του προπονητή, η επολογή του οποίου είναι ΠΑΝΤΟΤΕ η καλύτερη μεταγραφή μιας ομάδας.
Όπως ο Robert επί Δερμιτζάκη... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παικτες οπως ο αιμαρ και ο ροναλντινιο και οποιοι αλλοι αναλογοι ειναι ακομα και στα βαθια γεραματα απλησιαστοι για εμας με κασε πανω απο 1,5 και 2 μυρια.Ο μισιμοβιτς ειναι πιο προσιτος αλλα και αυτος στο μυριο ισως και παραπανω ενω ο Πιτι μετα την χρονια που περασε εχει δημιουργησει μια υπεραξια που δεν ξερω αν αξιζει το ρισκο να πληρωσεις.Αν χρειαστηκε να ανεβουμε απο τα 200 που επαιρνε στα 350 για τον Λοπεζ δεν θα ζηταει ο πιτι κανα 700ρι για να ερθει Ελλαδα;Εγω δεν θα τα εδινα.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Εγώ θέλω πολλά ιτς
Misimovic
Jovanovic
Petric
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μπορει καποιος να μ εξηγησει γιατι θεωρειται τεραστια μεταγραφη ο Μισιμοβιτς; δεν το λεω ειρωνικα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

arrwstos έγραψε:Όσο και να θέλουν κάποιοι να βλέπουν γκρινιάρικα φαντάσματα, δεν υπάρχουν (για τον Sick Bastard μιλάω κυρίως, που σύμφωνα με αυτόν έχω ξεπεράσει το όριο προ πολλού {Ας μας πει τι εννοεί ακριβώς αλλιώς καλά θα κάνει να μιλάει καλύτερα, γιατί αφενός δεν τον προσέβαλα και αφετέρου αν είχε συνολική εικόνα των δημοσιεύσεών μου μόνο μίρλα δε θα έβλεπε. Στο να δημιουργεί εντυπώσεις με σταβοστομιές και ειρωνίες καλός είναι.}). Απλά ξενέρωμα είναι και προβληματισμός για τον σκοπό που ήρθε. Ήρθε για αναπληρωματικός? Υπάρχουν ήδη οι Κατσικάς - Ιντζίδης, θα δοθεί κάποιος από αυτούς δανεικός? Ήρθε για βασικός? Αν ναι, θα κάνει δίδυμο με τον Φυτανίδη που ακούγεται? Εμένα δεν μου γεμίζουν το μάτι ως δίδυμο. Καθόλου όμως. Τι να κάνουμε, περίμενα κάτι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ σε αυτές τις θέσεις.

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ΑΝ έρθει και ο Φυτανίδης και ταυτόχρονα ΔΕΝ αποκτηθεί καλύτερος αμυντικός (στα χαρτιά) να κάνει ένα δίδυμο ας πούμε με τον Φυτανίδη.

Μακάρι να γίνει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και ελπίζω να ξέρουν πραγματικά τι κάνουν στην παε. Αναμένω ποιοτικότερες κινήσεις.

:nairepaok:
Τι να πω φίλος; Μίρλα γκρίνια παγωτό είσαι κι εσύ κι κάποιοι άλλοι. Εδώ ζητάει ο σουρμεντές να πει ένα επιχείρημα ο ampalaeos κι η απάντηση του είναι, ''αφού έβαλα το λινκ, αυτό δεν είναι επιχείρημα''; Πιάσ το αυγό και κούρεψτο. Στην τελική είναι πως το βλέπει ο καθένας. Μιλάμε για έναν παίχτη που δεν τον έχει δει κανείς απ όσους γράφουν με ύφος 1000 καρδιναλίων ότι δεν κάνει και την πρώτη μέρα της μεταγραφής του, εκτός του ότι ''δεν κάνει'' έχει και 5-6 σελίδες περί μίζας και μάλιστα με ''επιχειρήματα'' του στυλ, ''πως ξέρεις ότι δεν πήρε μίζες και είναι καθαρός, απόδειξέ το'', εδώ μιλάμε έχουμε χάσει και το παγκοσμίως αποδεκτό, αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου κι όχι το αντίθετο.Και παρεξηγούνται κιόλας μερικοί ότι δεν είναι 10χρονα. Προφανώς και δεν είναι, ούτ καν 5χρονο δεν έχει αυτή τη λογική.

Ποιά λογική είναι αυτή; Τι λογική που λέει ότι έναν παίχτη που δεν έχεις ΔΕΙ ποτέ δεν μπορείς να τον κρίνεις, πόσω μάλλον αν δεν τον έχεις ΔΕΙ να αγωνίζεται στην ομάδα σου. Δεν έχει άλλο πιο πέρα ή πιο εκεί, η κοινή λογική είναι αδιαπραγμάτευτη έννοια. Αν αρχίζουμε να παζαρεύπυμε και την κοινή λογική, το χάσαμε το θέμα. Ούτε είπε κανείς ότι είναι το στόπερ που θα αφήσει εποχή, ούτε είπε κανείς πως είναι ο νάμπερ ένα της φετινής άμυνας του ΠΑΟΚ, είναι κατά τα φαινόμενα ένα έμπειρο στόπερ, που λογικά πάντα, έχει τακτική παιδεία ε και έχει παίξει για αντιπάλος με διαφόρους απ τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Ξεχνάμε από που μας ήρθε ο Κοντρέρας; Να τον δούμε τον παίχτη. Να τον δούμε.

Εδώ, ο παρολος, έχει ξεκινήσει εκστρατεία και σ αυτό το φόρουμ και σε άλλο που γράφει.
Και τονα και ταλλο και δείξει και μπήξε.
Αδερφέ πάρολε, τον έχεις δει τον παίχτη;
Η απάντηση είναι 1, με το μηδέν=όχι ποτέ και το 10=δεν έχω χάσει αγώνα του Λόπεθ από τότε που ξεκίνησε την καριέρα του, πήγαινα και τον έβλεπα στην Ισπανία ακόμα και στην προπόνηση.

Αλλά όχι, εκεί, να πείσουμε (τον εαυτό μας βασικά) οτι ο παίχτης δεν κάνει.
Που ναι, μπορεί να βγει Βιβιάν κι εγώ ''σαςταλεγα'' ''πουειναιτωρακρυμένοιαυτοιπουλεγανε''

Και κάτι άλλο, κανένα φάντασμα γκρίνιας και μιζέριας δε βλέπω, σιγά μην κάτσω να ψάχνω κάθε φορά τι έχεις πει εσύ ή κάποιος άλλος 30 ποστ πιο πριν. Κάθε θέμα είναι διαφορετικό κι αντιμετωπίζεται διαφορετικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

rainmaker έγραψε:Μπορει καποιος να μ εξηγησει γιατι θεωρειται τεραστια μεταγραφη ο Μισιμοβιτς; δεν το λεω ειρωνικα
Πολυ απλα γιατι ειναι παικταρας και η επιτομη του επιτελικου και αυτον τον εχουμε δει παικτης με τρελλη ουσια στο παιχνιδι του.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η ηλικια ειναι εμποδιο; γιατι πχ στα 33 ο Ιβιτς δεν ειχε χασει τιποτα οογω γηρατος. Μια ζωη αργος ηταν με αλλα στοιχεια. Ο Μισι εχασε κατι σε σχεση με παλια; στην Κινα τι κανει;

Επαναλαμβανω ειλικρινα ρωταω δεν θα το θεωρησω και κακη κινηση αν γινει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το ποιος προσπαθει να πεισει τον εαυτο του για το αν κανει ενας παικτης η δεν κανει ειναι κατι το σχετικο και οσο αστειο ειναι για καποιους να κρινεται ενας παικτης μονο με βαση το βιογραφικο και οχι την εικονα ,αλλο τοσο αστειο ειναι να επιμενουμε να συγκρινουμε τον κοντρερας των 10 χρονων πριμερα,του καποια στιγμη πανω απο μυριο κασε του,των 5 μυριων μεταγραφης,του πρωταθληματος και τσουλου με την σπορτινγκ και της εθνικης χιλης με τον Λοπεζ του 1,5 χρονου στην πριμερα και των 7 στη β και γ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

rainmaker έγραψε:Η ηλικια ειναι εμποδιο; γιατι πχ στα 33 ο Ιβιτς δεν ειχε χασει τιποτα οογω γηρατος. Μια ζωη αργος ηταν με αλλα στοιχεια. Ο Μισι εχασε κατι σε σχεση με παλια; στην Κινα τι κανει;

Επαναλαμβανω ειλικρινα ρωταω δεν θα το θεωρησω και κακη κινηση αν γινει
31 ειναι ο Μισιμοβιτς δεν τον λες και γερο και η καριερα του δεν πηγαινε ασχημα απλα προφανως καποια στιγμη προτιμησε το κυνηγι του χρηματος αντι για το κυνηγι της καριερας ισως γιατι δεν μπορεσε ποτε να κανει το βημα που του αξιζε σε επιπεδο συλογου βαση ποδοαφαιρικης αξιας.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Ποιός τον συνέκρινε με τον Κοντρέρας; Πως να τον συγκρίνω, αφού δεν το έχω δει να παίζει;
Ούτε καν ξέρω τι είδους στόπερ είναι!
Απλά λέω απο που μας ήρθε ο Κοντρέρας των 5 μυρίων που λες και ξαναλές. Ήρθε λοιπόν στον ΠΑΟΚ ελεύθερος με 600 χιλιάρικα με την καριέρα του να έχει πάρει την κατιούσα. Κι όλοι ξέρουμε τι πρόσφερε. Απ την άλλη ο Φιλομένο που ουκ ολίγες φορές μας είχε σκίσει, ήρθε στον ΠΑΟΚ και πήρε τα τρία μου.
Προφανώς και το βιογραφικό του καθενός είναι μια μαγιά, ένα πάτημα, αλλά
Να ρθει, να τον δούμε και μετά πες μας, εγώ σας τα λέγα, τι άλλο να πω δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Στην τελική, να σου πω και κάτι;
Αν δεν είναι αστείο να εκφράζεις αγωνιστική κρίση για έναν παίχτη που δεν έχεις να δει να παίζει ούτε μισό λεπτό με την ομάδα σου, δεν ξέρω τι είναι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρε μαγκες αφηστε το...
Τελειωσε το ζητημα...Μην το αναπαραγετε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”