Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Re: Nέος προπονητής-2

Δημοσίευση από lamosas »

Besuch έγραψε:Καλα κανεις και διαφωνεις...αλλωστε ποτε δεν ειναι νωρις για να δημιουργουμε κλιμα.

τα ιδια αλλωστε γινοταν και 3 χρονια πριν με τον Σαντος και για να ξεπεραστει η μιζερια που ειχε μεταδοθει σε πολλους (απο λιγους αρχικους) μας πηρε 2,5 χρονια, και μεχρι να συμβει αυτο του ειχαμε σπασει τα @@ του ανθρωπου που ειπε "δεν αντεχω αλλο τοση πιεση" και σηκωθηκε και εφυγε!

μπορουμε λοιπον σαν χρυσοψαρα να αρχισουμε παλι το ιδιο! Αφου μυαλο δεν βαζουμε και ΠΑΛΙ εμεις ξερουμε καλυτερα! (Εκτος και αν κρυβεται κατι αλλο απο πισω).
Keep walking λοιπον φιλε μου! 40 στα 43 σου μηνυματα αρνητικες κριτικες για τον μελλοντικο προπονητη! Μια χαρα! Αλλα δεν μου ειπες ποιον εφικτο στοχο προτιμας εσυ...
Μα καλά συγκρίνεις τώρα το βιογραφικό του Σάντος (που τα τελευταία 12 χρόνια ήταν σε ομάδες που κάναν πρωταθλητισμό) με αυτό του Μπερέτα; Δηλαδή ποιός λογικός άνθρωπος δεν θα διαφωνούσε; 'Εχουμε καταλάβει ότι προσλαμβάνουμε έναν προπονητή που βολοδέρνει μεταξύ Α και Β Ιταλίας τα τελευταία 12 χρόνια και του δίνουμε και 600χιλιάρικα; Έχω την εντύπωση πως η ομάδα κάνει ένα βήμα μπρος και δύο πίσω.

Καταλαβαίνω την διάθεσή σου να υπερασπιστείς αυτή τη διοίκηση που έφερε επιτυχίες στην ομάδα. Σε πληροφορώ ότι και εγώ το ίδιο κάνω. Όμως είναι υγεία φίλε μου να υπάρχουν συζητήσεις και διαφωνίες στους κόλπους μιας ΜΕΓΑΛΗΣ ομάδας. Αυτό γίνεται σε κάθε μεγάλη ομάδα του κόσμου. Δεν είναι δυνατών να μη ΛΑΙΜΑΙ τη γνώμη μας για τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στην ομάδα τα επόμενα 2 χρόνια.
Αλλιώς να κλείσουμε το forum, να το κάνουμε Super 4 και μπανάρεται οποιαδήποτε διαφορετική άποψη.
Αυτά.

Υ.Γ Τα ίδια έλεγα για Δερμιτζάκη και οι περισσότεροι τότε τρέξαν να με κράξουν. Μόλις τελείωσε το θέμα Δερμιτζάκης είμαι σίγουρος πως πολλοί εδώ ανακουφίστηκαν.
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Besuch έγραψε:Οκ.....με αυτους που θα εχει επηρρεασει ως τοτε τι γινεται ομως; Δεσμευεται οτι θα τους "πεισει" να εχουν την ιδια σταση μ'αυτον;
Η προπαγανδα, ξερεις, καπως ετσι λειτουργει: Πετας κατι, κολλας και αλλους, αφηνεις το πραγμα να δουλευει απο κει και περα μονο του ενω εσυ σφυρας κλεφτικα και κανεις πως δεν ξερεις τι γινεται.

Κοντολογις, δεν καταλαβαινω αφου καποιοι ανθρωποι μας εχουν βαλει ολους τα γυαλια (αντε, να βαλω και τον εαυτο μου μεσα) γιατι συνεχιζουμε τα ιδια ξεροντας οτι μονο κακο θα κανουμε σ'αυτο που λεμε οτι αγαπαμε κι ενω ξερουμε σιγουρα οτι ουτε γνωμη θα τους αλλαξουμε ετσι κι αλλιως!
Οποτε συνεχιζω να μην καταλαβαινω ουτε την σκοπιμοτητα αλλα ουτε και τι κερδιζει ο ΠΑΟΚ απο τη μουρμουρα, εστω με ημερομηνια ληξης.

...βεβαια καταλαβαινω τι κερδιζουν αλλοι!

(σαφως και μπορει να γραφει ο καθενας οτι θελει. Εδω αλλωστε εχουμε δημοκρατια και δεν ειμαστε σαιτ του σουπερ3. Οπως και να δεχεται στο ιδιο, μη υβριστικο κλιμα, απαντησεις, ετσι;)
Ρε φίλε, τί είμαστε πρόβατα; Θα αλλάξουμε την αποψή μας για κάτι λόγω 3 ποστ ενός μέλους; Τι άλλο θα ακούσω Χριστέ μου; Βγαίνεις και λες εδώ οτι ο αδερφός επειδή είναι αρνητικός κάνει προπαγάνδα (και μην πεις όχι γιατι έμμεσα αυτό είπες). Δηλαδή μη ψάχνουμε μεταξύ μας να βρούμε εχθρούς.
Και στο κάτω κάτω εγώ 3 χρόνια ήμουν ο μόνος στην παρέα μου και στον κύκλο μου ο οποίος έκανε υπομονη με τον Σαντος και με χλεύαζαν, γιατι τοτε δεν επηρεάστηκε κανείς απο την άποψη μου;
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαφωνεί σε κάτι και είναι σεβαστό και ακόμα περισσότερο οταν αυτος λέει οτι ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ, τωρα τις χαζομάρες για προπαγάνδα πες τα σε κανα σκουλήκι γιατι αυτοί είναι οι μετρ του είδους.. Εδω μεσα δεν νομίζω να έχει κάποιος σκοπιμότητες.

Να σημειώσω οτι δεν ενστερνίζομε την άποψη του αδερφού lamosas για τον Μπερετα..
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

1. Εγω παλι γιατι οταν ηταν να ερθει ο Σαντος δεν θυμαμαι να λεγαμε "τα τελευταία 12 χρόνια ήταν σε ομάδες που κάναν πρωταθλητισμό" αλλα "ποιος ειναι αυτος ο Σαντος που απετυχε στην Πορτο, στην Μπενφικα, τον εδιωξε η ΑΕΚ γιατι ειχε ταβανι και τον σουταρε ο Βαζελος μετα απο 3 ματς";;;;;;;;;;;;;;

1β. Συμφωνεις οτι η γκρινια μας (μιας που ειχαμε το δημοκρατικο δικαιωμα να την εκφραζουμε επι 3 χρονια) ηταν ενας βασικος λογος που τα βροντηξε ο Σαντος;

2. Πιστευεις οτι με το να γκρινιαξουμε θα αλλαξουν γνωμη οι διοικουντες;

3. Πιστευεις οτι ειχαν αποφασισει να παρουν Δερμιτζακη και αλλαξαν γνωμη απο τις αντιδρασεις;

4. Τι καλο πιστευεις οτι θα βγει με τη γκρινια;

5. Ποιον προτιμας εσυ δεν μας ειπες...

6. Καλη η "δημοκρατια" που εμεις οι ΠΑΟΚτσηδες απολαμβανουμε. Εχεις λοιπον το δικαιωμα να λες οτι θελεις. Μπορω κι εγω να λεω τα δικα μου παρακαλω; Κοσμια. Ευχαριστω...

7. Εγω δεν ειπα να γινουμε σουπερ4. βεβαια απο την αλλη η δημοκρατια σου επιτρεπει να λες (ο καθενας) την αποψη σου ελευθερα. Προυποθετει ομως αυτο να γινεται και επωνυμα.
Οποτε, ας μην μπερδευουμε και πολυ τα περι δημοκρατιας με το να μπορει σε ενα σαιτ ο καθενας (γενικα μιλαω) πισω απο την ανωνυμια του ΗΥ να γραφει οτι θελει. Και με αυτο εννοω και εσενα και εμενα για να μην εχουμε παρεξηγησεις. Δημοκρατια για μενα στο ιντερνετ δεν υπαρχει οσο δεν ξερω με ποιον μιλαω.

Το τελευταιο απαντα και στα δικα σου (σεβαστα) γραφομενα Daffy_Nash. Και θεωρω επισης οτι υποτιμας τη δυναμη που εχει ο λογος. Αν μια αποψη που λεγεται-ακουγεται-γραφεται ακομα και χωρις βαση πιστευεις οτι δεν μπορει να επηρρεασει κοσμο - εστω οχι εσενα - τοτε δεν θα ειχε αποκτησει τοση ισχυ και σημασια η προπαγανδα στον αιωνα που διανυουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch την Τετ 09 Ιουν 2010, 16:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Μπερέτα τράβα σκανδάλη και γ@μα το λιμάνι
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη ο Μπερέτα

Ο Ιταλός προπονητής που θα βρεθεί στην Τούμπα με δυο συνεργάτες του, έχει συμφωνήσει σε όλα με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την ώρα έχει στα χέρια του το συμβόλαιο που του απέστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με όλα όσα προφορικά είχε συμφωνήσει με τον Ζήση Βρύζα.

Ο Μπερέτα θα μελετήσει το συμβόλαιο και στη συνέχεια θα το στείλει υπογεγραμμένο για να γίνει και τυπικά ο προπονητής της ομάδος του Δικεφάλου. Έτσι θα τελειώσει μια σημαντική προσπάθεια που έκανε τόσο ο Βρύζας όσο και ο Ζαγοράκης έτσι ώστε να μην χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να δαπανήσει έστω και ένα ευρώ παραπάνω από όσο θα χρειαζόταν.

Πάντως το ότι ο Μπερέτα θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ το επιβεβαίωσε με σημερινό δημοσίευμά της η ιταλική εφημερίδα Gazetta που αναφέρει ότι ο 51χρονος Ιταλός προπονητής έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο. Μάλιστα προχωρά ακόμη περισσότερο υποστηρίζοντας ότι ο Μπερέτα εκτός από τους δυο συνεργάτες του σκοπεύει να φέρει στην Θεσσαλονίκη και …τερματοφύλακα και πιο συγκεκριμένα τον Βραζιλιάνο Αρτούρ που ανήκει στο ρόστερ της Ρόμα.

http://www.betboss.gr/index.php?module= ... &sid=13673

Στείλε το συμβόλαιο επιτέλους να βγει η ανακοίνωση να τελειώνουμε να ηρεμήσουμε λίγο γιατί τα μυαλά μας πονάνε υπερβολικά.. :pano:
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Besuch, οταν υπονοείς οτι κάποιος αδερφος προπαγανδίζει, ΟΧΙ δεν λες την αποψή σου κόσμια. Ο Σαντος τα άκουγε όσο ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ, επίσημα. Αυτος δεν είναι (ακόμα).. Αυτο σου λέει το παληκάρι, "αν έρθει θα στηρίξω αλλα εγώ δεν θέλω να έρθει".. Που το κακό;

ΥΓ: Εγώ ξέρω οτι στην Δημοκρατία μπορείς να εκφράζεις την άποψή και έχεις τα δικαιώματα σου όσο αυτα δεν καταπατουν τα δικαιώματα ενος άλλου συνανθρωπου. Δεν έχω ακούσει οτι για να αντιμετωπιστεις Δημοκρατικά πρέπει να δειξεις ταυτότητα..
Αυτη τη στιγμή με αυτο που κάνεις δεν προστατεύεις τη διοίκηση, αλλά κάνεις επίθεση σε εναν ΠΑΟΚΤΣΗ. Εγώ εκεί διαφωνώ.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Besuch έγραψε:1. Εγω παλι γιατι οταν ηταν να ερθει ο Σαντος δεν θυμαμαι να λεγαμε "τα τελευταία 12 χρόνια ήταν σε ομάδες που κάναν πρωταθλητισμό" αλλα "ποιος ειναι αυτος ο Σαντος που απετυχε στην Πορτο, στην Μπενφικα, τον εδιωξε η ΑΕΚ γιατι ειχε ταβανι και τον σουταρε ο Βαζελος μετα απο 3 ματς";;;;;;;;;;;;;;

1β. Συμφωνεις οτι η γκρινια μας (μιας που ειχαμε το δημοκρατικο δικαιωμα να την εκφραζουμε επι 3 χρονια) ηταν ενας βασικος λογος που τα βροντηξε ο Σαντος;

2. Πιστευεις οτι με το να γκρινιαξουμε θα αλλαξουν γνωμη οι διοικουντες;

3. Πιστευεις οτι ειχαν αποφασισει να παρουν Δερμιτζακη και αλλαξαν γνωμη απο τις αντιδρασεις;

4. Τι καλο πιστευεις οτι θα βγει με τη γκρινια;

5. Ποιον προτιμας εσυ δεν μας ειπες...

6. Καλη η "δημοκρατια" που εμεις οι ΠΑΟΚτσηδες απολαμβανουμε. Εχεις λοιπον το δικαιωμα να λες οτι θελεις. Μπορω κι εγω να λεω τα δικα μου παρακαλω; Κοσμια. Ευχαριστω...

7. Εγω δεν ειπα να γινουμε σουπερ4. βεβαια απο την αλλη η δημοκρατια σου επιτρεπει να λες (ο καθενας) την αποψη σου ελευθερα. Προυποθετει ομως αυτο να γινεται και επωνυμα.
Οποτε, ας μην μπερδευουμε και πολυ τα περι δημοκρατιας με το να μπορει σε ενα σαιτ ο καθενας (γενικα μιλαω) πισω απο την ανωνυμια του ΗΥ να γραφει οτι θελει. Και με αυτο εννοω και εσενα και εμενα για να μην εχουμε παρεξηγησεις. Δημοκρατια για μενα στο ιντερνετ δεν υπαρχει οσο δεν ξερω με ποιον μιλαω.

Το τελευταιο απαντα και στα δικα σου (σεβαστα) γραφομενα Daffy_Nash

1. Από την αρχή ήμουν θετικός με τον Σάντος. Ήταν ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ που βολόδερνε στη μέση της βαθμολογίας. Ποτέ δεν είπα τπτ είτε σε παρέες είτε στο γήπεδο

1β. Διαφωνώ. Ο Σάντος πιστέυω πως έφυγε για ένα καλύτερο συμβόλαιο εξαργυρώνοντας την καλή φετινή πορεία του ΠΑΟΚ (μάλλον στην Εθνική)

2. Έχω την αίσθηση πως αφουγκράζονται τη λαϊκή απαίτηση οι Διοικούντες, γιατί άλλωστε είναι και ο αιμοδότης της ομάδας

3. Θα φανεί από το εαν επιλέξουν Μπερέτα για προπονητή. Εάν ναι τότε το πιστέυω.

4. Το να διαφωνώ για μια επιλογή (πριν αυτή γίνει) δεν νομίζω ότι είναι γρίνια

5. Προτιμώ να κοπεί μια μεταγραφή και να δοθεί βάρος στο Α και Ω μιας ομάδας

6. Δεν θυμάμαι σε κανένα ποστ να έκραξα κανέναν

7. ********** ονομάζομαι, είμαι 30 χρονών έχω ένα παιδάκι, και είμαι άρρωστος με την ομάδα

ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Τετ 09 Ιουν 2010, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Όχι ονόματα φόρα παρτίδα, ρε παιδιά!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Φιλε μου,lamosas.....Θα διαφωνισω μαζι σου,στο 2 και θα πω το ακριβως αντιθετο.Ευτυχως που,μεχρι τωρα,δεν αφουγκραζονται τον λαο μας....πχ,περιπτωση Σαντος.

Οσο για την γκρινια,δυστυχως την εχουμε στο αιμα μας....απλα,πολλες φορες μπορουμε να πουμε κατι με χιλιους διαφορετικους τροπους....

Και κατι ακομα,το οποιο το εχω ξαναπει....Εκτος,απο 20-30 προπονητες που ειναι μεγαλα ονοματα και υπαρχει μια σιγουρια για τα αποτελεσματα τους-αλλα ειναι ειναι απλησιαστοι για την ομαδα μας-ολοι οι αλλοι εμπεριεχουν το στοιχειο του ρισκου...Και το ρισκο,για την ομαδα μας δεν περιοριζεται μονο στο αγωνιστικο κομματι αλλα και στο οικονομικο,οπως πχ. επαθε η ΑΕΚ με τον Φερερ.
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

1. Παρολ'αυτα πολλοι δυστυχως αυτο που εγραψα εγω ελεγαν. Και τελικα ηταν αρκετοι για να τραβηξει η γκρινια σχεδον 3 χρονια.

1β. παιζει και αυτο. Αλλα επιμενω οτι αν δεν του τα χαμε πρηξει εμεις, αν δεν τον ανεβοκατεβαζαμε καρπουζα, αν δεν του πετουσαμε μπανανες στη συνεντευξη τυπου (!!!!!) δε θα ειχε "σκασει" οπως ειπε με αποτελεσμα να αναζητα την ησυχια μιας εθνικης!

2. Ελπιζω και πιστευω οι διοικουντες να μην επηρρεαζονται απο τον οχλο μιας που ξερουν περισσοτερη μπαλα απο ολους μας μαζι. Αλλωστε το απεδιξαν σε αλλες περιπτωσεις οτι κανουν αυτο που θεωρουν σωστο. Αλλιως να αποφασιζουμε για την ομαδα μεσα απο γκαλοπ στο επισημο σαιτ της ΠΑΕ και ο Ζαγορακης να παει σπιτι του μιας που ο οποιοσδηποτε θα μπορει απλα να υλοποιησει τα ...αποτελεσματα.

3. Αν δηλαδη επιλεξουν Μπερετα σημαινει οτι αλλαξαν γνωμη λογω κοσμου για τον Δερμιτζακη; Πως προκυπτει αυτο;

4. Για μενα οταν ολα σου τα μηνυματα ειναι πανω σε ενα θεμα, γκρινια ειναι.

5. Ναι, αλλα δεν μου λες ποιος ειναι αυτος κατα τη γνωμη σου. Καλοπροαιρετα θα θελα να ξερω. Εφικτος ειπαμε...

6. Ουτε εγω κραζω. Εσυ διαφωνεις με τη διοικηση, εγω διαφωνω με εσενα! εφοσον θεωρεις δικαιωμα σου να τα λες, υπεραμυνομαι του δικου μου δικαιωματος να λεω κι εγω τα δικα μου!

7. Καταρχην καλως σβηστηκε το ονομα σου. Απο εκει και περα καταλαβαινεις και ο ιδιος οτι μπορει να λεγεσαι ***************** μπορει ομως και να λεγεσαι #################! Δυστυχως για ολους μας το ιντερνετ ειναι ενας χωρος που ο καθενας ειναι οτι δηλωνει. Εστω για ολους εκτος της ασφαλειας η οποιον αλλον τελως παντων μας παρακολουθει και ξερει κατι παραπανω! :D

Το παλικαρακι σου να το χαιρεσαι και να ειναι παντα γερο.

Ξαναλεω οτι η ουσια της διαφωνιας μου ειναι οτι βαση οσων εχουν δει τα ματια μου τιποτα θετικο δεν εχει βγει με το να γκρινιαζουμε. Και δυστυχως οσο δεν υπαρχει αγωνιστικη δραση το μονο που κανουμε ακομα και τα τελευταια 3 χρονια ειναι να ψαχνουμε αφορμες για γκρινια και αρπαγμα.
Γκρινια ειχαμε και περσυ τετοιο καιρο. Θυμαστε τα αποτελεσματα; Αποκλεισμος απο Ευρωπη, ασχημη αρχη στο πρωταθλημα, βροντηγμα Ζαγορακη......

Δεν θελω να γινομαι προαγγελος κακων. Αν παντως ολοι βαλουμε λιγη περισσοτερη θετικη διαθεση ολα θα πανε καλυτερα. Εκει ειναι που θελω να καταληξω. Και το σταματαω εδω. Να σαι καλα.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

μπορείται σαν παρακαλώ να μην τις βγάζετε έξω και να μην τις μετράτε δημόσια?
ευχαριστώ...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Besuch τσάμπα χαλάς το "σάλιο" σου ...

O Lamosas κάνει την πιο λαιτ κριτική που μπορεί να γίνει ... Ετοιμάσου για πολύ χειρότερα ... Ετοιμάζονται οι γνωστοί άγνωστοι κύκλοι να απαξιώσουν την επιλογή της διοίκησης ... Και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο ... Εντωμετακύ εμπνεει και το όνομα ...

Άκου Μπερέτας .....

Εντωμεταξύ ρε αδερφέ Lamosas διάβασε το σημερινό άρθρο του Σπυρόπουλου στην εξέδρα μπας και αλλάξεις λίγο την πρώιμη κριτική στην νέα και πολύ σοβαρή επιλογή της διοίκησης ...

Εγώ όπως καταλαβαίνετε κλασικός ... Έπαιζα ξύλο για Σάντος τώρα θα παίζω ξύλο για Μπερέτα. Αν τουλάχιστον επιβεβαιωθούν τα χαρακτηριστικά που κάποιοι που ξέρουν λένε ότι έχει.

Σίγουρα πριν κάνω οποιαδήποτε κριτική κακή ή καλή θα περιμένω να τον δω τουλάχιστον 2-3 μήνες. Να τσεκάρω αν ...

1ον είναι σοβαρός άνθρωπος
2ον είναι μετρημένος
3ον αν είναι καλός κόουτς
4ον αν δουλεύει πολύ στην προπόνηση
5ον αν είναι καλός στην τακτική
6ον αν διαχειρίζεται καλά την προσωπικότητα των παιχτών του
7ον αν εκμεταλλεύεται όλους τους παίχτες του ρόστερ

Besuch βλέπεις κανέναν από τα αδέρφια να θέλει να δει τίποτα από τα παραπάνω ????
Μπααααα ... Έχουμε άποψη πριν δούμε ... Όπως ξέραμε και με τον Φερνάντο Σάντος ...

Όσο αφορά προπονητές που κάνουν πρωταθλητισμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο όπως π.χ. στην Ιταλία (Σπαλέτι, ρανιέρι, μουρίνιο, αντσελότι, κλπ κλπ) αυτοί πέρνουν από 2-10 εκατ ευρώ. Είναι όπως καταλαβαίνετε πιθανότερο να αγοράσουν τον ΠΑΟΚ παρά να έρθουν ως προπονητές ....

Τώρα αν θέλουμε πάλι στο όνομα της κριτικής να μας σπάσετε πάλι τα @@@@@@ κάντε το ... Δεν βαρεθήκατε να τρωγόμαστε με παπαριές ????? Δεν βαρεθήκατε να περνάτε αρνητική ενέργεια στην ομάδα μας που κάνει πρωταθλητισμό στα όρια των δυνατοτήτων μας ????? Τι να πω ρε σεις ???

Ένας φίλος μου που έβριζε συνεχώς πατόκορφα τον Σάντος τελευταία μου είπε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έπιασε ταβάνι σε επίπεδο αντίληψης και σκεπτικού ....

Έχει επιτέλους και μία φορά δίκιο ..... !!!!
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Maximus έγραψε:Και ένα κειμενακι (δεν ξερω ποιος το εγραψε) για να γελασουμε...

Coach: Λάτρης της τακτικής ; Σώπα!

Ακόμη δεν ήρθε ο Μπερέτα στον ΠΑΟΚ (γεμίζει το οπλοστάσιο του ο Δικέφαλος) και τα κλισέ ήδη ξεχειλίζουν από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Τι κουσούρι ρε παιδί μου κι αυτό. Τα χρόνια περνούν αλλά η πλειοψηφία του Τύπου παραμένει σταθερή στις αξίες της.

«Λάτρης της τακτικής και της πειθαρχίας» λέει ο Ιταλός προπονητής. Σώπα. Ενώ προφανώς όλοι οι άλλοι παίζουν ¨Τζιζ¨με τους παίκτες στα αποδυτήρια. Μια φορά να δω ρεπορτάζ που να αναφέρει ότι ο νέος προπονητής της τάδε ομάδας μισεί και σιχαίνεται την τακτική κι αν τυχόν του μιλήσεις για συστήματα και σχηματισμούς, βγάζει σπυριά σε ολόκληρο το σώμα του και ξοδεύει τον μισθό του σε Bepanthol για να καλμάρει.

Να διαβάσω ότι ονειρεύεται οι ομάδες του να παίζουν με τον τρόπο που κυβερνάται η Ελλάδα τα τελευταία 100 χρόνια, δηλαδή «Βοήθα Παναγιά» και «Βλέποντας και Κάνοντας» ενώ ως αντιρρησίας συνείδησης, δεν γουστάρει την πειθαρχία και απολαμβάνει τους καλούς καυγάδες με τους ποδοσφαιριστές του, ιδιαίτερα πριν από τα μεγάλα ντέρμπι.

Θεωρεί τις προπονήσεις ως την σκληρότερη τιμωρία που μπορεί να υπάρχει για έναν παίκτη κι έναν προπονητή ενώ δεν θα ξεχάσει ποτέ την αποφράδα 15η Ιανουαρίου του 1984 που βίωσε την τραυματική εμπειρία της πρωινής προπόνησης. Μετά από τόσα χρόνια συνεχίζει και κάνει ψυχανάλυση. Δεν παύει να εντυπωσιάζεται από τους ποδοσφαιριστές που ξενυχτούν σχεδόν καθημερινά γι’ αυτό και ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία του απέναντι τους. Από αυτούς πάντα ξεκινάει η αρχική ενδεκάδα καθώς το αγαπημένο του μότο είναι : «Άνθρωπο που τρώει, πίνει, πηδάει και γελάει, μην τον φοβάσαι».

http://www.sportena.com/2010/06/coach-l ... nt-page-1/
Εντάξει, χιουμοριστικό είναι το κείμενο (και καλογραμμένο), αλλά υπάρχουν προπονητές που στηρίζονται στην: τακτική
φυσική κατάσταση
ψυχολογία
ταλέντο παικτών
οικογενειακή ατμόσφαιρα
πειθαρχία
αγωνιστική πειθαρχία
κατασκοπία του αντιπάλου
τύχη :lol:
Προπονητές που μπορούν να τα κάνουν όλα αυτά ΜΑΖΙ είναι μάλλον ελάχιστοι (μόνο τον Μουρίνιο μπορώ να σκεφτώ τώρα), οι υπόλοιποι δίνουν κάπου περισσότερη έμφαση και αυτό - υποθέτω ότι - εμφανίζει το ρεπορτάζ. Ο Σάντος π.χ. όταν έβλεπε τον Κουτσιανικούλη να περιφέρεται ασκόπως του έβαζε φωνές, γενικώς ήθελε να υπάρχει αγωνιστική πειθαρχία. Μή μου πείτε ότι και στο γάβρο υπήρχε το ίδιο.

Θυμηθείτε τον Ζίκο. Οι προπονήσεις του ήταν περισσότερο με την μπάλα. Αρέσει στους παίκτες, αλλά όταν αντιμετωπίσεις μια τακτικά οργανωμένη ομάδα, μπλοκάρεις. Και μετά με τον Μπάντοβιτς δεν μπορούσε να διορθωθεί αυτό. Δεν είναι τυχαίο ότι ο γάβρος σκάλωσε σε εμάς και την Καβάλα (τυχαίο είναι που σκάλωσε και με τον Ηρακλή)...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

μεγαλες αληθειες ταντ.αλλα κι αυτοι της διοικησης να μην τον ανακοινωνουν?ξερεις τί ειναι να εχουν συνταχθει .... δοκιμια ολοκληρα επιφυλακτικοτητας(sic),ισως και δικαιολογημενα σε καποιον βαθμο,και να μη βρισκουν εδαφος να απαγγελθουν??προς το παρον τουλαχιστον ....
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

καλα θα δειτε τι μπαλλαρα θα παιζουμε κ θα αλλαξετε ολοι γνωμες περι μπερετα..................
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

να τον δουμε μωρε τον προπονητη και μετα θα μαλωνουμε με την ησυχία μας
τωρα τι να λεμε σαματι τον ξερει και κανενας απο εμας..

4-4-2 παιζει επιθετικος προπονητης ειναι λεει καλα μας τα λενε αυτα

θα δειξει τι αποτελεσματα θα φερει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”