Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- PAOK_Antarctica
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Ντίτμαρ Μπέρτχολντabg12d34 έγραψε:barlow4 έγραψε:αρχισαμε τωρα να κανουμε χαρες και σε μανατζερ που ασχολουνται με τη γρια.α ρε κατακαημενε ΠΑΟΚ ποσο σε μικρυνανε.που πηγαν εκεινες οι εποχες που οτι ηθελες το επαιρνες.μαλαδενη ηθελες?μαλαδενη επαιρνες.φρουσο ηθελες?φρουσο επαιρνες.μπερτχολντ ηθελες?μπερτχολντ επαιρνες.αααχχ
ποιος ειναι ρε κεν ο μπερχολντ???
μηπως ενοεις ........τριμχολντ.....????
τον τσαουσιλα τον θυμασε???
πραγματικα παντως
μερικοι ..........οπαδοι.....του ΠΑΟΚ θελουν πλύσιμο με θειικό οξυ....
Αυστριακός μέσος που ήρθε στον ΠΑΟΚ απ τη Γερμανική Βάλντχοφ Μάνχαϊμ. Έσπασε το ρεκόρ συμμετοχής, καθώς αγωνίστηκε σε 20 ολόκληρα λεπτά σε έναν αγώνα. Το καλοκαίρι του 1998 έφυγε απ την Τουμπα και έπομενως προορισμός του ήταν ο Απόλλων Αθηνών.
Δον...Κι εγώ τον Τόμας Μπέρτχολντ, το Νο 14 και δεξί μπακ της Εθνικής Γερμανίας θυμόμουν (μην σε πω της Δυτικής Γερμανίας κιόλας) και μπερδεύτηκα, αλλά το ψαξα κι έπαιξε (πέρασε και δεν ακούμπησε δηλαδής) και σε μας ένας και μάλιστα με χορηγία στην πιο γ@μάτη ever adidas φανέλα μας την "Γενική Τράπεζα"...abg12d34 έγραψε:barlow4 έγραψε:αρχισαμε τωρα να κανουμε χαρες και σε μανατζερ που ασχολουνται με τη γρια.α ρε κατακαημενε ΠΑΟΚ ποσο σε μικρυνανε.που πηγαν εκεινες οι εποχες που οτι ηθελες το επαιρνες.μαλαδενη ηθελες?μαλαδενη επαιρνες.φρουσο ηθελες?φρουσο επαιρνες.μπερτχολντ ηθελες?μπερτχολντ επαιρνες.αααχχ
πραγματικα παντως
μερικοι ..........οπαδοι.....του ΠΑΟΚ θελουν πλύσιμο με θειικό οξυ....

sorry, αλλα ηδη εχω κανει εικονα συγκεκριμενο μελος που στη μια περιπτωση θα ειχε την μια θεση ενω στην αλλη περιπτωση θα ειχε την αλλη θεση..... ετσι ακριβως οπως το περιγραφεις.. μπορει μαλιστα να τις διατυπωνε και τις δυο με διαφορα μιας ημερας αναλογα με τις εξελιξεις....K_geo έγραψε:κοιτα. αν παρουμε εμεις τον ιρανο θα γελανε και οι πετρες. αν τον παρει ο γαβρος θα εινια μια ηττα για εμας.
καταγεγραμμένα πραματα...
ισως βεβαια να ειμαι απλα κακεντρεχης... ισως ομως και να μας εχει πρηξει τοσο που να δικαιολογειται ο συλλογισμος μου
abg12d34 έγραψε:barlow4 έγραψε:αρχισαμε τωρα να κανουμε χαρες και σε μανατζερ που ασχολουνται με τη γρια.α ρε κατακαημενε ΠΑΟΚ ποσο σε μικρυνανε.που πηγαν εκεινες οι εποχες που οτι ηθελες το επαιρνες.μαλαδενη ηθελες?μαλαδενη επαιρνες.φρουσο ηθελες?φρουσο επαιρνες.μπερτχολντ ηθελες?μπερτχολντ επαιρνες.αααχχ
ααααα ναι ρε αυτος που επαιξε 20΄ολοκληρα λεπτα....βεεεβαιααααααα
Εγώ θέλω Μαικ Σμολ για φόρ, μπορώ;
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cellophan την Πέμ 29 Δεκ 2016, 15:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- abc_o_ karpouzas
- PAOK_Antarctica
Λάμπρου πολύ καλή κίνηση. Δεν θέλω να εξηγήσω ξανά, το έκανα νωρίτερα αφου τον έχω παρακολουθήσει τον μικρό από καθαρά ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον.
Οποιοι δεν μπορούν να δούν την ποιότητα στον παίκτη είναι ποδοσφαιρικά κουνούπια, ή απλώς αντιρρησίες. Αλλά ΟΚ όλες οι γνώμες πρέπει να είναι δεκτές (χωρίς να αναιρείται η ιδιότητα του ποδοσφαιρικού κουνουπιού!!!).

Οποιοι δεν μπορούν να δούν την ποιότητα στον παίκτη είναι ποδοσφαιρικά κουνούπια, ή απλώς αντιρρησίες. Αλλά ΟΚ όλες οι γνώμες πρέπει να είναι δεκτές (χωρίς να αναιρείται η ιδιότητα του ποδοσφαιρικού κουνουπιού!!!).
Πολυ φασαρια για το τιποτα.Πηραμε ενα 19χρονο λαχειο -λενε- με 300.000 και το μελλον θα δειξει αν αυτή η κινηση ηταν σωστη.Να θυμισω oτι για καθε 'Βιεϊρινια' υπαρχουν και αλλοι 30 που ειτε αποδεικνυονται μετριοι ειτε ανεπαρκεις.

Πολύ καλή κίνηση ο Λάμπρου, και αν είναι να έπαιζε κάποια παιχνίδια ο Τιαμ , χίλιες φορές να παίξει ο μικρός....

Ρε συ Thanix...Μόνο εσύ χαλιέσαι δηλαδή ή έχει τόσο μεγάλη ευαισθησία το στομάχι σου???Thanix έγραψε:Καλή συνέχεια και γερό στομάχι εύχομαι σε όσους συνεχίζουν!
Χαιρετώ και εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας , είτε μαλωσαμε είτε συμφωνήσαμε!
Δεν αντέχω άλλη μιρλα, άμπαλοσυνη και ηλιθιότητα! Καθίστε παρέα με τους σελέμπριτι ΑΡΔ σας , εγώ τους έκοψα εδώ και χρόνια γιατί με χαλούσαν πλέον με χαλάει και το κλίμα εδώ όποτε ...
Τα λέμε γήπεδο με τους γνωστούς!
Sent from my iPhone using Tapatalk

Π.Α.Ο.Κ. είσαι, άρα και καταδικασμένος να πολεμάς ες αεί, ακόμα και για κάτι που δεν γίνεται-αλλάζει!!!!

Υ.Γ. Σιγά να μην αφήσουμε την "κοινή γνώμη" στα νύχια των υαινών-ΑΡΔ ρε συ...Ξεκόλλα...

- 
				Asimos
Μ αρεσει η συλλογιστική, κι εγώ όταν θέλω να κάνω σοου οφ κατι τετοια λεω.Sekeris4 έγραψε:Πολυ φασαρια για το τιποτα.Πηραμε ενα 19χρονο λαχειο -λενε- με 300.000 -λενε- και το μελλον θα δειξει αν αυτή η κινηση ηταν σωστη.Να θυμισω oτι για καθε 'Βιεϊρινια' υπαρχουν και αλλοι 30 που ειτε αποδεικνυονται μετριοι ειτε ανεπαρκεις.
- 
				Χόλγκερ Τρίμχολντ
- thanos-xanthi
εγω θ αρχισω να κανω φασαρια και για τις μεταγραφες στην κ14, κ12    

οτι πιτσιρικια παιρνουμε, για ποιο λογο τα παιρνουμε, ποσα δινουμε και γιατι
λογιστες ειμαστε ολοι και κανουμε κουμαντο γιατι ετσι...ΠΑΟΚ εισαι
ξεκολλατε χρονιαρες μερες με τα μαλωματα

οτι πιτσιρικια παιρνουμε, για ποιο λογο τα παιρνουμε, ποσα δινουμε και γιατι
λογιστες ειμαστε ολοι και κανουμε κουμαντο γιατι ετσι...ΠΑΟΚ εισαι
ξεκολλατε χρονιαρες μερες με τα μαλωματα
- abc_o_ karpouzas