Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
donpablo

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18

Δημοσίευση από donpablo »

εμενα στα ματια μου παντως αν ο προπονητης σε ενα παιχνιδι φιλανθρωπικου χαρακτηρα ηταν ορθιος και χτυπιοταν για να κερδισει θα μου φαινοταν το λιγοτερο τραγικο ,μεσα απο ενα χαλαρο ματς πιστευω οτι ειδε και καταλαβε οπως καταλαβαμε και εμεις για το ποιος γουσταρει πανω απο ολα να παιζει για να κερδιζει και ποιος για να βγαινει το ενενηνταλεπτο εγω παντως τρελαινομουν οταν εχανα ακομα και στα μονα στην γειτονια μου πιτσιρικας χθες σας φανηκε κανεις να ντρεπεται να χασει και αν ισχυει οτι ο μπεος ειπε στον πελκα οτι θα πρεπει να ντρεπονται που εχασαν απο τα πιτσιρικια τοτε καταλαβαινεται που ειναι η αιτια αυτης της εικονας
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Το ότι η ομάδα μας αυτήν την στιγμή κάνει δεύτερη προετοιμασία με διπλές προπόνησεις δεν το διάβασε πουθενά....μόνο πολλά άκυρα προφίλ (όχι όλα αλλά τα περισσότερα) να κράζουν τα πάντα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΡΕ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ; ΠΗΓΕΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ Σ/Κ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΟΛΑ

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Γιατι απορειτε για το αποτέλεσμα τού φιλικου δεν μπορω να καταλαβω. Νοοτροπία για τα πανηγύρια εχουμε εμεις οι οπαδοι, νοοτροπία για τα πανηγύρια εχουν κ οι πςιχτες.
Οπως εμεις, πριν 1 εβδομάδα θέλαμε να τα διαλυσουμε ολα κ μας φταιγανε ολοι κ κατηγορουσαμε απο Ιβαν μεχρι κ τον φροντιστη της ομαδας, την Παρασκευη θεωρουσαμε το πρωταθλημα σιγουρο κ καποιοι βλεπαν (με μεταγραφη Σταφ κ Παπαδόπουλου) πορεια στους 8 του CL (ενω δεν εχουμε παει καν ομίλους) κ τωρα παλι διαλυση μετα τα παιδακια του Βολου (φταει ο προπονητης, ο Πουγγουρας, οι ακαδημιες κτλ κτλ).
Ετσι κ οι παιχτες νοοτροπία για τα πανηγύρια: μια ζωη μας ενοιαζε μονο να τα δινουν ολα με τον γαυρο κ τους αλλους του ΠΟΚ κ μετα ολα καπα. Ας χαναν κ ολα τα παιχνίδια εκτος, αρκει να νικουσαν τον γαυρο. Τωρα πηγαν να κανουν αγγαρεία στον Βολο κ γιναν ΡΕΖΊΛΙ. Εναν Μπεο θελει δυστυχώς στα αποδυτήρια να τους ρίξει κανα καντηλι για να συνελθουν.
Αν κ αυτη η νοοτροπία ειναι ποτισμενη στο δερμα μας. Μυαλο δεν θα βαλουμε
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

Ettien έγραψε:Αν περιμενουμε να δουμε την ομάδα να παίζει μπάλα μετά από 3 μηνες τοτε θα πρέπει να αναθεωρήσουμε και τους αγωνιστικούς στόχους για φετος...
Εγω τους εχω αναθεωρησει ,και δεν περιμενα αυτο το φιλικο.

Θα μας ευνοουσε να υπηρχαν πλει οφ με πρωταθλητη φετος,γιατι το να παιζει μπαλαρα η ομαδα στο 2ο γυρο και μαλιστα απριλη -μαιο, δεν ειναι απιθανο σεναριο.

Ποναει που το λεω αλλα η χρονια καηκε απο νωρις φετος αλλα υπαρχει μελλον χαρη στον Ιβαν.

ΥΓ:Προπονητης Λουτσεσκου για μενα δεν υπαρχει αλλα τη χρονια πρεπει να τη βγαλει.Μπορει σε 4 μηνες να μας διαψευσει.Οπως και να χει η φαση ειναι with or without you ο ΠΑΟΚ θα αλλαξει επιπεδο.Τωρα με τον Λουτσεσκου θα ειναι,με τον επομενο..φετος,του χρονου, το θεμα ειναι οτι το νερο μπηκε στο αυλακι...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Black_White_Heart έγραψε:Το ότι η ομάδα μας αυτήν την στιγμή κάνει δεύτερη προετοιμασία με διπλές προπόνησεις δεν το διάβασε πουθενά....μόνο πολλά άκυρα προφίλ (όχι όλα αλλά τα περισσότερα) να κράζουν τα πάντα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΡΕ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ; ΠΗΓΕΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ Σ/Κ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΟΛΑ
Για BANια θα πάνε, το πέτυχες. :D
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Έστω και έτσι [FACE WITH TEARS OF JOY]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Τα παιχνίδια που είναι φιλικά και μάλιστα προπονητικού χαρακτήρα έχουν από την φύση τους παίκτες που κάνουν προπόνηση και δεν είναι σε ψυχολογία και ρυθμό αγώνα αυτό είναι κατανοητό από όλους όσο αμπαλός και αν είναι κάποιος.

Το ότι ο Προπονητής δεν θα χτυπιέτε και θα ορίετε για να πάρει την νίκη και αυτό εννοείτε.

Το οτί είναι προπονητικού χαρακτήρα και δεν συμμετέχει εμένα με μπερδεύει γιατί από την λίγη μπάλα που έπαιξα και ξέρω είναι ότι οι φωνές οι παρατηρήσεις και η κατανόηση του τρόπου παιχνιδιού γίνετε στην ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
πόσο μαλιστα όταν σε αυτή συμμετέχουν πιτσιρίκια που λογικό είναι να τα έχουν και λίγο ψιλοχαμένα με ονόματα τύπου Ελ Καντουρι και Μπισεσβαρ δίπλα τους.

Έχω 410 post αν βρειτε ένα οποιοδήποτε που να μειώνω οποιαδήποτε μονάδα του ΠΑΟΚ και πόσο μάλιστα προπονητή μπορείτε να πείτε ότι θέλετε αλλά επειδη δεν πρόκειτε να βρείτε τίποτα πέρα από θετικα σχολια και σχόλια στηριξης θα ηθελα κάπου εδώ να μπορώ να πω την γνώμη μου χωρίς να διαβάζω παρακάτω ότι συμμετέχω σε κάποια συνομοσία εκτοπίσματος του Λουτσέσκου.
Για μένα ο προπονητής πρέπει να πάρει πολύ περισσότερες ευκαιρίες από έναν ποδοσφαιριστή και καλό είναι να κλείση περισσότερες από μια σαιζόν για να κριθεί πραγματικά. Αλλά ενδιάμεσα θα λέμε αυτά που βλέπουμε και μας άρεσαν πολύ λίγο ή καθόλου αλλά τόσο ώστε να μας κάνουν να θέλουμε να το γράψουμε κάπου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ερχοναται τρεις παικτες (που θελουν κανα μηνα για να μπουν κανονικα) κα παμε για πρωταθλημα
χανεις σ ενα αδιαφορο φιλικο φιλανθρωπικου χαρακτηρα με 7 αναπληρωματικους και ερχεται η καταστροφη.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μονο στο ΠΑΟΚ αυτα.

ΥΓ Αφου με τη δικη σας λογικη δε μπορουμε να κερδισουμε ουτε ομαδα γ'εθνικης μη ξανακουσω για ΤΣ λου και νταμπλ.
aklautos4

Δημοσίευση από aklautos4 »

Περα απο την κακη εικονα και την αδιαφορια,που εχει σχολιαστει σε υπεβολικο βαθμο απο πολλα μελη, εμενα με παραξενεψε και κατι ακομα.
Ειδα κανα δυο δικους μας πχ λεβεκ να κανουν αρκετα μαρκαρισματα που φλερταραν με κοκκινη καρτα ή 2 κιτρινες(βλεπε σε μια φαση που βγαινει ενας δικος τους μονος του και αλλη μια κοντα στο κορνερ οπου χανει την μπαλα και παει και κανει μια καρατια),εχω την αισθηση λοιπον οτι οι κοκκινες στα φιλικα μεταφερονται κανονικα στα επισημα(αν ειμαι λαθος να με διορθωσει καποιος αλλα νομιζω οτι πλεον αυτο ισχυει),συγγνωμη αλλα κανεις δεν τους ειπε το λιγοτερο να προσεξουν για κατι τετοιο που θα εφερνε απωλεια ενος παιχτη σε επισημο ματς.
Νταξει ισως να ειναι λεπτομερεια η αναφορα σε κατι τετοιο μετα απο αυτη την εμφανιση αλλα μου εκανα πραγματικα εντυπωση.Κατα τα αλλα :pano: εισαι,συνεχιζουμε δυναμικα(ελπιζω) στα επισημα που ακολουθουνε :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εδώ μέχρι και ο ίδιος ο προπονητής μας ενοχλήθηκε με την εμφάνιση / νοοτροπία της ομάδας ( σύμφωνα και με το inpaok ) και καθόμαστε τώρα εμείς και την λέμε μεταξύ μας για το ποιος είναι πιο .... θετικός σχολιαστής και δεν χαλάει την ΠΑΟΚ αισθητική του φόρουμ. Δηλαδή κακό είναι κάποιος να θέλει να βλέπει την ομάδα του να νικάει ακόμα και στο τάβλι? Ακόμα και στα σουτάκια της παραλίας?
Εγώ προσωπικά δεν μαύρισα τίποτα και προσπαθώ να κάνω υπομονή , ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα σχολιάσω κάποιον που θα το κάνει, μιας και μάτια έχουμε και βλέπουμε. Και πέρα από αυτό, υπάρχουν χαρακτήρες και χαρακτήρες, άλλος το παίρνει έτσι και άλλος γιουβέτσι. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να σχολιάζετε τους άλλους και πείτε ο καθένας την σκέψη του. Εφόσον κάποιος δυσανασχετεί και καταθέτει την γνώμη του με κόσμιο τρόπο και πάντα σύμφωνα με τους όρους του site , τότε ...ΚΑΛΩΣ το κάνει!
Φιλικά!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Εκει που χτυπησε ο Ελ Καντουρι,αν ειχε παθει κατι το σοβαρο, ποιος σας ακουγε...
Άβαταρ μέλους
psykoman

psykoman έγραψε:Φιλικο με φιλικο εχει διαφορα...
Αλλο να παιξεις καποιο σοβαρο φιλικο κι αλλο να παιξεις με τις τραχανοπλαγιες για φιλανθρωπικο σκοπο.
Οι παικτες τις τραχανοπλαγιας δεν θα σεβαστουν τους παικτες σου και θα παιξουν σκληρα για να πουλαν μουρη στις καφετεριες...
Εγω προσωπικα δεν θα ρισκαρα κανεναν τραυματισμο για ενα τετοιο φιλικο.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Αδερφέ, ορθό αυτό που λες ... ωστόσο η κακιά στιγμή μπορεί να χτυπήσει ακόμα και στο χέσιμο.
Δηλαδή αν τραυματιστεί κάποιος στο επόμενο ματς της λίγδας θα το δεχτούμε καλύτερα?
Οπότε λες κακώς δυσανασχέτησε ο προπονητής μας και ετοιμάζετε να λάβει μέτρα γι' αυτό που είδε!
Άβαταρ μέλους
psykoman

hasio_john έγραψε:Αδερφέ, ορθό αυτό που λες ... ωστόσο η κακιά στιγμή μπορεί να χτυπήσει ακόμα και στο χέσιμο.
Δηλαδή αν τραυματιστεί κάποιος στο επόμενο ματς της λίγδας θα το δεχτούμε καλύτερα?
Οπότε λες κακώς δυσανασχέτησε ο προπονητής μας και ετοιμάζετε να λάβει μέτρα γι' αυτό!
Αλλο σε επισημο ματς που πρεπει ουτος η αλλος να τα δωσει ολα για την ομαδα κι αλλο σε φιλανθρωπικο ματς με ομαδα 3ης κατηγοριας...
Φανταζομαι καταλαβαινεις την διαφορα...

Εμενα η ενσταση μου στο χθεσινο ματς ειναι οτι δεν πρεπει να γινονται τετοιου ειδους φιλικα με ομαδες 3ης κατηγοριας.
Κι αν γινονται για φιλανθρωπικο σκοπο δεν παιρνεις τα αστερια σου και τους βασικους παικτες.
Αν το κανεις, κανεις και συμφωνια για χαλαρο παιχνιδι. Χθες ειδα τους παικτες του βολου να παιζουν λες και ηταν τελικος καποια διοργανωσης...σκληρα μαρκαρισματα,καρατιες,καρτες,σπρωξιματα,αγκωνιες,διαμαρτυριες,φασαριες κτλ...και στο τελος που επαιζε μια κοκκινη καρτα για τον βολο(που ηταν) μαρς, οταν ειδα τον Πελκα να ωρυεται ειπα απο μεσα μου...αστο ρε Πελκα αγορι μου να τελειωνει να σηκωθουμε να φυγουμε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Ντιμ, από μένα δεν θα το γλιτώσεις το μπαν! Και δεν θα είναι μια-δυο εβδομάδες μόνο.

Ξαναβρίσε και τα λέμε.
Γιατι εχεις στοχευσει σε ολα τα τοπικ εμενα? Μεχρι και για τον χαριση που εχουν γραψει 15 ατομα μου την ειπες. Σιγα το βρισιμο, για την ξεφτιλα δεν εχεις να πεις κατι και η λυση ειναι να με μπαναρεις επειδη τρελαθηκα με το τετραμπαλο? Εχουν γραφτει εν ωρα ματς χειροτερα μπινελικια αλλα βλεπω εχεις αφοσιωθει. Αν θες να μπαναρεις, καντο. Μη με απειλεις, δεν τα παω καλα με τις απειλες. Οπαδικο φορουμ ειναι οχι κατηχητικο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”