Μεταγραφές Χειμώνα II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
klainmein

Re: Μεταγραφές Χειμώνα II

Δημοσίευση από klainmein »

Παλαιολόγος έγραψε:για φορ μην ελπιζουμε ε;
Αυτό δεν είχε αρνητισμό, ΟΚ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

δεν υπαρχει κανενας αρνητισμος
κοινη λογικη

διαβαζω δωσανε λεφτα(οκ),δωσανε και κατσε κωνσταντινιδη(οκ )
αν δωσανε και μυστακιδη τοτε ξαναλεω την μεταγραφη την εκανε ο αλαφουζος,το deal της χρονιας

ας μας ενημερωσουν σιγουρα,κρυφο το εχουν;
σκεφτονται τι θα πουν οι οπαδοι του παναθηναικου λεει για αυτο βαλαν τετοιους ορους

οι οπαδοι του ΠΑΟΚ δεν σκεφτονται τι θα πουν;
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Απο inpaok:

Ιατρικά για Μουλέν-Μιχόγεβιτς!
Μάλιστα, ο Γάλλος μέσος θα αποκτηθεί από τον Δικέφαλο,παρά το γεγονός πως όπως όλα δείχνουν ότι και ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο Μουλέν θα βρίσκεται στην Αθήνα σε λίγο για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και θα περάσει ιατρικές εξετάσεις στην πρωτεύουσα, ενώ και τα απαραίτητα έγγραφα μεταξύ του 28χρονου και των «ασπρόμαυρων» θα υπογραφούν στην πρωτεύουσα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μάρκο Μιχόγεβιτς, ο οποίος είναι ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας και αναμένεται και αυτός σύντομα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να κλείσουν τα deal στην Αθήνα, έτσι ώστε να μην χάσουν καθόλου χρόνο και να προλάβουν να στείλουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΠΟ πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου.

Μόλις όλα οριστικοποιηθούν, οι δύο ποδοσφαιριστές θα μεταβούν αεροπορικώς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιαστούν και επίσημα από τον Δικέφαλο.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

xaxaxaxaxa το σπορ φμ λεει οτι ο κουρμπελης ακομα δεν ειπε ναι στον ΠΑΟΚ και ενω θεωρουν στον ΠΑΟΚ τελειωμενο ,δεν ειναι.. παλι τα ιδια..χαχαχα
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Δημοσίευση από White Ranger »

Για τους μ@λκες Leovlax-Briki'c' ; κανένα νέο ;
Θα κάθονται στα συμβόλαια τους+εφορία; 1 μεταγραφή ποιοτική βγαίνει πχ Επιθετικός.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Demir έγραψε:xaxaxaxaxa το σπορ φμ λεει οτι ο κουρμπελης ακομα δεν ειπε ναι στον ΠΑΟΚ και ενω θεωρουν στον ΠΑΟΚ τελειωμενο ,δεν ειναι.. παλι τα ιδια..χαχαχα
Να τα μας παλι...
george188

Δημοσίευση από george188 »

Eμείς με τον γάλλο είμαστε καλυμμένοι όπως και να έχει. Αν ερθει κ ο κουρμπελης θα ναι το κερασάκι στη τουρτα, λιγες ωρες έμειναν! ΠΑΟΚ είσαι :opaokara: :opaokara:
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Ουζουνίδης, παλιός συμπαίκτης και γειτονάκι. Σοβαρός επαγγελματίας ακόμα και εναντίον του πατέρα του να παίζει. Και ίδια ομάδα με μένα. τουλάχιστον μέχρι τα 25 του.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Hermann έγραψε:
Demir έγραψε:xaxaxaxaxa το σπορ φμ λεει οτι ο κουρμπελης ακομα δεν ειπε ναι στον ΠΑΟΚ και ενω θεωρουν στον ΠΑΟΚ τελειωμενο ,δεν ειναι.. παλι τα ιδια..χαχαχα
Να τα μας παλι...
μας κανει και τον δυσκολο;
μηπως ειναι οντως ο ινιεστα που πηρε την μορφη του κουρμπελη; :lol:
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Άρα ο ΠΑΟΚ σαν μια γενική εικόνα.

Απέκτησε το Αζεβέδο, που μπορεί να παίξει σε κάποιο από τα επόμενα ματς.
Πούλησε τον Τσίμιρο 2,2 μίρια.
Αγοράζει τους Μουλιν, Μιχογεβιτς και Κουρμπέλη με κόστος πάνω κάτω 3 μίρια.
Και έδωσε συνιδιοκτησία τον Κάτσε (50%) και τον Κω/νίδη (50%), δύο παίκτες που δημιούργησαν τεράστια προβλήματα με την συμπεριφορά τους και ειδικά ο Κάτσε που δεν τον θέλει κανένας. Το μόνο μεμπτό είναι ότι δώθηκε το 50% των δικαιωμάτων του παικταρά Μυστακίδη.

Εγώ λέω αρχικά να το δούμε το όλο θέμα πρακτικά και μόνο όσον αφορά το επόμενο εξάμηνο που είναι καθοριστικό. Εκτός του Τσίμιρο οι παίκτες που φεύγουν οι 2 δεν ξέρω αν φέτος έχουν κάτσει ούτε στα επίσημα της Τούμπας και ο Μυστακίδης έρχεται μετά από ένα πολύ μεγάλο τραυματισμό και χωρίς καθόλου παικτικό χρόνο. Νομίζω ότι ο Κουρμπέλης θα αποδώσει καλύτερα το επόμενο 6μηνο.

Τον Γάλλο και τον Βόσνιο δεν τους ξέρω. Αλλά ο ένας έχει παίξει Τσαμπιον Λιγκ και παίζει στην πρωταθλήτρια Πολωνίας και ο Βόσνιος είναι 21, διεθνής κεντρικός αμυντικός στο 1.91 και λένε ότι είναι καλό ταλέντο.

Εμένα μια χαρά μου φαίνονται οι κινήσεις μας. Ούτως η άλλως το καλοκαίρι εάν όλα πάνε καλά και πάρουμε πρωτάθλημα δεν νομίζω να μείνουν παίκτες όπως Σάκχοφ, Κάνιας, Μπίσεβαρ, Κουλούρης, Λέοβατς, ενώ σίγουρα Μυστακίδης και Λημνιός πρέπει να φτάσουν σε πάρα πολύ καλό επίπεδο για να μείνουν στο ρόστερ. Μην γινόμαστε προσωπολάτρες. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάει το βέλτιστο όχι να κολλάει σε ονόματα. Εδώ υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ που πιστεύουν ότι ο Κάτσε και Κλαόυς θα μπορούσαν να προσφέρουν.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

εγώ που δεν έχω πληροφορία αλλά έχω κληρονομικό χάρισμα πιστεύω οτι του κουρμπέλη τελικά δεν θα γίνει. Μέχρι το βράδυ μια δεν θα θέλει ο κουρμπελης μια δε θα θέλει ο Μυστακίδης και μόλις συμφωνήσουν αυτοί θα αντιδράσει κλασικά ο κάτσε.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

το deal θα κριθει στο καθεστως παραχωρησης μυστακιδη

αν ειναι δανεικος τοτε ειναι επιτυχημενο
αν οχι ή αν χρειαστουν πολλα λεφτα για να ερθει πισω
τοτε ειναι κακο.(αδηλο το μελλον,μπορει να αποδειχτει ακομα και ετσι πετυχημενο,με τα δεδομενα που ξερουμε λεμε)

γενικα οι παιχτες που ηρθαν απο βιογραφικο δειχνουν οκ,θα βοηθησουν
κακως δεν παιρνουν φορ ομως(αν δηλ οντως δεν παιρνουν)
εστω καποιον απο το ελληνικο πρωταθλημα
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

ηθελα να βαλω και αλλα αν για να δω αντιδρασεις απο kleinmein αλλα δεν εβγαινε καποιο :lol:
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Παλαιολόγος έγραψε:ηθελα να βαλω και αλλα αν για να δω αντιδρασεις απο kleinmein αλλα δεν εβγαινε καποιο :lol:
:opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”