PAOK TV & PAOK New Media
- PAOK_NORTH_ARMY
Re: PAOK TV
Πριν λίγες μέρες έκανα αίτηση για αλλαγή παρόχου. Οι επιλογές δεν είναι και πολλές οπότε επέλεξα ΟΤΕ με βαριά καρδιά, το μη χείρον βέλτιστον δηλαδή αφού και η συγκεκριμένη εταιρία θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται στη θέση της ΝΟΒΑ. Άλλωστε σε περίπτωση που στη θέση του ΠΑΟΚ φέτος ήταν ο Ολυμπιακός ή έστω η ΑΕΧ δε νομίζω να έμενε απαθής ο ΟΤΕ. Τέσπα μη μακρηγορώ, αφού ενημέρωσα τον ΟΤΕ τους ακριβείς λόγους που θέλω να γίνω πελάτης τους, προχωρήσαμε στην αίτηση ζητώντας αρκετά στοιχεία και εν συνεχεία η δουλειά θα γινόταν μέσω mail.
Η προσφορά ήταν λίγο πιο ακριβή για τις ίδιες παροχές που έχω στη Φορθνετ. Την μεθεπόμενη μέρα μου τηλεφωνούν από Φορθνετ. Η υπάλληλος ήταν όπως αναμενόταν πολύ ευγενική και ζήτησε να μάθει τον λόγο που φεύγω από πελάτης τους. Σας πληροφορώ πως όταν έμαθε τον λόγο, ο τόνος της φωνής της έγινε τόσο έντονος σε σημείο αγένειας. Πραγματικά πρώτη φορά μου μιλούσε έτσι υπάλληλος εταιρίας. Υπάρχει πιθανότητα να είναι όλο το σκηνικό στημένο, αφού μπρος στο αφεντικό και σε αυτά που τάζει, ας χάσουμε και 200-300 συνδρομές...
Αφού λοιπόν φτάσαμε σε σημείο κυριολεκτικά να φωνάζουμε ο ένας στον άλλον τηλεφωνικά, μου είπε πως επειδή το συμβόλαιο μου λήγει τον Αύγουστο του 2021, θα πληρώσω μεγάλη αποζημίωση (κοντά στα 250 το λεγόμενο penalty). Εδώ λοιπόν θέλω τη βοήθειά σας.
1. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ μέσω ΙΝΚΑ ή κάποιου άλλου φορέα να λάβω πληροφορίες για το πως θα μπορέσω να φύγω από την βρωμοΝΟΒΑ αναίμακτα?? Αν είναι να πληρώσω 250€ θα είμαι χαζός αν φύγω.
2. Από τη στιγμή που εγώ έχω ΝΟΒΑ σχεδόν αποκλειστικά για τον ΠΑΟΚ, δε θεωρείται ότι φτωχαίνει το περιεχόμενο που πληρώνω? Για ποιο λόγο να συνεχίσω να πληρώνω αυτή την αηδία?
3. Σκέφτομαι να μη πληρώσω τίποτα, να ξανακάνω αίτηση στον ΟΤΕ (τη διέκοψα την αίτηση γιατί λίγο τα ζύγισα ξανά μετά από αυτά που έγιναν) και να μη πληρώσω τίποτα απολύτως και αν με παίρνουν τηλ να τους λέω "Καλό ΟΑΕΔ, ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ" και να το κλείνω ή να μη το σηκώνω καν.
4. Αν έχετε υπόψην κάποιο άλλο πάροχο πλην του ΟΤΕ ενημερώστε να ψάξω και εκεί.
ΥΓ: Το ότι κάτι ύποπτο παιζόταν και ήταν προκλητικοί μέχρι και οι υπάλληλοι το είχα υποψιαστεί πριν 1 μήνα που ξεκινησε όλη αυτή η ιστορία με τη ΝΟΒΑ. Πήρα και εγώ τηλ τότε να ακυρώσω την συνδρομή και ο υπάλληλος με το που έμαθε το λόγο που θέλω να φύγω μου έδωσε αναλυτικές πληροφορίες για το πως θα αποχωρήσω!!!
Η προσφορά ήταν λίγο πιο ακριβή για τις ίδιες παροχές που έχω στη Φορθνετ. Την μεθεπόμενη μέρα μου τηλεφωνούν από Φορθνετ. Η υπάλληλος ήταν όπως αναμενόταν πολύ ευγενική και ζήτησε να μάθει τον λόγο που φεύγω από πελάτης τους. Σας πληροφορώ πως όταν έμαθε τον λόγο, ο τόνος της φωνής της έγινε τόσο έντονος σε σημείο αγένειας. Πραγματικά πρώτη φορά μου μιλούσε έτσι υπάλληλος εταιρίας. Υπάρχει πιθανότητα να είναι όλο το σκηνικό στημένο, αφού μπρος στο αφεντικό και σε αυτά που τάζει, ας χάσουμε και 200-300 συνδρομές...
Αφού λοιπόν φτάσαμε σε σημείο κυριολεκτικά να φωνάζουμε ο ένας στον άλλον τηλεφωνικά, μου είπε πως επειδή το συμβόλαιο μου λήγει τον Αύγουστο του 2021, θα πληρώσω μεγάλη αποζημίωση (κοντά στα 250 το λεγόμενο penalty). Εδώ λοιπόν θέλω τη βοήθειά σας.
1. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ μέσω ΙΝΚΑ ή κάποιου άλλου φορέα να λάβω πληροφορίες για το πως θα μπορέσω να φύγω από την βρωμοΝΟΒΑ αναίμακτα?? Αν είναι να πληρώσω 250€ θα είμαι χαζός αν φύγω.
2. Από τη στιγμή που εγώ έχω ΝΟΒΑ σχεδόν αποκλειστικά για τον ΠΑΟΚ, δε θεωρείται ότι φτωχαίνει το περιεχόμενο που πληρώνω? Για ποιο λόγο να συνεχίσω να πληρώνω αυτή την αηδία?
3. Σκέφτομαι να μη πληρώσω τίποτα, να ξανακάνω αίτηση στον ΟΤΕ (τη διέκοψα την αίτηση γιατί λίγο τα ζύγισα ξανά μετά από αυτά που έγιναν) και να μη πληρώσω τίποτα απολύτως και αν με παίρνουν τηλ να τους λέω "Καλό ΟΑΕΔ, ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ" και να το κλείνω ή να μη το σηκώνω καν.
ΥΓ: Το ότι κάτι ύποπτο παιζόταν και ήταν προκλητικοί μέχρι και οι υπάλληλοι το είχα υποψιαστεί πριν 1 μήνα που ξεκινησε όλη αυτή η ιστορία με τη ΝΟΒΑ. Πήρα και εγώ τηλ τότε να ακυρώσω την συνδρομή και ο υπάλληλος με το που έμαθε το λόγο που θέλω να φύγω μου έδωσε αναλυτικές πληροφορίες για το πως θα αποχωρήσω!!!
Ίσως το κλειδι να βρίσκεται στο ότι η νόβα με τις δικές της ενέργειες ή παραλείψεις της άλλαξε τους όρους του παιχνιδιού στην συνδρομή σου οδηγώντας σε ουσιαστικά σε πλάνη καθώς εσύ δεν αγόρασες το προιόν ως φίλαθλος αλλά ώς οπαδός της ομάδας σου που ήθελες να βλέπεις τα παιχνίδια της. Από την στιγμή που αυτό δεν στο προσφέρει πια (ή στο προσφέρει στο μισό με τα εκτός έδρας παιχνίδια) και σε έχει προσβάλει με την ανακοίνωση και την επιθετική στάση της και την σύνδεση της μέσω εξαγοράς της από τον μισητό σου αντίπαλο τότε φαίνεται πως υπάρχει κάποιο είδος "απιστίας" της εταιρείας απέναντι σου.
Απορώ πως δεν έχει οργανωθεί ακόμη κάποια νομική υποστήριξη απέναντι στα αδέλφια μας να διεκδικήσουν μαζικά και την διακοπή και να βγούν στην αντεπίθεση για την στάση της εταιρείας και να αποζημιωθούν με ποσό κατά πολύ πολλαπλάσιο από αυτό που ζητά για την διακοπή.
Απορώ πως δεν έχει οργανωθεί ακόμη κάποια νομική υποστήριξη απέναντι στα αδέλφια μας να διεκδικήσουν μαζικά και την διακοπή και να βγούν στην αντεπίθεση για την στάση της εταιρείας και να αποζημιωθούν με ποσό κατά πολύ πολλαπλάσιο από αυτό που ζητά για την διακοπή.
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Πριν λίγες μέρες έκανα αίτηση για αλλαγή παρόχου. Οι επιλογές δεν είναι και πολλές οπότε επέλεξα ΟΤΕ με βαριά καρδιά, το μη χείρον βέλτιστον δηλαδή αφού και η συγκεκριμένη εταιρία θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται στη θέση της ΝΟΒΑ. Άλλωστε σε περίπτωση που στη θέση του ΠΑΟΚ φέτος ήταν ο Ολυμπιακός ή έστω η ΑΕΧ δε νομίζω να έμενε απαθής ο ΟΤΕ. Τέσπα μη μακρηγορώ, αφού ενημέρωσα τον ΟΤΕ τους ακριβείς λόγους που θέλω να γίνω πελάτης τους, προχωρήσαμε στην αίτηση ζητώντας αρκετά στοιχεία και εν συνεχεία η δουλειά θα γινόταν μέσω mail.
Καλημέρα αδερφέ,
Καλά έκανες, και βρες τρόπο να το πας μέχρι τέλους. Προφανώς και η οδηγία στην περίπτωσή μας είναι εκβιασμοί, απειλές, υβρεις κτλ.
1. Σίγουρα μπορείς να έρθεις σε επαφή με το ΙΝΚΑ και σε κατευθύνουν καλύτερα σχετικά με τα δικαιώματά σου https://www.inka.gr/?page_id=49
2. Παύση πληρωμών
3. Το τηλέφωνο δεν βλέπω λόγο να μην το σηκώνεις ειδικά για να τους ενημερώσεις για τους λόγους που διακόπτεις την συνεργασία
4. Εγώ ΟΤΕ έχω 2 χρόνια τώρα κ είναι μια χαρά με πριμέρα, πρέμιερ, ΝΒΑ (μέχρι πρόσφατα κύπελλο)- νόβα ποτέ και ούτε πρόκειται και όσες φορές στο παρελθόν πρίν γίνουν όλα αυτά με προσέγγιζαν ΠΑΝΤΑ τους απαντούσα "οχι επειδή είμαι ΠΑΟΚ". Στο 90% των περιπτώσεων μου λέγανε μα έχουμε τον ΠΑΟΚ, εγώ τους έλεγα δεν θα σας πληρώσω για να ακούω πόσο εμετικά εναντίον του περιγράφετε τους αγώνες. Εχει τύχει και εγώ να μιλήσω με αγενείς υπαλλήλους και δεν υπήρχε ποτέ καλός λόγος να μην γίνω και εγώ αγενής.
Τέλος ακόμα και αν μιλήσεις με οτε και τους περιγράψεις την κατάσταση θα ξέρουν (και αν δεν ξέρουν κανονικά θα πρέπει να μαθουν) να σου βρουν λύση. Όπως γίνεται και με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας που σε κατευθύνουν 100% για το πώς θα αλλάξεις πάροχο. Μέχρι και να αναλάβουν μεταξύ τους διακανονισμό χωρίς καν να εμπλέκεσαι. Πάρε ένα τηλ σαν μελλοντικός πελάτης τους και ζήτα τη βοήθειά τους, δεν χάνεις κάτι.
Δεν ξέρω τί προσφορά πήρες από οτε, μιας και εγώ έκανα σκληρά παζάρια για ιντερνετ και τηλεόραση, αλλά το σίγουρο είναι πως οι ταχύτητες είναι καλύτερες από άλλους παρόχους, μιας και (ελλείψει ιδιωτικών οπτικών ινών τότε ειδικά αλλά και σε αρκετές περιοχές εξακολουθούν) χρησιμοποιύ(σα)ν δικτυο οτε (επειδή κάποτε κρατικός και παντού δικές τους γραμμές) ακόμα και οι ανταγωνιστές πάροχοι, το οποίο ειδικά σε ότι αφορά σε βλάβες είναι καλύτεροι και αμεσότεροι.
φιλε τζελα, σωστα απορεις.
αν και δε νομιζω οτι αυτο ειναι κατι που θα πρεπε να κυνηγησει η νομικη υπηρεσια της ΠΑΕ (ουτε οτι κατι τετοιο εννοεις), σε γενικες γραμμες μου δινει την εντυπωση οτι κοιμαται του καλου καιρου σε ολες τις υποθεσεις που θα επρεπε να κυνηγα.
αν και δε νομιζω οτι αυτο ειναι κατι που θα πρεπε να κυνηγησει η νομικη υπηρεσια της ΠΑΕ (ουτε οτι κατι τετοιο εννοεις), σε γενικες γραμμες μου δινει την εντυπωση οτι κοιμαται του καλου καιρου σε ολες τις υποθεσεις που θα επρεπε να κυνηγα.
-
Μόλις βγουν τα πακέτα συνδρομής μπορώ να προσφέρω μια επιπλέον συνδρομή σε κάποιο μέλος που είτε είναι άνεργο είτε αυτή τη στιγμή δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει. Παρακαλώ μόνο μέσω διαχειριστών να επιλέξουν τον συνοπαδό και να έρθουμε σε επικοινωνία ώστε να ολοκληρωθεί η συνδρομή. Ελπίζω μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες να ανακοινωθούν.
Ωραίος μια οικογένεια είμαστε....psychologos έγραψε:Μόλις βγουν τα πακέτα συνδρομής μπορώ να προσφέρω μια επιπλέον συνδρομή σε κάποιο μέλος που είτε είναι άνεργο είτε αυτή τη στιγμή δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει. Παρακαλώ μόνο μέσω διαχειριστών να επιλέξουν τον συνοπαδό και να έρθουμε σε επικοινωνία ώστε να ολοκληρωθεί η συνδρομή. Ελπίζω μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες να ανακοινωθούν.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Τα 250 ευρώ που σου είπε είναι το τέλος διακοπής του συμβολαίου? Αναγράφεται στο συμβόλαιο που έχεις? Πότε είχες κάνει την σύμβαση?PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Πριν λίγες μέρες έκανα αίτηση για αλλαγή παρόχου. Οι επιλογές δεν είναι και πολλές οπότε επέλεξα ΟΤΕ με βαριά καρδιά, το μη χείρον βέλτιστον δηλαδή αφού και η συγκεκριμένη εταιρία θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται στη θέση της ΝΟΒΑ. Άλλωστε σε περίπτωση που στη θέση του ΠΑΟΚ φέτος ήταν ο Ολυμπιακός ή έστω η ΑΕΧ δε νομίζω να έμενε απαθής ο ΟΤΕ. Τέσπα μη μακρηγορώ, αφού ενημέρωσα τον ΟΤΕ τους ακριβείς λόγους που θέλω να γίνω πελάτης τους, προχωρήσαμε στην αίτηση ζητώντας αρκετά στοιχεία και εν συνεχεία η δουλειά θα γινόταν μέσω mail.
Έχω ΟΤΕ και θα πάρει π... και αυτό.Ruud Knol έγραψε:
... 4. Εγώ ΟΤΕ έχω 2 χρόνια τώρα κ είναι μια χαρά με πριμέρα, πρέμιερ, ΝΒΑ (μέχρι πρόσφατα κύπελλο)- νόβα ποτέ και ούτε πρόκειται και όσες φορές στο παρελθόν πρίν γίνουν όλα αυτά με προσέγγιζαν ΠΑΝΤΑ τους απαντούσα "οχι επειδή είμαι ΠΑΟΚ". Στο 90% των περιπτώσεων μου λέγανε μα έχουμε τον ΠΑΟΚ, εγώ τους έλεγα δεν θα σας πληρώσω για να ακούω πόσο εμετικά εναντίον του περιγράφετε τους αγώνες. Εχει τύχει και εγώ να μιλήσω με αγενείς υπαλλήλους και δεν υπήρχε ποτέ καλός λόγος να μην γίνω και εγώ αγενής.
Στα ευρωπα'ι'κά ματς και στο κύπελλο το ίδιο αντιπαοκτσήδικες περιγραφές.
Δεν συζητώ για Θαναηλάκη κλπ ενώ έδιωξαν τον Σπυρόπουλο όταν σε ένα αδιάφορο ματς κυπέλλου του γάβρου ''τόλμησε'' να πει ότι δεν ήταν το αστείο πέναλτι που πήρε ενώ το οφ σάιντ του Ενρίκε ακόμα το πετάνε...
Το υπόλοιπο πακέτο του COSMΟΤΕ TV για γέλια... τις ίδιες ταινίες επί 5 χρόνια που δεν ήταν καν καινούριες και τότε.
Η συνδρομητική στην Ελλάδα είναι ακριβή και προσωπικά πλέον δεν με γεμίζει αφού απ' όλα τα κανάλια ζήτημα να μ'ενδιαφέρουν πραγματικά το 1/5 άσε που δεν υπάρχει χρόνος και διάθεση να βλέπω όλα αυτά τα ματς (αν ενδιαφέρεσαι μόνο για τ'αθλητικά ας πούμε). Αν μ'ενδιαφέρει κάποιο καλύτερα να πάω να το δω έξω με φίλους. Μακάρι να υπήρχε το pay per view για τα πάντα τουλάχιστον σε αγώνες. Να διαλέγω, να τ'αγοράζω και τέλος.
-
Δεν έχω δει καμία οργανωμένη αντίδραση ΚΑΤΆ της Νόβα, μόνο υπέρ του PAOK TV.
Όσο δεν κόβονται καμία 20αρια χιλιάδες συνδέσεις, μην περιμένετε να τους τσούξει.
Δεν νομίζω ότι έχει περάσει ακόμα το μήνυμα, ότι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΝΌΒΑ.
Όσο δεν κόβονται καμία 20αρια χιλιάδες συνδέσεις, μην περιμένετε να τους τσούξει.
Δεν νομίζω ότι έχει περάσει ακόμα το μήνυμα, ότι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΝΌΒΑ.
- PAOK_NORTH_ARMY
Καλημέρα παλικάρια και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
tzelas είναι πραγματικά απορίας άξιο πως δεν έχει δημιουργηθεί έστω μια ομάδα της πλάκας στο facebook για μαζικές διακοπές νόβα την οποία ομάδα θα διαχειρίζονται κάποιοι γνώστες φυσικά και θα μας κατευθύνουν για τα βήματα που θα κάνουμε.
Ruud Knol η προσφορά που έχω από Φορθνετ είναι πολύ παλιά από εποχής που συνεργαζόταν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όποιος είχε διαρκείας έπαιρνε καλή τιμή στο full pack. 47.90 τελική με φουλ πακ, 24αρα γραμμή 12 ώρες σε κινητά και απεριόριστα σταθερά ενώ το ίδιο πακέτα (2 ώρες όμως σε κινητά και όχι 12 ώρες όπως φορθνετ) με 51.90. Η τιμή είναι μεγαλύτερη γιατί έχω ήδη ΟΤΕ tv στο σπίτι (μόνο tv όμως) και έχω ήδη συμβόλαιο που λήγει το Νόεμβριο οπότε πιθανόν όταν λήξει να μπορεί να κατέβει κι άλλο η τιμή.
alp920 τη σύμβαση την έκανα πέρσι τον Αύγουστο και ήταν διετής και από όσο έψαξα τα πέναλτι εκεί κοντά είναι.
tzelas είναι πραγματικά απορίας άξιο πως δεν έχει δημιουργηθεί έστω μια ομάδα της πλάκας στο facebook για μαζικές διακοπές νόβα την οποία ομάδα θα διαχειρίζονται κάποιοι γνώστες φυσικά και θα μας κατευθύνουν για τα βήματα που θα κάνουμε.
Ruud Knol η προσφορά που έχω από Φορθνετ είναι πολύ παλιά από εποχής που συνεργαζόταν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όποιος είχε διαρκείας έπαιρνε καλή τιμή στο full pack. 47.90 τελική με φουλ πακ, 24αρα γραμμή 12 ώρες σε κινητά και απεριόριστα σταθερά ενώ το ίδιο πακέτα (2 ώρες όμως σε κινητά και όχι 12 ώρες όπως φορθνετ) με 51.90. Η τιμή είναι μεγαλύτερη γιατί έχω ήδη ΟΤΕ tv στο σπίτι (μόνο tv όμως) και έχω ήδη συμβόλαιο που λήγει το Νόεμβριο οπότε πιθανόν όταν λήξει να μπορεί να κατέβει κι άλλο η τιμή.
alp920 τη σύμβαση την έκανα πέρσι τον Αύγουστο και ήταν διετής και από όσο έψαξα τα πέναλτι εκεί κοντά είναι.
Τα πακέτα για τη σεζόν πρέπει να οριστικοποιηθούν και διατεθούν για πώληση το αργότερο μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Πρέπει να προλάβει η ΠΑΕ το κλίμα ευφορίας και συσπείρωσης (ειδικά μετά το χθεσινό ξεβράκωμα του παρασκηνίου).
να έχει κι η ΠΑΕ ένα μεγάλο ενδεικτικό πακέτο να πουλήσει και στις διαφημιστικές.
Προσωπικά δεν περιμένω πολλά από συνδρομές οπαδών άλλων ομάδων. Φανατικοί φίλοι μου χανούμια και βάζελοι είτε δεν ασχολούνται καν είτε το έριξαν στο μπασκετ (που είναι πρωτοπόροι). Ο βάζελος ούτε καν τα παιχνίδια με γαύρο δε βλέπει που τις πολυμετοχικές χρονιές κάθε αγωνιστική ήταν κολλημένος.
Άντε να πάνε να το δούνε σε καφέ της γειτονιάς τους. Μέχρι εκεί.
Ίσως θα πρέπει να απλοποιηθεί η διαδικασία πχ αγοράζοντας κουπόνι εκτός εγγραφής στο PAOK TV.
Πρέπει να προλάβει η ΠΑΕ το κλίμα ευφορίας και συσπείρωσης (ειδικά μετά το χθεσινό ξεβράκωμα του παρασκηνίου).
να έχει κι η ΠΑΕ ένα μεγάλο ενδεικτικό πακέτο να πουλήσει και στις διαφημιστικές.
Προσωπικά δεν περιμένω πολλά από συνδρομές οπαδών άλλων ομάδων. Φανατικοί φίλοι μου χανούμια και βάζελοι είτε δεν ασχολούνται καν είτε το έριξαν στο μπασκετ (που είναι πρωτοπόροι). Ο βάζελος ούτε καν τα παιχνίδια με γαύρο δε βλέπει που τις πολυμετοχικές χρονιές κάθε αγωνιστική ήταν κολλημένος.
Άντε να πάνε να το δούνε σε καφέ της γειτονιάς τους. Μέχρι εκεί.
Ίσως θα πρέπει να απλοποιηθεί η διαδικασία πχ αγοράζοντας κουπόνι εκτός εγγραφής στο PAOK TV.
Ελπίζω να γίνει κάτι οργανωμένο. Επίσης έχω την εντύπωση ότι κάποτε η νόβα έπαιζε και διαφημίσεις που απευθύνονταν ξεχωριστά σε οπαδούς ομάδων για να τους προσελκύσει (π.χ. κάτι σαν βάλε νόβα για να δείς την ομάδα σου;) το οποίο επιβαρύνει την απιστία της απέναντι στους οπαδούς, ασχέτως αν η χρονική στιγμή της εγγραφής ως συνδρομητής συμπίπτει ή όχι με την περίοδο της διαφήμισης, καθώς με τις συγκεκριμένες διαφημίσεις η εταιρεία συνυγορεί ότι απευθύνθηκε για συνδρομή σε οπαδούς συγκεκριμένης ομάδας της οποίας δεν έχει πλέον τα τηλεοπτικά δικαιώματα και επομένως είναι η ίδια υπόλογη απέναντι τους και όχι το αντίθετο.PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Καλημέρα παλικάρια και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Συγχαρητήρια ψυχολόγε.
Και εγώ θα ήθελα να υπάρξει μία οργανωμένη νομική βοήθεια για το σπάσιμο συμβολαίων forthnet- nova. Προσωπικά έχω πάρει διαρκείας και αγοράζω κάθε παιχνίδι. Επίσης οφείλει ο καθένας από εμάς που είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι να ενημερώσει τους γνωστούς του για το παιχνίδι που παίζεται εναντίον μας.
Δυστυχώς στην Ελλάδα υστερούμε σε καταναλωτική συνείδηση με αποτέλεσμα να μην αντιδρούμε δυναμικά και μαζικά.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγώ θα ήθελα να υπάρξει μία οργανωμένη νομική βοήθεια για το σπάσιμο συμβολαίων forthnet- nova. Προσωπικά έχω πάρει διαρκείας και αγοράζω κάθε παιχνίδι. Επίσης οφείλει ο καθένας από εμάς που είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι να ενημερώσει τους γνωστούς του για το παιχνίδι που παίζεται εναντίον μας.
Δυστυχώς στην Ελλάδα υστερούμε σε καταναλωτική συνείδηση με αποτέλεσμα να μην αντιδρούμε δυναμικά και μαζικά.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk