8.Soualiho Meïté
Re: 8.Soualiho Meïté
Έκανε αρκετά λάθη σε εύκολες πασες αλλά ανασταλτικά ήταν παντού
Ο αργος μεϊτέ έπιασε σε σπριντ κάνα δυο φορές τον εξτρέμ ξεκινοντας κ από μειονεκτική θέση
Ο αργος μεϊτέ έπιασε σε σπριντ κάνα δυο φορές τον εξτρέμ ξεκινοντας κ από μειονεκτική θέση
Άλλο ένα ματς που όσον αφορά την ανασταλτική λειτουργία έκανες εμφάνιση που πρέπει να διδάσκεται σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες.
Κρατήστε τον!
Κρατήστε τον!
- figurehead4
Κρατήστε ρε γμτ ! Δεν γίνεται να μην κρατήσετε αυτόν τον παίκτη . Να πιέσουμε ρε παιδιά . Να πιέσουμε . Δε θα χάσουμε αυτή την παικταρα . Ως φίλαθλοι πρέπει να πιέσουμε την διοίκηση .
Δε ξέρω πως θα δικαιολογηθει τυχόν μη παραμονή του
Δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία
Δεν πιστεύει κανείς ότι θα βρουν καλύτερο και οικονομικοτερο
Αν στο πρωτο ευρωπαικο στη λιστα ειναι ο Εκονγκ και ο Σαματα και δεν ειναι ο Μειτε, δεν ξερω πως θα καταφερω να πεισω τον εαυτο μου να ασχοληθει.
Στο passing game είχε κάποια αβίαστα λάθη, αλλά ανασταλτικά τα πήγε καλά. Πιστεύω πως θα πάει καλύτερα στους δύο επόμενους τελικούς.
Θα είναι μεγάλο λάθος το να μην τον κρατήσουμε.
Θα είναι μεγάλο λάθος το να μην τον κρατήσουμε.
Για όσους σκέφτονται Μίσιτς, ο Κροάτης δεν μπορεί να κάνει ούτε τα μισά από αυτά που κάνει αμυντικά ο Μεϊτέ.
Δεν χρειάζεται να είναι καλύτερος, απλά φθηνότεροςsn0ufel4 έγραψε:Δε ξέρω πως θα δικαιολογηθει τυχόν μη παραμονή του
- Μπαρκαρούτσος
Ας τρίξουν τα δόντια στον ριψασπη ενκονγκ να μας άδειασε την γωνία να το κυνηγήσουμε για την άθλια στάση που επέδειξε απέναντι στον σύλλογο κι το εκατομμύριο που θα γλιτώσουμε να το ρίξουμε για την παικταρα