Μα καλά συγκρίνεις τώρα το βιογραφικό του Σάντος (που τα τελευταία 12 χρόνια ήταν σε ομάδες που κάναν πρωταθλητισμό) με αυτό του Μπερέτα; Δηλαδή ποιός λογικός άνθρωπος δεν θα διαφωνούσε; 'Εχουμε καταλάβει ότι προσλαμβάνουμε έναν προπονητή που βολοδέρνει μεταξύ Α και Β Ιταλίας τα τελευταία 12 χρόνια και του δίνουμε και 600χιλιάρικα; Έχω την εντύπωση πως η ομάδα κάνει ένα βήμα μπρος και δύο πίσω.Besuch έγραψε:Καλα κανεις και διαφωνεις...αλλωστε ποτε δεν ειναι νωρις για να δημιουργουμε κλιμα.
τα ιδια αλλωστε γινοταν και 3 χρονια πριν με τον Σαντος και για να ξεπεραστει η μιζερια που ειχε μεταδοθει σε πολλους (απο λιγους αρχικους) μας πηρε 2,5 χρονια, και μεχρι να συμβει αυτο του ειχαμε σπασει τα @@ του ανθρωπου που ειπε "δεν αντεχω αλλο τοση πιεση" και σηκωθηκε και εφυγε!
μπορουμε λοιπον σαν χρυσοψαρα να αρχισουμε παλι το ιδιο! Αφου μυαλο δεν βαζουμε και ΠΑΛΙ εμεις ξερουμε καλυτερα! (Εκτος και αν κρυβεται κατι αλλο απο πισω).
Keep walking λοιπον φιλε μου! 40 στα 43 σου μηνυματα αρνητικες κριτικες για τον μελλοντικο προπονητη! Μια χαρα! Αλλα δεν μου ειπες ποιον εφικτο στοχο προτιμας εσυ...
Καταλαβαίνω την διάθεσή σου να υπερασπιστείς αυτή τη διοίκηση που έφερε επιτυχίες στην ομάδα. Σε πληροφορώ ότι και εγώ το ίδιο κάνω. Όμως είναι υγεία φίλε μου να υπάρχουν συζητήσεις και διαφωνίες στους κόλπους μιας ΜΕΓΑΛΗΣ ομάδας. Αυτό γίνεται σε κάθε μεγάλη ομάδα του κόσμου. Δεν είναι δυνατών να μη ΛΑΙΜΑΙ τη γνώμη μας για τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στην ομάδα τα επόμενα 2 χρόνια.
Αλλιώς να κλείσουμε το forum, να το κάνουμε Super 4 και μπανάρεται οποιαδήποτε διαφορετική άποψη.
Αυτά.
Υ.Γ Τα ίδια έλεγα για Δερμιτζάκη και οι περισσότεροι τότε τρέξαν να με κράξουν. Μόλις τελείωσε το θέμα Δερμιτζάκης είμαι σίγουρος πως πολλοί εδώ ανακουφίστηκαν.