alp920 έγραψε: η αλήθεια πρέπει να λέγεται.Υπάρχουν πολύ ισχυρές ενδείξεις(θα αποφύγω την λέξη απόδειξη) ότι τα παραπάνω γίνανε όπως περιγράφονται.Οπότε όσον αφορά την εξιστόρηση των γεγονότων εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάτι μεμπτό.
Δεν βρίσκω ωστόσο κανένα απολύτως νόημα να γράφονται αυτά στο τόπικ του Σαββίδη.Αφορούν παλαιότερες καταστάσεις οι οποίες προ μηνών μας αφήσανε χρόνους.Εξάλλου έχουν ήδη αναλυθεί εκτενέστατα.
Σαφώς και ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του η οποία πρέπει να ακούγεται,αλλά σε τί ακριβώς εξυπηρετεί η αναμόχλευση του συγκεκριμένου ζητήματος? Τόση μελάνη που χύθηκε αν είχε αφιερωθεί αλλού θα είχε βγεί και κάτι πολύ πιο χρήσιμο.
Η διοίκηση μιας ομάδας δεν είναι άσπρο και μαύρο.Έχει και αποφάσεις που πρέπει να παρθούν οι οποίες φαίνονται και είναι πολύ γκρίζες.Όποιος έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με διοίκηση το ξέρει πολύ καλά αυτό.Έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να διοικήσει με πολύ περισσότερα εφόδια από τους προκατόχους του και να διαχειριστεί τις κακοτοπιές πολύ πιο εύκολα.Σαφώς και αν κάνει λάθος(για μένα λάθος θα είναι η εμπλοκή γκαγκάτση) θα πρέπει να του γίνει κριτική,αλλά στην τελική δεν μας τον ανακοίνωσε κιόλας.
Βαρέθηκα ειλικρινά να διαβάζω τις τελευταίες μέρες ανόητες αψιμαχίες μεταξύ συνοπαδών οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Χαλαρά λίγο.Είπαμε αλλά όχι και έτσι
Εγω δεν θεωρω οτι αναμοχλευω ασχετα θεματα και εξηγουμαι αφου πρωτα σου πω πως οποια ροη πληροφοριων που αφορα τον Ιβαν Σαββιδη η οποια αποδυναμωνει το προφιλ του, γινεται αντικειμενο χλευασμου,σηκωνει αντιδρασεις και το θεμα παει επι προσωπικου απο καποιους οι οποιοι σε μεμφονται,βαζουν λογια στο στομα σου και ειναι γεγονος οτι εχω τσιμπησει πολλες φορες.Γινομαι ομως σοφοτερος με τον καιρο και δεν θα ξανααπαντησω επι προσωπικου.
Εχω πληρη και κατασταλλαγμενη προσωπικη αποψη για την διοικητικη περιοδο 2007-2012 την οποια χωριζω σε δυο περιοδους την Π.Ο(προ ΟΝΤΑΙ) και την Μ.Ο(ΜΕΤΑ ΟΝΤΑΙ)
Την χωριζω ετσι γιατι μεχρι να απαξιωθει η υποθεση Ονται στην ομαδα μοναδικη αντιπολιτευση χαμηλου βεληνεκους ηταν ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.Μετα δημιουργηθηκαν δυο στρατοπεδα με πρωτο αυτο των Ζαγορ-Βιολιδη-Κατσαρη και αντιπαλο στρατοπεδο τους Σαχπα-Ζηση
Τα δυο στρατοπεδα εκτοτε εχουν αναλωθει σε συνεχεις ανατροπες εχοντας συνδεσει την ομαδα με ενα μεγαλο αριθμο αμφιλεγομενων προσωπικοτητων
Θεωρω επισης δεδομενο πως υπαρχει ισχυρη συνδεση της γνωστης σε ολους μονης του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ με την εμφανιση του Αραβα του βασιλια του σκραπ και του Σαχη της Κατερινης διαδοχικα στην ομαδα.
Ειμαι επισης πεπεισμενος οτι και ο Αραβας και ο Βασιλιας του σκραπ αλλα και ο Σαχπατζιδης θα εβαζαν χρηματα στην ομαδα αν δεν σκαλωναν καποιες "λεπτομερειες"
Ερχεται λοιπον ο Ιβαν αλλα εγω δεν μπορω να πειστω ετσι ευκολα επειδη εβαλε 10+2 εκατομμυρια.Οφειλω να ειμαι δυσπιστος μετα απο ολα αυτα που εχουν προηγηθει.Απ τα πρωτα post που εχω κανει εδω ειναι η δηλωση Ιβαν για την αποφυλακιση του Ηγουμενου.Οπως ολοι γνωριζω επισης τους ισχυρους δεσμους του Ιβαν με την κυβερνηση Πουτιν αλλα δεν γινεται να ξεχασω και την παρεμβαση της ρωσσικης κυβερνησης για την αποφυλακιση και παλι του Ηγουμενου.Ταυτιζονται και χρονικα ολα αυτα.Διατηρω την κριτικη σκεψη παντα υποψιασμενος
Και αρχιζω και βελπω εξαγγελιες 150 εκατομμυριων ευρω σε συνεντευξη τυπου,πολιτικες παρεμβασεις με οχημα τον λαο του ΠΑΟΚ,επιστροφη των ιδιων αποτυχημενων προσωπων του πρωτου στρατοπεδου στην ομαδα και στην καθημερινοτητα της.
Η επανεμφανιση Γκαγκατση δεν μου προκαλει καμια αντιδραση αυτη καθαυτη.Ειναι μια στρατηγικη επιλογη καλη η καλη αν γινει θα δειξει και τον λογαριασμο υποτιθεται τον πληρωνει ο μεγαλομετοχος.Αλλα για μενα ειναι η μια ενδειξη εως τωρα οτι μπορει απλα να εχουμε την συνεχιση του ιδου εργου απλα με μια ποιο σοφιστικε λυση απο την χρησιμοποιηση αφραγγκων αλλοδαπων "επενδυτων".Ευχομαι ο Ιβαν Σαββιδης με τις κινησεις του να μου αποδειξει οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως τα υποψιαζομαι.Ευχομαι να εκτεθω και να ειμαι λαθος.Δεν μπορω ομως να μην μιλαω.
Δεν θελω αλλο τα δυο Ζ στην ομαδα,δεν θελω τον μονιμο προεδρο του ερασιτεχνη,δεν θελω παρατρεχαμενοςυ δικηγορισκους να βαλουν κατα το δοκουν κατα της ομαδας δρωντας στο κοντινο της περιβαλλον,δεν θελω τους ΑΡΔ που στηριξαν ολες αυτες τις καταστασεις.ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΝΕΟ.Και δεν καταλαβαινω για ποιν λογο ο Ιβαν Σαββιδης περιστρεφεται γυρω απο αυτους.Δυστυχως οι ευκολες εξηγησεις οτι καποιοι κολλανε διπλα του και καποιοι τον παρασυρουν ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΟΥΝ.
Δεν θα ξαναμιλησω για τον Ιβαν Σαββιδη αφου θεωρω πως καταγραφω το συνολο της σκεψης μου με αυτο το postκαι ευχομαι να ειμαι απλα ενας συνωμοσιολογος,μιζερος οπαδος τον Ελοχιμ.