kataramenos5 έγραψε: Παρ 14 Ιουν 2024, 21:43
Ρε Θαναση ο Τελης ο Μυστακιδης που ναι και ΠΑΟΚτσακι δραστηριοποιειται εντονα στην πολη τελευταια.
Κτίριο 3.800 τμ δωρεα στο Ανατολια εκανε ,δε κανεις καμια κρουση μπας και παρουμε καμια χορηγια πχ για την Αegean Baltic Bank που αγορασε προσφατα και λογικα θα θελει να διαφημισει? Τι καλυτερο και γι αυτον και για μας.
https://www.typosthes.gr/thessaloniki/3 ... tolia-foto
Αντε να σε χαρω γιατι δεν αντεχουμε να τη βγάλουμε παλι στη διαιτα.
Που να φανταζόμουν πριν εναμιση χρονο οταν το γραφα οτι θα παιρνε την ομαδα.Εγω σε κανα ψιλο ηλπιζα.Πρεπει να σαι ηλιθιος για να βαλεις χρημα στη gbl των βρυκολακων.
Κανονικα με το ακουσμα της ειδησης θα πρεπε να μασταν με τα παπαρια εξω να χοροπηδαμε σα κατσικια μπροστα στον Λευκο τον πυργο.Τα φερε η μοιρα (κι οι μλκιες του καλομαιριου) ετσι κι ειμαστε οι περισσοτεροι κουμπωμενοι
Δε μαμεις ετσι ημασταν και το καλοκαιρι που ηρθε ο "δεν εχω δευτερο σακακι" και μας εκανε να περπαταμε με το κεφαλι ψηλα.Ισως ειναι καλυτερα που μαστε κουμπωμενοι
Ισως ειναι καλυτερα που τα ψαχνουμε με το μικροσκοπιο.Αμα ερχεσαι ως μεσιας τα λαθη ειναι πιο ευκολα.
Προσωπικα δε ξερω τι να περιμενω,ακομα δε μπορω να καταλαβω πως και γιατι μπλεχτηκε σε μια τετοια κατασταση ενας ανθρωπος που κρυβοταν μια ζωη απ ολους.
Πως αποφασησε να τραβηξει τοση δημοσιοτητα πανω του.
Ισως βεβαια κατα πως λενε και στη μετρο να ηταν ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ απο μικρος και να χοροπηδαγε μαζι μας στην 4 με το ψευδωνυμο Τελης ο Σουγιας φορώντας αναποδα το flight.Μακαρι να ισχυει εστω και λιγο.Να χει δλδ το μικροβιο.
Το χω πει πολλες φορες στου Ραζβαν εχω μαθει στη ζωη να περιμενω,οταν εχω αμφιβολιες και δεν μπορω να πω ασπρο η μαυρο ξεκαθαρα θα κανω υπομονη.
Θα φανει του χρονου το καλοκαιρι το πως θα στησει τα γυρω γυρω της ομαδας.
Τα λεφτα δε λυνουν τα παντα,δεν εξασφαλιζουν επιτυχιες.
Διοικηση με τεχνογνωσια ,ΤΔ εμπειρο , σκαουτιγκ τημ με μπασκετοφατσες ,προπονητης επιπεδου.Μεχρι εκει, παικτες θα φερουν αυτοι ,οχι ο ιδιος.
Αμα τα δω αυτα θα μαι ενταξει.Του χρονου.Για φετος 2 προσθηκες που θελει ο Γιουρι να τερματησουμε 4δα.Το τι πραγματικα μπορει να κανει και αν αξιζουν τα πανηγυρια θα το δουμε απο Μαη .Μεχρι τότε σεμνα.