31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Ακούστηκε ότι χώρισε (είχε μακροχρόνια σχέση) και για αυτό έχει επηρεαστεί ψυχολογικά.
Για μένα είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, και πέρσι ο καλύτερος στην λίγκα. Mε αδυναμία στην έξοδο.
Για μένα είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, και πέρσι ο καλύτερος στην λίγκα. Mε αδυναμία στην έξοδο.
Εγώ λέω να τον δέσουμε και να του πετάμε βελάκια έχει ξεφύγει η κατάσταση όχι εδώ και στα ραδια.... Αηδία.... Σκιστον στην κριτική αγωνιστικά αλλά αυτά που ακούγονται είναι απίστευτα ντροπή.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
tsapgeo έγραψε:Ακούστηκε ότι χώρισε (είχε μακροχρόνια σχέση) και για αυτό έχει επηρεαστεί ψυχολογικά.
Έχω φίλες που θα χαρούν!

-
Πωω όντως το τσεκαρα τώρα, και έχει σβήσει όλες τις κοινές φωτογραφίες από social. Λογικά χώρισε
- Μπαρκαρούτσος
Άλεξ, αν διαβάζεις το topic, προσφέρομαι να πάμε να τα πιούμε παρέα και να ακούμε Παντέλο βρίζοντας τις γυναίκες. Κερνάς εσύ, ή ο καθένας τα δικά του, όμως...
Σε νιώθω.
Σε νιώθω.
-
Και στη FORZA ειχανε γραψει πριν 2-3 βδομαδες οτι ενας βασικος εχει προσωπικο θεμα και τον επηρεαζει αλλα δεν ειπανε ποιος. Το θεμα ειναι οτι ο Αλεξ φαινοταν πολυ δεμενος με την κοπελα, λογικο να επηρεαστηκε. Πρεπει να ηταν και αρκετα χρονια μαζι.
Παντως τι σκατα γινεται; Αυτος χωρισε, ο αλλος εκοψε την μπαλα, τον αλλον τον καημενο του βαζελου του ακυρωσανε γκολ ενω εκλαιγε που εβαλε πρωτο γκολ στην καριερα του.
Πολυ drama στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
Παντως τι σκατα γινεται; Αυτος χωρισε, ο αλλος εκοψε την μπαλα, τον αλλον τον καημενο του βαζελου του ακυρωσανε γκολ ενω εκλαιγε που εβαλε πρωτο γκολ στην καριερα του.

ΑΝ δεν ειναι καλα ψυχολογικα, πραγμα ανθρωπινο, σεβαστο και πολυτα κατανοητο, να τον προστατεψουν.
προστασια και στηριξη δεν σημαινει απαραιτητα να τον βαζουν να παιζει. σε εναν ανθρωπο που δεν νοιωθει καλα μεσα του, τα λαθη μπορει να επιβαρυνουν την κακη του κατασταση.
προστασια και στηριξη δεν σημαινει απαραιτητα να τον βαζουν να παιζει. σε εναν ανθρωπο που δεν νοιωθει καλα μεσα του, τα λαθη μπορει να επιβαρυνουν την κακη του κατασταση.
Τι ζούμε Θεέ μου....
υ.γ. όταν πάει και κάνει αυτά τα κοτσιδάκια......πόσο να τον αντέξει κανείς, εγώ είμαι με το κορίτσι.
υ.γ. όταν πάει και κάνει αυτά τα κοτσιδάκια......πόσο να τον αντέξει κανείς, εγώ είμαι με το κορίτσι.
Παρομοίως!!!Ζαντός έγραψε:tsapgeo έγραψε:Ακούστηκε ότι χώρισε (είχε μακροχρόνια σχέση) και για αυτό έχει επηρεαστεί ψυχολογικά.
Έχω φίλες που θα χαρούν!

- teo4giannitsa
Άλεξ έχω 3 αδερφές, με πτυχία με τα όλα τους, αλλά χωρίς δουλειά. Στείλε κάνα μήνυμα να βρεθούμε
Rodrigo Rey likes this post.......kos έγραψε:ΑΝ δεν ειναι καλα ψυχολογικα, πραγμα ανθρωπινο, σεβαστο και πολυτα κατανοητο, να τον προστατεψουν.
- Μπαρκαρούτσος
teo4giannitsa έγραψε:Άλεξ έχω 3 αδερφές, με πτυχία με τα όλα τους, αλλά χωρίς δουλειά. Στείλε κάνα μήνυμα να βρεθούμε
Πού να τρέχεις Γιαννιτσά.. Έχω εγώ εδώ κοπέλες μούρλια, με δουλειά και σπίτι Σαλόνικα και ό,τι θέλεις! Δεν είναι προικοθήρες οι φίλες μου, όχι όχι όχι, απαπαπαπαπαπαπαππαπαπαπαππαπαπαπα...