Razvan Lucescu II
- ΑποστόληςΑ
- buffalobill4
Re: Razvan Lucescu II
Για να τα λεμε και ολα οταν του φερνουν κανονικους παικτες μπαινουν κατευθειαν. Βλεπε Λημνιο, Ζαμπα ακομα και Ακπομ που επεσε πανω στον σεληνιασμενο Πριγιο που δεν εβγαινε. Ο Μισιτς με μιση προπονηση επαιξε και ο Σβιντερσκι με μιαμιση.
Τωρα αν του φερνουν Χατσεριντιντες και Βερνμπλουμς δεν θα βλεπουν ενδεκαδα στον αιωνα τον απαντα.
Τωρα αν του φερνουν Χατσεριντιντες και Βερνμπλουμς δεν θα βλεπουν ενδεκαδα στον αιωνα τον απαντα.
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ,τα έχω γράψει και εγώ,για τον Βερνμπλουμ έχω τις ενστάσεις μου όχι επί της ουσίας όμως.
Μακάρι να γυρίσει δυνατός.
Μακάρι να γυρίσει δυνατός.
- Παλαιολόγος
εκανε καλο rotation
τωρα με ΠΑΣ θα βαλει λημνιο λογικα αντι ζαμπα
θα παρουν περισσοτερο χρονο πελκας και κανιας για να βρουν ρυθμο
ο ΑΚΠΟΜ δεν εχει παιξει δα και πολλα ματς για να πει οτι κουραστηκε
ο σακχοφ εκτιει ποινη
ο μαουριτσιο δεν επαιξε με παναχαικη και σημερα βγηκε κιολας
λιγο τα μπακ πρεπει να ξεκουρασει αν μπουνε γρηγορα γκολ με πας.βιερινια και κρεσπο,ο ματος δεν εχει αναγκη,ο βαρελα ειναι πιο αργος
ας ξεκουρασει λιγο κρεσπο βιερινια (με γιαννουλη ισως;)
αν βεβαιως κλεισει το σκορ γρηγορα
γενικα στο ματς με ΑΕΚ με εξαιρεση δυο,τρεις παιχτες θα εχουμε ενεργεια
βεβαια οι της ΑΕΚ,παιζουν τρια σερι ματς στην Αθηνα,εμεις θα χουμε και ενα ταξιδακι εστω μικρο.
τωρα με ΠΑΣ θα βαλει λημνιο λογικα αντι ζαμπα
θα παρουν περισσοτερο χρονο πελκας και κανιας για να βρουν ρυθμο
ο ΑΚΠΟΜ δεν εχει παιξει δα και πολλα ματς για να πει οτι κουραστηκε
ο σακχοφ εκτιει ποινη
ο μαουριτσιο δεν επαιξε με παναχαικη και σημερα βγηκε κιολας
λιγο τα μπακ πρεπει να ξεκουρασει αν μπουνε γρηγορα γκολ με πας.βιερινια και κρεσπο,ο ματος δεν εχει αναγκη,ο βαρελα ειναι πιο αργος
ας ξεκουρασει λιγο κρεσπο βιερινια (με γιαννουλη ισως;)
αν βεβαιως κλεισει το σκορ γρηγορα
γενικα στο ματς με ΑΕΚ με εξαιρεση δυο,τρεις παιχτες θα εχουμε ενεργεια
βεβαια οι της ΑΕΚ,παιζουν τρια σερι ματς στην Αθηνα,εμεις θα χουμε και ενα ταξιδακι εστω μικρο.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
A καλα, οι παραισθησεις σε αλλο level.abc_o_ karpouzas έγραψε:εεεεεεεpgetsos έγραψε:Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να αναμοχλευει το συγκεκριμενο θεμα ΣΗΜΕΡΑ, και να δημιουργειτε ΑΚΟΜΑ ενας καυγας. Και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει το συγκεκριμενο μελος, ουτε ηταν τυχαια η παρατηρηση οταν το 80% των ποστ του ειναι σε καυγαδες (οποιος θελει ας παει στο προφιλ του και να διαβασει).teod1980 έγραψε:Δεν είχε άδικο ο mirlas εν προκειμένω
Τελος παντων, εγω εξαλλου ενας ακυρος ειμαι εδω μεσαΑλλα οταν βλεπω μλκιες (επειδη κοιταξα, δεν ειδα και κανα report πχ στο συγκεκριμενο μηνυμα του Dimg4, btw) θα απαντουνται
Το κλεινουμε εδω κιολας γιατι δεν μπορει να απαντησει. Και προφανως δε λεω οτι ειχε αδικο ο Μιρλας. Στην ουσια του μηνυματος του. Οχι στην ειρωνεια του. Και μιλαω και για το αρχικο μονο, γαμησε την την μετεπειτα απαντηση
Και οχι τιποτα, ημουν και ο μονος υποστηριχτης του Λουτσου οταν ηρθε μαζι με slidar, και σε μεγαλο βαθμο και ο λογος που σιχαθηκα και ειχα φυγει εναν χρονο περιπου απο το φορουμ ηταν το κλιμα απεναντι του. Δε νομιζω να καθομουν να υποστηριξω ποτε μαλακιες εναντιον του...
οχι και ο μονος.....
αν κρατας αρχειο.....
ο ντιμ με το 4 ....μεχρι τωρα ποσους εφαγε????
- abc_o_ karpouzas

high level...
αρε ντιμ κορυφη εισαι...

δεν αφηνεις τιποτα να πεσει κατω..
ΠΑΟΚτσακι αρρωστο... εισαι ωραιος

-
- Mr Ξερόλας 2019
Θα ηταν τίμιο να ξεκούραζε κρέσπο με οφη βάζοντας τον τόσκα ή τωρα με τα γιάννενα.
Να μην καταχώνιαζε τον χατσερίδη και να τον κράταγε για ευκολα ματς.
Διότι τωρα για αλλαγή υπαρχει ο κανένας.
Ή ας ανεβαζε κάποιον πιτσιρικά.
Ολόκληρος ΠΑΟΚ δεν μπορει να βγάλει εναν καλο σεντερ μπακ απο τις ακαδημίες του;
Εχουμε δει πραμα και πραμα σε ολες τις θέσεις.
Εναν καλο σεντερ μπακ ομως ΠΟΤΕ.
Να μην καταχώνιαζε τον χατσερίδη και να τον κράταγε για ευκολα ματς.
Διότι τωρα για αλλαγή υπαρχει ο κανένας.
Ή ας ανεβαζε κάποιον πιτσιρικά.
Ολόκληρος ΠΑΟΚ δεν μπορει να βγάλει εναν καλο σεντερ μπακ απο τις ακαδημίες του;
Εχουμε δει πραμα και πραμα σε ολες τις θέσεις.
Εναν καλο σεντερ μπακ ομως ΠΟΤΕ.
Υπήρχε ο Δημητρίου που έκανε το λάθος για αυτόν και πήγε στην βασιλεία και τώρα έχουμε τον Μιχαηλίδη για τον οποίο λέγονται τα καλύτερα.
Βέβαια η θέση των στόπερ είναι λίγο ιδιαίτερη καθώς είναι μια θέση που η εμπειρία μετράει πολύ
Βέβαια η θέση των στόπερ είναι λίγο ιδιαίτερη καθώς είναι μια θέση που η εμπειρία μετράει πολύ
Οχι ρεαλ μαδριτης ειμαι σε κρυφη αποστολη να αφανισω τα μεληabc_o_ karpouzas έγραψε:![]()
![]()
high level...
αρε ντιμ κορυφη εισαι...
![]()
![]()
δεν αφηνεις τιποτα να πεσει κατω..
ΠΑΟΚτσακι αρρωστο... εισαι ωραιος
![]()

είναι πολύ θετικό για μένα το ότι άλλαξε ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας με την αλλαγή πρίγιοβιτς -ακπόμ
μεγάλο πράγμα η ευελιξία και ξεκάθαρα η ομάδα εμφανίζει τρόπους πλέον να παίρνει γκολ από τη μεσοεπιθετική γραμμή
εκεί που οι άλλοι βλέπουν κακοδιαχείριση, εγώ βλέπω ότι διαχειρίζεσαι πολύ καλά τις αλλαγές του ρόστερ και τις εξωτερικές αντιξοότητες
παρεμπιπτόντως κάποιοι παίχτες της ομάδας δεν είναι και οι πιο "εύκολοι" χαρακτήρες
άλλοι προπονητές θα εμφάνιζαν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα στη διαχείρισή τους
μεγάλο πράγμα η ευελιξία και ξεκάθαρα η ομάδα εμφανίζει τρόπους πλέον να παίρνει γκολ από τη μεσοεπιθετική γραμμή
εκεί που οι άλλοι βλέπουν κακοδιαχείριση, εγώ βλέπω ότι διαχειρίζεσαι πολύ καλά τις αλλαγές του ρόστερ και τις εξωτερικές αντιξοότητες
παρεμπιπτόντως κάποιοι παίχτες της ομάδας δεν είναι και οι πιο "εύκολοι" χαρακτήρες
άλλοι προπονητές θα εμφάνιζαν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα στη διαχείρισή τους
- Παλαιολόγος
πολυ θετικο που σακχοφ και βιερινια δεν θα παιξουν με γιαννενα και θα ξεκουραστουν
ο μαουριτσιο ηδη δεν επαιξε με παναχαικη εγινε και αλλαγη με οφη
συνεπως λιγο να ξεκουραστει ο ζαμπα κ ο βαρελα
κρεσπο,ματος,λημνιος,ακπομ,πελκας,κανιας ,πασχαλακης δεν εχουν αναγκη
ο μαουριτσιο ηδη δεν επαιξε με παναχαικη εγινε και αλλαγη με οφη
συνεπως λιγο να ξεκουραστει ο ζαμπα κ ο βαρελα
κρεσπο,ματος,λημνιος,ακπομ,πελκας,κανιας ,πασχαλακης δεν εχουν αναγκη
Η ομάδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, οι νίκες έρχονται, οι παίχτες δείχνουν να το ευχαριστιούνται μέσα στο γήπεδο, τα όποια λάθη διορθώνονται, σοβαρός και καλός προπονητής ο Ραζβαν.