Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
toumpiotis35

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

alp920 έγραψε: η αλήθεια πρέπει να λέγεται.Υπάρχουν πολύ ισχυρές ενδείξεις(θα αποφύγω την λέξη απόδειξη) ότι τα παραπάνω γίνανε όπως περιγράφονται.Οπότε όσον αφορά την εξιστόρηση των γεγονότων εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάτι μεμπτό.
Δεν βρίσκω ωστόσο κανένα απολύτως νόημα να γράφονται αυτά στο τόπικ του Σαββίδη.Αφορούν παλαιότερες καταστάσεις οι οποίες προ μηνών μας αφήσανε χρόνους.Εξάλλου έχουν ήδη αναλυθεί εκτενέστατα.
Σαφώς και ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του η οποία πρέπει να ακούγεται,αλλά σε τί ακριβώς εξυπηρετεί η αναμόχλευση του συγκεκριμένου ζητήματος? Τόση μελάνη που χύθηκε αν είχε αφιερωθεί αλλού θα είχε βγεί και κάτι πολύ πιο χρήσιμο.
Η διοίκηση μιας ομάδας δεν είναι άσπρο και μαύρο.Έχει και αποφάσεις που πρέπει να παρθούν οι οποίες φαίνονται και είναι πολύ γκρίζες.Όποιος έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με διοίκηση το ξέρει πολύ καλά αυτό.Έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να διοικήσει με πολύ περισσότερα εφόδια από τους προκατόχους του και να διαχειριστεί τις κακοτοπιές πολύ πιο εύκολα.Σαφώς και αν κάνει λάθος(για μένα λάθος θα είναι η εμπλοκή γκαγκάτση) θα πρέπει να του γίνει κριτική,αλλά στην τελική δεν μας τον ανακοίνωσε κιόλας.
Βαρέθηκα ειλικρινά να διαβάζω τις τελευταίες μέρες ανόητες αψιμαχίες μεταξύ συνοπαδών οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Χαλαρά λίγο.Είπαμε αλλά όχι και έτσι

Εγω δεν θεωρω οτι αναμοχλευω ασχετα θεματα και εξηγουμαι αφου πρωτα σου πω πως οποια ροη πληροφοριων που αφορα τον Ιβαν Σαββιδη η οποια αποδυναμωνει το προφιλ του, γινεται αντικειμενο χλευασμου,σηκωνει αντιδρασεις και το θεμα παει επι προσωπικου απο καποιους οι οποιοι σε μεμφονται,βαζουν λογια στο στομα σου και ειναι γεγονος οτι εχω τσιμπησει πολλες φορες.Γινομαι ομως σοφοτερος με τον καιρο και δεν θα ξανααπαντησω επι προσωπικου.
Εχω πληρη και κατασταλλαγμενη προσωπικη αποψη για την διοικητικη περιοδο 2007-2012 την οποια χωριζω σε δυο περιοδους την Π.Ο(προ ΟΝΤΑΙ) και την Μ.Ο(ΜΕΤΑ ΟΝΤΑΙ)
Την χωριζω ετσι γιατι μεχρι να απαξιωθει η υποθεση Ονται στην ομαδα μοναδικη αντιπολιτευση χαμηλου βεληνεκους ηταν ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.Μετα δημιουργηθηκαν δυο στρατοπεδα με πρωτο αυτο των Ζαγορ-Βιολιδη-Κατσαρη και αντιπαλο στρατοπεδο τους Σαχπα-Ζηση
Τα δυο στρατοπεδα εκτοτε εχουν αναλωθει σε συνεχεις ανατροπες εχοντας συνδεσει την ομαδα με ενα μεγαλο αριθμο αμφιλεγομενων προσωπικοτητων
Θεωρω επισης δεδομενο πως υπαρχει ισχυρη συνδεση της γνωστης σε ολους μονης του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ με την εμφανιση του Αραβα του βασιλια του σκραπ και του Σαχη της Κατερινης διαδοχικα στην ομαδα.
Ειμαι επισης πεπεισμενος οτι και ο Αραβας και ο Βασιλιας του σκραπ αλλα και ο Σαχπατζιδης θα εβαζαν χρηματα στην ομαδα αν δεν σκαλωναν καποιες "λεπτομερειες"

Ερχεται λοιπον ο Ιβαν αλλα εγω δεν μπορω να πειστω ετσι ευκολα επειδη εβαλε 10+2 εκατομμυρια.Οφειλω να ειμαι δυσπιστος μετα απο ολα αυτα που εχουν προηγηθει.Απ τα πρωτα post που εχω κανει εδω ειναι η δηλωση Ιβαν για την αποφυλακιση του Ηγουμενου.Οπως ολοι γνωριζω επισης τους ισχυρους δεσμους του Ιβαν με την κυβερνηση Πουτιν αλλα δεν γινεται να ξεχασω και την παρεμβαση της ρωσσικης κυβερνησης για την αποφυλακιση και παλι του Ηγουμενου.Ταυτιζονται και χρονικα ολα αυτα.Διατηρω την κριτικη σκεψη παντα υποψιασμενος
Και αρχιζω και βελπω εξαγγελιες 150 εκατομμυριων ευρω σε συνεντευξη τυπου,πολιτικες παρεμβασεις με οχημα τον λαο του ΠΑΟΚ,επιστροφη των ιδιων αποτυχημενων προσωπων του πρωτου στρατοπεδου στην ομαδα και στην καθημερινοτητα της.
Η επανεμφανιση Γκαγκατση δεν μου προκαλει καμια αντιδραση αυτη καθαυτη.Ειναι μια στρατηγικη επιλογη καλη η καλη αν γινει θα δειξει και τον λογαριασμο υποτιθεται τον πληρωνει ο μεγαλομετοχος.Αλλα για μενα ειναι η μια ενδειξη εως τωρα οτι μπορει απλα να εχουμε την συνεχιση του ιδου εργου απλα με μια ποιο σοφιστικε λυση απο την χρησιμοποιηση αφραγγκων αλλοδαπων "επενδυτων".Ευχομαι ο Ιβαν Σαββιδης με τις κινησεις του να μου αποδειξει οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως τα υποψιαζομαι.Ευχομαι να εκτεθω και να ειμαι λαθος.Δεν μπορω ομως να μην μιλαω.
Δεν θελω αλλο τα δυο Ζ στην ομαδα,δεν θελω τον μονιμο προεδρο του ερασιτεχνη,δεν θελω παρατρεχαμενοςυ δικηγορισκους να βαλουν κατα το δοκουν κατα της ομαδας δρωντας στο κοντινο της περιβαλλον,δεν θελω τους ΑΡΔ που στηριξαν ολες αυτες τις καταστασεις.ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΝΕΟ.Και δεν καταλαβαινω για ποιν λογο ο Ιβαν Σαββιδης περιστρεφεται γυρω απο αυτους.Δυστυχως οι ευκολες εξηγησεις οτι καποιοι κολλανε διπλα του και καποιοι τον παρασυρουν ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΟΥΝ.

Δεν θα ξαναμιλησω για τον Ιβαν Σαββιδη αφου θεωρω πως καταγραφω το συνολο της σκεψης μου με αυτο το postκαι ευχομαι να ειμαι απλα ενας συνωμοσιολογος,μιζερος οπαδος τον Ελοχιμ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν υπήρξαν ποτέ Άραβες. Τέλος.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Προς το παρών συνωμοσιολογια δεν ειναι τα 12 εκατ δεν εναι πετσινα ειναι υπαρκτά μας βγάλανε απο τα σκατα .....και βάση αυτού προχωράμε αν δούμε κάτι στραβό μακάρι οχι για το οικονομικό κυρίως το συζητάμε ......όσο για την χαμηλης εμβέλειας αντιπολίτευση του Παπαδοπούλου του χαρβαρντ γελάνε και οι πέτρες ο άνθρωπος έκανε διαρροές μέχρι και στην τουαλέτα πήγαινε για να μιλάει σε κάτι λαμόγια και να τους δίνει θέματα για ΠΑΟΚ σαν κυρά κατινα κανένας αυτοσεβασμος ξεφτυλιστηκε με όλα αυτα που έκανε .....
Να κρίνεις βάση αυτών που εχει κανει μέχρι τώρα κα ασε τους ελοχιμ και τους φίλους σου που λένε διάφορα και μένα οι φίλοι μου με λένε διάφορα αλλα δεν τα θεωρώ δεδομένα και δεν τα γράφω στο φόρουμ ....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

toumpiotis35 έγραψε:
alp920 έγραψε: η αλήθεια πρέπει να λέγεται.Υπάρχουν πολύ ισχυρές ενδείξεις(θα αποφύγω την λέξη απόδειξη) ότι τα παραπάνω γίνανε όπως περιγράφονται.Οπότε όσον αφορά την εξιστόρηση των γεγονότων εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάτι μεμπτό.
Δεν βρίσκω ωστόσο κανένα απολύτως νόημα να γράφονται αυτά στο τόπικ του Σαββίδη.Αφορούν παλαιότερες καταστάσεις οι οποίες προ μηνών μας αφήσανε χρόνους.Εξάλλου έχουν ήδη αναλυθεί εκτενέστατα.
Σαφώς και ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του η οποία πρέπει να ακούγεται,αλλά σε τί ακριβώς εξυπηρετεί η αναμόχλευση του συγκεκριμένου ζητήματος? Τόση μελάνη που χύθηκε αν είχε αφιερωθεί αλλού θα είχε βγεί και κάτι πολύ πιο χρήσιμο.
Η διοίκηση μιας ομάδας δεν είναι άσπρο και μαύρο.Έχει και αποφάσεις που πρέπει να παρθούν οι οποίες φαίνονται και είναι πολύ γκρίζες.Όποιος έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με διοίκηση το ξέρει πολύ καλά αυτό.Έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να διοικήσει με πολύ περισσότερα εφόδια από τους προκατόχους του και να διαχειριστεί τις κακοτοπιές πολύ πιο εύκολα.Σαφώς και αν κάνει λάθος(για μένα λάθος θα είναι η εμπλοκή γκαγκάτση) θα πρέπει να του γίνει κριτική,αλλά στην τελική δεν μας τον ανακοίνωσε κιόλας.
Βαρέθηκα ειλικρινά να διαβάζω τις τελευταίες μέρες ανόητες αψιμαχίες μεταξύ συνοπαδών οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Χαλαρά λίγο.Είπαμε αλλά όχι και έτσι

Εγω δεν θεωρω οτι αναμοχλευω ασχετα θεματα και εξηγουμαι αφου πρωτα σου πω πως οποια ροη πληροφοριων που αφορα τον Ιβαν Σαββιδη η οποια αποδυναμωνει το προφιλ του, γινεται αντικειμενο χλευασμου,σηκωνει αντιδρασεις και το θεμα παει επι προσωπικου απο καποιους οι οποιοι σε μεμφονται,βαζουν λογια στο στομα σου και ειναι γεγονος οτι εχω τσιμπησει πολλες φορες.Γινομαι ομως σοφοτερος με τον καιρο και δεν θα ξανααπαντησω επι προσωπικου.
Εχω πληρη και κατασταλλαγμενη προσωπικη αποψη για την διοικητικη περιοδο 2007-2012 την οποια χωριζω σε δυο περιοδους την Π.Ο(προ ΟΝΤΑΙ) και την Μ.Ο(ΜΕΤΑ ΟΝΤΑΙ)
Την χωριζω ετσι γιατι μεχρι να απαξιωθει η υποθεση Ονται στην ομαδα μοναδικη αντιπολιτευση χαμηλου βεληνεκους ηταν ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.Μετα δημιουργηθηκαν δυο στρατοπεδα με πρωτο αυτο των Ζαγορ-Βιολιδη-Κατσαρη και αντιπαλο στρατοπεδο τους Σαχπα-Ζηση
Τα δυο στρατοπεδα εκτοτε εχουν αναλωθει σε συνεχεις ανατροπες εχοντας συνδεσει την ομαδα με ενα μεγαλο αριθμο αμφιλεγομενων προσωπικοτητων
Θεωρω επισης δεδομενο πως υπαρχει ισχυρη συνδεση της γνωστης σε ολους μονης του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ με την εμφανιση του Αραβα του βασιλια του σκραπ και του Σαχη της Κατερινης διαδοχικα στην ομαδα.
Ειμαι επισης πεπεισμενος οτι και ο Αραβας και ο Βασιλιας του σκραπ αλλα και ο Σαχπατζιδης θα εβαζαν χρηματα στην ομαδα αν δεν σκαλωναν καποιες "λεπτομερειες"

Ερχεται λοιπον ο Ιβαν αλλα εγω δεν μπορω να πειστω ετσι ευκολα επειδη εβαλε 10+2 εκατομμυρια.Οφειλω να ειμαι δυσπιστος μετα απο ολα αυτα που εχουν προηγηθει.Απ τα πρωτα post που εχω κανει εδω ειναι η δηλωση Ιβαν για την αποφυλακιση του Ηγουμενου.Οπως ολοι γνωριζω επισης τους ισχυρους δεσμους του Ιβαν με την κυβερνηση Πουτιν αλλα δεν γινεται να ξεχασω και την παρεμβαση της ρωσσικης κυβερνησης για την αποφυλακιση και παλι του Ηγουμενου.Ταυτιζονται και χρονικα ολα αυτα.Διατηρω την κριτικη σκεψη παντα υποψιασμενος
Και αρχιζω και βελπω εξαγγελιες 150 εκατομμυριων ευρω σε συνεντευξη τυπου,πολιτικες παρεμβασεις με οχημα τον λαο του ΠΑΟΚ,επιστροφη των ιδιων αποτυχημενων προσωπων του πρωτου στρατοπεδου στην ομαδα και στην καθημερινοτητα της.
Η επανεμφανιση Γκαγκατση δεν μου προκαλει καμια αντιδραση αυτη καθαυτη.Ειναι μια στρατηγικη επιλογη καλη η καλη αν γινει θα δειξει και τον λογαριασμο υποτιθεται τον πληρωνει ο μεγαλομετοχος.Αλλα για μενα ειναι η μια ενδειξη εως τωρα οτι μπορει απλα να εχουμε την συνεχιση του ιδου εργου απλα με μια ποιο σοφιστικε λυση απο την χρησιμοποιηση αφραγγκων αλλοδαπων "επενδυτων".Ευχομαι ο Ιβαν Σαββιδης με τις κινησεις του να μου αποδειξει οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως τα υποψιαζομαι.Ευχομαι να εκτεθω και να ειμαι λαθος.Δεν μπορω ομως να μην μιλαω.
Δεν θελω αλλο τα δυο Ζ στην ομαδα,δεν θελω τον μονιμο προεδρο του ερασιτεχνη,δεν θελω παρατρεχαμενοςυ δικηγορισκους να βαλουν κατα το δοκουν κατα της ομαδας δρωντας στο κοντινο της περιβαλλον,δεν θελω τους ΑΡΔ που στηριξαν ολες αυτες τις καταστασεις.ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΝΕΟ.Και δεν καταλαβαινω για ποιν λογο ο Ιβαν Σαββιδης περιστρεφεται γυρω απο αυτους.Δυστυχως οι ευκολες εξηγησεις οτι καποιοι κολλανε διπλα του και καποιοι τον παρασυρουν ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΟΥΝ.

Δεν θα ξαναμιλησω για τον Ιβαν Σαββιδη αφου θεωρω πως καταγραφω το συνολο της σκεψης μου με αυτο το postκαι ευχομαι να ειμαι απλα ενας συνωμοσιολογος,μιζερος οπαδος τον Ελοχιμ.
διάβασα με προσοχή αυτά που έγραψες και τα οποία έχουν ισχυρότατη βάση.
Τα θέλω σου νομίζω ότι καλύπτουν το σύνολο των Παοκτζήδων.
Οπότε όπως άλλωστε και εσύ αναφέρεις το πιο σωστό που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.Μόλις προβεί ο Σαββίδης στην ολοκλήρωση του διοικητικού του σχήματος θα έχουμε μια σαφή εικόνα-και με βάση την προγενέστερη εμπειρία πλέον- κατά που θα πάει το καράβι.Απλά να μην ξεχνάμε ότι όλοι οι πρώην προσπαθούν να προσκολληθούν,ο καθένας για τους δικούς του λόγους στην νέα διοίκηση. Και επειδή δεδομένα ελέγχουν αρκετούς δημοσιογράφους,μπορούν να δημιουργήσουν δημοσιογραφικό θέμα με τις παρελκόμενες εντυπώσεις από το πουθενά.
Λίγο υπομονή ακόμα και όλα θα φανούν.Κάναμε τόσα και τόσα χρόνια χωρίς πολλές φορές να αξίζει.Τουλάχιστον τώρα υπάρχει βάσιμη προοπτική.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

σχετικα με το θεμα γκαγκατση

ο τυπος αυτος εχει ενα παρελθον στο ποδοσφαιρο το ξερουμε λιγο πολυ ολοι μας
δυστυχως εχει και ενα περασμα απο τον ΠΑΟΚ θυμασται τι εγινε οταν ηταν στην παε ? η μια σφαγη πισω απο την αλλη
οποτε αυτο που ακουγετε οτι με αυτον θα σπασουμε το συστημα δεν ισχυει
το δειχνει το παρελθον

πριν μιλησουν καποιοι οτι τωρα θα εχει και πλατες να θυμηθουν οτι κουμαντο κανει η ομαδα που ελεγχει το παρασκηνιο οχι ενα προσωπο τα προσωπα βρισκονται ευκολα
ο γκαγκατση ειναι ενας τελειωμενος παραγοντας και η κοινη φιλαθλη γνωμη εχει μια κακη αποψη για αυτον

για εμενα το θεμα παει αλλου δηλαδη στο αν στηριζουμε επιλογες ιβαν εστω και αν αποδεδειγμενα μας εκαναν κακο τα προσωπα εστω και αν δεν θελουμε το πρωσοπο αυτο(απλα αν ο μαρινακης εβαζε στην παε τον γκαγκατση τα σχολια σας ποια θα ηταν)
ο ιβαν επενδυτης ειναι οχι θεος στηριξη ναι να προστατευθει ο ανθρωπος που εχει την δυναμη να παει μπροστα την ομαδα αλλα να καταλαβαινουμε και ποιο ειναι το συμφερον για εμας για τον συλλογο

οπαδοι ειμαστε οχι πελατες λογο αποψη θεση εχουμε και θα εχουμε
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ μην το ξεχνατε...
toumpiotis35

alp920
υπομονη και επαγρυπνηση.Και κυριως αποβολη του γνωστου ο Θοδωρος-ο Ζησης-ο Ιβαν ξερει αυτος αποφασιζει.

Eorptol
Oι πετρες μπορει να γελανε αλλα ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος

Η αντιπολιτευση του Παπαδοπουλου δεν επεφερε καμια πτωση προεδρου και καμια διοικητικη αλλαγη περαν της αποχωρησης του
Η αντιπολιτευση των δυο Ζ εχει προκαλεσει 4 αλλεπαληλες αλλαγες στην θεση του προεδρου και μαι συνεχη εναλλαγη εξουσιας στην ΠΑΕ

Η αντιπολιτευση Παπαδοπουλου δεν καταφερε ποτε να γινει διοικηση.Αυτο το πετυχαν τα δυο Ζ

Η αντιπολιτευση Παπαδοπουλου ποτε δεν ακυρωσε εμπλοκη επενδυτη η "επενδυτη".Και παλι τα δυο Ζαντιπολιτευσομενα το ενα το αλλο το εκαναν

Επισης η αντιπολιτευση δεν εφερε ποτε επενδυτη
Τα δυο Ζ μαλωνουν για το ποιος τον εφερε

Ο Παπαδοπουλος δεν εκανε ποτε αντιπολιτευση σε διοικηση υποστηριζοντας οτι το ανοιγμα ειναι 7 εκατομμυρια ευρω μεγαλυτερο απο αυτο που η αλλη παραταξη προφασιζεται

Ο Παπαδοπουλος δεν καταφερε να κανει κανεναν κουμπαρο του μελος της διοικησης.Τα δυο Ζ το εκαναν

Εκ του αποτελεσματος η αντιπολιτευση Παπαδοπουλου κρινεται light διπλα στα δυο πυρηνικα Ζ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τουμπιωτη την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν τον ρουφιανο κανείς
Για τον φίλο σου τον Γιαννάκη αυτο ....δεν ειναι ΞΕΦΤΥΛΑ να λέει ότι παει για κατουρημα συνέχεια και με το κινητό να λέει τι συζητάνε στο Δ.Σ. του ερασιτέχνη ;
Εγω αν έβγαινε αυτο έξω για μενα θα ντρεπομουνα να κυκλοφόρησω....και δείχνει αυτη η ενέργεια την ποιότητα του ανθρώπου αυτού

toumpiotis35

Τον φιλο μου τον Γιαννακη?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.

Οποιος συνεχισει να ειναι οφ-τοπικ και να αναφερει στοιχεια χωρις αποδειξεις θα εχουμε διαγραφες ποστ για αρχη.Εχετε ξεχειλωσει ενα ζητημα και το πατε οπου γουσταρουν 1-2 εδω μεσα.
Μη συνεχιζετε τη συζητηση για ασχετα ζητηματα περαν του τοπικ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σωστός δεν πρέπει να παρασυρομαστε λάθος μου

Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

φολα στον γκαγκατση
φολα σε αυτον που εστηνε τον ΠΑΟΚ μας με χυδαιο τροπο για να στησει την παντοκρατορια του παρασκηνιου στο δαφνοστεφανομενο πουσταρα

Σαββιδη ανοιξε τα ματια σου ρε μεγαλομετοχε
Αν θες ισονομια μην την επιζητας φερνοντας ατομα που βιασανε τον ΠΑΟΚ μας

Φερε καλυτερα 10 κολληταρια τσετσενους ή και τσερκεζους αμα θες και να δεις μετα ΙΣΟΝΟΜΙΑ (κανενας ΠΑΟΚτσης ΔΕ θελει απαραπανω απο ΙΣΟΝΟΜΙΑ). Πολυ καλυτερο αποτελεσμα θα εχεις και δε θα λερωσεις ΚΙ ΑΛΛΟ τον ΠΑΟΚ μας με σκατα
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

eorptol τι είναι αυτά που κάθεσαι και γράφεις ; τι θα πει "είναι ρουφιάνος ο τάδε" ; ξέρεις τι ΑΚΡΙΒΩΣ παίχτηκε και τα λες ; καταλαβαίνεις παλικάρι μου τι σημαίνει να είναι κάποιος ρουφιάνος, ή απλά σου βγαίνει η ομοιοκαταληξία έτσι ; τι διαφορά έχεις δλδ εσύ στη τελική, όταν λες τον ΓΠ "ρουφιάνο" από αυτούς που λένε τον ΔΣ "προδότη" ; δεν βλέπεις ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα, απλά μπήκε η κασέτα στην πλευρά Β ;

Υπενθυμίζω απλά οτι τον ΓΠ ο ίδιος ο Ζαγοράκης τον ΕΚΘΕΙΑΖΕ, όχι εγώ. Επίσης ως μέλος της επιτροπής διαφάνειας ΠΑΛΙ ο Ζ τον δέχτηκε. Και έλεγε τότε οτι "θα γίνουν και μάγκες" λόγω της επιτροπής. Τα ξέχασες ; Εκτός των άλλων ούτε τα πτυχία του, ούτε το ΠΑΟΚτσιδιλίκη του έχει ποτέ αμφισβητηθεί από κάποιον. Φως φανάρι είναι τι έγινε, και οτι το θέμα είναι περισσότερο προσωπικό απ' ότι ποδοσφαιρικό.

Αυτό πάλι με το ότι ο Τουμπιώτης είναι "φίλος" του ΓΠ (κτλ κτλ κτλ) πως προκύπτει πάλι ; ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε ή έτσι τα πετάς ;

Πες μου σε παρακαλώ πολύ, εγώ που μπανάρισα τον Χ γιατί έβρισε (ή μείωσε ή ή ή) τον Ψ παίκτη ή τον Υ παράγοντα, εσένα τώρα τι πρέπει να σε κάνω ;

EDIT : τώρα είδα την παρέμβαση του Sour και απάντησή σου, αλλά το ποστάρω μπας και κάποιοι που δεν, αρχίσουν λίγο και καταλαβαίνουν. ΔΕΝ είσαι για να απαντήσεις, οπότε άστο καλύτερα να μείνει εδώ.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 80904.html

Σε νέα διοίκηση με τον Ζήση Βρύζα πρόεδρο και τον Βασίλη Γκαγκάτση αντιπρόεδρο και εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ στη Super League φαίνεται ότι καταλήγει ο Ιβάν Σαββίδης.

Η λίστα με τα ονόματα της νέας διοίκησης πρωτοδικείου άλλαξε πολλές φορές σύνθεση την εβδομάδα αυτή, με αρκετές προσθαφαιρέσεις, αλλά αποκτά πλέον την οριστική της μορφή.

Ο Βρύζας, σύμφωνα με όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες, παραμένει πρόεδρος όπως έγραψε πρώτο το Contra.gr στις 5 Οκτωβρίου με νέο πρόσωπο σε σημαίνοντα ρόλο στη διοίκηση, στη θέση του αντιπροέδρου, τον Γκαγκάτση.

Στο πόστο του διευθύνοντα συμβούλου αναμένεται να τοποθετηθεί η στενή συνεργάτιδα του Ιβάν Σαββίδη, Μαρία Γκοτσάρεβα. Από τα παλιά μέλη του ΔΣ θα παραμείνει -εκτός απροόπτου- ο Σπύρος Μηλιωρίδης ως συνδετικός κρίκος της διοίκησης με τους συνδέσμους, ενώ το δεύτερο νέο πρόσωπο μετά τον Βασίλη Γκαγκάτση στο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να είναι ο Γιώργος Λυσσαρίδης που παρακολούθησε το ντέρμπι με τον Αρη από τη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη.

Το πιθανότερο είναι πως τα μέλη του ΔΣ θα είναι πέντε, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα ο Σαββίδης να προσθέσει ακόμη δύο δικούς του ανθρώπους και να γίνει τελικά επταμελές.

Η λίστα από τον Ιβάν Σαββίδη αναμένεται να παραδοθεί μέχρι την Πέμπτη στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για να κατατεθεί το αίτημα διορισμού στο Πρωτοδικείο. Αυτό γιατί η θητεία της σημερινής διοίκησης τελειώνει στις 15 Νοεμβρίου και από την κατάθεση του αιτήματος μέχρι την έκδοση της απόφασης του ορισμού της νέας διοίκησης μεσολαβεί ένα δεκαπενθήμερο. Συνεπώς, η λίστα πρέπει να κατατεθεί τώρα ώστε να βγει εγκαίρως η απόφαση και να μην υπάρξει διοικητικό κενό.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

θα κριθει η νε διοικηση....και σαν στοχους και σαν ηθικη και σαν ολα/..
toumpiotis35

Δυσκολο να συνυπαρξουν ο Λυσαριδης με τον Γκαγκατση σε Διοικητικο συμβουλιο
Ελπιζω να μην ειναι ακριβες το δημοσιευμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”