Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
Αδερφέ Τέο, αν και δεν είμαι mentally σε ικανή κατάσταση για συζήτηση αυτή τη στιγμή, αυτό που έχω να πω είναι το ότι αν δεν είσαι εκατό τοις εκατό σίγουρος ότι θες να περάσεις τη μισή ζωή σου μέσα σε ένα καράβι, μακριά από γυναίκες, ξενύχτια, ποτά και μπαράκια τότε καλύτερα δήλωσε πληροφορική. Πρέπει να το θες πολύ για να αντέξεις τις συνθήκες του ναυτικού..
- trel@menos
συμφωνω με γκικα. ξανασκεψου το. παρα τους υψηλους μισθους δεν ειναι η γη της επαγγελιας το εμπορικο ναυτικο. θα στερηθεις πολλα.
τεσπα η αποφαση ειναι δικη σου.
τεσπα η αποφαση ειναι δικη σου.
Πωω.. Καληνύχτα παιδιά γιατί από hiphop με βλέπω να τραγουδάω Χατζηγιάννη "όλα γύρω σου γυρίζουν" αφιερωμένο στην οθόνη μου. Τα λέμε.

- trel@menos
οντως πρεπει να χεις ενα θεματακι αυτη τη στιγμη.gika έγραψε:Πωω.. Καληνύχτα παιδιά γιατί από hiphop με βλέπω να τραγουδάω Χατζηγιάννη "όλα γύρω σου γυρίζουν" αφιερωμένο στην οθόνη μου. Τα λέμε.![]()
![]()

Κοίτα, απο μικρό παιδί μέσα σε πλοία είμουν, οτι θα αντέξω είμαι σίγουρος...Απλά, για 6 μήνες δεν θα βγαίνω δεν θα κάνω τη ζωη που κάνω τώρα...Αλλα οτι μ'αρέσει δεν μπορώ να το κρύψω..
Αυτή τη στιγμή για μένα ο μηχανικός είναι η καλύτερη επιλογή πιστεύω..
Όχι μόνο στο θέμα των χρημάτων, αλλα και σε θέμα προοπτικής γιατί μέσω αυτού μπορείς να κάνεις πολλά..Απ το να εργαστείς σε ένα εργοστάσιο μέχρι και σε δοιηκιτική θέση σε επειχήρηση (οπού εδώ είναι τα ωραία..
)
+ Οτι τον μηχανικό τον ψάχνουν οι εταιρίες..ΠΧ. η εταιρία που είναι ο αδερφός μου έδινε όσο όσο για να πάρει έλληνα μηχανικό....
Θα δοκιμάσω την τύχη μου εκεί, και αν είναι τόσο δύσκολα και βλέπω οτι δεν μπορώ, θα ξαναδώσω πανελλήνιες να πιάσω πληροφορική πειραιά (500κολομόρια να είναι θα την έπιανα..)..
Αυτή τη στιγμή για μένα ο μηχανικός είναι η καλύτερη επιλογή πιστεύω..
Όχι μόνο στο θέμα των χρημάτων, αλλα και σε θέμα προοπτικής γιατί μέσω αυτού μπορείς να κάνεις πολλά..Απ το να εργαστείς σε ένα εργοστάσιο μέχρι και σε δοιηκιτική θέση σε επειχήρηση (οπού εδώ είναι τα ωραία..

+ Οτι τον μηχανικό τον ψάχνουν οι εταιρίες..ΠΧ. η εταιρία που είναι ο αδερφός μου έδινε όσο όσο για να πάρει έλληνα μηχανικό....
Θα δοκιμάσω την τύχη μου εκεί, και αν είναι τόσο δύσκολα και βλέπω οτι δεν μπορώ, θα ξαναδώσω πανελλήνιες να πιάσω πληροφορική πειραιά (500κολομόρια να είναι θα την έπιανα..)..
- Μπαρκαρούτσος
Τους πήρα τηλέφωνο μόλις τώρα (αφού έφαγα 5' στην αναμονή, αλλά Π.Α.Ο.Κ. είσαι, έχεις αντέξει χειρότερα!), θέλει μόνο φωτοτυπία (επικυρωμένη από Κ.Ε.Π.) της ταυτότητας, φωτοτυπία του δελτίου εξεταζομένων, τα χαρτιά από τους γιατρούς που πέρασες (οφθαλμίατρο-παθολόγο), την υπεύθυνη δήλωση για την εξέταση στη κολύμβηση, αυτά... Για την αίτηση που τον ρώτησα, με είπε ότι θα κάνω όλα τα υπόλοιπα εκεί... Αν έχεις Lower ή ανώτερο πτυχίο Αγγλικών, φέρ'το κι αυτό, δίνει μόρια!theoPAOK έγραψε:RoMaN έγραψε:Έχει κι άλλες εξετάσεις εκτός από τον οφθαλμίατρο και τον παθολόγο;;; Μη με φρικάρεις τώρα.....theoPAOK έγραψε:Τι να σου πω, λογικά ναι, αλλα και εγώ ψάχνομαι ακόμα..
Περιμένω αύριο (λογικά) να περάσω απο την σχολή και να κάνω τις εξετάσεις....Το καθυστέρησα βέβαια, αλλα δεν ήξερα τι να επιλέξω ...ΑΕΝ ή πληροφορική Ιωάννινα..
Αν μάθω κάτι πάραπάνω θα σε στείλω μήνυμα να έχεις το νου σου
BTW: Επειδή είδα οτι θες Πλοίαρχος, επειδή και εγώ είμουν για εκεί στην αρχή, με όσους μίλησα (που είναι αρκετοί) μου είπαν οτι μηχανικός είναι καλύτερα γιατί έχει περισσότερες προοπτικές και βρίσκεις δουλειά πιο εύκολα....Τελικά με έπεισαν να αλλάξω σε μηχανικός![]()
Εγώ έλεγα να πάρω τηλέφωνο αύριο το πρωί στη σχολή να τους ρωτήσω για την αίτηση και για το αν υπάρχουν πρόσθετα δικαιολογητικά (σήμερα έκανα την Υπεύθυνη Δήλωση για την εξέταση στο κολύμπι στο Α' εξάμηνο)...
Aπ όσο ξέρω όχι...αλλα θα πάρω και εγώ τηλ αύριο το πρωί
Ουσιαστικά τα έχω όλα έτοιμα, Παρασκευή μάλλον θα πάω...
Υ.Γ.: Έχε υπ'όψιν ότι εγώ πάω και με απολυτήριο και με Πανελλαδικές..
Και εγώ πήγα σήμερα έκανα τα χαρτιά..Γιατρούς θα περάσω την παρασκευή, και θα πάρω αμέσως τα αποτελέσματα να τα πάω στη σχολή..
Εγώ δεν ξέρω, έβγαλα 12 χιλιάρικα..Να δηλώσω και με απολυτήριο? 16,7 έβγαλα...Βέβαια έχω και το proficiency που μετράει πολύ..
Βέβαια με ένα παιδί που βρήκα εκεί..Έχουμε 3,000+ άτομα απο ασπρόπυργο..
Εγώ δεν ξέρω, έβγαλα 12 χιλιάρικα..Να δηλώσω και με απολυτήριο? 16,7 έβγαλα...Βέβαια έχω και το proficiency που μετράει πολύ..
Βέβαια με ένα παιδί που βρήκα εκεί..Έχουμε 3,000+ άτομα απο ασπρόπυργο..

Tα πτυχία Αγγλικών δίνουν μόρια μόνο αν μπεις με το απολυτήριο -όχι με πανελλαδικές-.
Για να τα χρησιμοποιήσετε χρειάζεστε επικυρωμένα αντίγραφα τους!!
Η φίλη μου, που έκανε και με το απολυτήριο, επικύρωσε το lower του Michigan στην Ελληνοαμερικάνικη ένωση (Φράγκων 14).
Για να τα χρησιμοποιήσετε χρειάζεστε επικυρωμένα αντίγραφα τους!!
Η φίλη μου, που έκανε και με το απολυτήριο, επικύρωσε το lower του Michigan στην Ελληνοαμερικάνικη ένωση (Φράγκων 14).
Χμ..το "deadline" για τα δικαιολογητικά των πανελληνίων είναι την δευτέρα 9/7..
Για να μπεις με απολυτήριο, νομίζω είναι μέχρι τέλος του μήνα (απ οτι άκουσα δεν το έχω ψάξει) Βέβαια δεν ξέρω αν μετράει και σε τέτοια θέματα ή είναι μόνο για τις εξετάσεις..
Λες να πάω να βγάλω αντίγραφο να το έχω?
Για να μπεις με απολυτήριο, νομίζω είναι μέχρι τέλος του μήνα (απ οτι άκουσα δεν το έχω ψάξει) Βέβαια δεν ξέρω αν μετράει και σε τέτοια θέματα ή είναι μόνο για τις εξετάσεις..
Λες να πάω να βγάλω αντίγραφο να το έχω?

Τι να σου πω.
Θεωρητικά τα πιάνεις με τα μόρια σου.
Αλλά σε ανύποπτο χρόνο άκουσα για εκτόξευση στις βάσεις του εμπορικού ναυτικού λόγω της οικονομικής κρίσης και τις μείωσης κατά 30% των θέσεων σε σχέση με πέρσι..
Οπότε καν' το για σίγουρα να μην βαράς το κεφάλι σου μετά.
(αν και προσωπικά δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί)
Θεωρητικά τα πιάνεις με τα μόρια σου.
Αλλά σε ανύποπτο χρόνο άκουσα για εκτόξευση στις βάσεις του εμπορικού ναυτικού λόγω της οικονομικής κρίσης και τις μείωσης κατά 30% των θέσεων σε σχέση με πέρσι..
Οπότε καν' το για σίγουρα να μην βαράς το κεφάλι σου μετά.
(αν και προσωπικά δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί)
Nαι αυτό σκέφτομαι και εγώ και λεω να κάνω και με απολυτήριο να την έχω κάπως πιο .. σίγουρη..
Βέβαια η βάση τώρα είναι 8539 (μηχανικός που θέλω..)
Τι στο καλό, θα πάνε 12+ χιλιάδες μόρια..
Θα φτάσει τα 20χιλιάδες σε 2-3 χρόνια έτσι όπως πάμε
Βέβαια η βάση τώρα είναι 8539 (μηχανικός που θέλω..)
Τι στο καλό, θα πάνε 12+ χιλιάδες μόρια..
Θα φτάσει τα 20χιλιάδες σε 2-3 χρόνια έτσι όπως πάμε

- Μπαρκαρούτσος
Αγγλικά: 16.2
Lower και μαλ@κίες, ούτε ένα μάθημα σε φροντιστήριο έχω κάνει...

Lower και μαλ@κίες, ούτε ένα μάθημα σε φροντιστήριο έχω κάνει...