42. Dominik Kotarski
Re: 42. Dominik Kotarski
Άλλο ένα ματς που φέρει ευθύνη σε γκολ που δέχεται η ομάδα.Παρολα αυτά εδώ μέσα μερικοί λένε ότι παλαιμαχιζει ο μπαμπά...
- john4serres
Είσαι τυχερός που 99/100 δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο και θα ασχοληθούν με τον Μιχαηλίδη
Συμφωνώ απόλυτα ότι ξεκινά απ' αυτόν το λάθος.renegade έγραψε:Είσαι τυχερός που 99/100 δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο και θα ασχοληθούν με τον Μιχαηλίδη
- figurehead4
Ρε Ντομ τι γίνεται ρε φίλε; Που είσαι γενικά; Αν το μυαλό σου είναι να φύγεις, ΟΚ λίγη υπομονη. Αλλά τώρα εδώ σε μας ρε μεγάλε σε χρειαζόμαστε. Συνελθε
- Montrealiotis
Εγώ το παραδέχομαι ότι δεν έχω ιδέα. Αλλά γιατί δεν έχει κάνει την μαλακια ο Μιχαϊλίδης; Όταν καν πιεσμένος ήταν και έδιωξε πάνω στον αντίπαλο παίκτη. Ναι θα μπορούσε να δώσει ο Κοταρσκι στην άλλη μεριά. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με την μαλακια του Μιχαηλιδηrenegade έγραψε:Είσαι τυχερός που 99/100 δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο και θα ασχοληθούν με τον Μιχαηλίδη
Το γκολ που τρώμε είναι 99% δικό σου φίλε .είσαι εκτός θέσης κ δίνεις μια κακη πάσα σε έναν συμπαίκτη σου που είναι με πλάτη στο γήπεδο κ εκτός ισορροπίας.τον ξες πρέπει να τον προφυλάξεις κ όχι να τον φέρεις σε δυσκολη θέση .το ότι μπορούσε να σκάσει την μπάλα η να την βγάλει κόρνερ δεν βγάζει την ευθύνη από πάνω σου,δεν έχεις συμπαίκτες τον μιλιταο κ τον ντε λιχτ !!
Παράλληλη μπαλιά από την μια πλευρά της περιοχής στην άλλη με άδεια εστία είναι για σφαλιάρα. Προφανώς έχει ευθύνη ο Μιχαηλιδης που διώχνει πάνω στον επιθετικό αλλά η πάσα που του δίνει είναι απαράδεκτη.
Φυσικά έχει κάνει μαλακια και ο μιχγαλιδης γιατί δεν είχε τη ψυχραιμία και την ευστροφία να κάνει το σωστό και διώχνει την μπαλα απο την εσωτερική ,αλλά αυτό που κάνει ο κοταρσκι είναι λες και το κάνει επίτηδες ...αυτά τα κάνανε κάποτε στα χωριά όταν κάποιος δεν γουστάρει τον συμπαίκτη του. Φυσικά και δεν εννοώ ότι ισχύει κάτι τέτοιο απλά θέλω να δείξω το πόσο μεγάλο λάθος ήταν αυτό που έκανε ο κοταρσκιMontrealiotis έγραψε:Εγώ το παραδέχομαι ότι δεν έχω ιδέα. Αλλά γιατί δεν έχει κάνει την μαλακια ο Μιχαϊλίδης; Όταν καν πιεσμένος ήταν και έδιωξε πάνω στον αντίπαλο παίκτη. Ναι θα μπορούσε να δώσει ο Κοταρσκι στην άλλη μεριά. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με την μαλακια του Μιχαηλιδηrenegade έγραψε:Είσαι τυχερός που 99/100 δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο και θα ασχοληθούν με τον Μιχαηλίδη
-
Χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι που βλέπουν τα λάθη που κάνει και είναι λάθη που έπρεπε να είχε κόψει από όταν ήταν στις ακαδημίες.
Τρομερά ρεφλέξ, κορυφαίος στο ένας με έναν αλλά από εξόδους και προνοηση είναι μέτριος.
Τρομερά ρεφλέξ, κορυφαίος στο ένας με έναν αλλά από εξόδους και προνοηση είναι μέτριος.
- navigator11
Ακόμα ένα λάθος που στοίχισε αλλά όχι καταδικαστικά αυτήν τη φορά. Νομοτελειακά, αν συνεχιστούν τέτοιες κακές αποφάσεις, η επόμενη σφαλιάρα από κάποιον άλλον ΟΦΗ δε θα αργήσει ιδιαίτερα.
Κανένα λάθος του Κοτάρσκι. Σε ξεμαρκάριστο παίχτη δίνει, που κάνει τα πάντα για να μαρκαριστεί, παρότι η αρχική θέση του σώματός του ήταν σωστή.
Δε γίνεται ρε παιδιά ο τφ να μην μπορεί να δώσει πασα στο μπακ του. Μόνο κάτι προπονητές μαλωμενοι με το ποδόσφαιρο θα ριχνανε το λάθος στον Κοταρσκι