Μονο ο Ιβιτς τα κανει αυτα και συνεχιζει το παλιοσκυλο( και με jabulani)...
21. Vladimir Ivić
Re: 21. Vladimir Ivić
Ξεθεωμενος, χωρις ανασες, χωρις αντοχες εκανε το σπριντ οταν ειδε τον κενο χωρο και τον Σαλπι να του μοιραζει μπαλα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τετ 28 Ιούλ 2010, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ότι ήσουν pulain ήταν γεγονός...
Τώρα, ότι και να πω είναι λίγο.
Αμυντικά?
Αντοχές?
Κινήσεις?
Κοντρόλ?
Γκολ..?
Μπράβο ρε παλήκαρε.
Υποκλίνομαι.
Τώρα, ότι και να πω είναι λίγο.
Αμυντικά?
Αντοχές?
Κινήσεις?
Κοντρόλ?
Γκολ..?
Μπράβο ρε παλήκαρε.
Υποκλίνομαι.
- krik the greek
Αυτόν τον παίχτη τον βρίζεις σε όλο το ματσ μέχρι που καρφώνει το μπαλάκι και σε τρελαίνει Εχει ψυχάρα 
- Caballo Viejo
Εγώ τι να πω, που του έριχνα πέρσι τέτοια εποχή και σχεδόν σ' όλο τον πρώτο γύρο. Απ' τα Χριστούγεννα και μετά μ' άφησε μαλάκα κι ακόμα μ' αφήνει.krik the greek έγραψε:Αυτόν τον παίχτη τον βρίζεις σε όλο το ματσ μέχρι που καρφώνει το μπαλάκι και σε τρελαίνει Εχει ψυχάρα
Τι να πω ρε Βλάνταν, να σε καλά αγόρι μου και μπράβο σου για την απίστευτη γκολάρα που πέτυχες!
γκολαρα σημερα μπραβο βλανταν...βεβαια δεν μπορεσε να προσφερει συνολικα στο ματς 2 φορε που βγηκαμε με πλεονεκτημα φανηκε η αποχη...στην τουμπα θα ειναι πολυ καλυτερος..
ωραιο αυτο το κολπο που ζητησες αλλαγη και μετα αρχισες να τρεχεις....και το χωσες κιολας

- paok_athens_g4
μεγαλο ποδοσφαιρικο μυαλοο σερβος........με σαλπι κ βιερινια θα κανουν οχι παπαδες,μητροπολητες κ βαλε......
αυτο το παιδι εκει που τον βριζω
εκει μου βουλωνει το στομα(συνεχεια ομως)
μπραβο του ρε παιδια
θα τον βριζω συνεχεια για να μας τρελλανει τελειως
εκει μου βουλωνει το στομα(συνεχεια ομως)
μπραβο του ρε παιδια
θα τον βριζω συνεχεια για να μας τρελλανει τελειως
Στα τελευταία μάτς ΑΠΛΑ έχει 100% ευστοχία περίπου, απο πέρσι συνεχίζει...
1 φάση 1 γκολ.
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!
1 φάση 1 γκολ.
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!
- Maximus
Ετσι ειναι...
Δεν υπαρχει ΠΑΟΚτσης που δεν τον εβριζε μεχρι τη φαση του γκολ για τις συνεχεις λαθος πάσες του... Και μετα ολοι "παιχταρας", "μπραβο αγορι μου" κλπ... Και εγω το ιδιο φυσικα!
Δεν υπαρχει ΠΑΟΚτσης που δεν τον εβριζε μεχρι τη φαση του γκολ για τις συνεχεις λαθος πάσες του... Και μετα ολοι "παιχταρας", "μπραβο αγορι μου" κλπ... Και εγω το ιδιο φυσικα!
MANIAKOS έγραψε:ωραιο αυτο το κολπο που ζητησες αλλαγη και μετα αρχισες να τρεχεις....και το χωσες κιολας![]()
ο ροτεν το κανει παντα αυτο
εε ναι, αν επαιζε κιαλλο μετα το γκολ , τι στοιχημα οτι οι μισοι θα συνεχιζν να τον βρυζουνMaximus έγραψε:Ετσι ειναι...
-
gate4mitsos
krik the greek έγραψε:Αυτόν τον παίχτη τον βρίζεις σε όλο το ματσ μέχρι που καρφώνει το μπαλάκι και σε τρελαίνει Εχει ψυχάρα
+++++++
Μπραβο Βλανταν!!!