Aleksandar Stanojevic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Re: Aleksandar Stanojevic

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Tolaros έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση και αυτή αποφασίζει, αν νομίζετε ότι την επηρεάζετε στο ελάχιστο όσο και αν γκρινιάζετε ή αποθεώνετε κάποιον..
Αυτό ακριβώς.Τα 'στηριξτε τον προπονητη' και τις 'ανθρωποφαγιες' τα ακουω βερεσε.Γραφει ο αλλος στα φορουμ και στα φεισμπουκ 'στηριζω τον προπονητη' και ...συγκινηθηκε το δεξι @ του Σαββιδη.Αν θελει να τον φαει,τον κανει μια χαψια.Δε πα να χτυπιομαστε σα χταποδια.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Δε ζηταει κανεις 30 νικες. Αλλα αν κυνηγαμε πρωταθλημα δεν γινεται να αφηνουμε βαθμους σε λιβαδειες, λαμιες και λαρισες. Ναι οκ, το στραβο αποτελεσμα και η κακη εμφανιση θα ερθουν. Αλλα αν αυτο γινει απο την πρωτη αγων. τοτε δημιουργειται θεμα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Σας τα εξηγεί ωραία σας τα εξηγεί σωστά:
Tolaros έγραψε:Για να μην παρεξηγηθώ, η στάση μου στο θέμα του προπονητή είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που είχα πριν έρθει.
Δε με νοιάζει. Το μόνο που με νοιάζει είναι να νικάει η ομάδα. Άμα αποκλειστούμε από το χωριό ο ΠΑΟΚ θα με νοιάξει ,όχι τι θα απογίνει ο προπονητής ή κάποιος παίκτης. Ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση και αυτή αποφασίζει, αν νομίζετε ότι την επηρεάζετε στο ελάχιστο όσο και αν γκρινιάζετε ή αποθεώνετε κάποιον..

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω την άνεση χρόνου που νιώθουν κάποιοι. Δεν έχουμε χρόνο μέχρι τέλη του μήνα, ο ΠΑΟΚ στο τέλος της άλλης βδομάδας δίνει αγώνα για 3 βαθμούς πρωταθλήματος. Ένα πρωτάθλημα για το οποίο ο ιδιοκτήτης δήλωσε "θα πεθάνουμε". Δε με νοιάζει ποιος θα προπονεί, ποιος θα παίξει, αν θα κάνουμε 40 τελικές και μπαλάρα ή μισή τελική και πονόματο. Μόνο νίκη.
Και με αγχώνει που η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Αυτό. Μπορεί και έχει την ποιότητα να βάλει 2 γκολ στη Λειβαδιά ακόμα και ανέτοιμη, αλλά έτοιμη δεν είναι. Απλά επειδή ΠΑΟΚ είσαι, δε θα αντέξω να ξαναδιαβάσω σχόλια "30 νίκες δεν κάνει ούτε η Μπαρτσελόνα" από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές.
Και στο καπάκι:
Jairo έγραψε:Δηλαδή περιμένεις να κάνουμε 30 νίκες στο πρωτάθλημα ε ?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Jairo έγραψε:Δηλαδή περιμένεις να κάνουμε 30 νίκες στο πρωτάθλημα ε ?
Δηλαδή αυτό κατάλαβες ε?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Napoli4 έγραψε:Δε ζηταει κανεις 30 νικες. Αλλα αν κυνηγαμε πρωταθλημα δεν γινεται να αφηνουμε βαθμους σε λιβαδειες, λαμιες και λαρισες. Ναι οκ, το στραβο αποτελεσμα και η κακη εμφανιση θα ερθουν. Αλλα αν αυτο γινει απο την πρωτη αγων. τοτε δημιουργειται θεμα.
Οι πιο "επικίνδυνες" αγωνιστικές για να έρθει το στραβό αποτέλεσμα και η κακή εμφάνιση είναι οι πρώτες (λόγω προετοιμασίας) κι αυτές του Γενάρη-Φλεβάρη που η ομάδα κάνει μια φυσιολογική κοιλιά μέχρι να ξαναφορμαριστεί!
Διαφωνούμε μήπως σ αυτό?

Αυτό το "θέμα-πρόβλημα" που λες, μας το δημιουργεί το άγχος μας για Πρωτάθλημα και κανένας άλλος θαρρώ... ;)
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Καλησπέρα αδέρφια , διαβάζω το forum πολλά χρόνια , γράφω όμως πολύ σπάνια, συνήθως δεν έχω να πω κάτι πιο σημαντικό από αυτά που ήδη διαβάζω . Σήμερα θα σας κουράσω λίγο. Η δουλειά μου έχει τεράστια επαφή με κόσμο, είμαι 8 χρόνια επαγγελματίας barman - bartender - καφετζής η όπως θέλει ο καθένας το αποκαλεί. Όταν λέω επαγγελματίας σημαίνει οτι ζω απο αυτο , μελετάω καθημερινά ,κανω σεμινάρια κ συμμετέχω σε διαγωνισμούς μάλιστα φέτος το "σηκώσαμε" μέσα στην αθηνα κ το Σεπτέμβρη πάμε για το ευρωπαϊκό... Κ για να προλάβω κάποιους επισημαίνω πως είμαι παλιάς κοπής κ όχι νεοχιπστερας εποχιακος μπας κ βρούμε καμία γκόμενα. Κάθε μέρα μαθαίνω και κάθε μέρα κανω λάθη η διαφορά όμως γίνεται όταν τα λάθη δεν ειναι επαναλαμβανόμενα , όταν έχεις αγάπη για αυτό που κάνεις + το οποίο ταλέντο αν υπάρχει... Μετά απο επαφή με χιλιάδες κόσμου αυτό που νιώθω οτι έχουμε κοινό όλοι οι ελληνες είναι οτι ξέρουμε καλυτέρα τη δουλειά του άλλου... Ατάκες τύπου "μάγκα πίνω τόσα χρόνια Τζόνι κ αυτο δεν ειναι" ή "εγω θα σού πω πως φτιάχνεται το αυθεντικό μοχιτο γιατί πήγα 2 μέρες στην κουβα" ή ακόμα καλύτερα "το τζιν αδυνατιζει να ξέρεις" κ πολλές πολλές άλλες ατάκες που προσβάλουν αυτούς που τις ξεστομιζουν. Πρέπει να σεβόμαστε τον επαγγελματία και να τον κρίνουμε φυσικά εκ του αποτελέσματος αλλά δεν πρέπει να νιώθουμε αυθεντιες στα πάντα. Αν ο μιχελ κ ο στανο θέλουν συγκεκριμένους παίκτες κάτι έχουν στο μυαλό τους κ κάτι παραπάνω απο εμάς γνωρίζουν κ όταν έρθει η ώρα θα κριθούν για όλα αλλά ας περιμένουμε. Όσα χρόνια κ να βλέπεις κάτι δεν σημαίνει πως μπορείς να γίνεις ειδικός κ καλύτερος του επαγγελματία αν κάποιος το πιστεύει ας αλλάξει δουλειά. Ο μιχελ ειδικά έχω την αίσθηση οτι μας έχει αποδείξει ότι την ξέρει τη δουλειά. μετά το πρώτο λεπτό τα λέει καλύτερα ο Θανάσης. https://m.youtube.com/watch?v=34qWHvBZrWU
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Το πρόβλημα είναι ότι ο Στανο έγινε τώρα πρόσφατα πρωταθλητής. Εμείς όχι. Δεν έχουμε το νοου χαου.
Χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο να ξέρει από αυτές τις δουλειές. Όχι απαραίτητα προπονητή, έναν εκεί μέσα ότι να ναι.
Και ο Στανο μπορεί αύριο μεθαύριο να ξαναγίνει πρωταθλητής, εμείς όμως ζητάμε τη σύμπτωση, το εδώ και τώρα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Να πάρουμε το πρώτο πρωτάθλημα μετά 30 χρόνια να ηρεμήσουμε ολοι και μετά οι τίτλοι θα έρχονται πολύ ποιο εύκολα, κάπως όπως μας ηρέμησε το κύπελο
Τότε θα δουλεύουν όλοι με πολύ περισσότερη ηρεμία
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα, αλλά προσωπικά δεν βλέπω γεγονότα που να δείχνουν κάτι τέτοιο ως τώρα... :shock:
Το κακό είναι ότι μετά το Κύπελλο, αντί για την ζητούμενη ηρεμία ζήσαμε την καταιγίδα και πολλών μποφόρ... :o
Ακόμα, λόγια όπως "πρέπει να πεθάνουμε όλοι για το Πρωτάθλημα" δεν οδηγούν το καράβι σε απάνεμο λιμάνι... :evil:

:pano:

Υ.Γ. Ένα μεγάλο + 1926 από μένα στον dragon-επαγγελματία, για τις δυο προτελευταίες προτάσεις του... ;)
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ρε Τόλαρε και σικ, γιατί μου το κάνετε αυτό... :lol:
Τόλαρε όταν γράφεις τελευταία παράγραφο >>
《 Απλά επειδή ΠΑΟΚ είσαι, δε θα αντέξω να ξαναδιαβάσω σχόλια "30 νίκες δεν κάνει ούτε η Μπαρτσελόνα" από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές.》 :shock:
...εγώ σου απαντάω με ερώτηση την οποία δέν κατάλαβες ούτε εσύ ούτε ο σίκ. :?: :?: :?:
ΨΕΥΔΕΡΩΤΗΣΗ:
《Δηλαδή περιμένεις να κάνουμε 30 νίκες στο πρωτάθλημα ε ?》
(το ε στο τέλος αποκαλύπτει την διάθεση) ;) ;) ;)
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
《επειδή ΠΑΟΚ είσαι και πρέπει να αντέξεις, δέν θα κάνεις 30 νίκες, και ΝΑΙ θα το ξαναδιαβάσεις στα σχόλια οτι 30 νίκες ούτε η μπαρτσελόνα.》στίς πρώτες κιόλας αγωνιστικές.
Την επόμενη φορά να βλέπετε πίσω απο τις λέξεις φίλτατοι. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Verstanden?

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Σορυ αλλα... Πως γινεται να κανεις 30 νικες?
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

'Ημουν αρνητικός στην πρόσληψη Στανόγιεβιτς για διάφορους λόγους που έχω αναφέρει. Περιμένω ένα ικανό δείγμα όμως για να εκφέρω άποψη για τον προπονητή. Βλέποντας το σημερινό εμετό της βοθροσπόρτ, θέλω να πω ότι αν ήμουν μια αρνητικός για Σταν, είμαι 1000 για τον καραγκιόζη ρουμάνο, καθώς γι' αυτόν δεν χρειάζομαι κανένα δείγμα. Αν τυχόν και κάνουν τη μ@λακία, να ξέρουν ότι ο παπάρας θα πάρει το μπούλο γρηγορότερα και κυνηγημένος.

Κι επειδή πολλοί θα πουν ότι είναι παπαριά των αρδ, μακάρι να είναι. Από την άλλη υπενθυμίζω ότι πολλοί συνοπαδοί θεωρούσαν ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να ασχολείται ο ΠΑΟΚ με λουτσέσκου λέγοντας ότι οι αρδ πετάνε το όνομα στην τύχη. Δυστυχώς διαψεύστηκαν από τον ίδιο το Μίχελ, ο οποίος σε συνέντευξη ανέφερε ότι ο εν λόγω κλεφτοκοτάς ήταν στις τελικές επιλογές. Πάντως στην περίπτωση που όντως είναι αρδοπαπαριά, η διοίκηση οφείλει να στηρίξει τον προπονητή και να πηδήξει δίχως σάλιο αυτή την ΑΘΛΙΑ φυλλάδα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Θα το πω για πρωτη φορα. ΙΒΑΝ ΜΙΧΕΛ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ
mbison

Δημοσίευση από mbison »

The_Stalker έγραψε: ........Δυστυχώς διαψεύστηκαν από τον ίδιο το Μίχελ, ο οποίος σε συνέντευξη ανέφερε ότι ο εν λόγω κλεφτοκοτάς ήταν στις τελικές επιλογές..
Το εγραψα και στο τοπικ του Μιχελ: "οταν δηλωσε οτι ο Λουτσεσκου ηταν στις τελευταίες 3 επιλογές, εννοουσε τον υιό ή μήπως τον μπαμπά?
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

The_Stalker έγραψε:'Ημουν αρνητικός στην πρόσληψη Στανόγιεβιτς για διάφορους λόγους που έχω αναφέρει. Περιμένω ένα ικανό δείγμα όμως για να εκφέρω άποψη για τον προπονητή. Βλέποντας το σημερινό εμετό της βοθροσπόρτ, θέλω να πω ότι αν ήμουν μια αρνητικός για Σταν, είμαι 1000 για τον καραγκιόζη ρουμάνο, καθώς γι' αυτόν δεν χρειάζομαι κανένα δείγμα. Αν τυχόν και κάνουν τη μ@λακία, να ξέρουν ότι ο παπάρας θα πάρει το μπούλο γρηγορότερα και κυνηγημένος.

Κι επειδή πολλοί θα πουν ότι είναι παπαριά των αρδ, μακάρι να είναι. Από την άλλη υπενθυμίζω ότι πολλοί συνοπαδοί θεωρούσαν ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να ασχολείται ο ΠΑΟΚ με λουτσέσκου λέγοντας ότι οι αρδ πετάνε το όνομα στην τύχη. Δυστυχώς διαψεύστηκαν από τον ίδιο το Μίχελ, ο οποίος σε συνέντευξη ανέφερε ότι ο εν λόγω κλεφτοκοτάς ήταν στις τελικές επιλογές. Πάντως στην περίπτωση που όντως είναι αρδοπαπαριά, η διοίκηση οφείλει να στηρίξει τον προπονητή και να πηδήξει δίχως σάλιο αυτή την ΑΘΛΙΑ φυλλάδα.
Συμφωνώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”