14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από barlow4 »

μην κανετε κριτικη σε παικτη του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Kranatos έγραψε:Σέβομαι όσους σέβονται τον ΠΑΟΚ και τον Λαό του..
Είναι λάθος αυτή η τοποθέτηση. Όλοι εμείς πρέπει να σεβόμαστε όλους ανεξαιρέτως του ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
ΑΝ κρίνουμε εμείς ποιοί (κατά τη γνώμη μας) ποδοσφαιριστές σέβονται τον ΠΑΟΚ και σεβόμαστε μόνον αυτούς, τότε σεβόμαστε την κρίση μας και όχι τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Φτανει πλεον ... μας εχει κουρασει .
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αυτός ο άνθρωπος μόνο σε ομάδα του ΓΔ θα ξαναβρει την ησυχία του :(
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

για τον κρανάτο λές καταραμένε5;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

:lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο τυπος αυτος δεν εχει να ασχοληθει με τιποτα αλλο του εχει γινει εμμονη ο σαλπιγγιδης τα μισα του γραφομενα αφορουν αυτον.
Αν αυτο δε λεγετε κομπλεξ τοτε ποιο?

Υ.Γ1 Ασχολησου με την ομαδα μας ρε αγορι μου,βγαλε τα ασχημα απο το μυαλο σου μονο ετσι θα χαρεις αυτο που χτιζεται.
Οκ σε απογοητευσε ο σαλπιγγιδης στο παρελθον,αυτο δε σημαινει οτι συνεχεια θα ειναι ο χειροτερος κατα τα λεγομενα σου και ομως να μη βγαινει απο την 11αδα με κανεναν προπονητη.
Το οτι αυτος ο μεγαλος προπονητης τον εμπιστευθηκε ακομα και τραυματια μονο μικρο ποδοσφαιριστη δεν τον κανει.

Υ.Γ2 Ειμαι σιγουρος οτι θα απαντησεις σε ασχημο τονο,εγω να ξερεις δεν εχω να κερδισω τιποτα απο ολο αυτο μονο αυτο να θυμασε.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Για τον Σάλπι υπάρχουν 2 ακτικρουόμενες απόψεις,που και οι 2 πιστεύω έχουν σοβαρά επιχειρήματα.

Η μία ότι είναι χρήσιμος,έμπειρος,ηγετική κορφή κλπ

Η άλλη ότι δεν μπορεί να ντριπλάρει ποτέ,να πλασάρει,να κάνει μια προσωπική ενέργεια.

προσωπικά,τον γουστάρω,αλλά πολλές φορές -όπως όλοι- μας εκνευρίζομαι με τις παραπάνω χτυπητές αδυναμίες του.

(το θέμα του 2006 το θεωρώ λήξαν,αν και σέβομαι αυτούς που δεν το θεωρούν έτσι)
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Έτσι... Υπάρχει και το γκρι και οι αποχρώσεις του... Υπάρχει το γκρι που τονικά παει προς μαυρο, υπάρχει και το γκρι που πάει προς άσπρο...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

obanebane έγραψε:Ο τυπος αυτος δεν εχει να ασχοληθει με τιποτα αλλο του εχει γινει εμμονη ο σαλπιγγιδης τα μισα του γραφομενα αφορουν αυτον.

Υ.Γ1 Ασχολησου με την ομαδα μας ρε αγορι μου,βγαλε τα ασχημα απο το μυαλο σου μονο ετσι θα χαρεις αυτο που χτιζεται.
Οκ σε απογοητευσε ο σαλπιγγιδης στο παρελθον,αυτο δε σημαινει οτι συνεχεια θα ειναι ο χειροτερος κατα τα λεγομενα σου και ομως να μη βγαινει απο την 11αδα με κανεναν προπονητη.
Το οτι αυτος ο μεγαλος προπονητης τον εμπιστευθηκε ακομα και τραυματια μονο μικρο ποδοσφαιριστη δεν τον κανει.

Υ.Γ2 Ειμαι σιγουρος οτι θα απαντησεις σε ασχημο τονο,εγω να ξερεις δεν εχω να κερδισω τιποτα απο ολο αυτο μονο αυτο να θυμασε.
Mπάνε, ασχολήσου με την ομάδα μας λές.. Είστε ίδια ομάδα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Κι ετσι ξαναρχισε ο καυγάς.. :(
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Έχει κουράσει το επιχείρημα ότι τον σέβονται και τον θέλουν τόσοι προπονητές..
Αφού λοιπόν τον σέβονται και τον εκτιμάνε τόσοι και τόσοι, γιατί ρε μάγκες τόσα χρόνια δεν έχει έρθει στην Μ.Ασίας ούτε μια (1) πρόταση από άλλη ομάδα για πάρτη του..?
Ούτε διερευνητική κρούση έχει γίνει για τον συγκεκριμένο από τότε που τον ξαναφεσοθήκαμε..

Μπάνε δεν έχω λόγο ρε αδερφέ να σε απαντήσω σε άσχημο τόνο..
Λέω εγώ την άποψή μου, λες εσύ τη δική σου, εγώ δεν μπόρεσα ποτέ και ούτε πρόκειται να συγχωρήσω κάποιες συμπεριφορές και πράξεις του παρελθόντος, εσύ τις συγχώρεσες.
Τελειώνει εδώ το θέμα..
Ο αρμαγεδώνας είπε το πιο σωστό..
(το θέμα του 2006 το θεωρώ λήξαν,αν και σέβομαι αυτούς που δεν το θεωρούν έτσι)

ΑποστόληΑ
Δε μπορώ να σεβαστώ κάποιον που κάποτε έφτυσε τη φανέλα και το Λαό μου..
Όπως ποτέ δεν σεβάστηκα τον αγγελίδη στο μπάσκετ..
Όπως ποτέ δεν πρόκειται να δεχτώ τον φασούλα ούτε καν σαν παλαίμαχο παίκτη του ΠΑΟΚ..
Όπως ποτέ δεν θα δεχτώ μια επιστροφή βιτόλο που έκανε τα αδύνατα δυνατά να αποδεσμευτεί για να πάει για το κάτι παραπάνω..
Γενικά θεωρώ ότι η αχαριστία είναι τεράστιο λάθος και πιστεύω ακράδαντα στο δόγμα "μια φορά προδότης, για πάντα προδότης"
Δεν απαιτώ να πράξεις κι εσύ αναλόγως..
Όμως μη μου ζητάς κι εσύ να προδώσω τις αρχές και τα πιστεύω μου..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Χωρικός έγραψε:
obanebane έγραψε:Ο τυπος αυτος δεν εχει να ασχοληθει με τιποτα αλλο του εχει γινει εμμονη ο σαλπιγγιδης τα μισα του γραφομενα αφορουν αυτον.

Mπάνε, ασχολήσου με την ομάδα μας λές.. Είστε ίδια ομάδα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εννοειτε οτι ειμαστε ιδια ομαδα χωρικε, το να εχει καποιος διαφορετικη αποψη η αν το θελεις αλλιως διαφορετικο χαρακτηρα δεν τον κανει λιγοτερο ΠΑΟΚ απο εμενα και εσενα.
Αυτα πρεπει να τα ξεκαθαρισουμε ολοι στο μυαλο μας για να μπορουμε να συζηταμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ληξτε το.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

barlow4 έγραψε:μην κανετε κριτικη σε παικτη του ΠΑΟΚ.
Πανεξυπνος εισαι, αυτο καταλαβες οταν λεμε φτανει με την εχθρα σε παικτη του ΠΑΟΚ. Το να τον μειωνεις σαν ανθρωπο αλλα και σαν ποδοσφαιριστη το θεωρεις εσυ κριτικη, χαιρομαι που ειστε δυο-τρεις μονο εδω μεσα που δινετε νοημα στη ζωη σας βριζοντας τοσα χρονια τον Σαλπι.
Δυστυχως για σας και ευτυχως για μας τους υπολοιπους, υπαρχει ο Ιβαν και ο Στεφενς που δε δινουν τσακιστη δεκαρα για το κομπλεξ σας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”