4.Sverrir Ingi Ingason
- V-olakiotis
Re: 4.Sverrir Ingi Ingason
Το τι αμφισβήτηση είχε φάει κι αυτος το πρώτο εξάμηνο της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ μπορείτε να το δείτε παραπάνω στα σχόλια του νήματος.
Επειδή δώσαμε 4 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσουμε. Απέδειξε κι αυτός ότι ο παίκτης πρέπει να κριθεί μετά από σειρά αγώνων. Ο Ινγκι έπαιζε μόνο κύπελλο στο πρώτο εξάμηνο του στον ΠΑΟΚ χωρίς καλές εμφανισεις, πέρασαν εννιά μήνες για να γίνει βασικός και σήμερα είναι μια όαση στην ενδεκάδα.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Επειδή δώσαμε 4 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσουμε. Απέδειξε κι αυτός ότι ο παίκτης πρέπει να κριθεί μετά από σειρά αγώνων. Ο Ινγκι έπαιζε μόνο κύπελλο στο πρώτο εξάμηνο του στον ΠΑΟΚ χωρίς καλές εμφανισεις, πέρασαν εννιά μήνες για να γίνει βασικός και σήμερα είναι μια όαση στην ενδεκάδα.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
-
Ο Ινγκασον κλεινει σε λιγο 4ετια στον ΠΑΟΚ. Εχει πανηγυρισει τιτλους και προκρισεις κι εχει φαει πικρες κι αποκλεισμους. Δεν εχει δωσει την παραμικρη αφορμη ποτε. Οι μετριες του μερες ειναι εκεινες που απλα δεν ξεχωριζει. Οι καλες του μερες ειναι κανονας. Εχει ηγετικη στοφα αλλα χωρις να κανει μανουρες και καραγκιοζηλικια για να τον αγαπησει το θερμοκεφαλο κομματι της εξεδρας. Εχει δωσει μεχρι και βαθμους με προωθησεις και γκολ απο στημενα. Εχει διπλα του 2 τρομερα ταλαντουχα στοπερ τα οποια κατευθυνει. Ειναι αξιος αρχηγος της ομαδας και εχει συμβολαιο για αρκετο καιρο ακομα.
Θα ειναι ή οχι ενας απο τους 4-5 κορυφαιους ξενους παικτες της ιστοριας μας, πλαϊ σε Βιεϊρινια, Γκουερινο, Φορτουλα, Κρεσπο κλπ?
Θα ειναι ή οχι ενας απο τους 4-5 κορυφαιους ξενους παικτες της ιστοριας μας, πλαϊ σε Βιεϊρινια, Γκουερινο, Φορτουλα, Κρεσπο κλπ?
Για Πάμπλο Γκαρσία δεν είπες,γιατί δεν είπες:Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ο Ινγκασον κλεινει σε λιγο 4ετια στον ΠΑΟΚ. Εχει πανηγυρισει τιτλους και προκρισεις κι εχει φαει πικρες κι αποκλεισμους. Δεν εχει δωσει την παραμικρη αφορμη ποτε. Οι μετριες του μερες ειναι εκεινες που απλα δεν ξεχωριζει. Οι καλες του μερες ειναι κανονας. Εχει ηγετικη στοφα αλλα χωρις να κανει μανουρες και καραγκιοζηλικια για να τον αγαπησει το θερμοκεφαλο κομματι της εξεδρας. Εχει δωσει μεχρι και βαθμους με προωθησεις και γκολ απο στημενα. Εχει διπλα του 2 τρομερα ταλαντουχα στοπερ τα οποια κατευθυνει. Ειναι αξιος αρχηγος της ομαδας και εχει συμβολαιο για αρκετο καιρο ακομα.
(επιβολή γνώμης Vs ελευθερία έκφρασης)
-
- ΑποστόληςΑ
- ToMousiTouCrespo
Το μοναδικό που έχω να του προσάψω είναι κάποια εύκολα πλάγια που δίνει για να μην ρισκάρει. Σε όλα τα υπόλοιπα είναι άψογος.
(μπορεί να είναι και λίγο γκαντέμης ως προς τα αποτελέσματα της ομάδας όταν φοράει το περιβραχιόνιο αλλά δεν έχω τα στατστικά
)
(μπορεί να είναι και λίγο γκαντέμης ως προς τα αποτελέσματα της ομάδας όταν φοράει το περιβραχιόνιο αλλά δεν έχω τα στατστικά

-
Ο ινγκι νομιζω πως σε διαρκεια και ποιοτητα ειναι ο πιο ολοκληρωμενος κεντρικος αμυντικος που εχω δει στον ΠΑΟΚ..Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ο Ινγκασον κλεινει σε λιγο 4ετια στον ΠΑΟΚ. Εχει πανηγυρισει τιτλους και προκρισεις κι εχει φαει πικρες κι αποκλεισμους. Δεν εχει δωσει την παραμικρη αφορμη ποτε. Οι μετριες του μερες ειναι εκεινες που απλα δεν ξεχωριζει. Οι καλες του μερες ειναι κανονας. Εχει ηγετικη στοφα αλλα χωρις να κανει μανουρες και καραγκιοζηλικια για να τον αγαπησει το θερμοκεφαλο κομματι της εξεδρας. Εχει δωσει μεχρι και βαθμους με προωθησεις και γκολ απο στημενα. Εχει διπλα του 2 τρομερα ταλαντουχα στοπερ τα οποια κατευθυνει. Ειναι αξιος αρχηγος της ομαδας και εχει συμβολαιο για αρκετο καιρο ακομα.
Και build-up και Ίνγκασον δεν γίνεται μάγκες. Μ' αρέσει που στα ελεύθερα ήσουν και η πρώτη επιλογή του Κοτάρσκι απλά για να την πετάξεις είτε πλάγια είτε σε αντίπαλο.
- thanos-xanthi
παιχταράς.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
Θα τον τοποθετούσα δίπλα σε Κοντρέρας για την αρχοντική του παρουσία στην άμυνα και ίσως λίγο ψηλότερα για την ικανότητα σκοραρίσματος που έλειπε απο Κοντρέρας
- john4serres
-
Πραγματικα χθες νομιζω οτι κερδισαμε
επειδη το ηθελε τοσο πολυ ο Ισλανδος!
Το παθος του στο καθενα απ τα 90 λεπτα
του αγωνα ξεχειλιζε κι ηταν απαραμιλλο.-
Προτυπο επαγγελματια αλλα και νικητη!
επειδη το ηθελε τοσο πολυ ο Ισλανδος!
Το παθος του στο καθενα απ τα 90 λεπτα
του αγωνα ξεχειλιζε κι ηταν απαραμιλλο.-
Προτυπο επαγγελματια αλλα και νικητη!
- Μπαρκαρούτσος
Παλικάρι μου, σταυραϊτέ μου! 
Αναλυτικά, στο αρχικό του σχόλιο ο Ίνγκασον ανέφερε: «Έπρεπε να κερδίσουμε στο πρώτο ημίχρονο, κυριαρχήσαμε, το σκορ θα μπορούσε να ήταν, 2,3, ίσως και 4-0, κλέψαμε μπάλες στο αντίπαλο μισό, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πιο ώριμοι σκοτώνοντας τα παιχνίδια».
Έπειτα, για τα στοιχεία που έφεραν την «ασπρόμαυρη» επικράτηση στο ντέρμπι υπογράμμισε: «Νομίζω το κλειδί είναι η εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, κυριαρχήσαμε έχοντας μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Στο δεύτερο αρχίσαμε πολύ νωρίς να υπερασπιζόμαστε το σκορ δίνοντας χώρο νωρίς. Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι ποιοτικός και μπορούσε να μας κάνει τη ζημιά, είναι φυσιολογικό γιατί είμαστε νεαρή ομάδα, είναι θέμα εμπειρίας γιατί πρέπει να κάνουμε διαφορετική διαχείριση στα παιχνίδια».
Για το γκολ του: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη και το γκολ στους οπαδούς, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι αυτό για την πόλη, θέλαμε να τους δώσουμε αυτή τη χαρά, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι τώρα το παιχνίδι με τη Λαμία. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, θέλουμε αποτελέσματα για να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση πριν τα play-off».
Για τις ρωσικές φήμες γύρω από τ' όνομά του: «Είναι συνηθισμένο το γεγονός να υπάρχουν τέτοιες φήμες, δεν με αφορά αυτό, ακόμη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μου κάνει πρόταση, εγώ έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ».
Plot twist: Σκάει η Manchester 50 μύρια και τον παίρνει!

Αναλυτικά, στο αρχικό του σχόλιο ο Ίνγκασον ανέφερε: «Έπρεπε να κερδίσουμε στο πρώτο ημίχρονο, κυριαρχήσαμε, το σκορ θα μπορούσε να ήταν, 2,3, ίσως και 4-0, κλέψαμε μπάλες στο αντίπαλο μισό, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πιο ώριμοι σκοτώνοντας τα παιχνίδια».
Έπειτα, για τα στοιχεία που έφεραν την «ασπρόμαυρη» επικράτηση στο ντέρμπι υπογράμμισε: «Νομίζω το κλειδί είναι η εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, κυριαρχήσαμε έχοντας μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Στο δεύτερο αρχίσαμε πολύ νωρίς να υπερασπιζόμαστε το σκορ δίνοντας χώρο νωρίς. Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι ποιοτικός και μπορούσε να μας κάνει τη ζημιά, είναι φυσιολογικό γιατί είμαστε νεαρή ομάδα, είναι θέμα εμπειρίας γιατί πρέπει να κάνουμε διαφορετική διαχείριση στα παιχνίδια».
Για το γκολ του: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη και το γκολ στους οπαδούς, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι αυτό για την πόλη, θέλαμε να τους δώσουμε αυτή τη χαρά, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι τώρα το παιχνίδι με τη Λαμία. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, θέλουμε αποτελέσματα για να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση πριν τα play-off».
Για τις ρωσικές φήμες γύρω από τ' όνομά του: «Είναι συνηθισμένο το γεγονός να υπάρχουν τέτοιες φήμες, δεν με αφορά αυτό, ακόμη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μου κάνει πρόταση, εγώ έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ».
Plot twist: Σκάει η Manchester 50 μύρια και τον παίρνει!