Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
επρεπε να ακουγατε το μεσημερι αυτον τον ...... τον τσορμπατζογλου ,το τσουτσεκι του χελακη ολο ειρωνια ηταν , βεβαια τωρα δεν μπορει να κανει ρεπορταζ απο τον καναπε πρεπει να ιδρωσει ο πισινουλης τον συγκεκριμενο των θεωρω πλεον επικινδυνο για την ομαδα τετοια ειρωνια δεν βγαζουν ουτε καποιοι σε στυλ νικολακοπουλου
Armagedonas έγραψε:Και δεν μου λέτε ρε μάγκες που εμφανίζεστε βασιλικώτεροι του βασιλέως(ως συνήθως)
ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αυτό το κρυφτούλι,τα δείπνα και τα σούρτα φέρτα???
5€ την ωρα...
- ace79grpaok
Ρε παιδια μηπως θελει να ανακοινωσει και καμμια μεταγραφη μαζι και για αυτο η καθυστεριση? Οσο για τους αρδ το γλεντι που τους εκανε ο μοικαν στις μεταγραφες του ιανουαριου προφανως δεν τους εβαλε μυαλο ιδιαιτερα σε κατι λολκες και μιζερογλου,

Kai αφου εχουν τετοια καλη πληροφορηση οι ΑΡΔ γιατι δεν εχουν τα @ρχιδια να βγουν να πουν οτι εκλεισε η συμφωνια και απο μερα σε μερα αναμενονται οι ανακοινωσεις ?
Καλα κανει η ΠΑΕ .... Οποιος ειναι μαγκας και εχει πκληροφορηση να βγει να το ανακοινωσει ...Αλλα ειναι κοτες τριλειρες ....
Για κανα μ@λακισμενο κουτσομπολιο ειναι και τιποτα παραπανω....
Και αν ξεραμε οτι ειναι εδω και συζηταει ποιο θα ηταν το καλο ?
Οι σοβαρες ομαδες κλεινουν προπονητες μετα απο σοβαρες διαπραγματευσεις και το ανακοινωνουν απαξ.... Τα αλλα ειναι για τον "π@υτσο καβαλα"....
Υ.Γ. Να δειτε που οχι μονο θα κλεισει αλλα θα ακολουθησουν και μαζικες μεταγραφικες κινησεις .... Σιγα μην συζητανε μονο για το γηπεδο....
Καλα κανει η ΠΑΕ .... Οποιος ειναι μαγκας και εχει πκληροφορηση να βγει να το ανακοινωσει ...Αλλα ειναι κοτες τριλειρες ....
Για κανα μ@λακισμενο κουτσομπολιο ειναι και τιποτα παραπανω....
Armagedonas έγραψε:ΠΟΙΟ θα ήταν το κακό αν ξέραμε ότι ήταν εδώ και συζητάει?
Και αν ξεραμε οτι ειναι εδω και συζηταει ποιο θα ηταν το καλο ?
Οι σοβαρες ομαδες κλεινουν προπονητες μετα απο σοβαρες διαπραγματευσεις και το ανακοινωνουν απαξ.... Τα αλλα ειναι για τον "π@υτσο καβαλα"....
Υ.Γ. Να δειτε που οχι μονο θα κλεισει αλλα θα ακολουθησουν και μαζικες μεταγραφικες κινησεις .... Σιγα μην συζητανε μονο για το γηπεδο....
Και εγώ πιστεύω ότι πολλά θα γίνουν μαζί...θα ανακοινωθεί και προπονητής και μεταγραφές σε 1-2 μέρες...και δεν θα μείνει καιρός για αρθράκια των ΑΡΔ
Εγώ πάντως πιστεύω πως ο Πορτογάλος δεν ήρθε ποτέ στην Θεσσαλονίκη και όλα αυτά είναι αντιπερισπασμός για να γίνουν πιο εύκολα και χωρίς πίεση οι συζητήσεις με τον πραγματικό προπονητή-στόχο..Άποψη μου.
αρχιζω να το πιστευω και γω ... δε γινονται αυτα τα πραγματα που κανουν δυο μερες
Ο πορτογαλος και στη πολη ειναι, και κλεισμενος ειναι,απλα ολα αυτα που γινονται (σωστα κατα τη γνωμη μου) ειναι γυμνασια των υπευθηνων στους ΑΡΔ γιατι το εχουν παραξηλωσει με την παραπληροφορηση και τη λασπη.
Καιρος ειναι να μπουνε τα πραγματα στη θεση τους σε αυτη την πολη με ολους αυτους τους ημιαγραμματους που βγαζουν λεφτα εκμεταλευομενοι το ονομα ΠΑΟΚ.
Καιρος ειναι να μπουνε τα πραγματα στη θεση τους σε αυτη την πολη με ολους αυτους τους ημιαγραμματους που βγαζουν λεφτα εκμεταλευομενοι το ονομα ΠΑΟΚ.
Πραγματικα αυτο που γινεται ειναι τουλαχιστον Πανελληνια πρωτοτυπια για να μην πω παγκοσμια.Εχω ριξει πολυ γελιο με μερικα δημοσιευματα τις τελευταιες ωρες και το χρειαζομουν. 
Κάντε καμιά πλάκα να βάλουν οι ΑΡΔ τη Νικολούλη να ξάχνει τα ίχνη του Πορτογάλου στην πόλη...

Άρεσε πολύ στο Σαββίδη ο Ντομίνγκος γράφει το sport24..
Άρα ο Ιβάν είναι τόσο ενθουσιασμένος με τον Πορτογάλο, που δεν μπορεί ακόμη να το συνειδητοποιήσει, γι' αυτό και δεν ανακοινώνεται επίσημα για την ώρα..
Άρα ο Ιβάν είναι τόσο ενθουσιασμένος με τον Πορτογάλο, που δεν μπορεί ακόμη να το συνειδητοποιήσει, γι' αυτό και δεν ανακοινώνεται επίσημα για την ώρα..