Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από desperando »

buffalobill4 έγραψε:Δεν μιλησα καν για τιτλο. Εγω προφανως για να βλεπω ΠΑΟΚ 25 χρονια εχω ανεξαντλητη υπομονη. Η υπομονη του Σαββιδη εξαντλειται στην τριτη ηττα.

Και ειναι πολυ αδικο ανθρωποι οπως ο τσαλοπουλος φετος ο ανδρεου περισυ αλλα και οι διοικησεις του μπασκετ του χαντμπολ να χυνουν καραβια ιδρωτα και να ερχεσαι να λες πως ο τιτλος ειναι του Σαββιδη. Ναι τον ευχαριστουνε ολοι αυτοι ναι τον ευχαριστουμε κ εμεις σαν οπαδοι που βοηθαει κ αλλα τμηματα χωρις να ειναι υποχρεωση του αλλα οι τιτλοι ανηκουν σε αυτους που κόπιασαν γι αυτους. Αυτο δεν το διαπραγματευομαι.
Ο καθένας τα βλέπει όπως θέλει και πολλές φορές όπως τον συμφέρει.
Φυσικά και κοπιασαν αυτές οι διοικήσεις και τους αξίζει μπράβο αλλά χωρίς τα φράγκα του Ιβάν Όσο και να προσπαθούσαν με την προσπάθεια θα έμεναν.
Ή μήπως νομίζεις ότι είναι εύκολο για παράδειγμα η καενα πληρώνει στην ουσία δύο ομάδες με 300 φιλαθλους μέσο όρο?
Ή μήπως νομίζεις ότι παίκτες όπως ο σεπεδα ο χιμενες Ο λι πληρώνονται με χαμόγελα?
Από που πιστεύεις ότι έρχονται όλα αυτά τα χρήματα?

Και επιπλέον για μένα προσωπικά κάθε φορά που άκου ότι πχ η παε βοήθησε το Χ παιδί να συνεχίσει να έχει όνειρα για την ζωή αυτό δεν το ανταλασω ούτε με χίλιες αγωνιστές επιτυχίες.Γιατί για μένα αυτό είναι ΠΑΟΚ και το ξανά έφερε ο Σαββίδης αυτό στον σύλλογο
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

να κατεβουμε και με την ανδρικη ομαδα
οχι για φιλικο
αλλα για την προκριση

πλεον ειναι σε αλλη βαση το ματς,η πολιτεια οσο και αν το πεις αλλαξε ατζεντα και ο ΠΑΟΚ σε αυτο επαιξε τον ρολο του
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

psykoman έγραψε:
desperando έγραψε:Μοορει ο καθενας να λεει σημερα για κωλοτουμπες και αλλες ωραιες καφενιακες @@@@ αλλα εγω ξερω οτι μετα τα οσα εγιναν για πρωτη φορα η φιφα πηρε ξεκαθαρη θεση εναντιον της επο αλλα καποιοι ηθελημένα το παραβλεπετε αυτο.
Και λεω ηθελημενα γιατιη ευφυια σας ειναι τετοια που κατι τετοιο αποκλειεται να μηνεγινε συνειδητα.

Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι τετοιο μισος και εχθρα απεναντι σε ολη την οικογένεια σαββιδη

Μαλλον καποιοι ειστε ντεμεκ επαναστατες και ισως θα θελατε καποιον ιδιοκτητη στα πρότυπα του φαταουλ, να ανατιναζει φουρνους και νααγοραζει οτι αγοραζεται, ισως τοτε ησασταν στο πλευρο του ιδιοκτητη
H χρονικη σειρα των γεγονοτων που εχω εγω μες το κεφαλι μου:
1)Σφαγη και επεισοδια στην Τουμπα
2)Δηλωσεις Σαββιδη για μη συμμετοχη στον επαναληπτικο
3)Επικυρρωση δηλωσεων Σαββιδη επισημα απ το ΔΣ της ΠΑΕ
4)Αποφαση Κοντονη για διακοπη κυπελου
5)ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ(εμενα προς κουκουλωση της ΕΠΟ μου κανει και οχι θεση εναντιον της.)
6)Κωλοτουμπα Κοντονη για να μην χρεωθει το grexit.
7)Κωλοτουμπα Σαββιδη αφου δεν εκπληρωθηκε καμια προυποθεση που εθεσε το ΔΣ της ΠΑΕ.*

*
"Το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεδρίασε και ομόφωνα αποφάσισε σήμερα:

- Η ομάδα δεν θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας.

- Απαιτούμε την παραίτηση του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργου Γκιρτζίκη και όλων όσων διώκονται ποινικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

– Απαιτούμε να γίνει αποδεκτή από την Ομοσπονδία η πρότασή μας για ξένους διαιτητές από τη νέα χρονιά.

Τα παραπάνω θα κοινοποιηθούν στους: Πρωθυπουργό, Υπουργό Δικαιοσύνης, Εσωτερικών Υποθέσεων, Αθλητισμού, στην ΕΠΟ, την ΚΕΔ και τη Superleague"
προφανώς και δεν είσαι πλήρως ενημερωμένος για το ρεπορτάζ που αφορά την φίφα και την επο
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Despe πολυ πιθανον να μην ειμαι καλα ενημερωμενος...απλος εξεθεσα τα γεγονοτα οπως τα ειδα...Ισως κατι να μου ξεφυγε...
Μπορεις να με βοηθησεις λιγο σ αυτο;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

efthimis_paok έγραψε:Και αν χάσεις του χρόνου το πρωτάθλημα για 3 τρεις βαθμούς;
Έστω, με ένα...;
Σοβαρά τώρα;;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν αδελφό,σεβαστή προφανώς η κάθε άποψη,όλη η συζήτηση αναδεικνύει το πρόβλημα που διακρίνω καιρό τώρα..Ο οργανισμός ΠΑΟΚ αντί να συσπειρωθεί γύρω από τη δυναμική Σαββίδη δυστυχώς ρέπει συνεχώς προς την εσωστρέφεια.Σε κάθε έκφανση του συλλόγου είτε λέγεται ΛΑΟΣ είτε ποδοσφαιρική ομάδα είτε διοίκηση φαίνεται περίτρανα αυτό.Και φυσικά τα Μ.Μ.Ε. που περιστρέφονται γύρω από τον οργανισμό ΠΑΟΚ συντελλούν σε αυτό.

Απλά τα πράγματα. Είσαι ΠΑΟΚ. Πρωτοστατείς. Παίζεις σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Όταν χρειάζεται για το κοινό καλό συμβιβάζεσαι. Δυστηχώς ο Ιβάν αντιμετωπίζει ρομαντικά την προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου και αυτό είναι ένας σημαντικός λόγος που ακόμη και εμείς οι πιστοί ΟΠΑΔΟΙ της ΠΑΟΚΑΡΑΣ δεν μπορούμε να τον κατανοήσουμε και αμφισβητούμε.Αμφισβητούμε προθέσεις,λόγια και τελικά καταλήγουμε σε αυτό που προανέφερα..τη μη συσπείρωση και την εσωστρέφεια.
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

Ιβάν μου.. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως χρειαζόμαστε ένα γενικό ριστάρτ...
στα 90 χρόνια κάποιοι προσπάθησαν να μας χωρίσουν σε γκλαμουράτους, και ¨Τον Λαό του ΠΑΟΚ¨...
Προσπαθούνε (όπως παλιότερα κάνανε με τόσους και τόσους που δώσαν την ζωή τους για τον ΠΑΟΚ, βλ. Παντελάκης) να βρούνε τελεία ή απόστροφο για να γκρινιάξουν (ειδικά δύο τρία "οπαδικά" προφίλ στο φέισμπουκ)... Φυσικά κλείνουν με την φράση ότι δεν την λένε σε εσένα, αλλά μιλάνε γενικά, για να διορθώσεις τα λάθη σου...
Είναι οι ίδιοι που έχουν την καραμέλα, Ο Μεγάλος Λαός του ΠΑΟΚ, όταν τους μιλήσεις για αυτοκριτική...
Μεταλλαχθήκαμε Ιβαν μου... Γίναμε απο οπαδοί, σύμβουλοι... Δεν είμαστε αγνοί πλέον..Δεν μπορούμε και δεν δικαιούμαστε να μιλάμε για τον Μεγάλο Λαό του ΠΑΟΚ... Γιατί ο μεγάλος λαός, ξέχασε πού είναι το γήπεδο του μπάσκετ... Αλλά το θυμάται μετά από κανένα διπλό στο Βελιγράδι ή στην Τουρκία..
Γι'αυτό το καλοκαίρι πρέπει να γινουν προσεκτικότατες κινήσεις... Η ομάδα πρέπει να πάει ξεκάθαρα για πρωτάθλημα... Χωρίς δικαιολογίες..Με κόντρα διαιτησία και ομάδα με Αρχίδια... Και μην στεναχωριέσαι.. Γνωστοί στην κωλοτούμπα είμαστε.. Θα το γεμίσουμε ξανά..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το να μην κατεβεις στον ημιτελικό δεν είναι μόνο θέμα κωλοτουμπας.Γίνεται για να καταλαβουν ΟΛΟΙ ότι μέχρι εδώ.Την επόμενη φορά που θα ξαναγίνει τέτοια σφαγή θα τα κάνουμε όλα πτνα κι αυτό δε το θέλει κανείς.Αν συνεχίσεις να κάνεις το μλκα κάθε φορά που σε πηδάνε τότε σίγουρα δε θα σταματησουν.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε: Αν συνεχίσεις να κάνεις το μλκα κάθε φορά που σε πηδάνε τότε σίγουρα δε θα σταματησουν.
HATS OFF
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Η μιζέρια η μικροπρέπεια η μικρότητα και η μικρονοικοτητα που εκπέμπει αυτη η πολη ειναι τοσο εκνευριστικά αντιαισθητική σε όσους την αντιλαμβάνονται ..αποπνικτική ..αρε αυτός ο τρελός ήξερε τι έλεγε ..ενα ατελείωτο στριγκλοκομειο..μια οσμή περιόδου..αναμεμιγμένη με τη γεύση της αχαριστίας και του εγωκεντρισμού ..μακαρι ο σαββιδης με τη δυναμική του να τη καθαρίσει σαν τον κόπρο του Αυγεία ..αλλα δε το πιστεύω ..πνιγερη η μπόχα της μικροψυχίας και της νοητικής ανεπάρκειας ..για να μη παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά εδω αλλα συνολικά σ αυτη τη πολη και στον περίγυρο του ΠΑΟΚ
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Ακούστηκαν πολλά ωραία στο ντοκιμαντερ για τα 90 χρόνια... παραδόξως ενα απο τα πιο σωστα το είπε ο τζατζαρας! Οτι ο ΠΆΟΚ οτι είχε να κερδίσει απο περηφανες ήττες και ηρωισμούς, το κέρδισε. Είναι ωρα για νίκες. Ξέρω κάποιοι λέτε για κωλοτουμπες κσι περηφάνια και εγωισμό...και....και...και...

Εγώ το βλέπω ως εξης: κερδίσαμε το να γίνει ντόρος, κερδίσαμε το να ασχοληθεί ή φιφα, άνοιξε ή ατζέντα. Στο χερι μας είναι να το πρωχορησουμε το θέμα. Ξεγυμνωμα της επό, να παρουμε μαζί μας όσο περισσότερους απο τους μικρούς , εξυγιανση της διαιτησιας...
Ειλικρινα δεν βλεπω πως θα βοηθησει το να μην κατεβουμε στο κυπελλο. Ποιο το ωφελος για -3 ; επειδη το...ειπαμε και φοβομαστε μην μας κακοχαρακτηρισουν οι μπουχεσες καθε λογης; αυτοι που...ο λογος τους ειναι...συμβολαιο;; αν, ΑΝ λεω ειχαμε φυγει απο το πρωταθλημα, αν τα ειχαμε κανει ολα γυαμπαλο, τοτε μαλιστα. Ολα η τιποτα.

Τωρα ομως;;; θα χασουμε απλα 3 βαθμους και μισο συμβολαιο σε προστιμα.

Συμπερασμα: παμε στο φαληρο με το μαχαιρι στα δοντια, για τη μεγαλυτερη κηδεια στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου :opaokara: :opaokara:
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Aris & GPAOK

+++++++++++++
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

Αν κανεις κανα χαζό μέσα στο καραιταβλι θα είναι το όγδοο θαύμα,μακάρι.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Αυτοί ρε για τίτλους σκοτώνουν και τη μάνα τους. Τι 0-4 ονειρεύεστε ? Τους βλέπετε να χουν τσίπα ? Ακόμα και να το αξίζεις δεν το παίρνεις τον κώλο σου να βαράς κάτω. Πουστ@αραδες θα είναι μια ζωή. Ρουφιάνοι.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

nothu έγραψε:Αυτοί ρε για τίτλους σκοτώνουν και τη μάνα τους. Τι 0-4 ονειρεύεστε ? Τους βλέπετε να χουν τσίπα ? Ακόμα και να το αξίζεις δεν το παίρνεις τον κώλο σου να βαράς κάτω. Πουστ@αραδες θα είναι μια ζωή. Ρουφιάνοι.
ΑΥΤΌ και εαν θα είναι νίκη!!! Να φτασει το σκατο στην κάλτσα και να περάσουν με τα χίλια ζόρια... με κάνα κουλο σφύριγμα...με καθυστερήσεις, ψευτοτσαμπουκαδες κλπ.
Το ξεφτυλικι δεν θα έχει όρια. Θέλω ή αυτό ή την πρόκριση. Οτι απο τα δυο ερθει...με τυχαία σειρα!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”